Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
válasz
Matthewus #55699 üzenetére
Felraktam a portable 59.0.2-t, mellé az ublockot, nincs hiba.
A normál firefoxomat frissítettem, 57.0 lett, megszűnt az ublock hiba, de még több probléma lett.
Már nem támogatott lett a classic theme restorer, a gmail adblock, és a tab mix plus, pedig mindegyik kell, hogy rendesen netezhessek. 50+ lap van kinyitva, ehhez kell a tab mix plus. A régi kinézethez meg a CTR kell. A gmail se legyen tele reklámmal, itt is kell az adblock. E 3 kiegészítőn kívül csak másik 4-et használok, Ublock, Google translator, i don't cookies, gmail notifier. Majdnem a fele használhatatlan lett csak az 56-ról 57-esre frissítés miatt? Ez viccnek is rossz. -
kovaccss
tag
-
kovaccss
tag
válasz
Matthewus #55695 üzenetére
Az újratelepítéssel semmi se változott, a böngésző újraindításával se. Hogyhogy nem támogatja a mostani legújabb ublock a tavaly szept-i 56-os firefoxot? Miért nem szól az ublock, hogy baja van? Itt [link] semmit se látok arról, hogy az 56-os nem támogatott. Még csak az 59-esnél tart, ez a legújabb. Honnan lehet tudni hogy melyik kiegészítő melyik firefoxig használható?
-
kovaccss
tag
válasz
Matthewus #55693 üzenetére
Egyenként letiltottam a szűrőlistákat, mindig rányomtam a módosítások alkalmazására, de a hiba mindegyik letiltásnál megvan. Csak az egész ublock letiltásával múlik el.
A külső szűrőknél ezek vannak bejelölve:
Szűrőlisták automatikus frissítése.
Értelmezze és alkalmazza a kozmetikai szűrőket.
uBlock filters 4 968 használatban a listában lévő 5 012 szűrő közül
uBlock filters – Badware risks 11 használatban a listában lévő 11 szűrő közül
uBlock filters – Privacy 61 használatban a listában lévő 65 szűrő közül
uBlock filters – Resource abuse 131 használatban a listában lévő 250 szűrő közül
uBlock filters – Unbreak 333 használatban a listában lévő 347 szűrő közül
EasyList 81 431 használatban a listában lévő 81 541 szűrő közül
EasyPrivacy 14 565 használatban a listában lévő 14 618 szűrő közül
Malware Domain List 1 121 használatban a listában lévő 1 136 szűrő közül
Malware domains 20 448 használatban a listában lévő 20 448 szűrő közül
Peter Lowe’s Ad and tracking server list 2 654 használatban a listában lévő 2 663 szűrő közül
HUN: hufilter 1 736 használatban a listában lévő 1 748 szűrő közül -
kovaccss
tag
válasz
Matthewus #55691 üzenetére
Sosem állítgattam az ublockot, se a listákat. A gyorsítótár mindig ürül, amikor leállítom a gépet, mert ez van beállítva a mozillában. Előzmények törlése a firefox bezárásakor, csak gyorsítótár. Évek óta így használom. Most rányomtam a külső szűrőknél a gyorsítótár törlésére, aztán a frissítés mostra, végigfrissítette a listákat. Nem múlt el a hiba.
-
kovaccss
tag
válasz
Matthewus #55688 üzenetére
Letiltottam az Ublock origint, és eltűnt a hiba. Az 1.15.24-es legújabb, ápr. 3-as van fent. Pont ez a kiegészítő, amit semmiképpen nem tilthatok le. Az adblock plus fossá válása után csak ez maradt a reklámszemét távoltartására. Mit állítsak át az ublockban, hogy eltűnjön a hiba?
-
kovaccss
tag
válasz
Matthewus #55680 üzenetére
Az ebay.de oldalon azóta furcsa a Mozilla, hogy 56-ra váltottam. Indításkor a kategóriában lévő cucclista alján vagyok mindig, amikor mindig fent hagyom. Most azt csinálja, hogy az eladott (Verkaufte Artikel) aukciókat akarom bejelölni, de a sima lejártat (Beendete Angebote) is bejelöli. Valamikor az van, hogy itt jön a tartalomkódolási üzenet, valamikor meg nem csinál semmit, nem jelenik meg se a lejárt, se az eladott cuccok listája, hanem csak a frissítés gombot megnyomva. Most ezt csinálja az eladottnál és a lejártaknál is. Most megnéztem, az ebay.co.uk oldalon is ezek vannak. Az ebay.com-on nem csinálja. Máshol nem találkoztam ezzel. A sütik törlése nem segít.
