Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
-
trec12
addikt
válasz radio100jozs #63585 üzenetére
Diginél maradt mindenkinek határozott idejű kedvezményes ár. Még úgy is, hogy az adott kedvezményes csomagot kivezették közben. Először pár ügyfélnek elkezdték a hűség nélküli árat számlázni - nekem is - de jóváírták azokat is.
-
jociolaszi
tag
válasz Viktor0610 #63592 üzenetére
Akkor oké köszi.Remélem még pár évig maradhat!
-
MODERÁTOR
válasz jociolaszi #63591 üzenetére
Dehogy!
Csak egy ideje már helyesen, az eltérő ÁFA-tartalomnak megfelelő előlegszámla készül, így a későbbi levonás is rendben megtörténik.Xiaomi 13T
-
jociolaszi
tag
Sziasztok kezdek aggódni, a kislányomnak 3hónapja az utolsó pillanatban sikerült még kötnöm hello data startot.Ami persze rá pár napra megszűnt! Na de nem is ez a baj hanem hogy az előleget elvileg a 3hónap után apránként fogják levonni a havi 5500 ból. Erre ma a számlám 200ft! Tehát levonták egybe az előleget!Lehet hogy a meglévő csomagokat nagyon hamar kivezetik?Szerintetek?
-
MODERÁTOR
-
Speedy7
tag
válasz radio100jozs #63582 üzenetére
Nekem Hipernet Home M csomagom van, aminek már 4 hónapja lejárt a 24 hónapos hűsége. Azóta is megkapom a 20%-os kedvezményt, valamint az extra kedvezménykeretet. (ingyen Hbo Go)
Nemrég kértem hozzá adatmegosztó sim-et, a kedvezményeket ez sem érintette.
Listaáron valószínűleg lemondtam volna a szolgáltatást, így egyelőre marad. -
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
Gondolom van valami olyan kiskapu, mint a kabeltv-nel. Ment a siras-rivas, hogy a szolgaltatok folyamatosan valtoztatgattak a csatornakinalatot, a juzer azert irt ala huseget, hogy mittomen lassa a meccset, amit akkor epp x csatorna sugarzott, aztan kesobb ez mashova kerult, akkor a regi csatorna ertektelen lett, es mondjuk szolgaltatot kellett volna valtani, hogy ugyanazokat az esemenyeket lathassa, de nem tudodtt, mert husegben volt. Az NMHH ezt pedig "zsenialisan" megoldotta, eloirta, hogy a szolgaltatoknak kozolniuk kell, hogy meddig vallaljak az adott csatornakiosztas valtozatlansagat. Azok meg kb. minden honapban aszf-et modositanak, a csatornakiosztast vallalasanak hataridejere meg rapakolnak 30 napot. Csupan azt az egyetlen mondatot felejtettek ki a rendelet szovegebol az NMHH-nal, hogy a csatornakiosztas valtozatlansagara vallalhato minimum ido fel ev (kiveve, ha az adott csatorna megszunik). Mert enelkul ugye adtak a szarnak egy pofont, es az egvilagon semmit nem er a jelenlegi szabalyozas. Na pont ugyanilyen fercmunka lehet ez a huseg lejarta utan ugyanannyit kell fizetni, mint husegben cimu eloiras, itt meg gondolom a kedvezmenyek figyelembevetelevel szavakat kellett volna csak beleirni a rendeletbe, anelkul ugyanugy nem er loszart sem, mint a csatornakiosztasos rendeletuk (ellenben verik a melluket, hogy ok most milyen jol megvedtek a fogyasztokat).
-
radio100jozs
őstag
válasz 4Grider #63583 üzenetére
A lényeg, nincs valós bizonyítékod, hogy ez, így is van, így akkor én továbbra is a Telenor számlás hivatkozásnak hiszek, mint írott bizonyíték, hogy hűség után a rendes árat kell fizetni. Azért nincs arra sem időm, sem pénzem, hogy bárminemű jogi hercehurcába belemenjek, főleg úgy, hogy ebben a Telenornak adok igazat, hogy a kedvezmény nem jár.
-
4Grider
nagyúr
válasz radio100jozs #63582 üzenetére
Nem úgy szól a törvény, hogy az elméleti árnak kell változatlannak maradnia a határozott idő lejártakor, hanem a szolgáltatások árának. Azaz ha a határozott idő alatt járt a kedvezmény, akkor annak a határozatlanra váltáskor is járnia kell. Ha nem így van, akkor felügyeleti hatósághoz kell fordulni. Igaz, ti nem nyertek vele semmit, csak állambácsi szed be fél-egy év múlva megint néhány tízmilliót...
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz Viktor0610 #63578 üzenetére
Ez biztos, hogy marad a 20% kedvezmény a Hipernet Home L-nél? Mert a kiküldött számlán nem ez van írva a hűségidő lejárta után, hanem a 100%-os ár. A másik, hogy a kedvezmény az feltétellel lett adva, mégpedig 24 hónapig jár, utána akkor miért adnák a kedvezményt? A szolgáltató ára nem változott, így nem szegik meg a törvényt, hogy hűség után is változatlan áron adják a csomagot, csak ugye a kedvezmény nem lesz.
Tehát a kérdés az, hogy bizonyíthatóan láttál ilyen számlát, amiben a 24 hónap után is adják továbbra is a 20% kedvezményt, meg ugye akkor az extra keretet is, benne akkor a felhasználható dolgokkal, vagy sem? -
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
Elég hülye a szolgáltató.
Persze tény az, hogy a 4G-s eszközök közül a desktop routerek még mindig nem annyira olcsók, hogy két év alatt kevesebbe kerüljön a cégnek, mint a 20% kedvezmény... -
szaboi6512
őstag
Azt a qrva, akkor így marad.
Köszönöm szépen.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #63577 üzenetére
1. Ha nem hosszabbítasz, marad a kedvezmény.
2. Ha hosszabbítasz, elveszik.Xiaomi 13T
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #63564 üzenetére
@Viktor0610
Nem tudod hogy :
1 Mennyi lesz a havídíja a Hipernet Home L csomagnak, hűség lejárta után? (Jelenleg még -20%)
2. Ha hosszabítok, kapok-e havidíj kedvezményt?
Köszi[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha jelenleg egy telenoros flottában van az előfizetésem, hogy tudom a számomat egy másik telenoros flottába hordozni?
-
zseko
veterán
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #63560 üzenetére
Én meg nem voltam semmiféle béta tesztelö,mégis az uj van fent..érdekes..
Még egy érdekesség,hogy a tovább gomb csak dupla koppal indul..ami furcsa..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #63564 üzenetére
Pedig működne de szimplán nem kapcsolják be a többi ügyfélnél. "Nem kapcsolhatjuk be!"
-
MODERÁTOR
válasz norbert9212 #63563 üzenetére
Ha neked nem a három felsorolt készülék egyike van, akkor nem garantált a VoLTE működése.
Xiaomi 13T
-
norbert9212
csendes újonc
Sziasztok! Beszéltem a telenorral a VoLTE-vel kapcsolatban és azt mondták hogy csak a Huawei p20 pro sima p20 meg a Nokia 6.1 képes VoLTE hívásra. Nekem egy Huawei Mate 20 pro telefonom van és nem működik pedig be is van kapcsolva a beállításokban a VoLTE és azt mondta az Ügyintéző hogy működnie kéne. Mi lehet a hiba? A hívott eszköznek is támogatnia kell a VoLTE hívást vagy csak elég ha az enyém támogatja?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zseko
veterán
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
Frissitett a mytelenor app,már a 8-as droidon is béta van,ami a 9-eseken már megjelent korábban..de sajnos van hiba böven..😔😔 nagyon béta..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
leslien
nagyúr
tényleg nincs árlista változás dec. 21. óta?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #63550 üzenetére
Az oké, de pl személyes ügyintézés esetén elkérhetik a lakcimkártyákat, ott meg lehet gond.
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #63545 üzenetére
Tudtommal a rendszer nem ellenőrzi a címet, hogy oda van-e bejelentve az előfizető.
Egyéb adatokat csekkol, de ezt nem.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Lenne egy érdekes kérdésem.Adott egy lakcimnélküli személy, mytelenor app-ban máig egy még létező lakcím szerepel az adatoknál.
Tegnap rendelt egy sim kártyát a netshop-ban, mytelenor app-ban eleve az a lakcím szerepel ami az app-ban vanLakcim kártyáján pedig lakcimnélküli státusz van.
Azon a lakcimen már kb 5 éve nincs bejelentve.
A rendszer pedig elfogadta a dolgot.
Ez hogy lehet?[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
A gyereknek fizettem a minap számlát, bankautomatánál. Beütöm a telefonszámot, megint, aztán megkérdezi a rendszer, hogy ~a teljes tartozást fizetném-e, vagy más összeget?
Miféle tartozás az, amit a Telenor emleget? Tudomásom szerint egy összeg a számla fizetési határidejének lejártakor válik tartozássá, itt ilyenről szó sem volt. Évek óta egy peták elmaradásunk sincs, erre itt ez fogad? Miféle szóhasználat ez? Lehet erről bővebbet tudni?
Nagyon rezeg amúgy a léc a céggel szemben, ez szövegezés billentheti le, februárban a család összes előfizetésének lejár a hűsége. -
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #63538 üzenetére
Jaaa,persze..tényleg..huawei felsökategoriásokon is..
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
yqhv
csendes tag
válasz tika06 #63534 üzenetére
Hali!
Én a telefonom teszt menüjébe szoktam belépni (*#*#4636#*#*), és ott a hálózatot kapcsolgatom LTE only és LTE/UMTS között. Olyankor lekapcsolódik, majd újra fel, és néha jobb lesz egy ideig. De vannak olyan weboldalak is, amiken néhány aszinkron AJAX kérés egyszerűen soha nem tölt be, akármit csinálok, és ettől használhatatlan pl. a kereső az adott oldalon.
Kollégámnak is hello data-ja van, neki ugyanúgy nem működik ugyanaz a weblap.
-
tika06
csendes tag
-
yqhv
csendes tag
Sziasztok!
Telenor mobilnettel (hellodata) más is tapasztalt esetleg olyat, hogy akadozva működnek bizonyos dolgok? Például ha nem olyan jó a kapcsolat, de még internetezni azért tudok róla (laptopra osztva) egy Synology cloud drivehoz már nem tudok kapcsolódni, folyamatosan eldobja a kapcsolatot. Ez általános lehet a gyenge jel miatt, vagy valami korlátozás is lehet a rendszerben?
Előre is köszi!
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
Kezd nagyon belassulni a net, szinte az összes hálózat típuson.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
martonl
senior tag
válasz Viktor0610 #63510 üzenetére
Igen, nálunk a 2G visszaszedése elég nagy gondokat okozna nem úgy, mint a sokkal később "érő" országokban, pl. USA, vagy pl. Japánban nem is volt 2G.
- A legnagyobb gond, hogy nem menne a Nokia 130-asod
- És igen, nagyifonok, feature telefonok kuka.
És amit írtam, ezeknek az embereknek meg kell mondani, hogy vegyenek egy 2-3x drágább telefont még akkor is, ha csak beszélni, legfeljebb SMS-ezni akarnak.- SMS riasztók, autós nyomkövetők 99%-a kuka
- Dual simes telók 90%-a elveszti dual sim jellegét, mert a 2. slot csak GSM-et tud. Akkor leginkább dual VoLTE telók kellenek, amik igen drágák és nem is tudom, van-e köztük full active verzió. Mondjuk a sima dual simesek közt is kevés van.
- Tuti sok egyéb ipari berendezés is kommunikál GPRS-en.Szóval én is inkább a 3G kivezetésére tippelnék logikusan.
De így már tartok tőle, hogy a Digi esetleg csak 4G-n fog elindulni.[ Szerkesztve ]
-
tomchy
tag
Sziasztok!
Az elmúlt években egy Telenor flottában voltam. Saját néven van az előfizetés, alapvetően meg vagyok elégedve a csomaggal.
De volt úgy bő 1 évvel ezelőtt, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy lemondom az előfizetést, mert nem használom ki. Ekkor rögzítették, majd másnap visszahívott az ügyfélmegtartó csoport és ajánlottak egy havidíj kedvezményt 1 évig.
Most ez lejárt, ismét felhívtam az ügyfélszolgálatot ugyanezzel. Azt mondták, hogy azonnal lemondom vagy váltok publikus csomagra. Azonnal lemondom, akkor azonnal megszűnik.
Valaki tudja, hogy változott-e az ügyintézés vagy bízhatok abban, hogy az ügyfélmegtartó csoport még visszahív? Mert kedvezménnyel továbbra is megtartanám a csomagot.
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
asdf_
veterán
-
Game-over
aktív tag
+Viktor0610: Köszönöm a választ.
Idős hölgy ismerős hívott fel ma ezzel, hogy valami jósdától vagy ilyesmitől hívogatják, meg küldik az sms-t.
Azt mondta hogy a keresztnevén szólítják, tehát biztos megadta valakinek az adatait, ők meg továbbadták.NAIH-t felhívom holnap, megkérdem mit lehet ilyenkor tenni
-
viktorhu
veterán
válasz radio100jozs #63520 üzenetére
Ahol dugul, ott jellemzően 800 MHz-en dugul, ahol nem éri meg magasabb frekvenciákkal lefedni a területet - ott csak a hd leépítése hoz fokozatos javulást.
-
radio100jozs
őstag
Attól még szerintem hülyeség volna dobni a 2100 MHz-es sávot, mert olcsóbb, mint pályázni újra, és hálózatsemleges, azaz ahogy a Voda is már elkezdte, hogy 4G-re állítja át, mert a telefonok ezt a sávot is tudják 4G-vel.
Így a Telenornak akkor 4G-re is lehetne használnia. De ha meg nem kell neki, akkor van az úgynevezett másodlakos frekvencia kereskedelem, aztán eladhatja akinek akarja.De az meg nem igaz, hogy bőségben volnának szabad kapacitásban, mert most már napok óta teljesen be van csigulva a 4G itthon, és kénytelen vagyok még a 2,5 Megás ADSL-el netezni, mert az is stabilabb és gyorsabb, mint a Telenor 4G-je. Lényegében 2 év alatt használhatatlanná vált a Telenor 4G hálózata. De már visszaszámlálok, 27-én letelik a 2 év hűség, aztán mondom is le a Homenet L szerződést, és amint enged a föld, hogy tudok ásni, akkor meg húzatom is be az UPC optikát, addig meg elvacakolok az ADSL-el, ami 1160 Ft csupaszon.
-
MODERÁTOR
-
Game-over
aktív tag
Ismerős kérdése:
Van arra a szolgáltató részéről lehetőség, hogy letiltsak egy bejövő szám hívásait? Okostelók tudom hogy tudják ezt, de egy sima butatelefonban van a sim kártya, ezért kéne rá más megoldás. -
viktorhu
veterán
válasz Viktor0610 #63513 üzenetére
2006-ban már 3G-képes telefonom volt, gondolom, hogy a maiak is tudják akkor a 3G-t. Mondjuk a tescoban ilyen 3000 forintért lehet kapni 2G-s telefonokat is, de hát örökké nem lehet szerintem megtartani.
-
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
válasz Viktor0610 #63510 üzenetére
Nem a Nokia 130 lenne a baj, hanem az sms-es riasztórendszerek. De ha 900-ra megy a 3G, és az 1800-ból csípnek le a 2G-nek, ahogy a pirosék csinálják, akkor csökkenni fog a 2G-s lefedettség.
-
tomp
félisten
válasz viktorhu #63509 üzenetére
Ami még érdekes, hogy nem pályáztatták meg a 2100-at hanem simán hosszabbítottak. A maradék 3x5MHz-es helyet meg hagyják parlagon ahelyett, hogy az is pénzt hozna az államnak.
Na igen a hatóság úgysem engedné csak úgy el a telenoros 2100-at. Inkább jelentős kezdezményt adnak de hozzon pénzt. De akkor megint ott vagyunk, hogy a 15MHz-et miért nem akarják értékesíteni?
2G mint alapszolgáltatást szerintem még nem fogják lekapcsolni hosszú évekig. Északi országokban is a 3G-t kezdték lekapcsolni így marad a 2G/4G.
Majd az 5G-s hálózat fejlesztésre vagyok kíváncsi. Azt hallottam ahhoz dobni kell a ZTE bázisokat. Lesz e még a következő gyártótól GSM. -
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
Talán pont a Digi lehet a legnagyobb érv a frekvencia megtartása mellett - mármint hogy ne könnyítsék meg az olcsó konkurencia indulását.
De akkor átfogalmazom a korábbi kijelentésemet úgy, hogy ha meg is akarják tartani a 2100-as blokkot, az ár tekintetében igen jó alkupozíciót biztosít nekik az a tény, hogy igaziból nincsen rá szükségük.
Azt én sem gondolom, hogy lekapcsolnák a 3G-t a 2100 híján - ott a 900 a 3G-nek, ami elég is, mivel a netforgalom már leginkább 4G-n zajlik, a hívásnak meg úgyis elsőbbsége van. Inkább a 2G az, amit lassan kénytelenek lesznek elengedni.
-
tomp
félisten
válasz radio100jozs #63506 üzenetére
2016-ban a magyar Telenor azt tervezte, hogy 2020-ban lekapcsolja a 3G-t mert addigra már inkább a 4G-n fog menni a forgalom több mint 90%-a. Na de tippem szerint maga a 3G marad mert ugye ott van a 900MHz-es HSPA+ de elképzelhető, hogy a 2100MHz-et úgy ahogy van dobják és vele a DC-HSPA+ hálózatot is. Eleve a 3G maradása a hanghívás miatt kötelező. Sok reklamáció lenne a GSM hang minősége miatt.
Amúgy a legutóbbi infó szerint szeretnének hosszabbítani. Azaz nem hosszabbítani fogunk hanem szeretnénk hosszabbítani. Ebből mindenki azt olvas ki amit szeretne. Még azt sem tartom lehetetlennek, hogy az indulni szándékozó Digivel osztaná meg a 2100-at. -
viktorhu
veterán
válasz radio100jozs #63506 üzenetére
El tudnám képzelni, hogy elengedik, hello data nélkül nincs szükség ennyi frekvenciára (a másik kettőnek nincs ennyi egy vevőre vetítve), az adóterheket meg jelentősen csökkentené a kevesebb frekvencia.
-
radio100jozs
őstag
A Telenornak mi van a 2100 MHz-es sáv hosszabbítással? Dobja az új tulaj a frekvenciát? Vagy megy a hadakozás az árról? Mert ugye a Telekom és a Voda már régen aláírt.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Viktor0610 #63498 üzenetére
Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest