Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xterms
tag
válasz
controlman
üzenetére
Ehhez már nagyon-nagyon rég óta kijött az új vezetőállás (én készítettem
), letöltheted innen. 
-
fittipaldi19
tag
válasz
controlman
üzenetére
Köszi a tanácsot,de xp-service pack3 alatt fut a játék,és direkt figyeltem telepítgetéskor,hogy semmit ne rakjon a C:meghajtóra,-nálam ugyanis a D:-re van feltéve.Ezt már egyszer megszívtam ugyanis.Memória "erőszak"is van a "mem:1024-es csellel,úgyhogy.....!De különben már azóta jó lett,-talán.Na ezt figyeljétek:2-szer telepítettem fel,teljesen a nulláról az egész játékot,mondani sem kell-elsőre teljes felfordulás,káosz,pedig minden az "előírás"szerint zajlott.Már psychiátriai eset lettem lassan mire megint reinstall kellett! Na-gondoltam,kész-én itt befejeztem...De-aztán idegből még utóljára felnyomtam újra-és- láss CSODÁT JÓ LETT MINDEN! Hibaüzi nélkül megy megint.Most akkor mi van? Erre még a jó öreg Billy (Gates) bátyó sem igen tudna hozzá köpni semmit. Valahová csinálni kellene most róla egy klónt,amíg működik,ha megint elpiszkálok valamit,ne kelljen reinstall a nulláról,de nincs ekkora pendrive-om! (Kb-5-giga).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
controlman
üzenetére
Nem hiányos az Acthu_dizel, megtudhatnám melyik mozdony vagy motorkocsi követel ilyen hülyeségeket?
Megnéztem az enyémen, nincs ilyenek a fájlok. -
Kazimír
őstag
válasz
controlman
üzenetére
Célszerű nem a c: meghajtót terhelni egy ilyen terjedelmesre növő programmal..

-
Jadro
veterán
válasz
controlman
üzenetére
Az azimuthnál végülis ugyanazt eredményezi a 180 és a -180 is. A fordított kocsi világítására nincs tippem. Nem próbáltam még. Érdemes lenne keresni egy jó működő vagont és megnézni abban hogy van. Csehekél nagyon jól bánnak ezekkel a bin-es cuccokkal.
-
tepimartin
tag
válasz
controlman
üzenetére
Hello!
Kössz a segítséget, de honnan tudom melyik Con fájl-t kell átírni meg a Con fájlba hol kell? Légyszíves adj pontosabb leírást mert sajnos én még kezdő vagyok az MSTS témában. Segítséged előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), letöltheted 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megnéztem az enyémen, nincs ilyenek a fájlok.