Csináltam csökkentett módot. Most nincs tartalomkódolás üzi, de még mindig bejelöli az eladottnál a lejárt négyzetet is, az oldalbetöltés után csak az egyik van bejelölődve.
-
Kékes525
félisten
válasz
Selynelar #55684 üzenetére
Fogalmam sincs. Kérdezd meg a vírusirtó topikban. Invalid Security Certificate Error when using AVAST
"1. Launch Avast.
2. Click SETTINGS, and then select the Active Protection tab.
3. Click Mail Shield's Customize button to display the SSL Scanning window.
4. Uncheck Scan SSL connections.
5. Exit Avast."(#55685) SP4C3 +1, ott találtam
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenki,
A következő problémába ütköztem. Van,hogy a Firefox tökéletesen működik,de van olyan,hogy minden oldalra azt írja ki,hogy nem biztonságos. Eddig nem művelt ilyet. Rendszer újratelepítés után kezdte ezt csinálni. Win 10 64bit version. Biosban secure boot on. Uefiben telepített. Lehet ehhez valami köze. Várok mindenféle megoldást. Köszönöm.
Firefox verzió. 59.0.2 64bit verzió
-
kovaccss
tag
Hello. Firefox 56.0 32 bit, Win 7, csak az ebay.de oldalnál van ez. Ezt mi okozza?
Tartalomkódolási hiba
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.
Értesítse a webhely tulajdonosait erről a problémáról. -
Matthewus
őstag
- nincs
- használj youtube-dl-t, nem kiegészítő de legalább jól működik
- uBlock Origin- jobb klikk és frissítés gomb vagy "gesztusokat" engedélyező kiterjesztések vannak
- nem tudok róla
- lerögzíted az elsőnek megnyitott lapot és kész. -
nightzone
aktív tag
Erre és erre javaslatok valaki? Reklámblokkoló már pipa.
Matthewus: Ez megoldódott, ez az addon volt a hibás, letiltottam.
(#55669)Ozrych: : Amit most kértem fentebb azokra tudsz esetleg userChorme.css megoldást?
-
vagamo
őstag
Sziasztok!
LastPass-t használok már nagyon régen Firefoxba, sajnos CClean-el csináltam egy tisztítást és most kérné a mesterjelszavamat amit természetesen már elfelejtettem!
Végigcsináltam az emailos egyszeri jelszó belépést, de valamiért nem működik annak ellenére, hogy telepítve van a böngészőbe:
Van valami ötletetek? Köszi! -
Syl
nagyúr
A topsites / népszerű oldalak lapra vajon fel lehet venni könyvjelzőmappát? Olyan céllal, hogy listaként megnyissa az adott mappában látható könyvjelzőket, nem pedig magukat az oldalakat (vagyis nem a "Mindegyik megnyitása külön lapon" parancs verzióját keresem).
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Intruder2k5 #55667 üzenetére
Sok apró dolog fut. Amíg benen volt az összes ram addig nem volt gond
memória hibára gyanakodtam, ezért vettem ki az egyik modult. Arra számítottam, hogy lassab lesz a gép, de arra nem hogy emiatt crashelni fognak a böngézszök.
MInden amikor ezt produkálta 5-6 oldal volt kb megnyitva. Sohasem használok 20-25 tabot.
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox #55672 üzenetére
Így már értem. Így tényleg van létjogosultsága.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525 #55671 üzenetére
Itt a válasz: Tree Style Tab.
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox #55669 üzenetére
Ez most tulajdonképpen mire jó? Mármint az, ha nem látom a megnyitott tabokat, ha nem tudok tabot nyitni? Kipróbáltam, nem értem. Gondolom valahogy előtudom hívni a rejtett tabokat. Azért mert egy lap egy sorral nagyobb? Nekem ez nem éri meg.
-
Vakegérke
félisten
válasz
EmptyParadox #55669 üzenetére
Köszönöm.
Mentettem a hozzászólásod, mert ez nekem pillanatnyilag kínai, de majd belemélyedek a rejtelmekbe.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Vakegérke #55668 üzenetére
Én userChorme.css-ben ezt használom:
/* Remove horizontal tabs */
#tabbrowser-tabs {
visibility: hidden;
margin-top: 0px;
margin-bottom: -50px;
}Itt egyébként rengeteg tweaket találsz:
https://github.com/Timvde/UserChrome-TweaksA tabs mappán belül van is erre egy példa.
Plusz info: https://www.userchrome.org/
De egyébként CTR funkcióinak jelentős százalékát meg lehet oldani userChrome.css és userContent.css-sel.
Nekem is ez volt az egyik szükséges addon, de a váltásnál már szinte mindent meg lehetett oldani. -
válasz
DrojDtroll #55665 üzenetére
Sziaí
Kizárt dolognak tartom, én is ilyen környezetben (részletesen az adatlapomon) használom a Portable ESR Firefox-ot, Windows7 32bit alapon, és beton stabil. Bár azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy általában csak 5-6 lapfül van megnyitva egyszerre, és 20-25-nél több sosincs.
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll #55665 üzenetére
"Most 4 gb van benne. Szinte üres windows-zal maxon van a ram." "chrome/firefox ugyan ez."
Ez nagyon Windows problémának tűnik, ott kérdezd meg. Ha már üres Windowszal is maxon van, akkor ne csodálkozz, hogy a böngészés nem megy.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Ki kellett vennem a gépemből 8 gb ramot. Most 4 gb van benne. Szinte üres windows-zal maxon van a ram. Ha elkezdek böngészni néha teljesen kicrashel a böngésző. A kevés ram a ludas?
A crash előtt teljesen normális a müködés, egyszer csak eltünik az ablak.
chrome/firefox ugyan ez.
-
Matthewus
őstag
válasz
SenorGrande #55648 üzenetére
Az 52-es ESR már csak augusztusig kap frissítéseket, én nem kezdeném el használni.
-
DS39
nagyúr
köszi, ennyire nem akarom bonyolítani, reméltem, hogy esetleg egy profilban lévő fájlban ezt lehet bővíteni, de azóta megnéztem, és természetesen abban titkosítva vannak tárolva ezek az adatok, így ez nem játszik.
Apaxp: a program telepíti ezt a keefox kiegészítőt? mert az addon oldalon nem találok ilyet.
-
SP4C3
veterán
válasz
SenorGrande #55648 üzenetére
Visszafelé nemigen kompatibilis.
Semmi pozitívumot? 10000x gyorsabban talpraáll és ugyanennyivel gyorsabban betölti a weboldalakat...
Meg még amit nem értek, néhány ember túlzásba esik kiegészítő téren... Nálam 1 kiegészítő állandóan aktív, meg egy van, amit kikapcsoltam, mert félévente egyszer kell, arra az időre bekapcsolom és ismét kikapcsolom ha már nincs rá szükség....
-
Apaxp
senior tag
Gépre telepíted a keepass 2-t.
Firefox addon pedig a keefox és innentől független a firefoxtól a jelszavak tárolása.
Ha a firefox újratelepítése szükséges, akkor is az addon telepítés után megvannak a jelszavak. -
SenorGrande
senior tag
Szeretnék ESR-re váltani 59.0.2-ről. Megtehetem gond nélkül, vagy el fog szállni? Profiladatok kompatibilisek? (Portable verziót használok)
Nemrég frissítettem 56-ról, de nem szeretem. Nem tetszik a kinézet, nem tetszik a kezdőlap, nem tudom használni a régi kiegészítőket, számomra nem alternatíva az "új" FF, semmi pozitívumot nem hordoz számomra... Pár oldalon fellépő érdekesség/bug miatt frissítettem, de ugyanúgy megmaradtak azok is.
-
Syl
nagyúr
Régi böngészőhöz én a Saved Password Editort használtam. Sajnos az újhoz semmi olyan kiegészítő nincs, amivel a jelszavakat lehetne babrálni. Legalábbis én nem tudok róla.
Félmegoldás, hogy régi (ESR) böngészőt portable módban használsz (vagy Waterfox-ot), szerkeszted a szükséges jelszavakat, sync, majd vissza az új böngészőbe, sync és oda átkerülnek. -
DS39
nagyúr
hogyan lehet egy oldalhoz elmenteni a bejelentkezési adatokat akkor, ha ezt a böngésző nem ajánlja fel?
A mentett bejelentkezések listához csak importálni lehet másik böngészőből. (de másik böngészőben sem lehet menteni, nyilván le van tiltva ez az oldalon, de szeretném megkerülni)
Kézzel hozzá lehet adni a mentett bejelentkezések listához? -
nightzone
aktív tag
Még egy hibát találtam. A Google kereső főoldalán nem lehet bal egérrel kijelölni a javaslatokat ha írok és feldobja azokat. Talán ősszefügg a kettő.
-
Venyera7
senior tag
válasz
EmptyParadox #55633 üzenetére
Basszus, de gyökér vagyok...
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Innen szeretnék letölteni zenéket, de sajnos a jelenlegi Mozilla verzió nem támogatja ezt a bővítményt... Valaki esetleg tudna segíteni? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tegnap előtt kezdődött, hogy a Startlapon nincsen ott Gmail, Citromail...stb bejelentkező kis fül. [kép]
Az uBlock Origin van reklámszűrőnek, de eddig sosem volt ilyen bajom vele és nem állítgattam el semmit sem benne. Ha kikapcsolom akkor minden ott van ahogy kell. [kép]
Tudtok segíteni, hogy mit állítsak be? Vagy mi állítódott el? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Már egy ideje van egy kis gondom a betűk szerkezetével PH-n belül. RIOS topicba mondta lezso hogy itt érdeklődjek mert úgy emlékszik hogy már másnak is volt ilyen gondja itt. Teljesen random módon jön elő, nagyon ritkán, de azért mégis zavaró. Nem emlékeztek véletlenül hogy mi okozhatja ezt?
-
pinnacle
nagyúr
Meg akartam kérdezni, hogy lehetne a magas CPU használatot csökkenteni, üres Google oldalnál is 25%, de most láttam, hogy van "Javasolt teljesítménybeállítások használata". Bekapcsolva már egészen jónak tűnik. Azért van még valami, amin érdemes változtatni? Már azt hittem i5-s procit kell venni. Ilyen a gép, SSD-vel, másik kettő külső vinyó.
-
Vakegérke
félisten
Érdekes problémám akadt, a HA-n nem tudok Firefox alól kommunikálni.
Mi lehet a probléma forrása?
-
Hokunda
senior tag
üdv
Előfordult bárkivel is, hogy ez a "remekmű" egyszerűen nem indult el?
Tegnap semmi gondja nem volt, erre ma egyszerűen nem nyitja meg, a feladatkezelő látja, de minimális memóriafoglalással (~ 10 mega körül), reinstall is megvolt egyszerűen üres marad az asztal, csak a feladatkezelő látja.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Tudtok ennek a kiegészítőnek alternatívát?
FaviconizeTab
ikon méretűre tette a tab-okat -
Syl
nagyúr
Most már itt is megy...
-
Syl
nagyúr
Másnál is ledöglött a kiegészítős oldal?
-
Kékes525
félisten
válasz
tordaitibi #55609 üzenetére
Tudomásom szerint a legsötétebb téma a Firefoxban levő sötét, de az nem mindent sötétít. Például a beállítások, kiegészítők, hibakeresési információ fehérek maradnak.
Én a Black by MaDonna -át használom, de abban még több fehér van. Például a címsort sem sötétíti el.Ha viszont YouTube szerű feketét akarsz olyan van: Dark Background and Light Text Ezzel minden lapod fekete alappal fehér betűk lesznek. Hasonlóan mint a YouTube sötét beállításánál.
-
Sziasztok,
van olyan sötét téma vagy háttér a Foxihoz ami nem csak a címsort stb. sötétíti hanem a teljes ablaknak is fekete hátteret ad?
Miint Operába, vagy mint a Youtuben a sötét téma. -
nightzone
aktív tag
válasz
Fandango #55607 üzenetére
Szimpatikus, kösz, megnézem mit tudnak.
Közben eszembe jutott még 1-2:
- Olyan kieg van-e ami frissíti az oldalt ha a bal-jobb egeret egymás után gyorsan lenyomom
- Olyan kieg van-e ami újraindítja ff-ot automatikusan ha crash-el
- Toolbar button amivel időben a legelsőnek megnyitott tab-ra tudok ugraniTudom sokat kérek, de most váltottam ff28-ről és van mit pótolnom.
-
Fandango
veterán
válasz
nightzone #55606 üzenetére
Minimalis eroforras hasznalat, hatekony szures (alap listakhoz továbbiak adhatok), oldal elem blokkolas. Megfelelo hozza ertessel, igen komolyan bele lehet nyulni, hogy mit, es hogyan blokkoljon.
Van a temanak kulon topikja. -
Fandango
veterán
válasz
nightzone #55604 üzenetére
Reklámblokkoló: uBlock Origin vagy Nano Adblocker
-
nightzone
aktív tag
Tudnátok ajánlani FF59-hez kiegészítőket a következőkre?:
- Ha egy tab-ra húzom az egeret akkor aktívvá válik a tab azonnal klikkelés nélkül
- Youtubra 1klikkes gyors video to mp3(320kbps) konvertálót amit csak lenyomok a toolbar-on és már indul is konvertálás
- Jó reklámblokkolót ami hatékonyan teszi a dolgát -
SP4C3
veterán
válasz
Cs1csó #55600 üzenetére
Értelmetlen kiegészítő, aminek kell/fontos az már https-en megy (online bankolás, fhéjszbúk -.-), sőt ma már az is, aminek semmi szüksége a titkosításra, pl.: online magazinok....
Ha a szolgáltató elől akarod elrejteni a nettevékenységed (szomorú, hogy el kell), akkor inkább VPN...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- La Quimera early access beszámoló
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest