- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Nagyon szívesen máskor is.

Na akkor egy kicsit segítek neked.
Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.A Train storeval szerintem biztos hogy működni fog nálam nem okozott problémát anno. (Bár hozzá teszem én nem használom csak egyszer tettem fel még régebben és utána meg töröltem).
Új hozzászólás Aktív témák

- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Autószerelők, autószerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.