Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok,na sikerült végre sokszori törlés,újratelepítés után mindent felrakni,ami magyar:pályák,acthu-csomag,stb...Megy is szépen hibaüzi nélkül,kivétel a DDU2-ben,a beremendi cementmű utáni 1-2 km-nél fagyogat,hiba valami extended shape,stb..aztán csak kilépéssel tudom folytatni.A balaton-dél 3.1-el semmi gáz,de viszont az Alföld-5 úgy ahogy van nem megy,kezdi hibával,bdmot blablabla-tnem tudom beolvasni,na ezt sikerült a fentebb leírt cserebere módszerrel javítani,de utána az act-editorban már ez fogadott
em tom a track adatbázist betölteni! Na ezt már vagy 4-5-ször eljátszotta,úgyhogy mostmár fingom sincs,mi van! Pedig Jadroék oldaláról szedtem mindent le,és úgy ahogy le van írva,és fel is települt rendesen,Bin is fenn van,stb-stb......HELP. Pedig már a fórumot is vagy 20-szor elolvastam hátha találok valamit,de nem!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZEG!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Filmvilág
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sage BES 875 BSS darálóval egybeépített karos kávégép
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
em tom a track adatbázist betölteni! Na ezt már vagy 4-5-ször eljátszotta,úgyhogy mostmár fingom sincs,mi van! Pedig Jadroék oldaláról szedtem mindent le,és úgy ahogy le van írva,és fel is települt rendesen,Bin is fenn van,stb-stb......HELP. Pedig már a fórumot is vagy 20-szor elolvastam hátha találok valamit,de nem!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZEG!!!