Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Sziasztok
Egyik gépemen Firefox - ot használok, egy ősrégi konfigom van,
de a 33 - as stabil frissítésnél fekete képernyő fogadott,
aztán safe módban kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, és azóta jó, -
DS39
nagyúr
válasz
Vakegérke #39195 üzenetére
nekem is frissített, design-t majd variálnom kell, mert ez ..., viszont eltűnt az az eszköztárgombom, amivel bal oldalon lehetett megjeleníteni a könyvjelzők listáját. a testreszabásban sem találom, már nincs ilyen opció?
(CTRL + i -vel előjön, de gombot hogy tudok kitenni ehhez a funkcióhoz?) -
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #39191 üzenetére
Quick Translator A fordítandó lapon jobb egér klikk és az Egész oldal fordítása. Kijelölt szöveget is fordít. Egyszerű, de nagyszerű!
-
Vakegérke
félisten
ESR-t használok, ideje volt frissíteni. Jelenleg 31.2.0 a verziószám.
A címsorban jobbra a legszélén a vízszintes csíkos "Menü megnyitása" gomb zavar, és semmi szükségem rá, viszont eltávolítani nem tudom.
Van rá valamilyen lehetőség?
-
spiritex
veterán
Ezekre akkor nincs megoldás?
1. A firefox-ban be lehet állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett hangkeltő eszköz a számára? Mert azt szeretném, hogy a firefox a hdmi-n keresztül adja ki a hangot és a tv-n szóljon, az összes többi program hangja pedig az integrált hangkártyára kötött hangfalakon szóljon.
2. Ha a firefox ablak kiterjesztett asztal-on a TV-n marad, és nem akarom bekapcsolni a tv-t ahhoz, hogy áthúzzam a monitorra az ablakát, akkor lehet valamit csinálni, hogy indításkor a monitorra kerüljön? Esetleg valami kapcsolókkal indítani? Sajnos nagyon nem jó nekem, hogy megjegyzi a legutóbbi helyzetét...
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, frissítettem a routerem fw-jét, de azóta a ddns címén nem érem el a munkahelyi gépről ff-el.
Kiírja, hogy "Ez a kapcsolat nem megbízható", rámegyek a kivétel hozzáadásra, majd a tanúsítvány letöltésre, ezután kiírja, hogy "a webhely érvényesen, ellenőrzötten azonosította magát, nem kell kivételt hozzáadni.", de ennek ellenére nem elérhető a "biztonsági kivétel megerősítése" gomb, továbbra is szürke marad.
Töröltem beállítások\speciális\tanúsítványok\tanúsítványkezelő\kiszolgálók\ alól az openwrt tanúsítványát, de az se segített, illetve azóta nem is szerepel ott.Ugyanez az otthoni gépen ff-en elérhető és megjegyezhető.
Benti gépen ie-vel szintén sír a nem megbízhatóság miatt, de legalább a "megértettem a kockázatot" után elérhető, igaz, felül pirosan jelez végig, hogy tanúsítványhiba.Mi lehet a baja?
-
Bali27
addikt
válasz
Bjørgersson #39189 üzenetére
Kiegészitők közt JmTranslator nevű cucc legalsó menüpontja a teljes fordítás. És még tud egyebet is
-
Bjørgersson
félisten
Firefox tud olyat, mint a Chrome, hogy azonnal fordít nekem egy weboldalt angolra? Google fordítót próbáltam már, de sajnos inkompatibilis (?) az oldallal.
-
Bali27
addikt
Ok.. köszönöm a válaszokat. Akkor marad a hivatalos FF...
-
kispx
addikt
válasz
Bali27 #39183 üzenetére
Nem csak kampányfogás. Más-más processzoroknak vannak olyan utasításaik, amit a másik processzor nem tud. Így egy konkrét processzora lefordítva a forráskódot valóban gyorsabban tud futni egy program. A kérdés már csak az, hogy ebből a felhasználó mennyit fog érzékelni?
Egy böngészés eleve nem processzor intenzív feladat.* Kivéve, ha HTML5 játékot szeretnél futtatni alatta, mert akkor zabálja a processzort. Pl.: ott van a lassú hálózati elérés, a merevlemez lassú elérése, a FF egy processzormagot tud kihasználni, stb. ezek jobban tudják lassítani a böngészési élményt, mint hogy pár százalékkal a gyorsabban végzi el a processzor felé támasztott műveleteit, szóval ezeket a problémákat nem fogja megoldani.Szerk.:
Néha azért az -
kispx
addikt
Nem jársz messze. Közben egyedül annyi változott, hogy a Cisco magára vállalta, a licenc kifizetését és csinált egy modult hozzá. Ezt építették be a Firefoxba. A beépülőknél (ahol a flash, meg a silverlight van) ott ki is jelzi, hogy Cisco által támogatott h.264 kodek van a böngészőben. Erről volt is egy hír.
-
Bali27
addikt
39166-ra valaki?
-
Wasp91
aktív tag
MSE & H.264-et mikor akarják támogatni?
-
HZoli87
veterán
-
oszi99
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi firefox hibára keresném a megoldást:
korábban szépen működött és egyik napról a másikra "szétesnek" a szavak, pontosabban csak a magyar ékezetes szavak. (lásd kép) Vki ötlet?
Köszönöm.
Üdv. -
Steelmanus
addikt
válasz
looser #39168 üzenetére
Megneztem Ff 28 alol is a G-data oldalt, nalam helyesen jelenik meg ugy mint ahogy fentebb linkeltem is a kepet. Igaz hogy csak IE 10 van telepitve a W7-X64 ala, ami ugye meg beleszolhat a karakterkezelesbe, mivel bele van drotozva a rendszerbe.
Mikozben bongeszot csereltem mar irtal, csupan kivancsisagbol probaltam ki mert zavart az a Kanji karakter.
(#39171) creed33 Szívesen.
-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus #39157 üzenetére
Szia!
A szkript fejlesztőivaltozatára cseréltem és már működik is
Nagyon szépen köszönöm! -
looser
addikt
válasz
Steelmanus #39169 üzenetére
Na igen, így kellene szerintem is kinéznie, nem az IE által megjelenített kanjival. Megvolt a teljes helyben tárolt tartalom törlése is, minden, de maradt. Azért jó látni, hogy másnál rendben van :-)
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Arról érdeklődnék hogy szerintetek a Cyberfoxnál hogy szét van szedve Intelre / AMD-re és 32/64 bitre az instell [link] ez csupán kampányfogás, vagy tényleg pl 64 bit és AMD-re optimalizált valamilyen úton-módon??? -
Krystal_s
addikt
válasz
looser #39158 üzenetére
Egyik gépemen nálam is előjött ez a bug. Még nem sikerült rájönnöm mi okozza, de nem a kiegészítők. Tiltott kiegészítőkkel is ilyen pl a CCleaner oldala. A többi gépemen normálisan jön be az oldal.
Annyi különbség a gépek között, hogy ezen most FF29 van, a többin pedig FF31 és 32.
Karakterkódolás sem lehet (se cache, se süti) ,mert minden alapon van, semmit nem állítottam el és korábban jó volt. -
KAMI911
Topikgazda
Ki a aki Nightly-t vagy Aurora-t használ? Mik a tapasztalatok? Ki az aki bekapcsolta az E10s-et? Érdekelnének az ilyen irányú tapasztalatok is!
-
-
looser
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz
creed33 #39153 üzenetére
Melyik YouTubeCenter-t hasznalod? A kiegeszitot vagy a szkriptet? En a szript fejlesztoivaltozatat hasznalom, igaz a 33-as FF valtozat alatt.
Valamelyik regebbi szkriptnel elofordult hogy eltunt a letoltes opcio, de hamar javitotta a keszitoje, azota nem lepett fel ez a hiba. A hiba a szkriptben volt, valamit valtoztattak a YT oldalan mert egyik naprol a masikra egyszercsak eltunt a letoltesi opcio, mikozben a bongeszo nem valtozott, tehat nem az FF verzioszamatol fuggott. -
looser
addikt
(#39137) Matthewus, (#39138) C. s., (#39148) colomb2: nagyon köszönöm a válaszaitokat! Sajnos nem az Adblock a ludas, ez, az EHH, GreaseMonkey és Adguard is letiltva, plusz Avast védelem is (hátha), de nem.
(#39148) colomb2: lehet, hülye kérdés, de karakterkódolás alatt karakterkódolást értesz?
Szóval áttettem egyéb karakterlapokra, de ugyanúgy jelent meg. Alapból Unicode (ha jól tudom).
-
unravel
őstag
Heló
Youtube videóknál kb 15-20%ot bufferel be gyorsan a maradékot pedig nagyon lassan. Ez régebben nem így volt, hamar be volt töltve az egész adott videó. Nektek , hogy megy? Mi lehet az ok? Flashplayer hiba?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném tudni a youtube centerrel kapcsolatban,másnál is előfordult e hogy eltűntek a letöltési menük a videók alatt?
Esetleg ennek van ahhoz köze hogy a 28-as verziót megtartottam és nem frissítettem? -
james001
veterán
Sziasztok,két kérdésem is lenne.
Az egyik hogy a keresőt hogy lehetne visszaállítani google-re,mert beállított valami sz*r MyPlayCity vagy milyen keresőt... (valami játék állíthatta be)
A másik hogy az új lap fülön az oldalak alatt megjelent egy fehér csík csak úgy random,tegnap este még nem volt ott,ez mitől lehet? Próbáltam a hátteret megváltoztatni de ugyanúgy ott van
Előre is köszi -
szugabor
csendes tag
válasz
Steelmanus #39146 üzenetére
Ez lesz az!
Köszönöm, köszönöm! -
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
Hetente törlöm a böngészőim előzményeit, gyorsítótárát és egyéb adatait.
Ezzel nincs is gond más böngészőknél, csak a Firefoxnál akadok bele mindig abba, hogy újra felteszi a Silverlight-ra vonatkozó kérdését, és így nekem kb. minden oldalon el kell játszanom, az "Engedélyezés és megjegyzés" kattintós játékot újra és újra (hetente).
Nincs erre valami tartós beállítás vagy megoldás? -
adsl
aktív tag
Az mitől van hogy sokkal hamarabb betölt a Firefox ha az alapértelmezett kezdőlapot állitom be a google helyett?Esetleg valami javaslatotok van hogy melyik kezdőoldalt használjam?Ha lehet magyart.
-
C. s.
addikt
válasz
looser #39135 üzenetére
Szia!
Nálam is előfordul néha, az AdBock Plus kiegészítő okozza. Ha ideiglenesen letiltom benne a megfelelő szűrőt, rendesen megjelenik. Ezt a szűrőt én magam adtam meg neki, nem egy letöltött valami, így a nevével nem sokra mennél, azt hiszem. Egyenként ki kell kapcsolni őket frissíteni az oldalt és várni a sikert. Ha nem jött be, újra bekapcs., majd a következőt tesztelni.
A NoScript is besegíthet, ahogy előttem már írták. Ez a 2 ötletem van.
Szerk.:
Valami Google elleni szűrő az AdBock Plus-ban, a NoScriptben pedig, ha jól emlékszem ilyesmi: "google.apis". Ez a 2 együtt. (Nálam.) -
spiritex
veterán
Ha a firefox ablak kiterjesztett asztal-on a TV-n marad, és nem akarom bekapcsolni a tv-t ahhoz, hogy áthúzzam a monitorra az ablakát, akkor lehet valamit csinálni, hogy visszakerüljön a monitorra? Esetleg valami kapcsolókkal indítani?
-
Met
nagyúr
Hmmm, Firefox-ban melyik beállítással lehet gondja hogy nem tölt be? Ha lehet ilyet beállítani
A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) netcarshow.com helyen lévő kiszolgálóval.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.Minden más oldal bejön csak ez nem.
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Már egy ideje nem jön be ez az oldal, nálatok bejön?
FB-n nyomulnak de senki nem ír oda hogy nem működik a site amit linkelnek bőszen. -
Immy
őstag
Sziasztok!
Firefox testreszabásnál be lehet valahogy állítani, hogy a címsor szűkebb legyen? "Régebbi" firefox style-nál lehetett állítani.
-
spiritex
veterán
A Firefox-ban be lehet állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett hangkeltő eszköz a programban? Mert azt szeretném, hogy a Firefox a hdmi-n keresztül adja ki a hangot, az összes többi pedig az integrált hangkártyára kötött hangfalakon szóljon. Előre is köszi!
-
DS39
nagyúr
hát nagy csodát ne. ellenben ha olcsón tudsz bele szerezni +1 GB RAM-ot, mindenképp hasznos lenne, mert egyszerre több alkalmazást tudsz futtatni, és pl. ha futtatsz egy Firefoxot, bezárod, megnyitsz egy Wordöt, mindkettő a memóriában maradhat, így a következő Firefox indítás gyorsabb lenne, mivel azt RAM-ból tölti be, nem újra a vinyóról olvasva. tehát valamelyest javulna a rendszer használhatósági érzete.
-
DS39
nagyúr
-
Üdv!
A következőhöz kérnék egy kis segítséget. Nálam a legutolsó 24.8.1-es ESR változat van telepítve. A kedvenc oldalak ide vannak elmentve:
Az IE11-ből is szeretném áthozni ide, az ottani kedvencekben tárolt oldalakat, annak mi a legegyszerűbb módja? -
Zola007
veterán
Utóbbi pár Firefox verzióval (úgy 3 hónapja) nem használható az a nyamvadt Google Térkép.
Van erre már valami megoldás?
sütik, stb már megvolt, de nem akar működni, kérdőjellel se tudok visszaváltani a régi verzióra.Mit lehet ezzel csinálni?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Steelmanus #39110 üzenetére
Ezt néztem ki magamnak, bár még ráér. Reklámblokkolót nem használok.
-
DS39
nagyúr
gondolom régi és/vagy lassú a HDD-n van a rendszered, és kevés a RAM. ezek befolyásolják erősen az indulási időt. az IE is ilyen lassan indul? Chrome-ot próbáltad?
Vakegérke: tudom, csak viccnek szántam.
lélekben készülsz már a váltásra? jövőhéten lejár a szeretett 24 ESR-ünk támogatása.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest