Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miska0330
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez jó kérdés!

-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudod, meddig használhatják a Telenor nevet? Mert ha végtelenségig, mint az O2-t is már mióta nem változtatták meg, akkor lehet, hogy nem is érdemes kiugraniuk, végülis lehet, hogy több telenoros felhasználójuk van, mint a skandinávoknak
Szóval ha nemcsak a nevet használják, hanem valamilyen szövetségben is benne maradnak, sokkal nagyobb befolyásuk lehet a franchise-gazdára, mint a telefónica nevű gigacégre az O2-n keresztül (mondjuk valami jó latin-amerikai roaming a spanyolokon keresztül nem lenne rossz, de errefelé nem sok embert érdekelne
). -
-
zseko
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Jól van na, akkor legalább egy házcímet ahol a fejlesztők dolgoznak, a fejlesztési segítséget vinném én egy szívlapát formájában, mint ösztönzőt

Amúgy valóban nem értem, miért nem lehet egy egyszerűen és könnyen átlátható informatív felületet készíteni, van annyi jó minta rá más appokból

-
zseko
veterán
válasz
azbest
üzenetére
"Egyébként az egyenlegek részen kb össze van foglalva"
Nem, sajnos nincs összefoglalva (én azt nevezem összefoglalónak, ahol egyszerre jelez mindent). Mondjuk a 'kb' az igaz is, ha úgy nézzük, hogy kb kiír valamit
mert egyébként három különálló oldalt kell megnézni (vagy csak kettőt, ha elfogadjuk a 'Kezdeményezett hívások időtartamá'-t a 'Perceim'-nek), és valóban csak tájékoztató jellegűnek tűnik, mert nálam most pl. olyat ír, hogy'Kezdeményezett hívások száma: 10 db
Kezdeményezett hívások időtartama: 00:00:00'Ez nekem alapból fura, még ha azt mondom hogy a megcsörgetéseket is beleszámolom, sem biztos hogy kijön a tíz darab máig (minden hó 09-én van a fordulónapom), mert egyrészt kettőt találtam csak olyat, kimenőt meg most csináltam egyet direkt, majd holnap kiderül ha lefrissül, másrészt meg a Viber Out-ot és a Skype Out-ot tesztelem két hónapja, így a kimenő hívásaim gyakorlatilag azokkal voltak.
Nincs valami api amin keresztül lehet lekérdezést csinálni, eskü megtanulnék rá programozni és csinálnék végre egy normális widgetet?

-
Somatom
veterán
A cseheknél van O2 és Telenor is?
-
azbest
félisten
már csak nevében telenor, mióta eladták
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként az egyenlegek részen kb össze van foglalva, hogy miből mennyi van. Az más kérdés, hogy valószínűleg most is rosszul írja ki a roaming keretet. S itt más érték szerepel, mint a szolgáltatások - mobilnet alatt. Nincs szinkronben minden információs szöveg a valósággal. A weblap és az app pedig néhány csomagnál téves adatokat jelez és hibabejelentésre a válasz: csak tájékoztató jellegű.
Szóval az legyen a legnagyobb baj, hogy néz ki

-
zseko
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Például azt, hogy normálisan látom is...
Érdemes megnézni az ugyancsak Telenoros pakisztáni, mianmari, bulgár, stb appokat, hogy milyenek. [link], [link2], [link3], [link4], [link5], [link6] Azokhoz képest ez bizonyos tekintetben gyakorlatilag a béka s.gge alattmessze van. Érdekes mód náluk meg tudták oldani a widgetet is. Bezzeg a vegyél még mobilnetet gusztustalan tarhálás az megy, függetlenül attól, hogy köze van-e az adott oldalhoz, minden oldalon. De az, hogy egyszerre át lehessen tekinteni a teljes csomagot, vagy a képernyő alján is lehessen lapozni, az nem, mert ugye ilyet minek, csak fent. -
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen!

Azt néztem én is, de nem írta ki. Ami érdekes, mert a Hello data előfizetésemnél kiírja rendben (valahogy 7,5GB körül), viszont a másik előfizunál (másik telefonban) nem írja ki. Ugyanaz a friss mytelenor app mindkettő. De most már lényegtelen, lényeg hogy kivételesen jól emlékeztem.

Köszi még egyszer a segítséget!

-
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Van a nevemen egy Telenor Blue M előfizetés "dupla adat" akcióval megspékelve.
Keresem a választ de nem találom, mert mindenhol a Telenor Blue+ tarifák jönnek már szembe.
A kérdésem az hogy ebben a tarifacsomagban mennyi EU roaming net van benne (lesz majd néhány nap Németország)? Emlékeim szerint a 2GB simán felhasználható, de csak az emlékeimre alapozva nem merném biztosan állítani.Köszönöm szépen a segítséget!

-
azbest
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Erről már máskor is beszélgettünk itt. Egy mobilszolgáltatás folyamatos üzemű dolog, nincs olyan, hogy szabadnapot vesz ki a telenor, hogy aznap ne kelljen dolgoznia. Viszont vannak hétvégék és vannak olyan fejlesztések, karbantartások, ami több napot is igénybe vehet és addig valamelyik szolgáltatás korlátozottan üzemel.
Míg te, ha kiveszed a szabadságodat, akkor nem kell kötbért fizetned, mert aznap nem szállítottad időre le az árut. Azért nem, mert te megteheted azt, hogy arra a napra nem vállalsz feladatot, hiszen szabadságra akarsz menni.
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a határidők szűkítése miatt mennyivel több ügyelet, vagy mennyivel több alkalmazott kellene, hiszen akkor nem lehet ünnepnap vagy hétvége sem. Ez pedig mennyivel drágítaná meg az egész szolgáltatást - amit persze te sem szeretnél pluszban fizetni, mert csak azt látod, hogy minden működik, néha döcög, de miért nem 5 perc a 3 nap.
Attól persze még vicces szituáció, hogy mondjuk egy 1 napos internet opció bekapcsolása is elvileg 3 napon belül bármikor megtörténhet. Hiszen elvileg nem tudhatod, hogy melyik napra lesz akkor. De gyakorlatilag meg perceken belül megtörténik általában. Ha neked szűkebb határidők és külön, veled foglalkozó személyzet kell, akkor nézz körül az üzleti előfizetések közti lehetőségre. De ne az általános díjazásra számíts, hanem 10 vagy akár 100-szoros szintre, hiszen külön erőforrást, embert kell rád lefoglalni.
-
n@p@lm
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Tök egyszerű (életszerű) példa:
Jómúltkor egy laptopra kellett telepítenem Avastot.
Telefonról osztottam netet neki.
Az offline telepítő kicsivel több mint 300 mega.
Ha a letöltés megszakad mert elfogyott a 185 mega, kezdhetem újra és akkor az előző letöltés megy a levesbe... -
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ugye, most nem arra gondolsz, hogy legyen megfelelő az apn beállítás, az adott helyen hálózat, vagy, hogy a user ne felejtse el bekapcsolni a telót!
-
Hosssszu
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Ez így van. Én csak arra írtam a példát hogy szerintem hiú ábránd hogy ezt az időtartamot lerövidítsék belátható időn belül.
De hát ugye az ügyfél amikor megköti a szerződést alaposan átolvassa az ÁSZF minden pontját és ezzel tisztában van. Meg persze folyamatosan figyeli az esetleges változtatásokat is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Hosssszu
őstag
Én nagyon régen Takarékszövetkezetnél vezettem számlát. Ott az volt a csoda hogy ha automatából vettem fel pénzt, akkor csak néhány óra múlva könyvelődött el. Ezért meg lehetett azt csinálni hogy miután kivettem az egész fizumat kártyával, utána be tudtam menni a bankba és személyesen is felvenni. Én nem tettem meg, de egyik kollégám igen. Mondjuk következő hónapban azonnal le is vonódott az ahavi fizetése.

De ez már nagyon nagyon off lett. -
castiels
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rá tudnál nézni biztosan?
-
-
Hosssszu
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Amíg egy banki átutalás jellemzően egy óra alatt megy végbe [link], pedig az a bankrendszer ahol azért nagyobb összegek forognak, addig szerinted egy mobilszolgáltató le fogja vinni 5 percre a megrendelések teljesítését?
Egyébként persze jó dolog lenne, de ugyan miért tennék meg? Nekik nincs benne semmi ráció. -
radio100jozs
őstag
Azért rendeltem meg, mielőtt lefogyna, mert nem akarom, hogy megszakadjon a net. pl. kocsiban megy a netrádió, nem akarok azzal vacakolni, hogy megáll a net, mert elfogyott, és kezdjek el rendelgetni. De még egy csomó szitu van, amikor kell a net, és nem éppen jó, ha pont elfogy (online vásárlás...stb).
-
castiels
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia.
Flottában szám megszüntetés mennyi időt vesz igénybe?
-
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meg hát ez kb. mindenhol így van. Egy szaki is mindig inkább több időt mond bármilyen munkára (ha van egy kis esze), mint amennyit igazából igénybe venne a munka.
Így a cseszegetés az időtartam miatt szinte kizárva.Syl: Hubazzeg!
De mégis miéééért? -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van egy cimborám, feltöltős. A havi mobilnet méretét nem tudom, de annyi biztos, hogy fordulónap előtt megnézi a fogyasztását és az utolsó nap elkezd ész nélkül Youtube videókat pörgetni a mobilneten. Csak azért, nehogy "bent maradjon" az a sok kifizetett net.
Néha szégyellem, hogy ilyen ismerősöm van
-
-
4Grider
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Miért vállalna attól az ügyfél számra kedvezőbbet, mint amit a jogszabály számára előír? A Vodafone is ezért vállalja a 72 órát. Gyakorlatilag pedig mindegyik törekszik a napon belüli bekapcsolásra. De ettől még hülyék lennének 24 órát vállalni, mert ha nem jön össze, akkor kötbért kérhetnél. Ne várd el egy cégtől, hogy a saját pénze ellensége legyen, arra így is elég sok hatóság pályázik...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha ennyire érdekli, hogy ne vesszen el a 185 mega, akkor rendeljen akkor kieget mikor elfogyott az alap adat. Nekem gigák szoktak maradni a havi keretemből, nem állok neki utolsó napon telefonról torrentezni, csak hogy elfogyjon.
-
asdf_
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha meg nem fogyott el, akkor nem lehetett keves.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mindegynek nem mindegy (leven ha koppra hajtja, akkor bukott 185 megat), de hogy minek es milyen logika menten rendel kiegeszito netet, amikor a csomagba foglaltja meg nem jart le, az engem jobban erdekelne.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ööö, nem mindegy?
-
radio100jozs
őstag
válasz
snooze
üzenetére
Igen, sajnos ez az igazság, megtaláltam az ÁSZF-ben:
Az egyes adatforgalmi szolgáltatásokkal elérhető adatmennyiség felhasználási sorrendje: elsőként az egyszeri kiegészítő adatjegyben foglalt adatmennyiség csökken, annak felhasználása után a havidíjas kiegészítő adatjegyben foglalt adatmennyiség érhető el, míg végül a tarifacsomagban foglalt adatmennyiség csökken.
Ez akkor azt jelenti, hogy amíg a tarifacsomagba beépített adatkeret nullára nem fogy, nem szabad semmiféle + adatot rendelni.
-
snooze
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Jo kérdés,de ezek szerint csak akkor szabad rendelni,ha elözö lefogyott..
-
radio100jozs
őstag
A Telenornál miért így van, hogy a havidíjas csomaghoz rendeltem egyszeri +1 GB-ot, ami 30 napig érvényes, nem a fordulónapig. De még a havi csomagomon maradt 185 MB, aminek hétfőn lesz a fordulója. Hiába aktívan netezek, amióta megrendeltem a +1 GB-ot, csak azt fogyasztja, miközben a csomagba épített semmit sem fogy le, és szépen el is fog veszni a fordulónappal.
A Telekomnál elsőnek a csomagba foglalt fogy le, vagy aminek hamarabb a lejárata, hisz ez a logikus, a plusz adatot azért rendelem meg, hogy ha elfogy a csomagba foglalt, akkor is tudjak tovább netezni, de nem ahelyett vettem, hogy ezentúl csak a plusz adat fogyjon. -
castiels
addikt
Viktor, szám megszüntetése mennyi időt vesz igénybe?
-
Somatom
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ezt most nem értem. Mit kell ezen tárgyalgatni, illetve miért számít ez nekünk, Telenorosoknak?
Egyébként bepötyögtem a Gúgliba, hogy "Digi SIM" és az egyik találatnál ez volt odaírva:"A számítógéphez csatlakoztatott és SIM-kártyával ellátott USB-modem biztosítja az internetelérést, mely a Telenor Magyarország hálózatát veszi igénybe."
Szóval, eddig is Telenor hálón lógott a Digi.
-
asdf_
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Szerintem a semmin rugozol, a targyalasokat folytatott volna az (a multtol) a kozlemeny kiadasanak pillanataig terjedo idoponot jeloli, ergo jelenleg ertelemszeruen nem folytathatnak targyalasokat.
(es kulonbenis ki nem szarja le a digit, kb. 3 eve folyamatosan csak indulnak, olyan szinten tul van huzva mar ez a dolog naluk, hogy ebbol adodoan az egyeduli hirerteket csak az kepviseli, ha tenylegesen elindultak, minden mas totalisan erdektelen es lenyegtelen veluk kapcsolatosan...) -
radio100jozs
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Azért olvassunk a sorok között is:
"A Telenor Magyarország lapunknak küldött reakciójában cáfolta, hogy tárgyalásokat folytatott volna a DIGI Magyarország Kft.-vel a nemzeti roamingra vonatkozóan, az operátor nyilatkozata szerint ilyen megállapodás nem született a két cég között."
Azaz azt nem cáfolja, hogy akár most folynak ilyen tárgyalás, na azt meg végkép nem, hogy a jövőben lenne ilyen megállapodás. Csak azt cáfolták, hogy már lenne ilyen megállapodás a Digivel, aminek előfeltétele, hogy ezt már le is tárgyalták volna.
Tudjátok, új marketing vezető van a Telenornál is. -
clon
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
A telenor azt is cáfolta eladó a cég és eladták. A telenor "csak" annyit cáfolt, hogy a digivel tárgyaltak volna viszont az ilyen ügyletek jelentős részét közvetítőkön keresztül tárgyalják így a digi és a telenor közvetlenül sokáig nem áll kapcsolatban.
A mobilszogáltatók kartellezése is "csak" közös kávéházi kávézás volt nem tárgyalás de legfőképpen nem kartellezés. -
trec12
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Hát a Telenor cáfolja még a tárgyalást is nemhogy egy megállapodást...
-
radio100jozs
őstag
Érdekes cikk, amiben simán lehet valami, és a Telenornak is köze volna hozzá:
Engem az már elgondolkodtat, hogy miért nincs még megállapodás a 2100 MHz-re a Telenornak az NMHH-val? Ez már sejtet annyit, hogy a Telenor ezzel a frekvencia készlettel spekulál, és adott esetben, csak akkor tart a jövőben is igényt rá, ha mondjuk a Digivel létre jön a belföldi roaming megállapodás, és a Digi mobilosok is használják ezt a sávot.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi mindenkinek az infót, majd otthonról megpróbálok újraregelni.
Néztem amúgy több készüléken, több böngészőből is, két-három napja már ilyen, előtte pedig két hete néztem kb, akkor jó volt. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy szám van hozzáadva, de az sem látszik és nem is találok opciót ahol hozzá lehetne adni, a szám helye látszik a listában, de üres.
Akkor elvileg már működik, csak nálam van bibi? -
Mi az a semmit nem hoz be?
A számaid sem látod vagy azokat látod, de nem tudsz semmi egyebet megnézni a Kiválaszt gomb után?Előbbi esetben add hozzá őket újra, ha lehet, ügyfélszintű jelszóval utóbbiban szintén megoldás lehet az újra hozzáadás vagy a fiók törlése, majd újraregisztrálás, a számok újra hozzáadása.
Egyébként a napokban volt olyan hiba, amit írsz. Amennyire tudom, az már elhárításra került.
-
Üdv, használja valaki a telenor online webes felületét? Csak nálam nem hoz be semmi adatot, vagy másnál is ez van?
Belépés még megy, de utána semmit nem hoz be. (Telefonszám, számlainfo, szolgáltatások..)
Köszi! -
Somatom
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Asix chipes kell. Mivel a gyári 10/100 -as, ezért sztem AX88772 chip van benne. De, még ha ez jó is lenne, honnan lesz mellé táp? Amit tomp linkelt, az a nagy USB csatijáról tápot is ad. Sztem rendeld meg azt, mert gyári, 220 Voltos, EU dugvillásat nem találok EU -s Google Store -ban.
-
snooze
veterán
-
-
-
tomp
félisten
-
cdm12
tag
Azt ne lehet tudni , hogy népszerűbb termékekből mikor van készletfeltöltés ? Most konkrétan egy 2018as 9,7 colos ipadet szeretnék rendelni tőlük mert elég kedvező áron adják , viszont hiába kérdeztem tőlük nem hajlandóak elárulni mikor lesz megint elérhető náluk.
-
Somatom
veterán
Csakhogy az automatikus minőségválasztó nem minden szituációt tud figyelembe venni. Lehet, hogy a telóm hotspotján keresztül tökéletes a wifi kapcsolat, de ha a mobilnet ingadozik az adott helyen, akkor sanszos, hogy a legizgalmasabb előzésnél áll meg pufferelni a MyTV, míg alacsonyabb felbontáson símán menne. Azzal sem számol, hogy két hétre csak 10GB roaming netem van, ami 360p -n elég, de 720 -on pikkpakk elfogy. Úgyhogy most képernyőtükrözéssel használom a CC -t, mert úgy visszább tudom venni a MyTV felbontását.
Snooze:
A mikro USB -s tápkábelén keresztül úgy, hogy a LAN csatlakozó a hálózati adapterbe van beépítve (10/100 -as). CC2 -ig külön vásárolható LAN csatlakozós hálózati adapter. Az Ultrákat alapból ilyennel adják. -
Somatom
veterán
Lehet, hogy ez az aktuális műsortól is függ. Egyébként meg tudod nézni. Ráböksz a kijelzőre, megjelenik alul egy floating felület, középen egy csúszkás piktogrammal. Arra ráböksz és jobb oldalon megjelenik a felbontás választó. Ott látod, hogy az adott csatornán (műsornál?) mennyi a max.
Ha vki ismeri a fejlesztőket, léccci adja át nekik, hogy ugyanezt a felbontásállítási opciót a cast -nál is plííííz!
-
-
Tottu
senior tag
Sziasztok,
Most próbáltam ki a MyTV szolgáltatást, mert szeretnék néha-néha TV adásokat nézni + közeledik az F1 szezon is.
A csatornalistán az M4 HD-ként szerepel, viszont ezt csak 720p-ben tudom elérni Andioid appon keresztül. Chrome böngészőben van 1080p lehetőség is, de az M4 logójánál így sincs ott a HD felírat és a minőségen is látszik, hogy nem igazi FullHD.A kérdésem az, hogy ha előfizetek a nagyobb csomagra, akkor lesz meg ténylegesen a FullHD felbontás vagy ez most nem érhető el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval ha nemcsak a nevet használják, hanem valamilyen szövetségben is benne maradnak, sokkal nagyobb befolyásuk lehet a franchise-gazdára, mint a telefónica nevű gigacégre az O2-n keresztül (mondjuk valami jó latin-amerikai roaming a spanyolokon keresztül nem lenne rossz, de errefelé nem sok embert érdekelne

mert egyébként három különálló oldalt kell megnézni (vagy csak kettőt, ha elfogadjuk a 'Kezdeményezett hívások időtartamá'-t a 'Perceim'-nek), és valóban csak tájékoztató jellegűnek tűnik, mert nálam most pl. olyat ír, hogy
Érdemes megnézni az ugyancsak Telenoros pakisztáni, mianmari, bulgár, stb appokat, hogy milyenek.

De mégis miéééért?