Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szuperbazs

tag

válasz fittipaldi19 #1748 üzenetére

"Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?"
    Igen, elkészült a Debrecen-Nyíregyháza szakasz(: A 100as vonal Bp-Debrecen szakaszára gondolsz és ha jól tudom akkor csak az objektumozásban volltak korrekciók. Ha megnyitod editorban és hibás útvonalat jelez, akkor az a probléma és újra kell menteni, de szerintem be sem töltené úgy a szimulációt.
    Ha elolvastad a leírást, akkor biztosan emlékszel erre a részre: "Az Alföld 5-höz készült küldetések egy része használható az Alföld 6-ban is, de a Debrecen utáni ívből indult illetve ott végződött küldetések, Békéscsaba Gyulára vezető ívében indult illetve érkrzrtt küldetések, a Szolnok – Lakitelek - Kecskemét vonal vonatai, valamint a Kecskemét – Városföld szakaszt érintő vonatok útvonalai hibát fognak jelezni. Ezek hibás útvonalait javítani kell. Változtatás a vágányrendszerben máshol nem történt."
    Nem biztos, hogy így van, de nekem gyanús: még ha a vezetett járat útvonala jó is, attól még lehet, hogy időben kb akkor "lép be" egy AI az activitybe, amikor kiérsz a Nyugatiból és ez az AI használ olyan útvonalat, ami módosítva lett az Alföld5-höz képest és emiatt fagy ki.
    Ha nem így van, akkor valaki javítson ki köszi!
    De ha csak Debrecenig megy, akkor szerintem próbáld Alföld5 alatt!
    Amúgy attól, hogy az Alföld3-ra készült feladatok elindulnak az Alföld5-ben, még koránt sem igazolja, hogy az 5-re készült feladatoknak jónak kell lenniük a 6-ban is! Ez attól függ hogyan módosult a pálya.

Új hozzászólás Aktív témák