- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Belenyúltál az activitybe (akármilyen apró módosítás az útvonalon, az AI-n, a mozdonyon, kocsikon, stb.) vagy a gép valamiért úgy érzi, hogy ez történt, és a menetrend máris törlődött. Vagy egy adott állomástól, vagy az egész. Legalábbis nálam ez a hibaüzenet ezt jelentette..
Jegyezd fel az eredeti érkezési és indulási adatokat, végezz el minden szükséges módosítást az editorban, majd írd meg újra a menetrendet!
A másik 3 pedig hiányzó kocsikat jelez. Valamelyik consistba szeretné betölteni a program, de nem találja. -
Jadro
veterán
Nem bántottál meg, csak leírtam hogy látom. Ebben a játékban sajnos tovább kell lépni a lelkes amatőr szintnél, ha komolyabban akarsz játszani vele.
Épp az előbb válaszoltam meg egy emailt, ahol egy alap Ts-re nem tudták felrakni a telepítős Xtracks csomagot. Gondolom valami mókolt, nem telepítős TS amiről Te is beszéltél, nincs registry bejegyzés, Xtracks nem találja a játékot és jön a hibaüzenet. Na ez csak egy példa arra amiről meséltem.
-
Jadro
veterán
Ennek több akadálya is van.
1.: Illegális
2.: Amellett hogy szeretem ha a pályám csak tőlem tölthető le, vállalom a supportot is mellé. Ha nem megy valami, segítek a megoldásban. Az oldalunkon le van írva, mit hogyan kell telepíteni hogy működjön az adott kiegészítő. Leszedik máshonnan és jönnek hozzám az olyan alapkérdésekkel, amik nálunk a letöltés mellett le vannak írva. Ja mondjuk a torrent oldalon már csak a file van. Pedig tőlünk is ingyen tölthető.
3.: Rengeteg régi és új kiegészítő van, sok-sok gigányi. Ráadásul ezek rendszeresen változnak. Frissülnek, újak jönnek, régiek kopnak ki. Ezt még lista szinten is nehéz követni, nem hogy összecsomagolni és feltenni valahová.
4.: Magát az alapjátékot érdemes rendesen feltelepíteni, mert registry-be is beleturkál. Felmásoljátok és csodálkoztok a rejtélyes hibákon.
A kezdőknek vannak leírások, segédletek magyarul. Tudomásul kell venni, hogy ez egy olyan játék, aminek lelkivilága van. Ráadásul jó régi játék, amit a mai napig javítgatnak lelkes amatőrök. Persze fel lehet tenni az alapjátékot is simán, de az extra örömért küzdeni kell.
-
tepimartin
tag
Hello!
Én is letöltöttem azt a feltöltést, de egy idő után nálam sajnos az is bemondta az unalmast.Hozzá még a Balaton pályánál, de amikor segítséget kértem olyan választ kaptam, hogy csináljak ilyen csináljak olyan consist meg minden félét, amikor nem tudok mert még nem értek a játékhoz, de így nem is fogok.
-
Jadro
veterán
Egy-két lépésnél fontos a sorrend, de egyébként nem. Ha így csinálod, jó lesz:
1.: TS
2.: trainupdate
3.: MSTS Bin patch (Itt fontos hogy előbb trainupdate, aztán bin. Egyébként nem megy fel a Bin.)
4.: Xtracks 3.20, Newroads4
5.: Járművek, pályák
- DDu-nál 2-es verzió + 2.0-es javítás
- Alföldnél 5-ös verzióval elég kezdeni, majd erre rá az 5.1 aztán az 5.2. Ehhez jön még a Metropol járműcsomag és az Acthu csomagok, mert van a pályában pár feladat. Ha kiszeded a feladatokat, illetve felfedező módban nem kellenek a járművek. -
chriss88
csendes tag
budapest-szolnok van keletiből is nyugatiból is
hatvan-eger meg miskolc pályák tuti nincsenek még! én eléggé nyomon követem az új projecteket és istenbizony elárulnám
ha lenne valahol! szoval ne is keresd
de figyelmedbe ajánlok sok szép pályát ha gondolod linkelek neked párat bár már lehet hogy a többit ismered is
Alföld, Dél balaton stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest