- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1560 üzenetére
Nem egészen értem. Conbuildernek nincs sok köze az service fájlokhoz, csak az abban szereplő consistokat tudod vele módosítani, de .srv-t "eltüntetni" legjobb tudomásom szerint nem lehet. Az is furcsa, hogy felfedező módban indítod és .srv-t keres. Csak ott kell .srv ahol van traffic vagyis AI forgalom. Az pedig felfedező módban nincs.
Próbálj meg a virtual store mappában utána nézni a hiányzó .srv-nek, ha activityt módosítasz esetleg oda menti. C:\users\x\app data\local\virtual store\program files\microsoft games\train simulator\routes\y\services (ahol az x ott a windows felhasználó, ahol az y ott a pálya neve amelyik az .srv-t hiányolja) Ez az elérési út abban az esetben, ha windows vista alatt van és az eredeti beállítások szerint telepítetted az msts-t. Ha nem találod (más operációs rendszer alatt nem tudom), egyszerűen rákeresel a hiányzó fájl nevére az adott meghajtón. Természetesen mielőtt nekilátsz, Trainstore-ban bonts ki mindent!Azért nem reagáltam először, mert egyáltalán nem vagyok biztos a kérdésedben sem meg abban sem amit leírtam így felelősséget nem vállalok! (ilyen activity manager meg inicializálásra utaló hibákkal még nem is találkoztam) Ha valami nem pontos akkor elnézést, valaki javítson ki, de mivel másik választ nem kaptál rá, így próbáljunk meg ebből kiindulni(:
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest