Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
& #19293 madrac
Pont az volt az egésznek a lényege, hogy csak helyi erőforrásokból (eszközödről alkalmazás által nem kikerülő, nem központi helyen tárolt adatokból) dolgozva tudtad követni azokat a creator-okat, akik előtt, mögött követett a reklám, és az egész mellett meg végig google is.
Ha már be kell lépni, akkor az csak te vagy, így google-követett is. Ha valahol van egy TXT-d, ami alapján végignézel youtube linkeket, be nem jelentkezve, akkor az te vagy, nem vagy, nem biztos, talán nem. Ha a hely változik is, akkor meg végképp követhetetlen. (ez volt a lényege... [máskérdés, aminek csak tervezek utánakérdezni, hogy ha ez X eszköztől történik, pl teló, pl normál android teló, akkor ez mennyit is ér...])
Bónusz még, hogy ha jól csinálod, akkor könnyebb így elkerülni, hogy félrekattolj, vagy valami egy olyan videóra, ami aztán beragad, és sehogy sem tudod az ajánlásból kiírtan, mert becsatolódott a YT fiókdba

-
crok
nagyúr
válasz
madrac
üzenetére
Még le se álltak a Vanced-el már ott volt pl. a VueTube (Jan. 24-n került ki GitHub-ra) amiben legjobb tudomásom -és a GitHub feature list szerint is- van login ám még annyira alfa hogy nincs is release oldalon letölthető száraz APK csak a CI build-ek közt.. vagy a LibreTube ami szintén egy új alternatív Youtube kliens - feature list - ami még jóval ezelőtt kijött hogy a hírt élesítették.. nyitott szemmel kell járni. De pl. én kifejezetten szeretem hogy a NewPipe-al be sem lehet jelentkezni.. A NewPipeX-ből meg már a sponsored block-ok is ki vannak szedve.. de nem vagyunk egyformák.. plusz a módosított Youtube-nak (aka. Vanced) a forrása soha nem került publikálásra. Nálam Google login mellett ez a no-go kategória (elég ha a Google tud rólam mindent is).. de mondom, nem vagyunk egyformák, ha nem akarsz a Premium-ért fizetni (és jogi gondok vannak az általad használt klienssel..) akkor így járás van aztán tovább kell lépni. Ha kényelmesen akarok Youtube videót nézni hát megoldom, ezerféleképp. My two cents - off vége.
-
Xelo
addikt
-
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Kizárólag azt sajnálom hogy nem elég ismertek ezek az app-ek. Ezekről én tudok, írtam is róla egy bejegyzést itt PH!-n így azért a keresőkbe is bekerült egész jól - de ha nem keresnek rá.. én meg nem fogok foglalkozni a Facebook-al pl. hogy terjesszem, akinek annyi az Internet az meg is érdemli

-
Trailblazer
veterán
Ezekről te tudsz, de közel sem annyira közismertek, mint a Vanced volt. Ami még így sem volt elég közismert, mert kiváltott különböző beszélgetésekben csodálkozást, amikor megemlítésre került általam, hogy megoldható ám a YT video lejátszás képernyő kikapcsolással is, csak kell ez az app...
-
crok
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Azért van egy marék alternatíva.. ezer éve.. ami ráadásul szerintem tisztább is mint a Vanced valaha volt.
-
bobalazs
nagyúr
YouTube Vanced nek kakukk, Sanyi, gémóver, abbahagyják a fejlesztését...
[link] -
elistvan
őstag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Látom az értő olvasással bajok vannak. Nyilván nem azt írtam, hogy feltámasztják azokat akik ok nélkül áldozattá váltak és odavesztek. De pl aki ott maradt esetleg mert se útlevele és nem tud hová menni etetik, altatják valahol, annak még hasznára lehet. Maga a gesztus már önmagában is értékelendő szerintem.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Hát tényleg, akkor hagyjuk is, mindenki kapja vissza a pénzét, és kérjük vissza a játékokat...
-
elistvan
őstag
Vegyetek olcsón (10 dollár a minimum) egy rakás indie játékot, mellesleg az Ukrán menekültügyet is támogatjátok! Az akció jövő péntekig él (03.19).
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Ejj... minden accountot lehet töröltetni, "elérhetetlenné tenni" stb. GDPR-os EU lakos jog....
Egy helyen találkoztam azzal ahol kifejezetten említve volt, hogy nem lehet töröltetni: egy félalvilági accounteladós oldalon... ahol kb érthető
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha valaha volt olyan accountod, amit ott hagytál, hogy ez már nem kell (nem törölve azt), akkor ha az nem "lépj be fél évente különben megszűnik", akkor az még vígan létezik ám, biza!
-
-
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nálam az csak telós külső, limitált mennyiségű belépősdihez...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
(ssshhshs, kepassXC lapul nálam, de shshshs
)#19257 UserX
, gondoltam csak van valami extra, de hát akkor nincs#19258 Cs1csó Megnézném, hogy melyik a biztonságosabb: mindig nyitva hagyni, vagy mindig jelszavazni...
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Sticky Password Premium (az Én ajánlásommal!
). Sajnos meglévő előfizuhoz nem adja hozzá
: -
tibaimp
nagyúr
válasz
sisi22
üzenetére
Itt kérdezd, lehet hamarabb válaszolnak: [milyen_program_ami]
-
sisi22
aktív tag
OnlineTV-t is hirdetnek ingyenesen, de a leirasnal azt olvastam, hogy a telepitobe beepitettek valamit, inkabb kihagytam.
Online tv es radio hircsatornak erdekelnenek, ha valaki ismer ilyen programot.
-
regener
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Egy kicsit másképp gondolta a fejlesztő mint az oldal tulajdonosai...
MacPaw team continues working for our users while the Ukrainian army is defending our country.
Together we can stop the Russian aggression, so we ask you for support — #StandWithUkraine and spread awareness internationally. As a product company, we’d like to make it easier for you to get the right info and spread it.
We’ve opened access to one year of ClearVPN subscription with the promo code SAVEUKRAINE. Here is the link: https://rebrand.ly/saveukraine
Thank you for your support and prayers. We’re blessed to have such a great community. Glory to Ukraine!
-
Danecay
addikt
Terms and Conditions:
This is a 1-computer 1-year license You get free updates for one year You get free tech support You must redeem the promo code before this offer has ended May not be resold Technical Details:
Developed by MacPaw Version is v1 Download size varies by platform Supports Windows (32-bit and 64-bit), MacOS, Android, and iOS
-
Handemour
csendes tag
Leszedtem a HDSentinelt a linkelt oldalról. Telepítésnél lehet külön mappába letölteni magát a HDSentinel telepítőt. Egy zip mappába rakja.
A kérdésem az lenne, hogy ha azt telepíteném egy másik gépre, akkor is települne ez a reklámablakos cucc vagy csak a preaaktivált HDSentinel? -
nggabi
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
utána már láttam. most nézem ugyanezt használom már egy ideje
köszi. -
Danecay
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én ezt értem, azt viszont nem, hogy mi értelme volt a kísérletezgetni, vagy a bizonygatni, amikor kerek-perec le van írva felhasználási feltételeknél
Mindegy, nincs jelentősége... -
gregory91
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Én rühelem, ha csak akkor tudok letölteni egy promózott alkalmazást, ha cserébe más is települ, függetlenül attól, hogy utólag kikapcsolható/eltávolítható avagy sem..."
+1
Ezért preferálom a hivatalos oldalon elérhető promós lehetőségeket.
-
-
Danecay
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Elkezdte a frissítést, meglátjuk mi lesz a vége... Ez lett a vége..."
Nem is értem a felvetést! Ahogy #19232 AtHoS is írta, minden fontos tudnivaló le van írva a linkelt oldalon:
Terms and Conditions: This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered No free tech support You must download and install this giveaway before the offer has ended May not be resold Technical Details Developed by H.D.S. Hungary Version is v5.61 Standard Download size is 23.9 MB Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit)
#19234 tibaimp
Így van, telepítés során települ egy 986 KB-os SharewareOnSale Notifier.exe is, ami a nevéből adódóan napi szinten értesít az aktuálisan ingyen vagy akciósan kínált szoftverekről, én egész sokat húztam már ennek köszönhetően be. Nem tudom, hogy bármi kár okoz e, nekem még egy vírusirtó sem jelzett rá, és mint írod is eltávolítható. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így van, ráadásul az oldal "saját magát" is telepíti és betette az automatikus indulásba is. Úgy kell külön kikapcsolni illetve uninstallálni.
-
válasz
nggabi
üzenetére
Sajnos külön letöltő tölti le a HDS-t és reklámablakokat dobál, ami kikapcsolható, de Én nem szeretem, ha egy progi (nem a HDS-ről van szó) plusz dolgokat is telepít...
Elkezdte a frissítést, meglátjuk mi lesz a vége... Ez lett a vége...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
A linkelt oldalon jobb oldali mezőket olvasgasd, ott a válasz az összes kérdésedre
Amúgy 5.70 a jelenleg elérhető legfrissebb verzió. Legalábbis nem talált újabbat ettől most nálamszerk. Tavaly február végén ugyanez a verzió volt ugyanitt promóban, tehát aki akkor leszedte és még meg van a telepítője annak most nem kapkodnia utána
-
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Danecay
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Értem!
Ez esetben történt némi félreértés
Nem az F-Secure-ról írtam, hogy gagyi, hanem az Avira-ról, és azt uninstalláltam 2 nap múlva. Lejáróban volt az addig is használt F-secure promóm, és éppen akkor linkelte ide valaki a 255Ft-os Avira Pro éves előfizetést, ami látszólag kapóra is jött volna, de sajnos eléggé csalódáskeltő volt, már ami a felületét, a beleintegrált nem működő opciókat és az egész által keltett benyomását illeti. Nem tudom, lehet vírusirtóként nem lett volna vele gond, de jól látszott, hogy ez már nem az az Avira amit ~10 évvel ez előtt használtam és kedveltem is. Aztán 2 nap múlva ismét be lett ide dobva valamilyen F-Secure promó, és kaptam is az alkalmon, Avira le, F-secure vissza. Akkoriban is írtam az Aviráról egy rövid véleményt #18138 -
Danecay
addikt
Ez a megújulás visszamondás az Avira-ra is igaz? Még valamikor nyáron fizettem elő egy ilyesmi árú előfizetésre, mert lejáróban volt az F-Secure promóm, de kb. 2 nap múlva uninstalláltam mert nagyon gagyinak tűnt, és volt újabb F-Secure promó. Most 2027 második feléig jó vagyok az FgSecure-al, de nem szeretném hogy meglepetés érjen az Avira miatt.
-
atee_13
őstag
Pl ezekre gondolsz ahol az utolsó hozzászólás 2021-10-23 18:19 ?
-
8
senior tag
igen van defender meg topik-f-secure, de hogy legyen választék:
Avira egygépes licensz első évben 255Ft, windows, mac
https://www.avira.com/en/t2p-antivirus-pro-97offav-test.org, megújulás előtt legkésőbb 36 nappal kell lemondani, norton cég, made in germany
-
O&O DiskImage 16 Professional Edition ingyen.
Elsőre a megadott email címre jön egy megerősítési linket tartalmazó email, megerősítést követően pedig a második email (max. pár perc) a licenc adatokkal.
A korábban megadott email cím lesz a felhasználónév és a vállalat neve is egyben .
A letöltési linkekről a Német nyelvű verzió jön le (ami legtöbb emberkének nem megfelelő), ezért INNEN tölthetitek le az Angol verziót, amit be is lehet aktiválni a licencben szereplő adatokkal.
Ne upgradeljétek 17-es verzióra, ugyan engedi, de nem fogadja el a 16-os licencet! -
Beaumont
aktív tag
-
sisi22
aktív tag
Az osszefoglalot frissiteni kene, nehany eve elavult:
"Médialejátszó: MPC-HC(film)
MPC-HC is not under development since 2017. Please switch to something else."
-
honeypot
tag
válasz
Beaumont
üzenetére
Ha érdekel, akkor kérdezd meg az F-Secure corpot.
Most itt egy ember (aki nem én voltam) felvetett egy témát, néhányan elmondták, hogy igaza van, néhányan beismerték, hogy valóban nem biztos, hogy tejesen legális a dolog, majd törölve lett X hozzászólás, én maradtam itt legtovább így én leszek akit karóba húznak
De a gyengébbek kedvéért elmondom mégegyszer és utoljára: engem nem érdekel, hogy ki mit, hogyan, mikor és hova ír be. -
-
Xelo
addikt
na sracok eleg volt a temabol. osszefoglalva: vpn-reklamozas elhagyando, promociokat tovabbra is meglehet osztani, illetve azzal sincs szerintem gond ha a megoszto odairja hogy melyik orszagra ervenyes a promo. innentol aki ott el orul (vannak kulfoldrol forumozo phsok is), a tobbieknek meg nem jar segitseg ahhoz, hogy mas orszagbol elni tudjanak a lehetoseggel. mindenki boldog?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Srácok lapozzunk plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig az sem megoldás semmire, az nem válogat.
érződött hogy azért járt a phra a srác mert szeretett másoknak örömöt okozni.. nem a legjobb érzés az amikor az ember ad, bizonyos tagok meg nemhogy megköszönnék a lehetőséget hanem még támadni kezdik.