- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás1966
aktív tag
Drága fórum társak. Kérdezném, hogy a Yettelnél létezik e valami jó kis csomag, ami korlátlan beszélgetést ad, és korlátlan, de legalább 50 Giga körüli mobil netet ??! Vállalkozó vagyok.
Köszi a válaszokat. -
leo81
aktív tag
válasz
4Grider #114595 üzenetére
Teljesen más micro-s antennát tettek fel, és másik irányba is néz.
Ezek szerint a betápon is módosítottak.
Mostanában mintha jobban figyelnének a finomhangolásokra.
Egyik általam gyarkan használt bázison megtörtént a modernizáció tavaly nyáron, 5 sáv és 3CA állt rendelkezésre, de egyszerűen nem volt több a letöltés 100Mbitnél. Pár hete egyik napról a másikra 200-250 lett a letöltés, pedig több sáv nem áll rendelkezésre a felhasználók felé és maradt a 3CA is. -
leo81
aktív tag
Talán 4G rekord sebesség?
Balatonfelyves 2364-es bázis, 4G+, 5G nincs.
4CA 80MHz 256QAM és/vagy 4x4 MIMO?
-
kona005
senior tag
válasz
bopeti98 #114574 üzenetére
Köszönöm a válszokat. Elvileg a lefedettseggel nem lesz gond, Dunakeszin használnám a 9.emeleten. Sajnos nincs bevezetve az alberletbe a kabeles net., egyelore az az ut nem jarhato.
Ennel rosszabb ertekekkel is lehet online jatszani elvileg, itthon a telekomos 1gigas net 7ms ping wifin keresztul. Olyan 20es 30ms kozott van jatekban.
Az SA es NSA mod mit takar pontosan?
Ki fogom probalni papiron mennie kell neki szerintem. -
trec12
addikt
válasz
PedroPascal #114585 üzenetére
Már a tavalyi emelés előtt kellett volna lépni a kormánynak de akkor nem zavarta őket. Pedig szólta sokan hogy ez így nem lesz jó. Ahelyett, hogy már rég a komoly versenyhelyzet megteremtésén dolgozott volna ezerrel a 15 éve regnáló kormány és hatóságok szépen csendben tűrték mivel komoly különadókat, áfát szedtek be a telkóktól. Amiből persze nekünk is jutott fizetni való. Meg lehetne beszélni a kormány gazdaságpolitikájáról is ami kétségtelenül hatással van mindenre....
-
zzola
titán
válasz
PedroPascal #114581 üzenetére
Szerintem azt akarják elérni, hogy ne legyen inflációs emelés. Jövő hét elején várja vissza a szolgáltatókat a miniszter.
-
PedroPascal
őstag
Ebből mi lesz?
-
PedroPascal
őstag
válasz
kl122 #114577 üzenetére
Yepp az valóban innovativ. A gyors valós 5G-ben is a Yettel vezet jelenleg. A multi sim is jó dolog ezt is bevezethetnék mint a telekom. Nekem minden a telekomnál van, magenta 1 ben így mindenre ad 30% kedvezményt. Ezenkívül egyéb egyedi kedvezmények vannak ami mindig változik a Telekom appban. Yettelnék viszont alapból nagyobb kedvezményt ad előfizetés mellé ahogy látom. Telekom viszont nem csak mobilt árul hanem laptopot, tv, stb... Szerintem nagyon is rendben van a Yettel ahhoz képest hogy csak mobil vonalon szolgáltat. A 3 szolgáltató közül szerintem a 2. helyen áll összeségében. Van amiben jobb a telekom és van amiben jobb a yettel. A one-t nem hiába nem említettem mert semmibe se nézem.
-
kl122
tag
Azért kiváncsi lennék mi a terv, stratégia ennél a cégnél. Mióta a Prerovsky vezeti a céget gyakorlatilag átmentek mélyalvásba és a viccnek is rossz yeppen kívül semmivel nem jöttek ki, de legalább több csomó flottás szerződést felmondtak, míg azért a Gazik idejében elkezdték a hálózatmodernizációt, jött az Otthonnet, a Tv, VoLTE, VoWifi amik nagy dobások voltak.
-
Soma01
veterán
Szasztok!
Feltöltőkártyásoknak milyen lehetőségek vannak a percdíjak csökkentésére? Kiegészítőkre gondolok.
A honlapon csak egy lehetőség van (600 x forint 34 perc , talán 5 napra), a többi annyi hogy "irány az app". Még meg se vettem a kártyát csak szeretnék tájékozódni. Emlegetnek 10 forintos percdíjat is... -
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Valaki hasznal Yettel Otthon netet 5G-n keresztul? Mennyire hasznalhato online jatekra? Dunakeszin lenne hasznalva, elvileg teljes 5G lefedettseg van a kornyeken, papiron jonak mondhato de kivancsi lennek a valos tapasztalatokra. Elore is koszi -
MadMancs
veterán
-
PedroPascal
őstag
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #114564 üzenetére
Kérdés hogy telefon tudja e hogy már nincs 3G itthon. Mert ezek szerint nem foglalkoznak ezzel a résszel szoftverben. Bár igazából hogy kishazánkban lekapcsolták, roaming közben még lehet 3G-n. Szóval valamilyen szinten a lehetőségnek van létjogosultsága.
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #114557 üzenetére
Telekom simem nincs, De One (Netfone) is és Yettellel is választható mindegyik. Csak 3G preferáltal értelem szerűen 2G-n van. Vagy ha kikapcsolom 2G akkor csak segélyhívás
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #114559 üzenetére
Épp ezt írtam hogy az nem azt jelenti hogy 5G Only. 3G preferálttal nem használ 4G és 5G-t, 4G preferálttal nem használ 5G-t 5G preferálttal pedig használ 5G-t is.
Igazabol ugyanaz mint a régi 2G/3G, 2G/3G/4G , 2G/3G/4G/5G de csak már csak a legmagasabb elérhetőt irja.
-
4Grider
félisten
válasz
PedroPascal #114560 üzenetére
S23 esetén is így van. Attól, hogy a szolgáltatói profil tiltja az adott menüpontot, még ott van a készülékben.
-
4Grider
félisten
válasz
PedroPascal #114557 üzenetére
Az nem Yettel 3G, hanem a készülék 3G-t preferál. A Samsungot nem érdekli, hogy épp milyen hálózaton van a készülék.
-
csaszi75
senior tag
válasz
FattyDove #114546 üzenetére
5G preferred only módban ne is keress volte-t... a legtöbb helyen ilyen még nincs.
Állítsd át a készüléked 2-3-4G automatikus módba.. és VoLTE megy, ha hívás közben nem esel le 4G-ről 2G-re..
A kapcsolót ne is keresd hogy "Volte" a legtöbb szolgáltató legtöbb telefon típusán ez a kapcsoló el lett tüntetve, hogy ne babrálják az 'Zemberek -
zzola
titán
válasz
aprokaroka87 #114552 üzenetére
Wi-fi vagy mobilinternet kell hozzá, mivel internet alapú, mint a Messenger, WhatsApp stb..
-
aprokaroka87
nagyúr
Az RCS üzeneteket fogadásához kell aktív net kapcsolat?
-
SztiviVander
addikt
válasz
FattyDove #114546 üzenetére
Jó ideje kivette a samsung a volte kapcsolót, azaz nem lehet (menüből legalabbis) ki/be kapcsolni. És alapból be van, tehát ha nincs volte akkor az nem ezen múlik.
Nermonster appbol (szendvics menü jobb lent - phone info) el tudod érni azt amit dchard mondott (volte provisioned kapcsoló). -
FattyDove
őstag
E-sim esetében nincs VoLTE lehetőség? A56-on próbálnám bekapcsolni, csak épp nincs ilyen opcióm a "Mobile Network" menüpont alatt.
-
devast
addikt
Nektek is lehalt a vowifi, vagy csak nálam van gond? IMS unregistered marad
-
4Grider
félisten
válasz
PedroPascal #114533 üzenetére
Ez nem egy dedikált eszköz, bárhol megveheted. Az aau és az eszközöd közötti falak, tereptárgyak, fák, stb. száma, jellege jelentősen befolyásolja a rádiós vételt/adást. Neki se nem kiváló, se nem jó értékei vannak, egy ötös skálán minden szempontból 3-as értékekkel forgalmaz.
-
kisapa
senior tag
válasz
PedroPascal #114515 üzenetére
Sajnos ez sok mindentől függ.Nekem például ilyen a sebesség, pedig elvileg 5G-n csatlakozik.
-
MadMancs
veterán
válasz
Ez a kérdés olyan kintha azt kérdezted volna ezzel az othonnettel esni fog e az eső.
Természetesen változó. Az aktuálisan használt cella leterheltségétől függően. 300- 900mbps között. Átlag 500.
Feltöltés, ha értelmezhető feltoltesi sebesség kell akkor csakis 4G+5G mód használható. 5G SA ban up sose ment még 30mbps fölé. Viszont 4G frekit is hozzácsapva 70-100 mbps megvan
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114517 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
Erre az tud válaszolni, akinek 5G-re csatlakozik.
-
zzola
titán
Yettel OtthonNet. Tegnap járt le a díjmentes 1 hónap.
Eddig jó volt a sebesség, pl.:
Most, hogy lejárt a beetetési időszak, egész nap ezt látom:
~800GB adatforgalom volt 1 hónap alatt.
Remélem ez valami véletlen egybeesés csak. Karbantartásról nem tudok, kerestem. -
jan herz
tag
Flottásként bementem üzletbe készüléket venni, kiderült, hogy csak számlazárást követő napon lesz rá lehetőségem. Ez állítólag annyira új dolog, hogy az ügyintéző is csak akkor szembesült vele, amikor nem tudta végig vinni a folyamatit, és telefonon rákérdezett... Ez azért volt meglepő, mert seholse láttam eddig leírva.
-
Landsmann
addikt
Nem tudom mire vélni a Yetteltől vcaló mai hívást. Palira akartak venni, vagy mi volt a céljuk? Hívtak délelőtt, hogy tarifaváltást ajánljanának. Mondja a hölgy, hogy 15 Gb adat lenne a csomagban, de ő maga hozzátette, látja, nem sok adatot használok el. (kb 100-150 Mb) 200 perc beszéd lenne még a csomagban, amivel ugyanígy ingyen tudnám hívni akiket most is. Mindezt hatezeregynéhányszáz Forintért. Most merg fizetek 2961 Ft-ot. Mondom neki, kö9szönöm szépen, de nem óhajtok élni a váltás lehetőségével. Aztán még megleopődve visszakérdez, hogy akkor nem váltok? Hát nem. Minek fizessek több mint a dupláját, amikor a jelenlegi tarifába foglalt adatkeretet és perceket sem használom ki?
-
sesztaktomi
újonc
válasz
4Grider #114506 üzenetére
A frissítésig nem így volt. Tegnap előttig ha kiválasztottam hogy TV, akkor ameddig nem váltottam vissza Box-ra, addig a TV-t vezéreltem. Netflix közbe elég zavaró, hogy ha pl vissza akarok tekerni nyomjam meg még egyszer hogy TV, aztán ha még akarok valamit akkor 5 mp alatt csináljam meg, mert utána újra meg kell nyomni a TV gombot, mert ő ki akarja helyettem találni hogy boxot vezérel.
-
4Grider
félisten
válasz
sesztaktomi #114505 üzenetére
Nekem ez normál működésnek tűnik, hiszen nem a tv-n váltasz csatornát, hanem a boxon. Tehát logikus, hogy vissza kell kapcsoljon a boxra a box távirányítója...
-
sesztaktomi
újonc
Sziasztok!
Yettel TV távirányítóval kapcsolatban lenne szükségem segítségre. Majdnem minden ok, vezérli szépen a boxot, a TV-t (Samsung) is. Viszont a TV-nél van egy olyan jelenség tegnap óta, hogy fent kiválasztom a TV gombot, adok rá pl. hangerőt, majd max 5 mp és visszavált magától, hogy innentől ő ismét a Boxot akarja vezérelni. El is kezd zölden villogni ilyenkor az STB gomb. Ez nagyon idegesítő, beletekerek valamibe, adnék rá pl hangot, de mivel eltelt közte mondjuk fél perc, a hangerő változtatáshoz újra meg kell nyomnom fent a TV gombot. Ha nem csinálok semmit a TV gomb megnyomása után, akkor is visszavált magától max 5 mp-en belül. Mit lehet ezzel csinálni? Tegnap lefrissítettem (de minek...) azóta csinálja.
-
MadMancs
veterán
válasz
zoltaneger #114502 üzenetére
Na szuper, ez hasznos infó.
-
zoltaneger
junior tag
válasz
MadMancs #114500 üzenetére
Tuti, hogy lehet rá váltani mert ha egy Yettel full csomagot állítasz össze, akkor is felhozza ezt az új tarifát. Én rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, és azt mondták hogy akinel kevés net kell azoknak van fenntartva, viszont nem publikálják, de elérhető.
Azt, hogy milyen csatornán lehet váltani erre nem tudom, én flottás.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!