- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Egyáltalán nem szar! Zsoltee oldalán letölthető Széchenyi és a 2 féle Haydn mellé oda van írva, hogy szükség van az ÖBB Em-lok pack 18 in 1-re, ami szintén erről az oldalról letölthető. Valóban, ez a csomag tartalmaz több cabview-et is, de azt pont nem, amit ez a két mozdony használ! 1116.cvf van megadva alapból és bár nem kerestem nagy erőkkel de úgy véltem nem is szükséges, mert a '18 in 1' csomagban asszem 3 féle kabin nézet közül is válogathatunk. Nem vagyok otthon a szakmában, de szerintem ezek a Taurusok msts-ben (máv, gysev, obb ezeket a cvf-eket használják) csak abban különböznek, hogy a műszerfal alapja kék vagy zöld (úgyhiszem a mávos zöld, az öbb-s kék, de ha valakit igazán érdekel youtube-on biztos találni róla videót).
Ha mindegyik mozdony a helyén van az OBB_1116 mappán belül, akkor három .eng fájlról beszélünk:
GySEV_1047_504-4_Haydn.eng
GySEV_1047_504-4_Haydn_V2.eng
GySEV_1047_505-1_Széchenyi.eng
ezeket megynyitva rákeresünk (ctrl+f paranccsal) a "cvf"-re és megkapjuk a 1116.cvf fájlt, amit át kell írni pl.: 1116_nEVM.cvf -re! Szerintem ez a legjobb, függetlenül attól, hogy kéknek vagy zöldnek kell lennie, ennél nem csúszik annyira a műszerfalon a digitális sebesség visszajelző!Szép mozdonyok! Letölteni meg átírni kb 5 perc, asszem ez semmiség ahhoz képest, hogy valaki elkészítette őket nekünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest