- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Utánanéztem, még mindig folynak a routerezés a Nyugati térség alapján, Bécsig is van ilyen, de még mindig nem készültek el teljesen.
Másik téma, hogy rohadjon meg a Debrecen-Füzesabony activity!
Elakadtam a Tiszafüredi állomáson, elengedte a tilos piros jelzésen a TAB segítségével. De nem tudtam vágányt váltani, pl. 2-esről 4-esre, a 3-as vágányon éppen vesztegel a M41-es személyi vonat. Hogyha továbbhaladok a 2-es vágányon, az csak vakvágány van előttem.
Próbáltam 4-esre váltani a váltóval, nem reagál!
Mit csináljak vele?
Érdekességképpen a Train Store nem kompatibilis többé az activity feladatokkal, nem tudott leolvasni a kocsikat, mozdonyokat. Hiányosnak találta, pedig rajta van a normális TS könyvtáron belül.
-
Hát eddig kedvenceim voltak: M63, M41, MDmot, V63, V43 és Grössdorf 380 (?) gőzmozdony. Most pedig csak Taurussal fogok foglalkozni, mert az még újdonság számomra.
Érdekesen végződik a gőzmozdony, nagyon lassú eredményre számítottam és tévedtem!
Hát az Alföld 5.1-el sem tudtam boldogulni az állandó hibaüzizgetése miatt, a metropol euronight sem segített, gondolom túlspákolt mststól miatt, LAEV pályával sem tudott megbírkózni, asszonták másik fórumon hogy neki kellene külön msts könyvtár kevesebb pályákkal, ezt én nem fogadtam el.
De megtartottam a külön Berninát, mert az érdekes.
-
istvan331
tag
Igen,működik a két irányváltási pont egymás mellett,ilyenkor az Ai vonatot engedi el először. Viszont azt nem tudom,olyankor mi van, ha azt írja ki, hogy a train exe hibát talált ... és kidob a játékból.Ilyenkor elég nehéz megtalálni,hogy mi lehet a probléma,mivel konkrétan nem írja ki,mit kifogásol.Valaki nem tudja esetleg,hogy ilyenkor az acton belül hol kell kutakodni vagy módosítani,hogy ne dobjon ki? (Elég bosszantó,amikor nagy nehezen megír az ember egy actot,erre a teszteléskor ez a hiba jön elő,az még bosszantóbb ha megoldást sem tudom.)
"Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
Rendben.De a fent említett cikket érdemes elolvasni!Megnéztem,még meg van "Zsivány oldala" és azon belül az MSTS még azon belül a tippek trükkök alcímben egyéb hasznos leírások is vannak.Ja és nem töréspontot,hanem irányváltási pontot kell egymás mellé helyezni!
-
istvan331
tag
Eddig ezzel próbálkoztam én is,de ez nem igazán működik.Egyrészt pl a vezetett vonat teher,tehát nem áll meg az állomáson,másrészt ha ezt két állomás között akarjuk megcsinálni.Hiába teszem az Ai vonat startpontját a rögtön a keresztezés előtti jelzőhöz, hogy ez foglalja le a nyomvonalat,akkor is a vezetettet engedi el először.Viszont olvastam egy leírásban,hogy kettős töréspont beiktatásával ez megoldható.Ebben az esetben a játékos nyomvonala csak akkor épül tovább,ha a vonat mindkét töréspontot érinti és áll. (Zsivány nevű szakértő Az objektum rejtelmei című leírása)Azt hiszem még működik az oldala,sajnos egyre több msts oldalról csak vírust lehet beszerezni.Arra viszont még nem jöttem rá,hogy helyhez kötött eseményként lehet e az Ai-ket vezérelni.
-
Jadro
veterán
Haladunk..
Ha a mozdonyt másikra cseréled (lehetőleg Taurusra) akkor is hibaüzenetet kapsz?
cine_3: Bin patch hiány.
-
Jadro
veterán
Itt válaszolok nem magánban, mert abból tanulhat más is és nem kell annyiszor leírnom.
Lássuk sorban:
1.: Szerintem ez bin hiány. Ugyan írtad hogy felraktad, de fel is ment? Van a TS könyvtárban uninstall ikonja? A Bin patch csak a hivatalos frissítésre (trainupdate) megy rá.
2.: Vidd arrébb a kezdőpontot! Pl a peron vége felé és számoltasd újra! Ilyenkor az path-tal van mindig valami. Ott van a gondja, amelyik állomásnál a 4:20-as időt írja ki.
3.: Lásd 2.
4.: Nem találja a cvf fájlt. Ez a fájl alap esetben a mozdony könyvtárán belül a CABVIEW mappában kell hogy legyen. Mellette pedig ace fájlok. A cvf a script ami megadja mit honna szedjen és hová pozícionálja. Van olyan is amikor egy teljesen más helyről szedi a fülkenézetet. Ezt az eng fájlban tudod megnézni. Rákeresel a cvf szóra és ha olyat látsz kiírva hogy pl v43.cvf akkor a cabview mappában kell lennie, ez az alap elérési út. Ha van előtte elérési út akkor egy másik mozdony cabview mappájában van a fülkenézet. Általában a géphez tartozó inf fájlban le van írva hogy mi kell még hozzá.
5.: Szerintem ugyanaz mint a 4-es csak a hanggal. Erre az egészre van egy leírásom. Ebből láthatod kb hogy hmit honnan szed. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest