- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
Sdi
addikt
DVDFab Toolkit 1 év.
Most nem tudom milyen, de régebben ez egy nagyon jó minőségű videó konverter volt,.
-
wwhy
veterán
válasz
Okosandroid #18189 üzenetére
Köszönöm
-
Okosandroid
tag
Sziasztok! Aki használja és szüksége van rá: F-Secure Safe 1 éves license 5 eszközre [link]
Tökéletesen működik, windscribe VPN-t használtam a regisztrációnál! -
honeypot
tag
Offworld Trading Company - Epic store
Obduction - Epic store
-
-
honeypot
tag
Igen. De azt hiszem ha új főverzió jelenik meg akkor az már nem lesz benne az egyszeri vásárlásba. De simán megéri az árát.
Ingyenes a Syberia I & II - GOG.com
-
Danecay
addikt
-
Mikemend
senior tag
Itt öt programot adnak ingyen, egyben, az oldal német nyelvű, az akció még 8 napig él:
- Franzis Denoise projects
- Audials One 2021
- Ashampoo Burning Studio 2021
- Ashampoo Backup Pro 14
- Ascomp Image Former -
Mikemend
senior tag
Július 31-ig a NewBlue Cartoonr Plus pluginje 99 dollár (vagy 110 Euro) helyett ingyen van, ha a FREECARTOONR kupont használod!
Ez beépül a nagyobb videoszerkesztőkbe, és kell hozzá NewBlue fiók is, tehát emailre megy a regisztráció!
-
honeypot
tag
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
zsoltzsolt #18171 üzenetére
Nem emlékszem ilyenre
, de ha meg is történt, az régen lehetett, amikor még csak promós topik voltunk
.
Bridge Constructor: The Walking Dead - Holnap estig promós a Giveaway of the Day oldalán, az Epices pedig végleg megtartható.
-
Mikemend
senior tag
Affinityt csak ajánlani tudom, folyamatosan fejlesztik, és június 30-ig volt féláron vagy fél éven át. De talán lesz még akciójuk, de normál áron is abszolút reális, sőt!
Érdemes mindhárom programjukat beszerezni, és akkor a Publisherből egy kattintással át lehet váltani köztük egy projekten belül, de a programok egymás közt is összedolgoznak, szóval az egyik legjobb kombó. Plusz Photoshop ecseteket is kezelnek, illetve nyomdai CMYK-t készítenek. -
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #18166 üzenetére
Igen, ezek kisebb játékosok. Pl. egy ilyen PhotoOptimalizáló annyira nem bonyolult program. A Franzis nevű cég is hasonlóban utazik.
Ez is zseniális ötlet egyébként. Mondjuk külön termék a Denoise Project, ami nem más, mint egy sima zajszűrő filter, csak csináltak még hozzá pár alap funkciót és egy halom presetet. Ilyenből van még nekik vagy hatezer.
99Euro, a hülyének is megéri, amikor 8eFt-ért egy Photoshoppal azonos tudású Affinity-t kapni. Ami persze ezt is tudja, csak sokkal jobban. -
Cs1csó
titán
Tudom, hogy van ilyen pl. amikor az Avast az OutPost tűzfalát vásárolta meg licencelte, vagy a Malwarebytes amikor megvette a Binisoft tűzfalát vagy az Avast a Cleaner-t de azokról már előtte is hallottam, itt meg olyan kisebb termékekről lehet szó amiről nem jutott hír korábbqan hozzám.
-
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #18163 üzenetére
Ezek inkább csak lincencelik, majd saját néven értékesítik a kisebb cégek -általában lebutított- szoftvereit. Ez kbl. olyan lehet, mint akik OEM gyártóktól vesznek hardvert, aztán valamilyen épített brand fantázianéven értékesítik. Ezeket a cégeket hívjuk "címkézőknek", sok esetben az egész cég csak egy irodából áll. Nyilván van erre üzleti konstrukció szoftvereknél is.
-
Cs1csó
titán
válasz
szabonagyur #18162 üzenetére
Ezt elhiszem, egy célszoftver elkészítéséhez elég lehet egy top programozó, de a fejlesztéséhez, karbantartásához, teszteléséhez már kell egy kisebb gárda.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
honeypot #18158 üzenetére
Szerintem senki sem tudja, de aki járatos volt az elmúlt 20 évben a szoftverek terén annak feltűnt, hogy ez a cég kb. mindent is gyártott, valami kártevő ellenes cuccot is letettek az asztalra.
A DVD író programjuk jó volt, és a Windows optimalizáló, állítgató sem volt rossz ANNO még a Windows 7 esetében de ugye azóta DVD írás sem nagyon van és a Windows 7 is lejárt lemez.+1 GoodSpeed, jól megfogalmazta, amúgy egy Oracle, vagy MS méretű cégtől elfér bármilyen szoftver mert elég nagyok de az Ashampoo-t a leírások alapján én sose tartottam annyira nagy cégnek, hogy képes legyen teljes értékben kiadni ilyen sok programot vagy a fejlesztés marad le idővel, vagy a javítások szűnnek meg. Főleg a mostani féléves Windows 10 build-ek világában elég egy féléves kihagyás és már egy build-del akár inkompatibilis is lehet.
-
honeypot
tag
Ingyenes a mindent is gyártó Ashampoo Photo Optimizere
-
raccoon24
csendes tag
[Action! 4.20.0] 6 hónapos licenc.Emlékeim szerint kicsit régebben már próbálkoztak vele, akkor néhány nap után inaktiválódott a licenckód.
Igyekezni kell, mert véges számú licencet adnak.Most éppen 9888-on állnak. -
Trailblazer
veterán
GOG-on (-en?) most pedig a Shadowrun trilógia ingyenes.
-
Golden9
veterán
Steamen is ingyenes most.
ARMA: Cold War Assault
Arma: Cold War Assault Mac/LinuxWebSite X5 Start 17 - Éjjel egyig.
-
UserX
addikt
GOG: ARMA: Cold War Assault ingyé'. Amúgy 20 éves game...
-
Danecay
addikt
-
Danecay
addikt
Köszi, lehet, hogy az lesz.
Felraktam ezt az Avira-t, hát elég egy bazári egy valami. Úgy néz ki mint a Driver Booster, egy csomó olyan opcióval amihez már a Prime verzió kellene, miközben az ember azt gondolná, hogy a Pro az már csak egy eleve nagyobb tudású cucc, de ebben a esetben kb. olyan a Pro a Prime-hoz viszonyítva mint más esetekben a Free a Pro-hoz viszonyítva. Vannak további kiegészítő opciók, amik már egy másik programcsomag meglétét feltételezik (Avira System Speedup), így nem is értem, hogy mit keres az Antivirus programban, itt viszont már a Pro a toppos, nincs is Prime ha jól látom. Mondom, olyan mint a Driver Booster ahol a Driver keresésre van felhúzva a program és e mellett vannak kiegészítő funkciói, itt pedig a víruskeresés mellett. Azért az F-secure-nak sokkal komolyabb benyomást keltett mit ez. Kicsit bánom is, hogy megvettem, na nem a 255Ft miatt hanem, hogy bajlódtam vele egyáltalán, hogy leszedtem az F-secure és feltettem helyette ezt. -
Danecay
addikt
Hogy mindenhol egymásba futunk
Nem találom a megfelelő topikot, vagy csak rossz néven keresem, úgyhogy ide OFF-olok egy kicsit a linkelt promóval kapcsolatban. Tehát, már több mint 10 éve is használtam az Avirát, jellemzően 3 hónapos, fél éves promók keretein belül, aztán végül a Win10-nél az lett a bevett mondás, hogy hétköznapi felhasználáshoz felesleges a beépített Defender-nél jobb vírusírtót, vagy védelmi szoftvert beszerezni. Megbéztem anno jó pár tesztet én is és ha nem lettek elhazudva azok, valóban jól szerepelt a Defender. Aztán egy fél éve szintén itt futottam bele az F-Secure Safe féléves ingyen promójába, amit ki is próbáltam, de hamarosan le fog járni. Kérdésem érdemes beszerezni a linkelt Avira Premium Security-t, vagy Antivirus Pro-t (most akkor mi a neve
) vagy elég a Defender. Nyilván 355Ft nem pénz, de ahogy olvastam tavaly felvásárolták az eredeti Avira-t, nem tudom minőségileg milyen irányba mentek el, vagy történt e ezen a téren változás.
-
Golden9
veterán
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MostaPista #18133 üzenetére
Elméletileg nem, én bezsákoltam! Kaptam kódot, mindent.
-
honeypot
tag
O&O FileBackup
29,90€> 0€ [link] -
Golden9
veterán
válasz
Cs1csó #18114 üzenetére
Neked is köszönöm!
Ezzel a retail dologgal tisztában vagyok, mindenképp olyant keresek majd, bár úgy tudom az EU-ban már minden szoftver újraértékesíthető.
Két napig ingyen játszhatóak Steamen.:
Verdun
Tannenberg
PGA TOUR 2K21 -
UHHH
őstag
Vicces, hogy az "OWNED"-ből "IN LIBRARY" lett az Epicnél...
Észrevette valaki rajtam kívül? -
looser
addikt
válasz
honeypot #18119 üzenetére
Na, szép, a 8 bites árkád meg felejtős?
Hell is other demons - Epic
-
looser
addikt
válasz
madrac #18118 üzenetére
Egyetértek, elfért volna, de ilyenkor igyekszem meggyőzni magam, hogy végül is egy helyen lesznek kezelve és a posternek illik jeleznie ezentúl, hogy akciós/kedvezményes/ingyenes stuffról van-e szó. A napi 1-3 ontopic hsz mellett szerintem nem jelent problémát. Az androidos cuccokkal, rövidebb-hosszabb promókkal (nem lifetime), pár napig játszható játékokkal sincs gondom. Van, hogy az ember már szinte csak a pirossal kiemelt sorokra fókuszál :-)
De megértelek, csak ezt én így el tudom fogadni -
honeypot
tag
-
madrac
senior tag
válasz
looser #18117 üzenetére
Egyáltalán nem hiszek abban, hogy jól jártunk azzal, hogy sikerült ezt a topikot is szétverni és még több, az eredeti témától eltérő tartalmat önhatalmúlag ide pakolni. Miért nem lehetett akkor külön akciós (fizetős) szoftver topikot létrehozni? Értem, hogy a PH-n nagy divat a bestbuy-hoz hasonló követhetetlen, mindent egybe ömlesztett topikok alkalmazása, de ez már erősen a használhatóság rovására megy, és úgy tűnik erre még rá is erősítenek. Igen, engem is érdekelne a bestbuy egyébként, de pont azért nem szoktam követni mint amit te is írtál...
-
looser
addikt
(#18112) koko52, (#18114) Cs1csó: a "kérdése" komolytalan volt, ott a végén a szmájli, ha a magától hsz-től nem esik le :-)
(#18116) madrac: szerintem le fog ez tisztulni, most csak az átalakítás miatt van egy kis zavar, de rendbejön idővel. Egyébként a bestbuy is elég "sokrétű" (szívem szerint kaotikust írtam volna...), mégis olvassuk páran; felesleges lett volna oda a sok egyéb mellé a szoftver is. Szerintem.
-
madrac
senior tag
válasz
liszi70 #18108 üzenetére
Azért nem esik jól, hogy 10-ből 9x fölöslegesen kattintok a topikra, ráadásul most még az akciós és az egyébként is ingyenes szoftvereket is fogták és iderakták (azóta máris született 2 ilyen hsz...), miközben létezik bestbuy topik is, ahol szintén szoktak szoftverek lenni. Nem tudom kinek jó ez, de ezzel teljesen átalakítottak a topik eredeti célját és tartalmát. Azért, hogy hetente 1x hozzájussak egy valódi (nem játék) program promóhoz, nem fogok folyamatosan ide kattintgatni... azt hiszem ideje lesz áttérni a külföldi oldalakra amik csak ezzel foglalkoznak.
-
Cs1csó
titán
válasz
Golden9 #18109 üzenetére
Üdv, ez a kérdés a Windows topikban is ki szokta verni a biztosítékot, lehet jobb lenne átmenned oda és a keresőt használva találnál pár korábbi vitát a témában.
Amúgy HA és SZIGORÚAN otthoni felhasználásra kell akkor nem érdemes valami hivatalos GOLD certificated MS partnertől vásárolni 50 ezerért hanem valami EU-s kiskapuval elérhető 3 ezer forintos rendszer is bőven jó.
FONTOS, hogy mindenképpen olyat vegyél és/vagy ellenőrizd is ami RETAIL kulcs tehát ha az adott hardveredet amihez vennéd eladod vagy leselejtezed akkor is tovább tudd vinni rendszert az új gépedre.
Ha a Windows 10 topikban keresel rá a kulcsszavakra akkor lesz találat. -
Golden9
veterán
Sziasztok!
Ezt a topikot még nem is láttam, nem tudjátok hol a legolcsóbb most a Windows 10?
Thx.
-
válasz
madrac #18106 üzenetére
Engem sem érdekelnek ezek a játékok (életemben nem játszottam) de azt nem lehet mondani, hogy akkora a tülekedés ebben a topikban, hogy zavaró a játékok linkelése. Az "Ingyen játszható Steamen" nem fogja kiszorítani az egyéb ajánlatokat.
Én pl. innen tudtam meg, amikor pl. épp ingyenes a Hard Disk Sentinel, ilyenek miatt figyelem ezt a topikot.
Ez így korrekt lett, köszi!
-
madrac
senior tag
válasz
liszi70 #18097 üzenetére
Mondjuk ennyi erővel azt is szóvá lehetne tenni, hogy újabban a topik 90%-ban a 2 napig játszható játékokkal van tele, ami engem baromira nem érdekel. Holott itt elsősorban mindig az ingyenessé tett vagy az így átmenetileg elérhető szoftverekről szólt, amiket utána letöltve korlátlanul lehet használni otthon, nem az ilyen beetetésekről.
-
válasz
s7evcsenko #18103 üzenetére
Igen, átneveztem és rendbe tettem a TIR-t is. Természetesen a régi néven is megtalálható a topik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest