Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sopruk #18596 üzenetére
Windscribe volt , mobil adatkapcsolattal és mobilon is angol ip megadva vpn klienssel .
Valamiért digi száloptikán a beállított vpn mellett se Anglia volt az ip cím [itt ellenőriztem] , hanem egy németet jelzett . a dupla vpn viszont valamiért bevált .
Úgy sem megy ha a mobilra telepíted a vpn kliens-t ? -
sopruk
senior tag
válasz
this is life #18594 üzenetére
Melyik vpn kliens-el sikerült, azt megkérdezhetem? Még sosem használtam ilyet, nem vagyok képben vele...
-
válasz
this is life #18594 üzenetére
Én most megnéztem a Windscribe VPN-nel, nekem sem ment UK IP-vel.
-
-
sopruk
senior tag
válasz
this is life #18590 üzenetére
Én is csak most kezdtem, de kipróbáltam ezt a korábbi 7 hónapos akciót, és még működik!
Így van 3+7 hó, 304 napom...
Aztán van ez az egy éves, ami szerintem még mindig működne, mert azt írja, hogy:
"Ez a kampány nem érhető el az Ön országában."
A Browsec VPN böngésző bővítménnyel próbáltam, mert azt ajánlották itt valahol korábban, de nem akar összejönni.
Mivel lenne érdemes próbálkozni, nektek hogyan sikerült korábban?
Köszi előre is! -
-
-
8
senior tag
válasz
szabi__memo #18583 üzenetére
-
-
válasz
szabi__memo #18580 üzenetére
Subscription / Manage your subscriptions / Enter subscription code / Update your current subscription / Continue
A kód "NX"-el kezdődik és "SA"-val végződik.
-
-
-
-
-
Danecay
addikt
Ezt számtalan nem legális oldalról el lehet mondani, elég csak a népszerű torrent oldalakra gondolni, akár magyar oldalakra is. A nagyok több mint egy évtizede működnek, a google is hozza őket, de valamiért mégsem .hu domén alatt találod meg ezeket, gondolom nem véletlenül. Ha legális lenne a tevékenységük, feltehetően nem kellene .net .cc, .pro domének mögé bújni. Nem tudom, hogy mennyire tekinthető legálisnak egy olyan szolgáltatás kijátszása, aminek a feloldásáért a szolgáltató egyébként pénzt kérne el. És mint ahogy korábban írták is, nem véletlenül nincs fent a Play áruházban. Ennyi erővel bármilyen játékhoz készült crack-et is tekinthetnénk legálisnak.
-
válasz
Bajgunar #18562 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen kupont kerestek.
Felmentek a linkre. Kiválasztjátok, hogy KIS, KSC vagy KTS-hez akartok licencet vásárolni. Utána az options lehetőségnél kiválasztjátok, hogy melyik licenc konstrukciót szeretnétek megvenni. Ennek függvényében módosul az ár. Utána vásárlás és ennyi. -
válasz
ElektrikusDE #18560 üzenetére
-
Bajgunar
senior tag
válasz
ElektrikusDE #18560 üzenetére
Nekem nem fogad el egy kupont sem.
Eltávolítod Device-t acc-odból (oldalon belépve), s utána cserélsz lapot, vagy win-t. S újra visszaaktiválod. Egyszer nekem így ment.
Aztán egy újab alaplap cserénél nem figyeltem, bennt maradt. S buktam a kulcsot.
Nem volt kedvem visszaépíteni a gépet.
Nem?Másik kérdés: meglévő ~250 napomhoz hozzá tudnám adni ezt a kulcsot. Vagy másikat számol?
Mert mikor buktam egyik kulcsot, nem tudtam átvinni abból a napokat. Pedig vagy ~750 nap volt... Mikor nem vettem ki a gépet acc-ból.Azé ez genyóság kaspersky-től... A kulcsot még anno exemtől kaptam... Na most nem megyek vissza hozzá, hogy a számlát adja má ide, mee nem tudom újra aktiválni.
-
Marci79
senior tag
Valakinek sikerült onnan vásárolnia? Nálam folyamatosan ezt dobja fel:
"Sorry, we can not validate the given information. If the issue persists please contact us."
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Szellem. #18559 üzenetére
Van egy kis ellentmondás benne:
1.
"The main reason is that many of our customers do not activate their software right after their order. And they would like to keep their license for some time. Please note that this is a special offer from Kaspersky and it will end on the first of November 2021. Meaning that all the activation codes should be used before this time."
2.
"IMPORTANT NOTE: Please note that be generating the license key the time of your license will start right away. Therefore, please do not do this step if you are not willing to activate your software right now. Please note that this is a special offer from Kaspersky and it will end on the 20th of November 2021. Meaning that all the activation codes should be used before this time."
"first of November 2021" , "20th of November 2021" ez a két időpont eltér.
Volt már több hasonló licenckulcsos aktiválásom, mindig szép és jó volt, de sem alaplapcserét sem Windows újratelepítést nem éltek túl!
Mivel nem volt számlám a Kasperskytől!
-
válasz
ElektrikusDE #18557 üzenetére
Normális számlát. Elektronikusan jött. Abszolút megbízható cég!!!
Malwaretipsen rendszeresen vannak akciók. De Kaspersky esetében még nem volt ekkora! Én is vetteme gy 3 gépes két éves licencet. Magyar forintra átszámolva: 9900 Ft-volt.
Az fontos, hogy egy aktiváló kódot kap az ember, amit egy másik oldalon kell kóddá változtatni:
Itt a leírás:
[link] -
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Szellem. #18556 üzenetére
Köszi!
Ez jókor jött, mert a próba verzióm lassan lejár:
A KIS is megfog fellelni nekem!
Ui:
Remélem ez a cég Kasperskys számlát is ad, mert különben később gond lehet vele."Jogi nyilatkozat: Felhívjuk figyelmét, hogy a Kaspersky márka, a Kaspersky szoftver és a Kaspersky logó a Kaspersky Labs tulajdona, fejlesztése és karbantartása. Az AiOEX GmbH-nak és a SerialCart®-nak nincs joga a Kaspersky márkára, a Kaspersky logóra és a Kaspersky szoftverre. Az AiOEX GmbH és a SerialCart® mint regisztrált partner csak az eredeti aktiválási kódokat és licenckulcsokat értékesíti."
Te milyen számlát kaptál a vásárlásról?
-
Ha valaki akar jó áron Kaspersky licenceket, akkor van egy fasza akció november 15-ig:
[link]
KIS/KSC/KTS
KIS 83% OFF. Működik, vettem! -
5w40
csendes tag
válasz
Danecay #18554 üzenetére
Miert ne lenne legalis?
Ha nem lenne legalis, a Google tiltana, stb reg nem adna talalatot a Google keresoje es az oldalt beszantottak volna, a fejleszot meg ugyvedek hadaval fenyegetnek.
Az tulzas, hogy evek ota hasznalom, de eddig nem volt gyanus tevekenyseg egyetlen telefonomon se.
Amugy a GitHubon is fent van a kod, stb.
-
Vesa
veterán
válasz
fornettisuti #18552 üzenetére
Elírtam, sorry
-
Vesa
veterán
-
tonyrulez
őstag
Van Chromecast Vanced-ben (ami néha megy néha nem), de a Chromecast-nak csak egy linket dob át. Vanced meg van "mókolva", de a CC ígyis-úgyis a gyári Youtube appot használja, az pedig tudja hogy nem vagy Premium előfizető.
Erre 2 módszerem van:
1. BubbleUPnP-vel megosztom YT-ból a videót, ami mint proxy castolja ki a videót, ekkor nincs reklám, de csak 720p
2. Letöltöm NewPipe-al a videót és szintén BubbleUPnP-vel castolom, ami így már 1080p -
honeypot
tag
válasz
Fandango #18544 üzenetére
Itt van pár hozzászólással feljebb. Argentína, India, Törökország, Brazília. Ezek a legolcsóbb országok. Nyílván meg kell oldanod, hogy ilyen IP-d legyen (virtuális privát hálózat segít), kell egy utca, házszám, irányítószám is, na meg egy bankkártya (revolut virtual tökéletes).
-
honeypot
tag
válasz
Trailblazer #18541 üzenetére
Egyszerűen. Kb. 2 éve használom így.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
Trailblazer #18541 üzenetére
Vagy mas orszagban...
-
Trailblazer
veterán
válasz
ElektrikusDE #18539 üzenetére
No és Romániában hogy tervezed eszközölni az indiai árszabást?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
honeypot #18530 üzenetére
Így van!
YouTube Premium subscription in India is available in two prepaid options - Rs 199 monthly plan and Rs 399 quarterly plan.
1 indiai rúpia egyenlő 0,012 euró
Tehát negyedéves fizetéssel a havi költsége kb. 1.20 Euró
Én még nem fizettem elő így, de meggondolom.
Nem csak a Google csinálja így az Indiai árszabást, hanem több más szolgáltató is.
Nekem ennyi lenne hivatalosan:
-
5w40
csendes tag
válasz
CJ4567 #18532 üzenetére
Youtube Vanced ingyen tudja ugyan azt, mint a TeCSő Prémium.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
LamerGyuri #18529 üzenetére
Mert azt nem te fizeted hanem a cég. Legalábbis a nagyját
-
honeypot
tag
válasz
LamerGyuri #18529 üzenetére
Elnézést kívánok. Nálunk 2€ egy kávé és ahhoz számoltam. De valójában kb. 1,30€-ért már lehet yt premiumot vásárolni.
-
tonyrulez
őstag
Használtam Pi-Hole-t és cseréltem AdGuard Home-ra. Stabilabb, ugyanúgy blokkol mint a Pi-Hole (elvégre ugyanúgy megadsz neki blacklist és whitelist host listát). Youtube reklámot szimplán host blokkolással tudtommal nem lehet kiszűrni. De nem is kell, erre van böngészőhöz uBlock, telefonra meg Vanced.
-
(ex)Cat
senior tag
Van olyan reklámblokkoló, ami a FB-ról kiszűri a kismillió kértelen reklámot és működik Win/iOS/Android alatt is?
-
axlfsi
veterán
válasz
szabi__memo #18518 üzenetére
Hat ez nagyon jo kerdes... en ezt hasznalom; felkonfigoltam es proxynak ezt hasznalom (dns). Teljesen ingyenes...
-
Druss
tag
válasz
szabi__memo #18518 üzenetére
Nekem bevált én használom. 9 eszköz és élettartam, szerintem megéri.
-
Druss
tag
válasz
szabi__memo #18514 üzenetére
1 évig a következő vásárlásnál tudod felhasználni, ha jól értelmeztem. "$20 Credit on Your Next Purchase"
-
axlfsi
veterán
válasz
szabi__memo #18514 üzenetére
Veszel a nagyinak is 🙃
-
Druss
tag
AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription + $20 Store Credit - BitsDuJour
$29.99
System Requirements
Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista
OS X 10.10 (64 bit) or higher
Android 5.0 or higher
iOS 10.0 or laterImportant Details
Family Plan
Length of access: lifetime
This plan is only available to new users
Redemption deadline: redeem your code within 30 days of purchase
Max number of devices: 9
Access options: desktop & mobile
Software version: AdGuard Family
Updates included
Have questions on how digital purchases work? -
Bajgunar
senior tag
Chernobylite akciós 28.-áig steam-en. 23.99€
HA valakit érdekel... -
Pano
addikt
válasz
Danecay #18505 üzenetére
HTTP protokollt (is) szűr, így lényegében mindegyik böngészőt támogatja. Az adathalász webhelyek, keresési eredmények rangsololására és stb használ külön böngésző bővítményt. A chromium motort használőó böngészők esetén a chrome áruházban lévő használható.
A beállításokban itt találod meg és tudod telepíteni: -
Danecay
addikt
válasz
langerius #18502 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy a telepített biztonsági szoftver védi e a böngészőt? Én F-Secure SAFE-t használok a számítógépemen, és mivel 5 eszközt támogat így a mobilomon is, de azt nem tudom, hogy az éppen használt böngészőt támogatja e. Be kellene épülnie valahová a böngészőbe látható módon? Van egyébként saját böngészője is amit nyilván támogat, a F-Secure Safe browser, na meg közben ha jól olvasom a Dolphin browser az amit támogat.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
langerius #18502 üzenetére
Én is felraktam androidra.
Többet próbáltam korábban, de ez tetszik a legjobban.
Mindhárom böngészőt támogatja, amit használok:
Chrome,Edge, Samsung.
A korábbiakban próbáltakról ez nem volt elmondható.
A McAfee elméletben támogatja a Chrome és Samsung böngészőt.
De mióta frissítették a 6-os verzióra, nálam nem működött, nem jelzett.
Ahhoz, hogy működjön, a telefon beállításaiban, a kisegítő lehetőségeknél, a telepített szolgáltatásoknál a szoftvernek meg kellene jelennie, s engedélyezni kellene.
A McAfee a 6-os verzió óta ott nem is jelenik meg. -
langerius
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #18501 üzenetére
Én felraktam androidra, nekem semmi bajom nincs vele, pedig egy 3-4 éves Xiaomi A1-en használom, Firefox böngészőt használok arra kiírja hogy védve, de a következőket támogatja: Chrome, Firefox, Dolphin, Opera, Opera mini, Samsung Internet, Edge, Huawei browser és Brave.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest