- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
-
Ahogy a p30 pro is kevés hozzá
-
törölt tag
Adobe Photoshop Camera
ios és android -
Trailblazer
veterán
Ne kezdjétek már megint... [kép]
-
Epic Games-en ingyenes : ARK: Survival Evolved + Samurai Shodown neogeo collection.
-
Ingyen Snake Pass a Humblen. - 3 napig húzható be!
-
C. s.
addikt
Írtam a Filter Forge-nak, és azt válaszolták, hogy ezzel az ingyenes szoftverrel is használhatóak munkához az elkészített képek, valamint a kisebb frissítések is megengedettek, ha lesznek még persze. (7.x)
Akit érint a dolog, azt javaslom, ezt kérje tőlük írásban, nehogy félreértés adódjon később.
-
madrac
senior tag
válasz
SenorGrande #16873 üzenetére
köszönöm, ez nagyon hasznos!
főleg a driver booster.
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Filter Forge 7 Standard
Önmagában is jól használható, de pluginként is jópár grafikai szoftverrel. Textúrákat és effekteket lehet készíteni vele. (Összehasonlítás lent) -
Golden9
veterán
-
-
Golden9
veterán
válasz
Williamgrant #16875 üzenetére
-
-
Golden9
veterán
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - Három napig kipróbálható Steamen.
-
SenorGrande
senior tag
Offba teszem, mert nem ingyenes, csak akciós. Hátha érdekel valakit.
Fanatical IObit software bundle.
tier 1: €1.09
Driver Booster 7 PRO
Protected Folder PRO
Start Menu 8 PROtier 2: €4.39
Advanced SystemCare 13 PRO
IObit Uninstaller 9 PRO
Smart Defrag 6 PRO
IObit Software Updater 2 PROtier 3: €7.69
MacBooster 8 PROPontos részletek az oldalon, egyenként a szoftvereknél.
-
8
senior tag
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Tudom, nem lehetek egy sikeres ember, ha ezt a programot használom
Szóval nincs tudomásotok működő IObit Malware Fighter promoról? Köszönöm!
-
cigam
titán
Dumo driver frissen tartó alkalmatosság.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
G.I.JOE #16861 üzenetére
Senki sem írta, hogy minden képnél kell, azt csak Te gondolod oda
Egyszer kell beállítani és megjegyzi
csak leírtam, mert nem mindenkinek triviális és kilóg a kép az ablakból. No meg nálam nincs is imagine beépülő használva, emiatt jobb klikk a képen-re még véletlenül sem az jön be amit írtál, mivel nem jön be semmilyen menü
, de az F gomb működik
A többi ugyanaz amit írtál
cigam
Az F3-ra n és p vagy alt+jobbra/balra nyíl lapozás irfanview-ot beállítva nem BMP képekre nem működik. Ott van a Fájl menüben is igen, de ha ki van jelölve több kép, ha nincs nem lapoz. A kép jobb szélén látszódik valami animáció illetve az egérkurzornál is megjelenik tizedmásodpercre a pörgő kör, de maga a kép nem változikAzt hiszem teljesen körbeírtuk már a lehetőségeket, aki ebből nem találja meg a számára megfelelő megoldást az ne használjon TC-t
-
Golden9
veterán
MSTech Paint Pro 1.0 - Giveaway of the Day
1AV SWF Video Converter - BitsDuJour
Itch játékok.:
SPLASH BLAST PANICEz meg valami relaxációs dolog lehet.:
Camp McTex Lake -
G.I.JOE
senior tag
Tyú, hát szerintem kicsit túlkomplikáljátok...
Kell ugye az Imagine beépülő, majd:
- CTRL+Q,
- ráálsz egy képre, a képén jobb gomb,
- view -> fit image -> Always fit image to window size.Nem kell minden képnél F! Így már simán a képeken lépegetve megjelenik a másik ablakban mérethez igazítva. Ha meg nagyban akarod, akkor F3, vagy még inkább ENTER és bejön egy komplexebb progi. (irfan, xnview, acdsee ...)
-
Vesa
veterán
"F3-as képnézésnek van egy olyan problémája, hogy nem tudsz egyből lépegetni a mappában lévő képeken..."
+1
Valóban ez a probléma és én is az Entert szoktam meg. Ismerem a beépített F3 viewert is természetesen, de csak text fájloknál használom, képeknél kényelmetlen.Köszönöm mindenkinek a tippeket! Megoldódott!
-
AtHoS
nagyúr
F3-as képnézésnek van egy olyan problémája, hogy nem tudsz egyből lépegetni a mappában lévő képeken. Akkor már inkább amit G.I.JOE írt (+fit image to window = átkattint a képre, majd F gomb), de ha IrfanView van rendszer szinten is a képekhez rendelve (nálam éppen ez a felállás), akkor F3 helyett inkább az Enter-t használom, sokkal kényelmesebb képekre, mint az F3.....bár ugye nem feltétlen szükséges rendszer szinten is IrfanView-ot használni képnézegetésre, ugyanis TC kínál belső hozzárendelési lehetőséget, ami csak TC esetében él. Fájl menü - Belső hozzárendelés csak így picit macerásabb, viszont egyszer kell csak a kívánt fájltípusokhoz megadni a hozzárendeléseket
-
rgqjx
aktív tag
TC-ben beállítások / általános beállítások.
Bal oldali menüben Szerkesztő/Nézőke fülön belső nézőke beállítása gombra katt.
Pipa a "Nem BMP grafikához az Irfanview/Xnview használata", majd az útvonalnál add meg az elérésí útvonalát az Irfanview-nak. Ok gombok nyomkodása után egy képen F3. -
salaud
aktív tag
Nálam ez A képnézegető.
-
C. s.
addikt
válasz
bobalazs #16850 üzenetére
Szia!
Nem tudom, most melyik a menő, de évekkel ezelőtt ajánlottak nekem egy plugint, amit nagyon nem szerettem meg. Lehet, hogy azóta van hozzá jobb, nem néztem. Mennyire ismered ezeket? Ha van valami jó, szívesen kipróbálnám.
Vesa:
Szia!
Én is az Irfanview-t használom, ez lett a 2. számú kedvencem. (Az első számú fölött sajnos eljárt az idő.)
-
-
Vesa
veterán
-
-
AtHoS
nagyúr
Nekem pont ez a funkció tetszik benne a legjobban: TC katt/enter - irfanview megnyílik úgy, ahogy korábban beállítottam (ha akarok lapozgatok a képek között a mappában [space next picture, backspace previous picture vagy egérgörgő] - ahonnan TCben meg lett nyitva a kép - lévő képek között, ha nem akarok, akkor nem) - ESC-re bezáródik, lehet továbbmenni TC-ben.
-
Vesa
veterán
Ha már képnézegető: Nekem az a bajom a legtöbbel, hogy nem képes az általam megszokott faék egyszerű működésre. Ami annyit jelent, hogy Total Commanderből egy képfájlra kattintva, minden sallang nélkül megjeleníti a képet, majd ESC-re bezáródik és kész. A legtöbbnél a teljes program elindul, minenféle körítéssel amire semmi szükségem, és sokukat csak menüből lehet bezárni. Vagyis nem a képnézegető programon belül akarok képeket nézegetni és navigálni. Az elmúlt 20-30évben megszoktam a TC-t (korábban Norton Commandert), és az egyetlen képnézegető, ami a fenti működést képes volt évekig atom gyorsan biztosítani, az az ACDSee egy korai verziója (később azt is telerakták mindenféle csilivili menüvel, meg UI felülettel). A irfanwiev tudja ezt?
-
-
Crytek
nagyúr
csicso82,bobalazs köszönöm!
-
Crytek
nagyúr
Valami ACDSee-hez hasonló képnézegető program nincs ami totál free és jó vagy fizetős de épp ingyenes?
-
UserX
addikt
válasz
#53667584 #16818 üzenetére
Nem hallottam róla!
sh4d0w hozzászólása a lényeg!: 'adatok nem kerültek idegen kézbe'!
Én használom, továbbra is rá merem bízni a jelszavaimat és másoknak is merem ajánlani.
Szintén promós kulcsom van novemberig, addig kivárok és megpróbálom a most kapottal újra aktiválni. Remélem sikerül!Szerk.: bankolásra az ESET védett böngészőjét használom (abba be sem épül) és ott különben is kétfaktoros azonosítás van!
Szerintem az OFF-ot le lehet zárni!
-
-
-
8
senior tag
Song of Horror
25000 db steam kulcs ingyenszerk:
Note: The widget appears to be struggling under increased load. In some instances, it may also not work if you're using an adblocker. -
UserX
addikt
Hasznos kis progi, ajánlom:
-
törölt tag
-
Golden9
veterán
PixARK- Három napig ingyen játszható Stemen.
-
koko52
nagyúr
Uplay Far Cry 5 free weekend!
-
törölt tag
iOS EZAudtioCut (3.99€ > ingyenes) [link]
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Williamgrant #16809 üzenetére
Használjátok már azt a nyamvadt "Téma mentése" gombot.
Pláne PH "veteránként".
-
-
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszható a DayZ.
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker #16804 üzenetére
Már oda is betettem, igaz is, legközelebb akkor csak oda fogom beírni, törölhető, ha zavaró (#16801)-től a szál. Sry.
-
Beniii06
addikt
válasz
Beniii06 #16800 üzenetére
Ezek még lemaradtak és lejárt a szerkesztési idő is:
Cities: Skylines - Carols, Candles and Candy DLC 0 Ft PS Store HU
Cities: Skylines - Pearls From The East DLC 0 Ft PS Store HU
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest