- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Pdfshaper (8.8) csinált txt-t abból kikereste az iktatószámot.
Manuálisan most is működik, ha megcsinálom a txt-t, de valamiért már automatikusan nem csinálja meg a txt-t.
Megpróbálom az ajánlott topikot is
#21146dbius
Néztem azt is, mert konvertálásokra használtam már párszor, de nem tudtam találtam olyan funkciót, hogy txt-t csinál. És szerintem parancssorból nem lehet automatizálni sem.Nekem meg az kellene, hogy a mappába bemásoltakat egyből átnevezze.
-
HUNited
őstag
Persze, de egy kisebb bitrátájú nagyobb felbontású anyagból hiába csinálsz nagyobb bitrátát kisebb felbontásban, nem? Attól még nem lesz több képkocka vagy jobb minőség, max interpolál. No mindegy nem értek a videókhoz, más a területem, így nem akarok hülyeséget írni, te biztosan tudod mit miért csinálsz. Nekem a cél hogy a pár videót amit a családról csinálok, kisebb fájlmérettel el tudjam tárolni a felhőbe, ha ez nem lenne, egyáltalán nem használnék ilyen alkalmazást (MPC BE az egyetlen videóval kapcsolatos fixre telepített alkalmazás a gépemen)
-
Na erre már nem emlékeztem, Thx!
De ebből is hiányzik, hogy magánszemélynek semmilyen formában sem lehet eladni illetve "az első megszerző személy" is helytelen, mert csak cég.MS-nél most sem lehet (és nem is lehetett) venni VL-t, csak cégnek
UI: Értelem szerűen nem O365-ről beszélünk, hanem O2021-ről, vagy épp OS-ről...
-
-
-
-
Danecay
addikt
Na látod, ez már tényleg valódi OFF és még Te szólsz meg másokat
Segítek, a #19526-ban említettem három szoftvert, a ThunderSoft Video Editor-t, az Openshot-ot és a DaVinci Resolve-ot. Szerintem ez 3. Én sehol nem írtam, hogy csináltam volna, vagy csinálni fogok összehasonlítást. Lehet nem csak átpörgetni kellene a hozzászólásokat, hanem el is olvasni, különösképpen mielőtt valaszolsz valamire, vagy kötegedni kezdesz.Mindegy, részemről téma lezárva, mert ez már tényleg akkora OFF mint egy ház, csak Te nem veszed észre magad, miközben másokat kioktatni ki tudsz.
-
törölt tag
Ok, a PBKDF2-t máshol nem láttam eddig, csak ebben az egyetlen dokumentumban amit linkeltél.
"miért nincs ott a WEB?"
Mert ha sticky passwordöt szeretnék használni WEBről, tehát anélkül, hogy _bármit_ is letöltsek, akkor nincs arra lehetőségem, hogy a WEBről accountot regisztráljak."A 2 lépcsős azonosítás listája is költői túlzás ... a prémium, fizetős verziók megoldásait is felsorolod"
Miért túlzás, ha van benne?
Egyik előnye a nyílt forráskódnak, hogy saját szerveren is futtathatod. Ingyen megkapsz minden premiumot."jópofa megoldása a jelmondat generátor, ugyanakkor hahó! Egy jelszókezelőről beszélünk"
Miért fáj ha tudja? Millió alkalom volt, amikor kellett egy jelszó, és nem szerettem volna idegen gépen belépni a bitwarden fiókomba. Ilyenkor egyszerűbb egy jelmondatot telefonból kinézni és pc-n beírni."Valóban van TOTP a bitwarden_fizetős_verziójában."
Így van. Vagy esetleg saját szerver. A SP-ben pedig egyáltalán nincs."Free verzió korlátozás Ez a slusszpoén. Miért a free verzióval hasonlítod össze"
Ha a premium cuccokról írok az a baj, ha a freeről, akkor az a baj.
Egyébként csak azért írtam, hogy ha valaki most behúzza az 1 éves licencet, az tudja, hogy mire számítson 1 év után ha nem kíván előfizetni. -
Danecay
addikt
De ingyenes a Losslesscut! Nézd meg figyelmesebben a letöltési oldalt! Amennyiben a különbözö store-okból töltöd le, azok fizetős verziók, amivel támogatod a fejlesztőt, de van ott fentebb egys szöveg, amiben benne van a link az ingyenes verzióhoz
"I believe software should be available to everyone, and LosslessCut will always be free for anyone to use and look at the code." -
8
senior tag
én a bitwardent javaslom, ingyenes, open source, minden eszközre/platformra/böngészőre van, nagyszerűen működik, egyszerű és jól működő importja van bármelyik másik password managerből származó adatbázisra (így könnyű rá váltani), és akár saját password szervert is üzemeltethetsz
-
törölt tag
-
niof
veterán
Nyilván sok múlik azon, hogy min akarod használni, de pl a pdf24 online is működik. Az mindenhova jó. Mondjuk céges környezetben nem biztos hogy jó ötlet online végezni ilyen műveleteket, de attól még a lehetőség adott. A policy-n múlik.
A megszokás meg nagy úr. Sok esetben egy lényegesen fejlettebb program használatát nem hajlandó valaki elsajátítani, mert belekényelmesedett a régibe. Ez létező jelenség. Velem is megesett régebben. Ma már inkább úgy vagyok, hogy utánanézek, és ha jónak tűnik, és lehet tesztelni, akkor kipróbálom, amit ajánlanak, mert lehet, hogy jobb, mint amit eddig használtam. -
niof
veterán
Szerintem tök feleslegesen csépelted a billentyűzetet ez miatt. Egyáltalán nem ez volt annak a kifejezésnek a mondandója. Inkább az, hogy sokszor olyan ingyenes szoftverek vannak belinkelve, amikről a rutinosabbak tudják, hogy nem érdemes foglalkozni velük, vannak jobb alternatívák is.
De ha már PDF alkalmazás, akkor inkább a PDF24 Tools. Vállalati környezetben is ingyenesen használható, és szinte mindent tud, amit felsoroltál.
[link] -
Tudom le is töltöttem, de nem aktiváltam be.
jan 2-án kellett volna klónoznom egy gépen -akkor rogyott össze- , akkor már nem lehetett.
Korábban a free-ben ment a szektor-szektor klón, és utólag a Free partition assistantban a partició átméretezés, de most a free a teljes diszk másolást sem engedi akkor is bedobja a vedd meg ablakot. ( leírásban elviekben meg: Sector-by-Sector Clone, de még sem)
Korábban pedig a free-t használtam többször.. (néhány gépemen van prof is) -
A családi verzió is olcsóbb picivel mint az MS-nél.
-
MostaPista
tag
Ez megint olyan megjegyzes, amit rajtad kivul nem sokan ertenek.
Kell biztonsagi mentes - magyarul: image file keszites - es esetleg klonozas, ezeket tudja mindketto. A tobbi reszhez talan okitas kene, hogy mik a hatterek es mire jo, nekem ugy tunik, szakertoknek valo boszorkanykonyha.
-
-
mepet
addikt
Ez a bitport cikk teljesen érthetetlen.
Az én olvasatomban a következőt írta egy mondatba összefoglalva: egy olyan szoftvert vett, amilyet szeretett volna, rendben aktiválta, de odahallucinálta, hogy "ön sw hamisítás áldozatává vált", valami téves jogértelmezés miatt, meg szimplán azért, mert még mindig nem hitte el, hogy ez lehet ilyen olcsó.
-
tonyrulez
őstag
Azzal egyetértek hogy nem megbízhatóak ezek a licenszek, de ezzel nem értek egyet:
"Bár a licence valóban továbbadható az EU-ban, azonban a mennyiségi licenceket nem lehet megbontani és külön darabokban eladni."
License valóban továbbadható, C-128/11
És a volume license-ről:
Volume licensing and the splitting-up of licences is also legal.
In a later judgement by the Higher Regional Court in Frankfurt am Main in proceedings between Adobe and usedSoft, the further consequences of the ECJ judgement were impressively confirmed: the Higher Regional Court in Frankfurt namely decreed that the ECJ’s judgement should also be applied to volume licensing agreements and the splitting-up of these licences. Germany’s Federal Supreme Court fully dismissed an appeal from Adobe on 11 December 2014 (case I ZR 8/13). That represented the final confirmation for the ruling from the Frankfurt Higher Regional Court. -
-
Danecay
addikt
Persze, az ördög nem alszik, de egy átlagos felhasználónak szerintem tök felesleges, hogy még ez is fusson a háttérben. 21 éve van asztali PC-m és még egy HDD vagy SSD-m sem hasalt el, csak úgy (de egy igen, de azt elejtettem
). Jellemzően több, vagy mondom inkább úgy, hogy sok év elteltével is 100%-osak vagy ahhoz közeli állapotban voltak eddig a lemezeim. Cserében olyan már többször is előfordult, hogy RAW partícióvá váltak a külső dokkolóban lévő lemezeim, egyik indításról a másikra és odalett minden adatom. A dokkoló egyébként garanciálisan cserélve lett egy teljesen másik márkára, típusra, de ennek ellenére újra előfordult, úgy hogy magának a HDD-nek hardveresen semmi baja nem volt. Én egy olyan proginak örülnék jobban ami ezt jelzi előre a helyett, hogy megtudjam, hogy a 10 éves HDD-m 98%-os
Nyilván ingyen ez is teljesen jó, csak a érdeklődés mértékét nem igazán értem -
Visormail
addikt
Mert akkora a sebességkülönbség, szerintem szó szerint értette amit írt.
Én az O&O-t azért próbáltam ki, mert azt hirdette, hogy lehet automatizálni a visszaállítást. Végig lehet menni a lépéseken, azt meg elmenteni egy xml-be talán, nem emlékszem pontosan, és azt máskor meg beadni neki. Ezt végig is lehetett csináni, csak utána nem engedte visszaolvasni. Hát kiderült, hogy ehhez még a legmagasabb (server?) licensz sem elég, arra is azt mondja, hogy erre nagyobb kell. Aztán hosszas utánaolvasgatás után rájöttem, ezt az idétlen hibaüzenetet úgy érti, hogy ahhoz még egy plusz szerveroldali terméküket is meg kellene venni. Nekem az össz benyomásom a próbálgatás alatt az volt, hogy egy gagyi, a macriumról meg nem, az egyből megtetszett és sűrűn használom jópár éve, de akinek tetszik használja nyilván az O&O-t.
Viszont pénzt kiadni ezekért szerintem nincs sok értelme, még akkor defrag így 2021ben nagyon kell.
Valóban az ingyenes a differencialt tudja, az incrementalt nem. Fálj szintű mentés, ok ha valakinek erre szüksége van.
-
Cs1csó
titán
Nekem 6 éves gépem van de a szoftvereim az oprendszerem naprakész. Emiatt SEM ajánlott semmilyen hardverdiagnosztikai program amit már évek óta nem fejlesztenek. Mert lehet a hardver-t ismeri ami a gépedben van de szoftveres inkompatibilitás még lehet.
Amúgy ott az említett HWiNFO ami ingyenes, fejlesztik, és mindent tud.
-
Vesa
veterán
-
-
AtHoS
nagyúr
Itthoni gépen bejelentkezési hiba folyamatosan (nem csak a watchdogs-os bejelentkezési oldalon), míg melóban elsőre beengedett -> aznap este itthon szintén nem és azóta sem enged be ugyanazzal a hibával 3 különböző böngészővel próbálva + opera VPN-nel is próbálkoztam
UPC net melóban és itthon is, de router az már különböző
-
AcCEsS
senior tag
Én mobilról Chrome böngészővel nyomom, ha abban a Beállítások -> Adatforgalom-csökkentő funkció be van kapcsolva, a weblap a Google szerverein kerül tömörítésre, és úgy kapod meg a mobilodra. Épp az ilyen "zónás" meg egyéb problémás linkek érhetőek el simán ezzel a módszerrel. Már meg is jött a visszaigazolás a Deadlight-ról... Köszönöm Argos!
-
C. s.
addikt
Elkéstem!
Azért kiegészíteném egy kicsit: állandó link a Montezuma 3-hoz. Az előzőek: az 1. és a 2.
Ghost Cleaner (ez is játék)
promós link
állandó link(#12705) Mikemend:
Igen, ez jó ötlet! Még akkor is, ha az állandó linkről tölti le valaki, mert az is ilyen.
-
Vertigo18
addikt
Huhh, ez nagyon jó ajánlat, még ha nincs is ingyen! Kár, hogy az Ashampoo utána minden indításkor úgy kezdi, hogy feldob egy ablakot, amin az aktuális akcióit promózza. Ez nálam marha unszimpatikus... Illetve, ha valaki "pay what you want" alapon a bta alatti összeget akarja kiadni érte, akkor csak az Uninstallert kapja meg.
Én sem kötekedtem senkivel, nem trollkodtam, nem adtam irányt, hogy "hogyan kellene". Elmondtam, hogy nekem melyik variáció kényelmesebb, aztán, ha nem úgy lesz, akkor is megköszönöm majd mindig, mint eddig. Nekem pl. azok a promok, amik 1 éves licencet adnak, nem bírnak értékkel (kivéve a vírusírtók), én azokra rá se kattolok, ha odaírja a tisztelt topiktárs, hogy időkorlátos licensz.
-
-
looser
addikt
Emlékszem, ezt már régebben is említetted (osx86) és ezzel egyetértek, szerintem sem legális. Ezzel viszont az a helyzet, hogy nem kér aktiválást (próbáld ki, "warezolj" :-) ugyanis ha időben letöltötted a telepítőt, bármikor újra tudod telepíteni, mivel a kulcs a telepítőben van és a SOS nevére regisztrál. Az app viszont nem frissíthető, ennyi a hátránya. Persze, az lett volna a "tisztességes", ha a topictárs időben letölti magának és elteszi ő is a telepítőt (sőt, mintha meg is lett volna neki, csak újratelepítésnél ment a levesbe), így igazából csak kisegítem az egyébként valaha mindenki által letölthető ugyanazon példánnyal.
-
looser
addikt
Nem warez, de végül is szürkezónásnak mondhatjuk, mert az akció lejárt (ahogy XtremLor mondja) és én csak (f)eltettem a telepítőt. Bármikor installálható, de nem frissíthető. Szerintem okés, de mivel az eredeti hsz sem lett törölve, gondoltam miért ne lehetne újra hivatkozni rá.
-
Cheesy
őstag
Az a baj az OEM licensszel, hogy legfeljebb notebookra jó. Asztali gépben azért időnként befigyel egy komponens csere és a MS szereti sötétben tartani az embert abból a szempontból, hogy vajon csak az alaplapcsere esetén vagy (ahogy több felhasználói fórumon is olvastam a panaszokat) egyéb komponens (VGA, proci pl.) cseréje esetén is kuka az OEM licensz.
Én úgy tudtam, hogy az alaplaphoz köti magát az OEM Win10, illetve az alkatrészek összességéből csinál egy "hash" filet, amihez ugye hasonlítja később a változásokat.Ennek lenne az "ellenszere" a Retail licensz, amit oda telepítesz ahova akarsz, továbbra is 1 licensz / gép.
Kasperskyt tavaly ebayen vettem 5 gépre, tökéletesen működött, idén is így tettem.
Win 10 Pro retailt is találtam top rated sellertől, vajon működhet? 22k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest