- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FireFox1996 #18994 üzenetére
Fizetett promóció, nem ismerem ezt az oldalt, meg kétlem hogy hosszú távú megbízhatósága lenne.
UHHH
Pc csomag nem érhető el. -
tibaimp
nagyúr
A MS Store-ban PC-re 3200Ft ez: Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle
-
Danecay
addikt
Remote Control Pro LAN Edition /még 21,5 óráig ingyen/
-
crok
nagyúr
-
Cs1csó
titán
+1 crok
Nem hatékony, egy blokkoló kell olyan amihez lehet szűrőket hozzáadni be- és kikapcsolni. Ezt tudja az Ublock Origin átláthatóan -szerintem még az AdGaurd-nál is jobban - a FilterLists oldalon pedig fenn van minden szűrő ami kellhet.Nálam az Ublock Origin:
- be van kapcsolva a haladó mód
- bekapcsoltam az AdGuard Base és az Fanboy’s Annoyance szűrőket, ennyi. -
Cs1csó
titán
Az Ublock Origin vagy az AdGuard böngészőbővítmények a nyerők. A többi felejtős. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy MILYEN filtereket pakol bele az ember pl. innen: FILTERLISTS
Mármint a fenti kettő alapban megfelelő filtereket tartalmaz de a már tartalmazottak közül is érdemes még egy-kettőt bekapcsolni/aktiválni de az említett oldalról még tovább lehet turbózni. -
8
senior tag
Nem tudom hogy jobb vagy rosszabb, mint a uBlock Origin, de:
https://getadblock.com/en/premium/1-year-free-trial/
Egy év ingyen Adblock Premium
-
Golden9
veterán
-
UserX
addikt
válasz
axlfsi #18970 üzenetére
A 'vírusos topikban' jól le is húzták, a védelme is egyenlő a 0-val! Zone Alarmot én is használtam anno, azután jött az Agnitum Outpost FW, amihez LT licencet vettem. Majdnem sírtam, amikor megszűnt!
BD-t próbáltam, nekem lassított, most szintén promokból begyűjtött F-SECURE SAFE-em van.
Azért tettem be, hátha kell valakinek. -
axlfsi
veterán
Anno a free verziojat eloszeretettel hasznaltam (ami mar megszunt; nem is tudtam) es telepitettem tobb keszulekre; tette a dolgat es nem fogta egyaltalan a rendszert.
Par hete a (jo, oreg) Zone Alarm (annak idejen hires/ismert tuzfal sw volt) virusirtojanak beta valtozatara futottam ra, ingyen osztottak, mondom kiprobalom... hat, iszonyatos resource hog! i5, 16GB RAM, SSD es szenvedett vele... -
UserX
addikt
-
-
Danecay
addikt
válasz
Danecay #18961 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen! Mondjuk engem elsősorban a miértje érdekel a dolognak. Tavaly valahol regisztráltam a 10-esre, az meg is lett, igaz nem biztos, hogy már működne, mert ha jól rémlik, volt egy bizonyos időlimit, ameddig be kellett volna regisztrálni, és hát én nem tettem meg, letöltöttem a telepítőt, megvolt a serial, de végül telepíteni nem telepítettem.
-
-
FireFox1996
őstag
válasz
ElektrikusDE #18956 üzenetére
Ezt hittem ezt a 10 készüléket 1 kulccsal már kitárgyaltuk. Nekem is 10 van, és már 6-ot aktíváltam 1 kulccsal
-
törölt tag
látom még mindig megy melyik a legjobb vírusirtó, vagy épp ez az vita
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #18891 üzenetére
Kaspersky Internet Security 2021/2022 - Letöltés - Win / Mac 1 eszköz 1 év
A link még egyszer: (hogy ne kelljen keresgélni)
Majdnem elfelejtettem megvenni, de ma eszembe jutott!
Mivel dollárban még olcsóbb, így úgy vettem meg! (8,52 $, 7,75 €, 8,21 CHF)
MC bankkártával fizettem, azonnal 2 email is jött, az egyik a számla, a másik a telepítési útmutató a letöltési linkkel.
Majd félórán belül a harmadik email az aktiváló kóddal.
Feltelepítettem a programot de nem aktiváltam, mert német nyelvű.
Helyette letöltöttem a magyar nyelvű KIS próba verziót és azt aktiváltam a megkapott kóddal!Tökéletesen működik, és a My Kaspersky fiókomban egy kellemes meglepetés is várt:
Kíváncsi vagyok hogy másnak is összejön 10 készülékre, vagy én vagyok csak ilyen szerencsés!
-
-
denko
senior tag
Ableton Live Lite 11 - szintén egy magazinból:
[link] -
denko
senior tag
Egy fotós ujságban találtam, hátha valakinek szüksége lenne ilyesmire:
Black&White, COLOR and CutOut by Franzis -
regener
veterán
válasz
Acélfarkas #18946 üzenetére
Visszakeresve a topikban inkább régebb óta:
2019-11-27
2019-12-26
2020-04-28
2020-06-26Örök érték lesz ez, lehet végig ottvolt a lehetőség csak néha rábukkant valaki és újból elhíresztelődött mindig.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Acélfarkas #18946 üzenetére
Összehasonlítva ugyanaz a két fájl, úgyhogy ezt töröltem.
-
-
crok
nagyúr
válasz
szabi__memo #18931 üzenetére
Még egy random anonaddy.me alias-ra is szó szerint 4 sec volt, átirányítással együtt..
-
Busterftw
nagyúr
válasz
szabi__memo #18925 üzenetére
Outlookra regeltem most, 1 sec volt es megjott.
-
válasz
szabi__memo #18927 üzenetére
Most regeltem gmail-es címmel.
Azonnal megjött az email.
-
abdulka1
őstag
válasz
Freemailre 1 perc alatt megjöttek a regisztrációs adatok.
regener Köszönöm!
-
regener
veterán
válasz
Nekem 4 perc alatt megjött a fiók aktiválódás és a szériaszámos email.
Hotmailre kértem. -
-
regener
veterán
Paragon Hard Disk Manager 25 Anniversary Edition kulcs osztogatás a gyártó oldalán
-
Mikemend
senior tag
válasz
GEPESZ66 #18917 üzenetére
Nekem nem. Bár kiválasztottam az Alapértelmezett profilt, de mégis ott maradt valahogy az a letiltott kapcsoló. Mivel feloldani sehogy sem tudtam, hagytam ott.
A programmal több gond van:
- az aktuális beállításokról nem kínál fel mentési lehetőséget, még a profilválasztás előtt
- nem lehet olyan profilt választani, ami a jelenlegi beállításokból indul ki (tehát Custom).
- Amint profilt választasz, sok kapcsolót átállít, és nincs külön mentési lehetőség, azonnal érvénybe lépnek a paraméterek!
Úgyhogy ebbe most csúnyán belefutottam, és megvolt a tanulópénz. Ha egyszer lesz időm, valahogy a registrybe kisajátítom a kulcsát (egyelőre nem engedte, csak System használható), és akkor átállítom. Gondolom azért ragaszkodik ennyire, mert akkor egy vírus is módosíthatná. Viszont ezzel meg saját magát zárta ki a rendszerből. -
Krystal_s
addikt
"Fix your PC now. Guaranteed.
Say goodbye to the blue screens because we've created the ultimate system recovery CD, painstakingly engineered to automatically find and fix problems preventing your PC from starting up or working correctly."
EasyRE automatically searches for problems and fixes them.Ez nagyon jól hangzik, de kíváncsi lennék, valóban tudja javítani a hibákat egy BSOD esetén? Vagy kiírja, ha pl nem szoftveres a hiba, hanem hardver?
-
8
senior tag
Easy Recovery Essentials
ingyenes a windows 11 verzió -
válasz
LamerGyuri #18916 üzenetére
-
Mikemend
senior tag
válasz
GEPESZ66 #18897 üzenetére
Az a bajom, hogy előre profilt kellett választani, ami kapásból átállít olyan paramétereket, amiket nem biztos, hogy babrálnia kellett volna. Most már mindegy. Ráadásul az Illetéktelen módosítás elleni védelem (Tamper protection) le van tiltva úgy, hogy közli, azt a rendszergazda kezeli (ergo policyből lett tiltva), de úgy, hogy se policyből, se registryből nem tudom feloldani a zárolást.
Néztem a neten, és mindenféle vállalati megoldásokat írtak, ami nálam nincs, szóval ez kapufa. és a Defender UI is közli, hogy csak akkor tudom benne kikapcsolni az opciót (mert be van ám kapcsolva nála!), hogyha ezt előbb a gépházas felületen kilövöm. De hogyan, ha le van tiltva???
Úgyhogy szép kavarás lett ebből, és hiába kapcsoltam vissza alapértelmezettre az UI-t, maradt így. Szóval leszedtem és csókolom. -
tibaimp
nagyúr
Nézzétek csak, most vettem észre, mert az oldalra nap mint nap felnézek, még nem próbáltam, hogy működik-e, csak gondoltam előbb ide beírom:
[Januárban ingyen beszerezhető a Fallen Order] -
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Chuck Norris #18903 üzenetére
Chuck Norris nem csak a vírust törli a gépéről, hanem a vírusirtót is.
-
Chuck Norris
senior tag
Én kikapcsoltam a defender-t is az sem kell, ha meg az internet azon részét akarnám nézni ami nem fér rá 3db 30GB-os diszkre akkor virtualbox-ban futtatok egy manjaro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest