Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Portable Firefox ESR 38.3.0, meg van nyitva a routerem admin felülete, a torrent remote webui, a "mag", három fülön a fórum, és most nyitottam mellé 8 youtube fület, mindegyiken elindítottam a videót, de nem omlott össze semmi, bezártam a füleket, és írok.
-
troooper
tag
Sziasztok
Tegnapelőtt frissített a Firefoxom a 41. verzióra. Azóta ha több mint két olyan ablakot nyitok meg amin vmilyen videó megy, akkor fagyi van. Flash playert már újra raktam, de nem volt hatása. Bocs ha már szóba került, annyira nem olvastam vissza.
Vkinek ötlete? Már unom, h rendszeresen újra kell indítani a böngészőt.
Üdv! -
Nem feltétlen a Firefoxban van a hiba:
Ha HDD-t használsz, akkor pl. az is lassítja az indulást, hogy bekapcsolást követően sorra indulnak a progik, és azok mellett a Firefox nem kap akkora prioritást.
Ha bekapcsolást követően megvárod, hogy kizörögje magát a HDD, és utána indítod el a Firefoxot, akkor mi a helyzet?

-
Steelmanus
addikt
Gondolom hogy a mms fajl az mindket (FF- IE) bovitmenyre kihat, vagyis ha valaki felteszi az IE ala is a flash-t, akkor arra is hatassal van. A Mozilla pedig ugy dontott hogy lokalisan is elerhetove teszi a flash ProtectedMode kikapcsolasat, mivel alkalmaz egy kulcsot - hogy miota azt nem tudom - de igy nez ki az about:config -ban.
dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode erteke alapesetben true.
Ugyanezt grafikusfeluleten, a Bovitmenyek - Flash - Beallitasok alatt is ki-be lehet kapcsolni. -
Akkor próbáld meg egy Firefox ESR, Portable Edition-al, szűz profillal, hogy abban is ilyen-e.
-
drr
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Chrome alatt nincs ilyen... De utálom azt a böngészőt...
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
biztos hogy a kettő ugyanaz? nálad a jó ismert fájlban ezer éve ki van kapcsolva, itt még is be van pipálva.
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10 a gépen, újrarakott Ff-al.
Az Index fórumán a megnézett topicok linkje mindig elszürkül és csak akkor lesz ismét aktív (piros), ha új hozzászólás érkezett. Nálam ez csak a gép újra indításáig működik. Hibernálás után is jó, akár egy hétig is, csak az újra indítás csinálja ki.
Sütik törlésével már próbálkoztam nem segít.
Mit kéne vele csinálni? -
Páromnak szokott lenni néha ilyen, de az nem Firefox, hanem Facebook hiba, mert olyankor ha átül az én gépem elé, itt is ugyanez van, ugyanakkor ha másik Facebook fiókba lép be ugyanarról a gépről, az már jó. Aztán ahogy jön, úgy el is múlik, de volt már amikor 1 napig is ilyen volt.
-
-
Ryder62
őstag
Kész, tele a tököm a firefox-al. Annyira szánalmas hogy hiba követ hibát, ez az állandó frissítés csak elbarmolja állandóan. Most speciel néhány Youtube videót nem játszik le. Sehogy. Újraindítás után sem. Chrome-ban simán megy. Évek alatt annyi gebasz volt már ezzel a hulladékkal. Azt már meg sem említem hogy egy idő után sok megnyitott lapnál akadozik a videólejátszás, az oldalgörgetés, néha még a gép is süvít tőle és lám lám a processzor használat az egekben.
Váltok Chrome-ra kb 2009 óra foxot használok. Most annyira felhúztam magam.

-
kpal
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem találok olyat hogy rendszergazdaként.
-
-
kpal
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerkesztés után nem lehet elmenteni ,mert hozzáférés megtagadva azt írja . Hogyan próbáljam ?
-
-
-
kpal
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem w7 van. Egyik napról a másikra kezdődött ez a fagyogatás.
sz.balazs.95 Feljebb írtam csak a böngészőt fagyassza .

plugin-container.exe amit ír hibaforrásnak.
-
-
kpal
nagyúr
Hol tudom kiiktatni a plugin-container ? Mert pár napja kifagyassza böngészőt és hibát dob.
-
válasz
flash-
üzenetére
Nálam a görgetés nem szaggat Firefoxon, és a képek megjelenítésével sincsenek gondjaim.
Ami már inkább probléma, hogy a Firefox nagyon nem képes rendesen kihasználni a CPU-m teljesítményét, ami különösen a sok megnyitott tabok esetén érzékelhető, illetve ha a memóriahasználat 1 GB fölé kerül, akkor előszeretettel szokott instabillá válni.
Magyarul ha sok tabot használsz, akkor valóban nem túl jó a Firefox.
-
flash-
veterán
a firefox lassabb-gyengéb mint a chrome?
évekig chrome-ot használtam, most sajnos más böngészőt kellett keresnem, ami feltünt hogy a görgetés, képek megjelenítése,szaggat, akad, egyértelműen lassabb böngésző mint a chrome...
-
Én még csak nem is telepítek, Portable Firefox ESR-t használok, az is teljes értékű böngésző.
-
Jenne
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom.
Én rátelepítettem a normál változatra, már vagy másfél hónapja és remekül működik. Teljesen úgy néz ki mint a normál. Könyvjelzők sáv, Eszköztár satöbbi. Nem lesz kompromisszum ha ezt használod. Ha mégsem jönne be amit kétlek akkor egyszerűen csak elindítod a normál Ff telepítőjét és visszatelepül az.
Szerintem nyugodtan felteheted. -
Jenne
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Szia!
Ez nálam is előjött és roppantul idegesített. Az egyik fórumtársunk tanácsára feltettem inkább az ESR változatot. Hibátlanul működik azóta is, még talán gyorsabb is és teljes értékű.
Innen letöltheted, válaszd ki a magyar nyelvet.
[link]
Előtte érdemes elmenteni a FF az összes beállítását, könyvjelzőket ...sb. Hátha kell majd.
MozBackup -
chungee
addikt
Napot!
Nem tudok menteni könyvjelzőbe semmit
Miért van ez
-
vaakuum
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát még azt tudom kipróbálni, hogy nem letöltőssel szívózok, hanem a hétvégére egyben hazaviszem a cégtől, és meglátom, az mit tud...
Ma meg előkészítésként egy csökkentett módos spyhunter hibakeresést még megpróbálok futtatni este.
Hátha
-
válasz
vaakuum
üzenetére
Én nem gondolnám, hogy ez Firefox hiba, szintén Portable ESR-t használok, tökéletesen működik benne a funkció. Én soha sem jegyeztetek meg semmilyen felhasználónevet, sem jelszót, semmilyen programmal. Párom viszont használja ezt a funkciót a saját gépén, de mindkét helyen úgy működik az FF, ahogy kell.
Szerintem ezt valami egyéb biztonsági szoftver, vagy windows tweaker, stb... csinálja nálad.
-
vaakuum
addikt
Én ma leszedtem, és újra raktam a portable verziót. 13-ast adta eredetileg, azt felhúzta 41-esre....délután rendben ment, most visszakapcsoltam a gépet, és megint halványszürke a weboldalak jelszómegjegyzése, és nincs benne a pipa.

Ott tartok, ahol tegnap este, ráadásul már másodjára raktam rendbe a könyvjelzőket.
Kezdem nagyon nem értékelni ezt a szívást... -
cigam
titán
Lassú pendrive-on kín a portable firefox futtatása. Mindent lement pendrive-ra, ami veszettül lelassítja. A pendrive se örüla folyamatos írásnak. Létezik olyan verzió/kiegészítő belőle, ami csinál magának egy ramdrive-ot(sztem 512-1GB bőven elég),és oda tölt mindent?
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
hol tudom azt beállítani, hogy ha új ablakot nyitok akkor a csempe szerű felsorolásban berakja a legtöbbet látogatott oldalakat?
Felraktam a winampot és feltelepítette az ask.com-ot mikor kitöröltem most nem dob be semmit csak hogy hiba van az oldalon.
Előre is köszönöm!
-
vaakuum
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
De régebben ezt alapból tudta...vagy legalább is az rémlik, hogy alapból megkérdezte, hogy mentse-e a belépési adatokat, jelszót ilyen addon nélkül is...
-
vaakuum
addikt
Felraktam a portable verziót, ez most legalább nem szemetel. Szerncsére a könyvjelzőket i sikerült átmenteni. Viszont hogyan tudom beállítani neki, hogy megjegyezze weboldalak login nevét és jelszavát? A Master jelszót megadtam neki, de továbbra is halványszürke a "remember passwords for sites" opció a Security menüben, így azt nem tudom bepipálni.

De akárhányszor be akarok lépni pl. ide a prohardverre, mindig gépelne kell a mailcímet és a jelszót. Régen feladta az első betűre, és beírta a jelszót is, csak kattintani kellett...
És most a hsz elküldése előtt is újra be kellett lépnem, holott már beléptem, mielőtt a hsz-t elkezdtem írni. -
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére

Megoldás : Places.sqlite fájlt átmásoltam egy portable firefox profilba és ott mentettem a könyvjelzőket...
-
Misi 007
őstag
Nálam agyba főbe laggol a 41.0, kezdek már végképp kiábrándulni a Firefoxból.

-
Wasp91
aktív tag
-
Kékes525
félisten
válasz
vaakuum
üzenetére
Uninstall és a Program Files (x86)-ba és a User-be rákeresel a Mozilla névre és törlöd a könyvtárakat. Registrybe is rákereshetsz és ott is lehet törölni. Vigyázz, hogy közben ne töröld a Thunderbird-öt, ha fenn van.
Azonban szerintem bőven elég, ha uninstallálod és törlöd a profilet a Userben és a Program Files (x86)ban a Mozilla Firefox könyvtárat, ha az uninstall nem törölte.
-
vaakuum
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Itt benn a cégnél is azt használok, épp ezen gondolkodtam. Lehet ez lesz a megoldás. Esetleg egy windows rendszervisszaállítás működhet?
Hogy lehet leradírozni totálisan a firefoxot, meg a korábbi nightly verziókat? Szerintem össze vissza mindenfelé vannak települve a gépemen. -
-
vaakuum
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A malwarebytes 3-szor lefutott, harmadjára már nem talált semmit...
A spyhunter még mindig talál 16-17 tételt, de hiába akarja javítani és újraindítani a gépet, az újraindulás utáni futáskor ismét azonnal megtalálja őket újra...mindeközben a chrome továbbra is tünetmentes. -
törölt tag
Sziasztok,
Használom pár oldal RSS-ét, de az utóbbi 2 hétben olyan, mintha FF nem jegyezné meg, melyeket néztem meg. Ha lenyitom őket újra, akkor megint látszódnak az olvasottak.
Mi lehet ennek az oka? -
válasz
vaakuum
üzenetére
- Antivirus programod van telepítve? Definíciós adatbázis frissül benne?
- Esetleg Anti-Malware scan?Ez mindenképpen valami ilyen jellegű hiba lesz, és nem Firefox probléma.
-
vaakuum
addikt
Help pls!
Kapom [ezeket] a nyomorult reklámblokkokat és aképernyő bal oldalán a fehér területet bónuszban... Az adguard blockerben hiába jelölöm ki a négyzeteiket blokkolásra, amint egy másik lapra, forumtémára, főoldalra navigálok, azonnal visszarakja őket. Mi a franc ez? Két napja jelent meg a gépen, de az index oldalain is hasonlóan szemetel.
Ha nem sikerül rájönnöm mi ez, és miért nem tudom a firefoxból kitakarítani, azt hiszem, az egész firefoxot törölni fogom, hiába jól belakott a rendszerem, és hiába kedveltem meg ezt a böngészőt. Az Adblock Plussal sem tudom kitakarítani...

-
válasz
headhunter
üzenetére
Bár sosem próbáltam, de ezt én kétlem. Az sqlite file egy adatbázis, tehát abban táblázatszerűen vannak a különböző adatok, nem pedig egy tömörített állomány, ahonnan ki lehetne szedni a html, vagy a json file-t. Legfeljebb szerkeszteni, böngészni tudod azt.
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
"places.sqlite"-ból, ki lehet nyerni a könyvjelzőket, Bookmarks.html vagy bookmarks.json fájlba?
Firefox, beépített mentése nem működik!
-
dracox
addikt
Üdvözletem!
Valaki tudna segíteni, hogy a firefox böngésző miért nem hajlandó betölteni a YouTube videókat? 2mp után megáll nem tölt tovább.5-6 oldal frissítés után hajlandó csak elindulni a videó tovább. Van amikor még akkor sem..
.. A "fenomenális" exploreren meg gond nélkül mennek a videók. -
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Másik gépen is ugyan az a helyzet, itt sem úgy nyílnak meg a kis ablakok, hogy minden látható lenne.
Itt sem volt fél éve a FF-hez nyúlva, csak a frissítések települtek. -
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Használom a "YouTube Plus 0.5.8" kiegészítőt és nem tudom az miatt van-e, vagy vmi más beálítás, más add-on, ... de hogya tudnám beállítani úgy a YT felületet, hogy a bal oldalon található oszlop(sáv) állandóan látható legyen.
Jelenleg nekem videó lejátszás alatt állandóan le kell nyitnom ezt a menüt. Simán elférne állandóan a bal oldalt.
Köszönöm előre is, ha vki tudja a megoldást.
-
ceia
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, akkor majd kipróbálom ezeket!

Azóta rájöttem, hogy a javascript a hunyó. Kikapcsoltam és úgy nem frissítget, de nem is működik az oldal, és ezt ki is írja. (és most tapasztalom, hogy a PH sem kezeli a smileykat anélkül) -
-
ceia
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kipróbáltam kikapcsolt kiegészítőkkel, kikapcsolt hardveres gyorsítással, és a sütik közül töröltem a Pinterestre mutatókat, de úgy is megy a cirkusz. Lehet a Firefox, mert régi 24.8.1 ESR. Holnap kipróbálom a legújabb portable Firefoxot. Ha azzal is problémás, akkor valószínűleg a flash lesz, ami szintén régebbi.
Mindenesetre kösz a választ! -
netpeti98
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már minden érvényes alig lehet tartani a lépést .