- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xterms
tag
válasz
controlman #940 üzenetére
Ehhez már nagyon-nagyon rég óta kijött az új vezetőállás (én készítettem
), letöltheted innen.
-
fittipaldi19
tag
válasz
controlman #946 üzenetére
Köszi a tanácsot,de xp-service pack3 alatt fut a játék,és direkt figyeltem telepítgetéskor,hogy semmit ne rakjon a C:meghajtóra,-nálam ugyanis a D:-re van feltéve.Ezt már egyszer megszívtam ugyanis.Memória "erőszak"is van a "mem:1024-es csellel,úgyhogy.....!De különben már azóta jó lett,-talán.Na ezt figyeljétek:2-szer telepítettem fel,teljesen a nulláról az egész játékot,mondani sem kell-elsőre teljes felfordulás,káosz,pedig minden az "előírás"szerint zajlott.Már psychiátriai eset lettem lassan mire megint reinstall kellett! Na-gondoltam,kész-én itt befejeztem...De-aztán idegből még utóljára felnyomtam újra-és- láss CSODÁT JÓ LETT MINDEN! Hibaüzi nélkül megy megint.Most akkor mi van? Erre még a jó öreg Billy (Gates) bátyó sem igen tudna hozzá köpni semmit. Valahová csinálni kellene most róla egy klónt,amíg működik,ha megint elpiszkálok valamit,ne kelljen reinstall a nulláról,de nincs ekkora pendrive-om! (Kb-5-giga).
-
válasz
controlman #936 üzenetére
Nem hiányos az Acthu_dizel, megtudhatnám melyik mozdony vagy motorkocsi követel ilyen hülyeségeket?
Megnéztem az enyémen, nincs ilyenek a fájlok.
-
Kazimír
őstag
válasz
controlman #749 üzenetére
Célszerű nem a c: meghajtót terhelni egy ilyen terjedelmesre növő programmal..
-
Jadro
veterán
válasz
controlman #733 üzenetére
Az azimuthnál végülis ugyanazt eredményezi a 180 és a -180 is. A fordított kocsi világítására nincs tippem. Nem próbáltam még. Érdemes lenne keresni egy jó működő vagont és megnézni abban hogy van. Csehekél nagyon jól bánnak ezekkel a bin-es cuccokkal.
-
tepimartin
tag
válasz
controlman #718 üzenetére
Hello!
Kössz a segítséget, de honnan tudom melyik Con fájl-t kell átírni meg a Con fájlba hol kell? Légyszíves adj pontosabb leírást mert sajnos én még kezdő vagyok az MSTS témában. Segítséged előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest