- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
-
winhate
őstag
Ahogy nezem a sok lamma meg a win alatt tesztel gui val
Soha nem tesztelunk ramot winfos alatt ugye ... (vmem ,mem foglalas,stabilitas es tsai)
Innen kene leszedni -
UserX
addikt
Bocs, hogy belépek. Read Only módban léve nem tetszett a 'cívódásotok'. Angie talált egy most jó vételnek számító programot. Akinek kell élhet vele, akinek nem az kihagyja. A magam részéről én is maradok a MemTest-nél. Örülök, hogy viszonylagos kompromisszumos megoldás született!
-
Pff.. A memtest nincs fejlesztve az új hardvereket, gyakorlatilag lg1700 platform tesztelésére alkalmatlan, vagy ha le is fut rajta, nem olyan algoritmusok alapján dolgozik ami a DDR5 ramokkal ellátott rendszereket megfelelően le tudja tesztelni.
Jelenleg az ingyenes verzió új konfigok tesztelésére a TM5 Anta vagy sok körös Usmus alkalmas.
Ez a progi ami linkeltem most egy másik szuper alternatíva az új konfigok tesztelésére. Remélem kielégítő választ sikerült adjak. -
-
Danecay
addikt
Nem igazán tudom, hogy mit tud a Lightroom, minden esetre ez az Ashampoo Photo Optimizer 8 mondhatni a kevésbé professzionális felhasználók számára (is) tud segítséget nyújtani a képek szerkesztésében, de nem egy Photoshop. Minden esetre, amennyiben érdekel a dolog, még 11 órád van az akció végéig.
-
niof
veterán
-
-
-
King Unique
titán
"De ez meg épp olyan macerás (szerintem), mint az újrahúzás utáni vacakolás"
Egy belakott, sok telepített programot és beállítást tartalmazó rendszert nyilván sokkal gyorsabb és egyszerűbb a meglévő mentésből - ami viszonylag hamar elkészíthető, sőt még az éppen használt rendszer alól is - visszaállítani, vagy ha nem teljesen naprakész a mentés akkor utána pár-néhány programot frissíteni, mint a 0-ról újratelepíteni és mindent teljesen elölről kezdeni. Na meg a mai rendszermentő programoknál már 1:1 mentést sem feltétlen kell minden alkalommal készíteni, lásd különbségi és növekményes mentések.
Ha nem belakott rendszerről van szó és / vagy eleve kevés a telepített program + az extra beállítás, akkor viszont valóban nem téma a 0-ról törénő újratelepítés sem.How to Free Up Drive Space in Windows 10
Igen, akár a PatchCleaner használata is opció lehet, de azért vannak ugye egyéb lehetőségek (31 db) is lemezterület felszabadításához, ahol pl. a tárterületsegéd működése automatizálható is.
-
vlevi
nagyúr
Nem a Windows újra telepítése a gond, mert az tényleg csak fél óra.
Hanem az, hogy én ezt a w11-t, ami most van a gépemen, még 14-15 körül raktam fel. Akkor is csak azért, mert a régebbi, w7-rol w10-re upgradelt telepítés nem UEFI/GPT volt, hanem a régi, BIOS/MBR.
A 2015 óta feltelepített összes szoftvert újra elő bányászi, felrakni, bekonfigolni, satöbbi. Még 1-2 hét múlva is találok olyat, ami hiányzik. -
-
Cs1csó
titán
Ha végső esetben még is kellene akkor inkább egy ilyet vennék üsse kő azt a 10k-t:Hitachi-LG Data Storage GP57E külső DVD író
USB-be bedugod és mehet a móka ha meg nem kell mehet a szekrény mélyére. -
Bajgunar
senior tag
Kaspersky-vel én is beszívtam. ~900 napom még ott ketyeg. Csak mivel kaptam a kulcsot. Nem tudom igazolni. Win újratelepítés előtt kellett volna eltávolítani a fiókból. Aztán újra aktiválni új Op-on. Nem engedi visszamenőleg leszedni. Kénytelen voltam új kulcsot venni.
Így most megy az új kulcs is. Még ~750 nap. S a fiokomban ugyan ehez a géphez hozzá van rendelve a 900 napos is. De nem tudom se áthozni, se leszedni, se semmi. Be van aktiválva. "megy", ketyeg az idő, de mégis másik kulcs van érvényben.
Vicc.
Ha áthozom, vagy azt aktiválom be. Akkor a próbaidőnyi nap kezd el számolni. Nem a ~900 valahány napból.
? -
Zoli4ű
újonc
Egy kis info a programról:
"A Wise Care 365 Pro egy nagyszerű program, amely olyan régóta kedvencek elemeit ötvözi, mint az Iobit Advanced SystemCare és a Glary Utilities , és ez a következő alapvető eszköze lehet.
A rendszertisztító eszközök, például a Wise Care 365 Pro használata valóban javítja számítógépe teljesítményét és meghosszabbítja hasznos élettartamát.
Ez egy egyszerű és hatékony program, amely eltávolítja a kéretlen fájlokat, mappákat és szoftvereket a számítógépéről.
A Wise Care 365 jellemzői és működése:
A szoftver irányítópultja öt lappal rendelkezik : PC Checkup, System Cleaner, System Tune-up, Privacy Protector és System Monitor.
A PC-ellenőrzés lapon átvizsgálhatja számítógépét , hogy keresse a kéretlen fájlokat, összeomlási naplókat és egyéb digitális maradványokat.
A Rendszertisztító lapon megtekintheti és törölheti a rendszerleíró adatbázis szükségtelen zűrzavarait.
A Privacy Protector lapon átvizsgálhatja a biztonsági kockázatokat, és olyan adatvédelmi segédprogramokat találhat, mint a File Shredder , a Disk Eraser és a Password Generator.
Az Ötödik lap, a System Monitor megjeleníti a rendszeren futó folyamatot.
Megjeleníti a számítógép hardverinformációit, például a rendszer grafikus kártyájának, processzorának, merevlemezének, memóriájának stb.
A PC Checkup és a System Tuneup valószínűleg az a két rész, amelyet leginkább használ.
A modul átvizsgálja és listázza a számítógép „haszontalan fájljait” (többnyire programfájlokat), lehetővé teszi a szemét törlését, és egészségügyi indexet ad a számítógépnek.
A PC Checkup lap alapértelmezés szerint megnyílik,
kattintson a "Check-Up Now" gombra az elavult Windows-fájlok, érvénytelen parancsikonok és egyéb számítógépes hulladékok kereséséhez.
A vizsgálat néhány percig tart, kattintson a „Javítás” gombra a „haszontalan fájlok” eltávolításához a számítógépről.
A PC egészségi index pontszáma azonnal nőni fog.
Lépjen tovább a többi lapra, hogy még tovább növelje pontszámát. A Rendszertisztító lap megmutatja, hogy mely programok és fájlok tömítik el a számítógép beállításjegyzékét.
A System Cleaner futtatása előtt biztonsági másolatot kell készítenie a rendszerről.
A rendszerbeállítás szakasz lehetővé teszi a bosszantó Windows-folyamat letiltását. A Rendszerbeállítás lap megmutatja, mely beállítások lassítják a számítógépet.
Jelölje be a megtartani kívánt beállításokat, majd kattintson az „Optimalizálás” gombra az összes többi törléséhez.Összességében a Wise Care 365 Pro egy zseniális eszköz a számítógép tisztítására és felgyorsítására, amellyel eltávolíthatja a rejtett szemetet, biztonsági másolatot készíthet az összes fájlról, és letilthatja a bosszantó folyamatokat."
-
Bajgunar
senior tag
Szintén.
Sztem is jó.
Anno egy giga lapomon a realtek hangdriver-t frissítette, ami elcseszte op-t. Full win reinstallal tudtam csak visszacsinálni. Aztán azt az egyet letiltottam, h ne is keressen rá drivert. Azóta persze gép csere volt. De minden drivert simán frissíttetek vele, s nincs probléma. Auto indulás, figyelés, stb meg ccleaner-el pl simán letiltható.
Igaz, h telepítésnél kell kiszedni pipákat h ne tegyen fel más reklámcuccod, advanced sc-t.
Ha meg Pro, nincs benne reklám.
Ennyi.
Én köszönöm. -
cigam
titán
említésre érdemes
Azért ez annyira szubjektív. Akinek x említésre sem méltó, az a másiknak hasznos lehet.
pl.
AceThinker PDF Converter Pro [with OCR]
Az AceThinker PDF Converter Pro szoftver lehetővé teszi a PDF dokumentumok különféle formátumokba való konvertálását. A PDF-fájlokat átkonvertálhatod Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Text és HTML formátumban, a kényelmesebb szerkesztés érdekében. A beépített OCR technológiának köszönhetően immár lehetőség van a kép alapú PDF dokumentumokbó formázott szöveget és grafikonokat kinyerni. A PDF formátumú fájlokat átalakíthatod EPUB formátumba, hogy mobileszközeiden is megtekinthesd, például iPhone, iPad, Android stb. Ezen túlmenően lehetővé teszi a PDF fájlok konvertálását olyan népszerű képformátumokká, mint a JPEG, PNG, BMP, GIF, TIFF, PPM, TGA, stb...Van aki szerint nem említésre méltó a PDF fájlok feldolgozása.
Van aki szerint nem említésre méltó, mert csak 1 évre szól a licence.
Van aki szerint nem említésre méltó, mert a karakterfelismerőnek meggyűlik a baja a magyar karakterterekkel. -
Cs1csó
titán
+1 crok
Nem hatékony, egy blokkoló kell olyan amihez lehet szűrőket hozzáadni be- és kikapcsolni. Ezt tudja az Ublock Origin átláthatóan -szerintem még az AdGaurd-nál is jobban - a FilterLists oldalon pedig fenn van minden szűrő ami kellhet.Nálam az Ublock Origin:
- be van kapcsolva a haladó mód
- bekapcsoltam az AdGuard Base és az Fanboy’s Annoyance szűrőket, ennyi. -
Cs1csó
titán
A lényeg, hogy CSAK MI nem tudtuk volna bedönteni a globális DVD, CD, BD, stb. piacot, sőt már a DVD stb. írás is a múlt ködébe vész mert aki teheti annak van egy dedikált adatattároló gépe - NAS - amit bármelyik a háztartásában lévő eszközről (házimozi rendszer, telefon, tablet, PC ) el tud érni akárhol - külső belső hálón stb.
Ennek a "teszkó gazdaságos" változatát művelem tehát van USB-s külső HDD-m, kicsit körülményes, nem túl elegáns de olcsóbb mint egy 4db 6-8TB-os NAS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest