Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stingy2
senior tag
-
Bali27
addikt
bakker .. cyberfox nem autómatikusan frissít?
-
HZoli87
veterán
-
http://arewefastyet.com/
-> a Firefox par nap ota gyorsabb az Octane benchmarkban (designed by/for Chrome), mint a Chrome. Nem rossz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az új 33-as változatban, ha engedélyezve van a hardveres gyorsítás, akkor bizonyos időközönként szétesik a kép, vagy mondjuk bizonyos helyen húz egy csíkot a háttér színével. Hát "átgörgetem", akkor minden ok, eltűnik.
Más is tapasztalt hasonló anomáliát?
-
Bali27
addikt
Na Cyberfox is kiadta a 33.01-et... kiváncsi leszek
-
Bali27
addikt
A Win8 alapból feltette a 13.12-es Catalyst drivert.. De AMD által aláírt stb stb... Szóval elméletileg rendbe kell hogy legyen. De a Cyberfox (Firefox is ezt csinálta azért váltottam), pl a görgetésnél be -beszaggat, akkor a lap betöltési sebessége rendbe van, de mint ha akadozva hozná be sokszor... Ez mitől lehet???
Mint láttátok vga driverre gondoltam, de elméletileg az se lehet
-
DS39
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
a Sync, ahogy a neve is mutatja, szinkronizálásra való, ha több eszközöd van, mindenhol ugyanazok legyenek meg. Visszaállításra nem alkalmas, ha egy gépen, folyamatosan be van kapcsolva, mert mindig frissíti az aktuális állapotot. Akkor tudnád visszaállításra használni, ha hetente/havonta egyszer szinkronizálsz, aztán kikapcsolod. és ha elbaszódik valami, akkor a Sync-ben lévőre le tudod frissíteni, az üres profilodat. (pl. friss Windows telepítés után)
-
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Oké, köszi!

-
Steelmanus
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Igen ugy jo. Eleve en mindig abba mappaba mentem a Mozilla mappat amiben tarolom az epp ff aktualis telepito fajlat. Ugyanis van tobb is, pl a 28-as, 33.0.2 vagy amit eppen most hasznalok a 34.0b3.
Tehat van egy tetszoleges mappa, benne a telepito fajl, es mellette a Roaming mappabol kimasolt a teljes Mozilla mappa. Igy nagyon hamar lehet ujratelepiteni a bongeszot akar egy uj windowsra is. -
Most meg lepődtem a mozzila 33.0.1 egy csomó lap meg nyitva,minimum 20 és csak 531 megát zabált,az előtte lévők azok ilyenkor fel szöktek 1 gigáig is meg picit felé,de azért nem bízom el magam.
-
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Akkor lényegében úgy a legegyszerűbb, ha a teljes Mozilla mappa mentést egy általam megnevezett mappába teszem és írom ki lemezre úgy, hogy a mappát már eleve a firefox akkori verzióját írom rá megnevezésnek, és egy esetleges win telepítésnél azt a verziót visszakeresem a neten, és csak azt telepítem.
Így jó? -
Steelmanus
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Nem, hanem lepj vissza es a Roaming mappaban levo teljes Mozilla mappat mentsd ki azert hogy ne kelljen ujra telepiteni a kiegeszitoket sem. Arra kell csak figyelned hogy ha verziovaltas lesz vagyis frissul a bongeszo, akkor mindig ments ki a frissitett valtozatot is, felulirva a regebbit.
-
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Így is jó, ha egyszerűen ezt a mappát másolom ki innen, és később egy esetleges win újratelepítés alkalmával beteszem ide?

-
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Jó csak nem a C meghajtó alatti keresőt használtam

-
vlevi
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
C:\Users\Teneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\
A profiles könyvtárban van egy akármilyen nevű könyvtár, és abban van a teljes Firefox profil.
Van egy hasonló könyvtár a local appdata alatt is, de itt inkább csak cache és egyéb limlom van, fontos dolgok nemnagyon. -
netpeti98
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez a faviconokat is viszi?
-
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
nincs túl sok szerencsém ma a firefoxal úgy néz ki!

megkerestem az útvonalad alapján, de mivel rá is kerestem....

-
Steelmanus
addikt
válasz
makoss
üzenetére
nincs egyszerűbb firefox könyvjelzőinek mentésére?
De van, egyszeruen kimasolod a profilodban levo places.sqlite fajlt egy megbizhato helyre.
Ez tartalmazza konyvjelzoket, elozmenyeket es a konyvjelzo ikonokat is.
En is csak ezt szoktam menteni, de sokszor az egesz Mozilla mappat a C:\Users\ xxx \AppData\Roaming\Mozilla utvonalrol.
Igyekszem a leheto legkevesebb kiegeszitot hasznalni. -
stingy2
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
itt most csak azt okéztad le, hogy hova mentsen.a konkrét mentéshez a febe inkonjára kell kattintani.
ami így néz ki:[link]
mielőtt mentesz, állítsd be az első fülön, h mit akarsz menteni (full profilt, csak jelszavakat, könyvjelzőket stb..)
ha telepítés után nem teszi az ikonsorra, akkor ott lesz a testreszabás menüben.#39559 makoss: de van: mozbackup, sync (bár azt nem ismerem)
-
Kékes525
félisten
-
makoss
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Oké de ez működik is úgy mint az operánál?
Úgyértem a mentés akkor is visszaáll, ha oprendszert újratenném?
Úgy volna jó mint az operánál a szinkronizálás, beírom nevem, jelszavam és betölt mindent
(#39552) DS39: Tegnap. Annál mindegy mit állítottam semmit nem csinált, ráokéztam és mint ha ott sem jártam volna, meg sem mozdult!

A Sync-et sem értem igazán, van néhány pipa és kész, sehol az, hogy visszaállítás vagy valami, csak a beállítás és kész
-
Kékes525
félisten
válasz
makoss
üzenetére
Miért nem használsz FEBE-et? Az automatikusan lementi a profilt. Nálam minden nap egyszer lementi és ha galiba van akkor 30 lehetőségem van a visszaállításra (30 backupot őrzök meg). Akár külön-külön a profil egyes részeit, vagy a teljes egészét. Szerintem ez elég garancia.
Persze tudom ez most nem használ, de a jövőben igen.
-
DS39
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
ha Sync felszinkronizálta az összekutyult állapotot, akkor visszaállításra nem tudod használni.
viszont a Könyvjelzőkezelőben (CTRL + SHIFT + B -> Importálás és mentés) bizonyos dátumig vissza tudod állítani a könyvjelzőket, ugyanis ilyet alapból tárol a Firefox a profiljában. -
makoss
veterán
Üdv!
A jóelöbb adwcleanert futtattam és össze vissza kutyulta a könyvjelző ablakokat

Miként lehetne visszaállítani, illetve hogyan lehetne úgy beállítani a firefoxon a könyvjelzőket mint az operán a szinkronizálást?
A Sync korábban be lett állítva az összes könyvjelzőkkel, de ennyi, visszaállítást itt nem találok!
Köszönöm előre is!
-
unravel
őstag
Heló
Korábban írtam, hogy lassú, nem bufferel a Youtube + lefagy a firefox.
1. Átírtam a routerben a DNS-t [link]
2. Megváltam a FEBE addontól. Túl sokat tud, backupolásnál lassítja a böngészőm. Felbosszantott. Jó nekem jó öreg mozbackup.A lényeg, hogy újra jól és gyorsan működik minden.
-
Kékes525
félisten
-
gyulank
addikt
Sziasztok! Mi a különbség, hogy könyvjelző importálás/mentésnél json-ba mentem, vagy HTML-be exportálom azon kívül, hogy a HTML megnyílik, mint weblap? Konkrétan arra gondolok, hogy egyrészt ugyanazt menti-e, hisz ugyanebbe az ablakba vannak az előzmények is, a készített HTML-be nem láttam előzményeket.
A json is csak a könyvjelzőket menti? És mind a kettőt ugyanúgy tölti be? Ezalatt azt értem, hogy ha van mondjuk egy könyvjelzőm, de a visszaállításra megyek, és kiválasztom a json fájlt, akkor gondolom, felülírja a kettőt arra ami a fájlban van. Ha HTML-t importálok, akkor is így lenne, vagy akkor csak bővíti azzal ami a fájlban van? -
makoss
veterán
Üdv!
A jóelöbb adwcleanert futtattam és össze vissza kutyulta a könyvjelző ablakokat

Miként lehetne visszaállítani, illetve hogyan lehetne úgy beállítani a firefoxon a könyvjelzőket mint az operán a szinkronizálást?
Köszönöm előre is!
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok volt valakinél olyan jelenség hogy meg meg akad a youtube film zene?Win 8.1N
Firefox 33.0.1 -
-
-
pohár
félisten
üdv mindenkinek!
ez mitől lehet? Chrome-on ilyennek nyoma sincs, a hang se akad be egyszer sem, és a kép sem

W8.1 64bit, a konfigom pedig az adatlapomon
-
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Hát figyelj,ha bevált a 32 es akkor hagyd
-
Fandango
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Ghosterynel mindent jelolj be, a NoScriptet meg jol gondold at, mert vegulis nagyobb biztonsag erzetet ad, de a beallitasa eleg hosszu es idoigenyes feladat, ha nem csak 5-10 oldalt latogatsz naponta (elegge idegesito, kenyelmetlen tud lenni a hasznalata, sajat tapasztalat, nem is hasznalom
) -
xenom0rph
őstag
Üdv!
Milyen kiegészítővel tudnám tiltani bizonyos oldalak elérését?
-
Predator2
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
AB Plus-t használok + Element Hiding helpert.
Felraktam a Ghostery-t viszont segítséget szeretnék kérni a beállításában:
[link] Miket jelöljek be?Illetve írtad a NoScript Security Suite-ot ez mire jó pontosan?
És hogyan kell rendesen beállítani?A válasz akár privátban is jöhet.
-
Matthewus
őstag
(#39501) CPT.Pirk
Azt én is szeretném tudni, de még a 36-os Nightly-ban sem teljes az implementáció.(#39503) kovy29
Van, de minek, a Chrome-ban mindig a vp9 kódolású videókat tölti be, és ha gyenge a processzorod akkor akadni fog.(#39504) SirRasor
AMD driverekkel valóban szokott probléma lenni, ezek eddig engem szerencsére elkerültek. -
SirRasor
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Ja mondjuk az is elég érdekes volt. HD7700 meg egy Win8.1 x64.
~1 hónapja felment a legújabb driver és úgy akadtak a szimpla netes videók, hogy öröm volt nézni. Ezen kívül jött a kék halál, meg a szimpla flash összeomlás. Akkor találtam olyat, hogy ilyen esetben érdemes felrakni nem a legújabb, hanem azt a drivert, amit a 8.1 talál frissítés közben. Felment, és tényleg megjavultak a dolgok

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hogyan lehet láthatóvá tenni?