- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gojko.m #54298 üzenetére
A Firefox ESR Portable Edition (v.52.5.2) tartalmazza a régebbi, bevált kiegészítőket.
Bár úgy lenne.....Az általam használt kiegészítők közük 2 fontos van, épp az ESR-en nem megy az egyik, a google translator. Az újban a srcollbar anywhere nem megy, annak az alternatívája meg jobb gombos beállításra használhatatlan, mert felhozza a jobbgombos menüt.
Fura ez az általad linkelt oldal, nálam az ESR eleve portable módban a /opt rendszermappába tömörül ki. Használható külön ez meg az 57-es is. Nem zavarják össze egymást. Ja igen, közben ránéztem az aláírásomra......
-
gojko.m
senior tag
válasz
snakebait #54296 üzenetére
Az egyikből használd a portable verziót. Nálam pl. Firefox Quantum a telepített, amit folyamatosan frissítek. A Firefox ESR Portable Edition (v.52.5.2) tartalmazza a régebbi, bevált kiegészítőket. Itt a kiegészítők frissítését is letiltottam.
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Összefoglalót böngésztem,fórumot olvasom,de azért kérdezek és egy tömör választ várok hozzáértőtől. Régebbi FF-om van kiegészítők végett ( 55.0.3 ). Kipróbálnám a legújabbat,de úgy,hogy a régi is megmaradjon és az új is fenn legyen,ha nem tetszik az új és nem tudom testre szabni le bírjam törölni úgy,hogy a réginek ne zavarjon be,ne keveredjen össze. Hogyan csináljam?? -
SteadyMan
aktív tag
-
Kékes525
félisten
válasz
Pityu. #54287 üzenetére
Nem, de nem is ajánlom!
Böngészőfertőzés gyanú esetén az elsődleges: AdwCleaner
Lehet még a Emsisoft Emergency Kit, HitmanPro és Malwarebytes Anti-Malware is használni. Linkek a Vírusirtó topik összefoglalójában.
(#54289) Pityu. +1
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Pityu. #54287 üzenetére
Vagy még mondjuk ezt Avast Böngészőtakarító
Még az eset online scanner se rossz#Kékes525
Én valamikor használtam,és működött is de ha nem akkor nem
-
Pityu.
nagyúr
válasz
SteadyMan #54286 üzenetére
Esetleg ilyesmit nem próbáltatok?
HijackThisVagy talán még egy ilyen browsercleaner
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
RumiTT #54278 üzenetére
Az #54198 hsz-ben írtam egy nálam is hasonló jelenséget. Lefuttattam víruskereső és malware progikat, nem találnak semmit.
Aztán kényszermegoldásként az segít, hogy ha a megjelenő oldalt teljes képernyős módba akar kapcsolni, akkor alul a tálcán megengedi hogy bezárjam, mert tényleg rohadt idegesítő. -
-
ALFA
senior tag
Hogyan tudom lebeszélni a ff-ot, hogy tárolja az adataimat?
Hiába állítom be, hogy ne tároljon semmit, cache is 0, mégis folyamatosan eltárolja a datareporting alatt a böngészési adataimat és máshol is látom, hogy gyarapodnak a fájlok.
Ubuntu alatti ff 57, ha fontos a verziószám. -
Kékes525
félisten
válasz
tordaitibi #54280 üzenetére
A megoldás: Zoom Page WE
-
Sziasztok,
kérdezném hol, hogyan lehet beállítani hogy az összes lapot 170% nagyítással nyissa,
egy komolyabb szörfölés végére rágyógyulnak az ujjaim a ctrl+ gombokra. -
mekker
őstag
válasz
Pityu. #54276 üzenetére
Vagy elkorrumpálódott a Firefox profilod, vagy csak a felület bugos. Próbáld rakosgatni az ikonját máshova, esetleg letörölni, majd újra hozzáadni az addonokat.
@(#54278) RumiTT
Valami vírust bekaphattál, Malwarebytes-ot ajánlom, ami elég sok ilyet le tud szedni, mellé meg valami másik ismert antivírust érdemes még feldobni.
Plusz az Internetbeállítások > Kapcsolatok fül > Helyi hálózati beállítosk menüt megnézni. Ha van ott valami cím megadva, akkor azt töröld ki. -
RumiTT
tag
Hasznalok adblock plust, megis orankent bejon egy update for firefox 57 oldal, ami egy addont is akr telepiteni,viszont a g lehet bezarni az ablakot,mert feldob egy kis ablakot folyamatosan. Saveupdaterext.com os cimre iranyit folyamatosan. Az csak meg idegesitobb, hogy bongeszet oldal hrlyere nyitja meg... Nem talaltam neten semmit rola. Otletek?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Cs1csó #54256 üzenetére
Utalásnál ez persze így van, ahogy írod. De online vásárlásnál nincs SMS kód, hiszen akkor minden kártyás vásárlás előtt SMS kódot kellene kapni. Sajnos nincs más megoldás, mint tiltatni a kártyát, ami meg is történt, hiszen a keylogger településének valószínűsíthető ideje után használtam a kártyát online fizetésre (pl. kifizetten a villanyszámlámat). Ott meg gyakorlatilag minden adatot meg kell adni a lejárattól kezdve a három jegyű biztonsági kódig. Nincs semmi gond, január első hetében megkapom az új kártyát, a hackerek meg benyalhatnak!!!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Matthewus #54273 üzenetére
Köszi! Ez egyből 1080p-ben szedte le. Látom itt minden van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Matthewus #54259 üzenetére
Köszi! GUI hol van? Nem a Windows exe az? Elindítva csak a parancssoros ablak jelenik meg. Microsoft Visual C++ fent van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson #54269 üzenetére
Az FF-et milyen alaposan gyalultad? Ajánlanám revo uninstaller pro próbaverzióját ott erőszakos eltávolítást is lehet alkalmazni, érdemes lenne megpróbálni mindent eltávolítani belőle, majd ezután újrarakni és kezdésnek ne jelentkezz be úgy is futtasd.
- Az FF menüben - Kiegészítőknél a Bővítmények nálad is ezek vannak:- directx runtime installert lefuttani
- Visual C++ Runtime Installer (All-In-One) v56 is futtasd le az összes C++ felteszi. [link]Ennél több nem jut eszembe.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #54267 üzenetére
Kíváncsiságból újratelepítettem a videokártya driverét, aztán a Firefoxot is, de továbbra is kaka.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Matthewus #54266 üzenetére
Tampermonkey felhőbe menti a szkripteket vagy exportálnom kell őket előbb? Nem szeretném 0-ról újraszenvedni mindet.A beállításai közt nem látok erre utaló lehetőséget, az exportálás pedig valamiért nem akar elindulni.
Megtaláltam, vaksiskodok itt.
Na most meg letörölt kiegészítőkkel is rossz.
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #54265 üzenetére
Próbáld meg eltávolítani, majd egyenként újratenni őket.
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #54263 üzenetére
Ha csak az egyik kiegészítőt tiltod le akkor is jó vagy mindkettőt le kell tiltanod ahhoz, hogy jó legyen?
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #54260 üzenetére
Hardveres gyorsítást letiltva vagy más böngészőben jó?
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson #54260 üzenetére
Történt valami változtatás tegnap óta? Plusz kiegészítő valami frissítés? Megpróbáltad már letiltott kiegészítőkkel?
-
Matthewus
őstag
válasz
pinnacle #54258 üzenetére
youtube-dl, parancssoros, de van hozzá GUI is ha kell.
-
pinnacle
nagyúr
Video DownloadHelper-ben hol lehet beállítani az 1920x1080-as letöltést? Nem találom. Illetve tudtok ajánlani jobb videó letöltő alkalmazást?
-
Pierre75
senior tag
Érdekes cpu használatra lettem figyelmes. A prohardveren ha kikapcsolom az uBlockot, akkor a izgő-mozgó voda-reklám FF alatt 40%-on pörgeti a cpu-t, ha ugyanezt Edge-n nézem, amikor a kijelzőn látszik a reklám 30% cpu, ha nem akkor 2-4%. Minden más általam látogatott oldal cpu fogyasztása hasonló a két böngészőn. (Az Edge beledöglik egy disqus fórum megnyitásába is április óta, így csak a PH-t olvasom rajta.)
-
Cs1csó
titán
válasz
Hegyirabló #54251 üzenetére
Először is nem ártana kettős azonosítást bevezetned azaz a telódra is jöjjön egy sms kód amit még be kell vésni az online pénzmozgások véglegesítéséhez. Tehát bárki is próbál meg utalni ha nincs meg a telefonod akkor az arra érkezett SMS-t nem tudja bevésni az online felületen és nem tudja lenyúlni a pénzed. Keyloggerek ellen ajánlom, hogy az adatkitöltés virtuális billentyűzettel történjen - windows-ban van beépített - és esetleg még mellé egy külön böngészőt tartani az online pénzügyek intézésre. Az avast-nak van egy úgymond biztonságos böngészője, alapvetően pénzügyi műveletek alá ajánlott.
-
mekker
őstag
Van most olyan addon, mint a Location Bar Enhancer? Tehát ami a címsávban (olvasható) részekre bontja a linket, és ezek a részek külön kattinthatóvá válnak.
-
Hegyirabló
veterán
Visszatérve kicsit a keyloggerjeimhez, használtam a bankkártyámat internetes fizetésre. Ebből nem lehet gond?
-
xmaas
őstag
válasz
Pityu. #54205 üzenetére
Próbáltam mar mindent friss install, add-on reset ,simán add ok nélkül ,se flash player se html videók nem adnak hangot ,többi böngésző simán csinálja a dolgát probléma nélkül.Na mindegy többet nem bajlódok vele mert mar nem tudok mit próbálni majd használok más böngészőt ha videot akarok nézni.Köszi
-
Fandango
veterán
Nano Adblocker+Defender párosnál akkor egyáltalán nem kell azokat az instrukciókat alkalmazni, mint az uBlock Originnél?
-
MasterMind
tag
Sziasztok!
Quantum óta nálam a Google fordító jobb klikkes parancsai szépen be lettek rakva sub-menübe. Nem lehetne őket valahogy visszarakni egyből jobb klikkre. Marhára idegesítő, hogy állandóan még ki kell választani.
-
HZoli87
veterán
-
Fandango
veterán
Egyik Nano sincs már fent a hivatalos addon oldalon?!
-
Hegyirabló
veterán
Köszi Mindenkinek, futtatom az ajánlott programokat!
(#54233) DS39 A "Dögös mamik" oldalt az egyik barátom nézte.
-
Kékes525
félisten
válasz
Hegyirabló #54232 üzenetére
Remek, azért a helyedben a javasoltakat (adwcleaner, Emsisoft Emergency Kit, HitmanPro, Malwarebytes Anti-Malware-ekkel) is lefuttatnám. Letöltéssekkel, kereséssekkel, irtással együtt max fél óra. A linkeket itt találod.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szép.
De lefogadom, hogy a Kékes525 fórumtársunk által ajánlott progik találnak még párat.
-
DS39
nagyúr
válasz
szép, még keylogger is van... jelszavaidat (miután leirtottad ezeket) érdemes lesz megváltoztatni.
-
Kékes525
félisten
válasz
Vakegérke #54228 üzenetére
Igen, de nem ilyenek miatt használják. Ha minden gebaszért újratelepíteném a rendszert, akkor mindennap kétszer kellene telepítenem. Víruskeresőket nem viccből találták ki. Ha nagyon masszív, súlyos fertőzésem van akkor igen, de az ellenőrzés nélkül nem derülhet ki.
Félre ne értsd, ezeket nem neked címzem, csak okulásból írtam azoknak, akik másképp gondolják.
(#54230) Vakegérke
(#54229) Hegyirabló
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Kékes525 #54227 üzenetére
Akkor mindet használjam, vagy azok közül elég egyet?
Viszont akkor most beismerő vallomást teszek, hogy mi volt! Egyszer csak felugrik az Office, hogy lejárt a licenszem. Hát mondom, ez nem jó, egyetemtől kapom, igaz, hogy most passzív vagyok, de akkor is jár. De az egyetem informatikával lelevelezni mindezt egy kín, akkor mondom magamban, nézek egy loadert. Beírtam a Googlebe, hogy "loader", amit kidobott, az baszta tele a Fifefoxomat. De csináltam egy rendszer visszaállítást, ami látszólag meg is oldotta. Ezek szerint még sem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hegyirabló #54226 üzenetére
Ajánlom szíves figyelmedbe a Macrium Reflect-et. Ha már tuti a telepített rendszer, lementi neked oda, ahova mondod neki. Ha gebasz van, restore, aztán ott folytatod, ahol mentésnél tartottál.
-
Kékes525
félisten
válasz
Hegyirabló #54226 üzenetére
Te most viccelsz, vagy trollkodsz. A víruskeresés nagyságrendekkel egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb.
Víruskeresőt írtam, nem ezt a ....!!!
Azokat használd amiket javasoltam, azok sokkal gyorsabbak, maximum néhány perc.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Kékes525 #54225 üzenetére
Lemez formázás, így igaz. Persze a hátamra púpnak nem kívánom ezt december 23-án, ráadásul SSD-ről van szó, Windows 7-el, ami Kíndows 7 rátelepíteni, annyi marhaságot kell beállítani, de még mindig gyorsabb, mire lemennek ezek a keresők. De még nem tudom, lehet, hogy megvárom, hogy lemenjen, és aztán megnézem, hogyan tovább.
Nézd meg! Negyvenkét perce megy, de még a feléig sem ért el. És nekem tapasztalatom, hogy én még vírust vírusirtóval nem tudtam eltávolítani, mindig formázni kellett.
-
Kékes525
félisten
válasz
Hegyirabló #54224 üzenetére
Az operációs rendszert újra telepíted, de előtte formázod a lemezeket?
Mert csak az helyettesíti biztosan a vírus keresést. Az kicsit nehezebb.
A Firefox egyszerű újratelepítse egyáltalán nem fog használni, mert a profájl marad. Ha azt is törlöd, talán, de újra kell beállítanod mindent. Azonban egyáltalán nem biztos hogy ez használ, mert több fájl is megfertőződhetett. Azaz hacsak nem formázod a wincsesztert, a vírusellenőrzést nem úszod meg. Nem tudom miért félsz tőle, nem nagy dolog.
-
Kékes525
félisten
válasz
Hegyirabló #54222 üzenetére
Futtasd le a javasoltakat és az eredményről számolj be, kíváncsiak vagyunk rá. Lehet, hogy valami bányászik a gépeden.
-
Hegyirabló
veterán
Hát a vírust nem zárom ki én sem. Pár hete olyan voltam, mint egy amatőr, és rányomtam valamire egy ruszki oldalon. De azóta nem volt semmi gond, csak most jött elő.
-
Kékes525
félisten
válasz
Hegyirabló #54219 üzenetére
Prohardverrel? Kapcsold ki a "Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges" opciót, de azért nézd meg vírusra is. Ezzel elsőnek: AdwCleaner
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hegyirabló #54219 üzenetére
Hallgass rá, futtasd az ajánlott progikat. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy beszedtél valami nem kívánatos mocskot.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #54215 üzenetére
Nem hiszem, hogy itt kapsz erre választ. Ha megy az angol akkor Gorhillnek vagy jspenguin2017-nek kéne ezt a kérdést feltenni.
Gorhill-nek, azt, hogy neki mi a véleménye a Nano defender teljes integrációjáról, jspenguin2017-nek is, hogy ez miért fontos.
Amúgy szerintem ezek miatt is csináltak úgymond egy "feltuningolt" ublock origin-t, hogy az AAK componensek minél gördülékenyebb integrációja megvalósuljon.
Szerintem aki akarja használni a Nano Defender-t annak érdemes váltani a Nano Adblocker-re de ha nem akkor bőven jó az Ublock Origin.
Mindkét böngészőmön most Nano Adblocker + Nano Defender kombót használom.
-
Kékes525
félisten
válasz
Hegyirabló #54216 üzenetére
Melyik Firefox (a folyamatok számából 57-esre saccolom), konkrétan milyen oldal, példákkal. Mindegyik (.org vagy .com) oldal?
Azért egy vírusellenőrzést megtehetsz. adwcleaner, Emsisoft Emergency Kit, HitmanPro, Malwarebytes Anti-Malware-ekkel. -
Kékes525
félisten
Most már van Firefoxhoz is Nano Defender, így már teljesen legális a kérdésem, amit már egyszer feltettem a Nano Defenderrel kapcsolatban: [link]
Másrészt a múltkori kérdésemhez hozzáteszem, hogy ez mennyiben változtatja meg a Nano Defendertől függetlenül az uBlock Origin működését?
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #54210 üzenetére
A Nano defender (Anti-Adblock-Killer) az Ublock orign és a Nano Adblocker mellé is telepíthető. Itt egy leírás, hogy mit kell tenned ha FF-re Ublock orign mellé telepíted a Nano Defendert vagy a Nano Adblocker mellé a Nano Defendert: [link]
Gyakorlatilag itt ha a kékkel kiemeltekre kattintasz és leokézod ami feljön ablak akkor megtörténik az integrálás. 1-7 lépés, ha nem világos valamelyik lépés akkor jelezd.
Ha Ublock Origin helyett Nano Adblocker-t használsz akkor könnyebb az integráció, én lecseréltem az Ublock Origin-t Nano Adblocker-re - most, hogy már a hivatalos fejlesztője elkészítette FF-re is a Nano Adblocker-t és a Nano Defender-t is
Ha megnézed az Ublock origin szűrőit és összehasonlítod a Nano Adblocker szűrőivel rájössz hogy gyakorlatilag ugyanaz alapvetően a Nano defender itegrálhatósága érdekében történtek a változások. -
válasz
Néhány plusz dolog kell még ublockkal
-
Fandango
veterán
válasz
Nano Defender védi az uBlock Origint is!
Egyébként én is felraktam, ha már ennyire reklámoztátok itt, és meglepődve tapasztaltam, hogy olyan oldalon is van hatása ahol nem az adblockot akarják blokkolni, hanem timer van amíg tovább tudsz lépni, hogy addig is nézd a reklámokat (amit nem láttam eddig se mert az ublock letakarítja
). A timer részt kilőtte a uMatrix és csak kattintani kellett a továbbra, viszont a defender teljesen kiiktatja az oldalt és a cél linkre visz egyből.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #54208 üzenetére
A NANO ADBLOCKER, az olyan mint az uBlcok Origin (kinézetre is), azaz valamilyen szempont szerint nem akart, nem kívánatos, káros oldalakat szűr, míg a NANO DEFENDER az egy Anti-Adblock Killer, az adblockerek elleni kódok ellen van, azaz védi az Block Origint és a NANO ADBLOCKER-t, hogy nehogy lekapcsolhassák azokat.
Nemsokára megjelenek a honlapokon az Anti-Adblock Killer-erek elleni kódok és akkor az Anti-Adblock Killer elleni killerek ellen is fel kell majd lépni. Ezt lehet majd fokozni a végtelenségig.
-
DS39
nagyúr
ennek a képnézegető kiegészítőnek keresem 57+ verziós alternatíváját.
hátha valaki tud, vagy lesz idővel ilyen.
-
Pityu.
nagyúr
-
Cs1csó
titán
Ahogy nézem most már az úgymond hivatalos verziót (Chrome-ra már van) fejlesztő is elkészítette a NANO ADBLOCKER-t és a NANO DEFENDER-t.
-
Visormail
addikt
Nektek nem bugos a YouTube High Definition? Némelyik videót nem kezdi el lejátszani bármit csinálok. Amit elkezd annál is ha megállítom, utána sokszor nem tudja folytatni. Ha letiltom akkor nincs ilyen.
-
xmaas
őstag
Sziasztok egy olyan problémám van hogy nem tudok sehogy se hangot kicsikarni Firefox -bol külső usb dac/amp ot használva.Edge böngészővel viszont működik rendesen minden youtube stb . felraktam legújabb drivereket, asio, legfrissebb flash de nem akar az istenért se hangot kiadni magából mar órákig próbálgattam játszani a beállításokkal de semmi eredmény
57.0.2 (64-bit) verzio. Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass