- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Tibor
junior tag
- A fórumtárs által betett lehetőségek adottak.(1GB, 3GB, 10GB, 30naponta megújulóan).
Pl. A 3GB/30nap 2.500-Ft appból rendelve. (3.125-Ft helyett)
- Tény, hogy a Yettel már nem versenyképes feltöltőkártyás netben.
( mondjuk percdíjban sem..)
A másik két cégnél sokkal jobb ajánlatok vannak, mindkét kategóriában. Ha nem ragaszkodsz feltétlenül a Yettelhez...
-
l1k3_1t
tag
-
zoltaneger
tag
-
Poccc97
tag
-
zoltaneger
tag
-
pdr755
aktív tag
ZTE MC801A1 vagy TP-Link NX510v (a honlapon [link] van egy újabb ZTE router is nem tudom h azt adják e már)
Nekem a TP-Link van, alapvetően elégedett vagyok vele. Azt írják itt h a ZTEnek általában jobb a 5G vétele míg a TP Linknek a wifi router része jobb.
Én úgy tudom ők adnak valamilyet és nem te döntesz (nekem így volt) de lehet h azóta változott. -
zoltaneger
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Mit jelent a NAT-olt IP? Milyen hátránya (ha van) van a publikus címhez viszonyítva?
Pár hozzászólással visszább írta MadMancs.
Digi esetében általános indok kamera elérés, távoli PC elérés ,ezek esetén nem kötekedtek.
Ezek a legjellemzőbbek.Ez a csomag korlátlan internetet tartalmaz?
Nem tudok semmilyen korlátról, szóval igen. -
trebrona
nagyúr
Nem, egy új fóliás készüléket adnak. Gondolom ez azóta sem történik másként.
De, ez itt már off, itt tudsz továbbiakban tájékozódni: https://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1_2/friss.html -
Oliverda
félisten
-
trebrona
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Így igaz, sajnos ez esetben marad a Yettel.
Vodás tapasztalataim vannak (közvetetten), szerintem bárhová beviheted, célszerűen a legközelebbi fiókba vidd. Ha Bp-i vagy, akkor előnyben vagy. Onnan gyorsabban átkerül a szervizhez.
Ha még működik a készülék, lépj ki az iCloudból majd gyári visszaállítás leadás előtt.
Ha nem működik, akkor meg tök mindegy. -
Oldman2
nagyúr
-
SztiviVander
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest