Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Hello.
Portable Firefoxot használok. Most frissítettem 13-ról 13.0.1-re (ahogy szoktam), és eltűntek a megnyitott lapjaim és a lapcsoportok is. Van erről valami biztonsági másolat, amiből visszaállíthatom? Fontos lenne.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz WonderCSabo #26422 üzenetére
Köszönöm!
Közben megtaláltam még én is éjszaka, de az akkori "üres" állapotot tükrözte.
Szerencsére eszembe jutott a Windows rendszervédelme, és sikerült visszaállítanom a data könyvtárat egy tegnap dél körüli biztonsági másolatból.(#26423) voyi:
Fentebb olvastam, hogy ez többek problémája, nem tudom van-e megoldás, olvass vissza kicsit.
Nálam csak a plugin-container.exe halt be naponta 8-10 alkalommal Ff 13-nál, mióta frissítettem 13.0.1-re, még nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Ez valami katasztrófa, amit a Flash-sel művelnek, nálam is be-be szaggatnak már a 360p-s videók is! Ez egy vicc. Nálad melyik verzió jó még? Downgrade lesz belőle. . .
És egy kis ontopik is:
Az utolsó pár FF build hihetetlenül tekeri a procimat! Én nem vagyok az a nyafogós fajta, gyakorlatilag 1.5 óta csak FF-et használok, de ez már valami szörnyű. Szimpla böngészéssel, úgy, hogy nincs flash tartalom sem, folyamatosan 45-60 %-ot eszik a firefox.exe. Mi a jó istenért? Mit csinál? Először csak az tűnt fel, hogy sima böngészéssel is 50-55°-os a proci, aztán jöttem rá, hogy mi okozza.
Találkozott már vele más is? Vagy csak nálam van ez? Mit csinál ennyire? Megoldás? Valami tweak, vagy térjek vissza valamelyik régebbi verzióra?Szerk.
Mondjuk most arra gondolok, lehet, valamelyik add-on dolgozik ennyire. Majd kiderítem valahogy. . .[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
(#31144) Ceree:
Remek, akkor megvan, hogy melyikre lesz a downgrade.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Frissítettem 28-ra, újból előjöttek a széteső betűk. Megoldhatnák már ezt végre, több mint egy éves probléma. . .
-
SenorGrande
senior tag
Hello.
Uninstallkor leszedi az FF profilt is, vagy az fentmarad?
A rendszeresen megjelenő "Az oldalon parancsfájl dolgozik..." hibával mit lehet kezdeni?
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok.
Automatikusan eltűnő (Windows) tálcát használok, viszont 51.0.1 (64 bit) verzió óta, kis idő után, de nem tudom minek hatására nem engedi előbújni a tálcát, még a win gomb lenyomására sem. Mi változ(hat)ott? Most vagy leteszem tálcára, vagy kis méretre váltom az FF-et, hogy a tálcát szükségszerűen láthassam. Idegesítő.
(Eddig csak azért nem váltottam Chrome-ra, mert az is ezt csinálja, így viszont lehet költözök.)
-
SenorGrande
senior tag
válasz =Thor= #49917 üzenetére
Megpróbálhatod régebbi verzióra visszaállítani a Profilmappát a Windows segítségével.
Egyébként én a Session Manager-t használom nagy megelégedéssel már évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz =Thor= #49961 üzenetére
Windows 7-nél akkor működik, ha nincs letiltva a Rendszervisszaállítás, mivel ez annak a része.
Menete:
Itt található az FF profil:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.defaultEzen, vagy a Profiles könyvtáron jobbklikk -> Tulajdonságok -> Előző verziók fül. Itt kiválasztasz egyet az összeomlás előtti időből, és a visszaállításra kattintasz.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz Matthewus #51013 üzenetére
Nálam is uBlock Origin van, de a linkelt oldalon pattognak fel rendesen ablakok, üresen is, meg tartalommal is.
Találtam egy popup teszter oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Szeretnék ESR-re váltani 59.0.2-ről. Megtehetem gond nélkül, vagy el fog szállni? Profiladatok kompatibilisek? (Portable verziót használok)
Nemrég frissítettem 56-ról, de nem szeretem. Nem tetszik a kinézet, nem tetszik a kezdőlap, nem tudom használni a régi kiegészítőket, számomra nem alternatíva az "új" FF, semmi pozitívumot nem hordoz számomra... Pár oldalon fellépő érdekesség/bug miatt frissítettem, de ugyanúgy megmaradtak azok is.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Feltettem próbából egy portable 57.0.4-et. A "@namespace..." sorral, és anélkül is működik a css. Bár a lapok átrendezése tényleg hektikus, és nem is működik rendesen.
-
SenorGrande
senior tag
válasz kovaccss #55763 üzenetére
A meglévő css fájlba kell illeszteni:
/* Aktív tab színe */
.tab-background[selected="true"] {
background-attachment: none!important;
background-color: #0be37f!important;
background-image: none!important;
}
/* Inaktív tab színe */
.tab-background:not([selected]) {
background-color: #312F2F !important;
}A "background-color:" után a színek hexa értéke található. Innen választhatsz szabadon. Itt is a hexa éréket kell kimásolni, a #-tel együtt, és lecserélni.
-
SenorGrande
senior tag
"Új lapon" ki lehet ezt a nyomorult kiemeléseket valahogy végleg kapcsolni? Elrejteni el lehet a menüben, de attól még gyűjtögeti a megnézett lapokat.
Szintén ugyanitt a népszerű oldalakat meg lehet csinálni - az alap 2 sornál - több sorosra, nagyobb ikonokkal?Egy forintot nem ér ez az "új" FF. Semmiféle gyorsulást, gyorsabb lapmegnyitást, egyéb előnyt nem tapasztalok továbbra sem. Ebből inkább költözés lesz, másik böngészőre...
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz Rimuru #55804 üzenetére
Persze, értem, ezért szerettem volna kikapcsolna!
Köszönöm a második választ, ezen a vonalon elindulva sikerült kikapcsolnom az új, és visszakapcsolnom a régi "Új lapot"! Ez így még jobb!
Más:
Feltettem a Multi-account containers-t. El lehet menteni úgy könyvjelzőket, hogy adott konténerhez társítva mentse, mindig abban nyíljon meg?
Megvan, megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
-
SenorGrande
senior tag
Valami ötlet arra, hogy új lapon miért nem működik a népszerű oldalak egyik elemén sem sem az elutasítás, sem a törlés az előzményekből?
Röhej, ami mostanában zajlik a szoftveriparban, komolyan mondom...
-
SenorGrande
senior tag
Keresgéltem, de nem találtam rá módot. Közel 400 tabbal indul nálam az FF. Van rá mód, hogy valamilyen módon automatikusan csoportosítsam, vagy rendezzem őket. Mondjuk ABC szerint, vagy azonos domaineseket egybe, vagy ilyesmi?Szerk: Felgyűltek, több érdekes tartalmat találok, mint amit van időm megnézni, könyvjelzőzni meg nem szeretek, akkor teljesen feledésbe merülnének.
Szerk2: Köszönöm, tárgytalan, találtam rá addont!
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz Steelmanus #56632 üzenetére
Ó, ez nagyon jó, én is köszönöm szépen!
-
SenorGrande
senior tag
válasz Steelmanus #56632 üzenetére
Abban tud valaki segíteni, hogy ebben a packban mi szabályozza azt a kiemelő színt, ami akkor jelenik meg, ha húzom az egeret az eszköztárra kirakott könyvjelzőkön? Jelenleg annyira halvány (kék), hogy nem is látom, csak teljesen közel hajolva.
-
SenorGrande
senior tag
-
-
SenorGrande
senior tag
Használ valaki CIB online bankot Firefox-szal (PC)?
Sem mobilegyenleget nem tudok tölteni, sem pénzt átvezetni/utalni, mert az adatok megadása után hiába kattintok az "Aláírás most" gombra, nem történik semmi! Kb. mióta új a weblap, azóta csinálja. Chrome alól, mobilkliensből megy minden.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz Szirtimorc #57160 üzenetére
A múlthéten frissült; de egyébként sem a java appal van gond, hanem a böngészős online felülettel. Az tudtommal nem java alapú.
-
SenorGrande
senior tag
válasz Krystal_s #57236 üzenetére
Tudomásom szerint már nem is kellene a cookie használatra felhívni a figyelmet, mégsem szedik ki ezeket az oldalakból. Pedig nem tartana sokáig azt a pár sor kódot kikommentelni...
-
SenorGrande
senior tag
Melyik az utolsó ESR, ami még nem Quantum alapú?
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok!
Vannak másnak is sütiproblémái?
Pár napja bizonyos oldalak/scriptek sütivel tárolt beállításait órák alatt elfelejti.
Egyszerűen kiidegel, hogy naponta akár többször is kell ezeket a beállításokat végeznem, pótolnom, és nem értem mi változott.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Másnál is fennáll az, hogy eltűntek a tabokról a konténer színjelölések? Jelenleg nem lehet ránézésre megkülönböztetni, hogy adott lap melyik konténerben van megnyitva.
-
SenorGrande
senior tag
Nálam is minden naprakész, és nem is találok tömeges visszajelzést a neten, úgyhogy nálam lesz valami egyedi gond, de lövésem sincs merre induljak.
#65834 Syl
Köszönöm szépen, lementettem.Szerk:
Nagyon érdekes, ezt találtam, ki-be kapcsoltam a menu bart, és megjelentek a konténer színek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen monitort vegyek?
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs