Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Hat napig ingyen játszható Steamen a The Elder Scrolls® Online.
-
Top cat
addikt
válasz
spacelab
üzenetére
Ez csak tegnapig volt.
-
spacelab
tag
-
Golden9
veterán
Borderlands 3 - Még három napig ingyen játszható Steamen.
-
koko52
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Attól, hogy leírod költségként max kevesebb a nyereséged, de ugyan úgy kifizeted. És hülyeséget azért nem vesz az ember, hogy ne legyen nyeresége.
-
G.I.JOE
senior tag
Most raktam új windowst, de a múltkori akcióban leszedett már nem ment fel. (nem tudom abban milyen feltételek voltak, de ha ugyanezek, akkor valszeg itt is élhet a 3 hét) OFF_az_OFFba Mondjuk én ha ezt a wint belakom, lementem image-be, úgy valszeg megmarad. /OFF_az_OFFba
-
-
8
senior tag
Ha akar valaki 137.881.-Ft-ot (€399.99) spórolni:
[link]
Microsoft Store
Movie Maker Studio : Video Editor, Film Editor,Audio Mixer and More -
Adamyno
tag
válasz
koko52
üzenetére
Feldobtam több gépre. Lifetime license, de csak erre a verzióra, nem frissítheted. Mindenhol működik, ugyanaz a regisztrátor.
Igazából nem sok a különbség a Pro-hoz képest csak a felület teszt butább. Nem tud adatterület frissítést és újrainicializálást de jellemzően köreimben az a szokás, ha valami elromlik akkor nem kendácsolunk hanem csere. Egyébként megvettem a Pro-t is egy gépre ha mégis kellene akkor legyen, bár eddig még nem tudott csodákat tenni sehol. -
raccoon24
csendes tag
Ismét elérhető ingyenesen a [Hard Disk Sentinel Standard Edition] 5.50 verziója.
-
8
senior tag
Skylum Photolemur 3, ingyen, €35 helyett
-
8
senior tag
Újra ingyenes
[Android ]1984 Cam – VHS Camcorder, Retro Camera Effects -
8
senior tag
válasz
raccoon24
üzenetére
OFF:
Mielőtt elkezditek használni azt tartsátok észben, hogy a legtöbb ilyen "ingyenes" vpn nagyon veszélyes lehet, legjobb esetben csak eladják a forgalmi adataitokat, logolják az összes forgalmatok, amiket fűnek-fának értékesítenek, logokat kérésre minden ellenállás nélkül kiadnak bármilyen hatósági megkeresésre, akár évekre visszamenőleg is.
Rosszabb esetben ellopják az adataitokat, felhasználóneveket, jelszavakat, bankkártya adatok, valódi nevetek, email cím, telefonszám, lakcím, stb, ezeket gyűjtik és csomagban értékesítik a dark neten.Senkit sem akarok lebeszélni róla, meg mindenki azt csinál, amit akar. Ezzel együtt én azt javaslom, hogy NAGYON érdemes meggondolni az "ingyenes", főleg az ilyen kuponos-akciós VPN-ek használatát.
Helyette ajánlom például a ProtonVPN-t, ami egy 7 napos tesztidőszak után teljesen ingyenesen használható usa-holland-japán szerverekkel, de nagyon egyszerű új accountot csinálni bármennyiszer újabb 7 nap teljesértékű használathoz. Már másodszor mentek át független "no logs policy" átvilágításon.
-
raccoon24
csendes tag
6 hónapos [KeepSolid VPN Unlimited] licenc.
-
Golden9
veterán
Július 20-ig ingyen játszható a Ghost Recon: Breakpoint.
-
Fandango
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nem fölösleges, mivel az AdGuard program nem csak böngészőben szűri a reklámot, tartalmat, hanem minden netforgalom rajta megy keresztül, így más programokban is ki tudja szedni ahol reklám van, vagy esetleg káros tartalom.
Illetve ha több böngészőt használ valaki, akkor nem kell mindegyikben blokkolót telepíteni, mert a programon keresztül az összesben működik a szűrés. -
8
senior tag
[Android] [iOS]
https://www.techbook.de/mobile/apps-gratis-apple-android-kw29
63db app ingyen, €200 értékben
-
denko
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Az mennyivel jobb mint bármelyik mas ingyenes AdBlocker?
-
wayne1
senior tag
Hali. Adguardhoz tud valaki esetleg pár hónapos hozzáférést? Az előző most járt le.
-
Trailblazer
veterán
A Conan: Exiles meg be volt lebegtetve hónap elejére, erre most olvasom, hogy visszavonták.
-
UserX
addikt
Killing Floor 2 Epic Games:
-
Ez tetszett meg, amikor domain-t kerestem. Van rajta TAJ szám, adóazonosító-születési dátum, bankszámlaszám ellenőrző is, és szoros abc-bre rendező rész, mindennapi munkámhoz hasznos dolgok.
Kiegészítettem az Udemy-s kupon résszel is, de lehet hogy eshop24 akció figyelő is lesz rajta valamikor.
-
Golden9
veterán
Uplay+. - Egy hétig ingyenes.
-
Golden9
veterán
-
8
senior tag
Nem tudom hova máshova tegyem...
Amazon Comic Book Day, csomó képregény ingyen
USA Amazon: https://www.amazon.com/s?k=Free+Comic+Book+Day
Másik országban is működik, csak írd be a keresőbe ott ahol kindle vagy comixology acccountod van -
Fejezzük be az OFF-ot. Nemrég kellett szólni a Win10 kapcsán, most folytatjátok a OneDrive-al.
Maradjunk a topik témájánál!
Köszi

-
sepsi0
őstag
Gondolom ismeritek, One Drive 1TB ingyen [link]
-
8
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
+1 kedvezmény lehetőség google drive előfizetésre most, hogy július 10-ig apple id-hoz befizetett összeghez hozzáírnak még 10%-ot, így kvázi annyival olcsóbban tudsz előfizetni ha van bármilyen apple eszközöd, vagy legalább az előfizetéshez be tudsz jelentkezni pl egy ismerős eszközén
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Amazonon most €50.71
Update:
Most látom a megjegyzést:
"Note: Currently, this item is available only to customers located in the Germany." -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Legálisan ennyiért ha van még doboza, azt sem kapod meg...
https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-365/buy/compare-all-microsoft-365-products
Ennyi lenne közvetlenül a Microsofttól. Aztán itt még közben van egy harmadik fél is töredék áron, már eleve gyanús. -
FireFox1996
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Magán használat miatt kell a Google. Ha OneDrive, akkor ott az ingyen nekem 5TB,de az meg céges.
Joker88: nem drága a 100GB éves díja. , csak kérdeztem, hátha van vmi trükk, hogy még olcsóbb ;)
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem ugyanaz, jobb
(mindkettő van) -
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez hol volt elérhető?
-
Joker88
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Bakker, erről lemaradtam akkor, gondolom, már vége van.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
FireFox1996
üzenetére
Mindenképp Google Drive kell? Mert egy office 365 egy éves előfizetés most volt akcioba 3500-4000 ft körül és ahhoz jár 1 TB OneDrive tárhely , ami kb "ugyanaz" mint a GD...
-
8
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Úgy van kedvezmény ha esetleg ha olcsóbban tudsz venni google play kreditet.
Pl Ausztriában rendszeresen van rá -15% akció hoferben, lidlben, stb, veszel egy ilyen kártyát, csinálsz egy osztrák fizetési profilt a fiókodhoz és abban aktiválod a kreditet, utána előfizetsz vele a tárhelyre.
De pl. ebay-ről beszerzett jóárasított német vagy amerikai google play kredittel is működik. -
Synaptic
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nem igazán. 600Ft fizetek havonta a 100GB ért. Egyszerre olcsóbb lenne
. Csinálsz 4 fiókot és megosztod magaddal a tárhelyet és máris van 60GB -od . -
FireFox1996
őstag
Google drive tárhelyre szokott lenni vmi promóció?
-
AcCEsS
senior tag
Epic Store: HUE
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez egy vicc? Ennyi az ára, ennek a programnak? És van aki ezt megvette?
De persze nem mindenki ilyen k***ög!

Ez nem csak IOS?