- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lóvasutas #877 üzenetére
Nemrég teszteltem a Bp.Nyugati-Debrecen vonalát, teljesen hibátlan. Azonban fordítva bugos, majd még tesztelek másképpen.
Alföld 5.3 hozzávaló Simor Sándor activity bugos, Törökszentmiklósnál elszállt és hibaüzenet nélkül kilépett winfosba. Légyszíves kijavítani a problémás activityet, pedig nagyon élveztem...
-
fittipaldi19
tag
válasz
lóvasutas #877 üzenetére
De jó neked,nekem viszont meg sem jelenik,csak a hibaüzik inváziója van,pedig a másik 3 magyar pálya szinte gond nélkül fut:dél-dunántúl,Balaton-dél,Mura-2.És ugyanúgy telepíteném,mint eme 3-at,de tojik rám,már bin reinstall is volt,de semmi.Pedig a sorrendet betartva raktam a sima 5-re az update-kat is,utána activity-ket,de sztrájkol a kis szemétláda! Pedig akkor is felrakom,ha beledöglök is,igaz az egész játékkal szeptember eleje óta babrálok,hogy magyar legyen,ez a "kis"idő már igazán semmiség.De ha az itt jelenlévők nem írták volna le tapasztalataikat,segítségeiket,észrevételeiket,tudásukat-hát-nem tudom meddig küzdöttem volna ezzel az érzékeny "lelkivilágú"-de amugy jó játékkal. Yadro-gratulálok a Mura-2-höz,jó kis pálya.Activity-k vannak hozzá?Vagy nem találom őket.Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest