Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
makoss
üzenetére
A Gyorshivo hatterenek megvaltoztatasahoz vannak szkriptek az userstyles.org-on Speeddial themes and skins de elotte telepiteni kell a Stylish 1.4.3 kegeszitot ami alkalmazni tudja a szkriptet.
-
Petyus87
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A 32-es Mozilla leszedése megoldotta a problémát, ma reggel viszont lefrissítette magát, úgyhogy megint fekete képernyőt látok a mozillan fent 3 cm-es átlátszó csíkkal.... Telepíthetem újra a 32-est... Valaki meg tudná nekem írni, hogy hogyan lehetne a mozillat rábírni, hogy ne frissítse le magát?
Köszöntem előre is! -
makoss
veterán
válasz
Mikiller
üzenetére
De a about:config-ban is át kell állítani valamit nem?
Az jutott még eszembe, ha viszont mind a 2 helyen változtatok nem biztos, hogy mutatni fogja a könyvjelző ablakokat, vagy mégis?
Operán be van állítva, jól néz ki!
+ azt volna még jó tudni, hogy melyik képfeltöltő az amelyik nem törli egyáltalán amit felteszek?
Mert a képfeltöltés.hu törli 1 idő után!
-
makoss
veterán
válasz
Mikiller
üzenetére
szerinted ez jó lehet? A gyakorikérdések.hu-ban akadtam rá:
"Indításkor úgy jelenik meg ha a beállítások menüben az általános beállítások, induláskor kezdőlap megjelenítése, alá beírni a fájl elérési útját.Új lapnál pedig a címsorba ezt írni: about:config, és itt lehet állítani új lapnál ne üres lap legyen hanem saját kép: "browser.newtab.url" itt megadni a kép elérési útját a gépen"
Csak azt nem értem, hogy pontosan mit kell, és hogyan beírni a kezdőlap megjelenítése alá?
-
makoss
veterán
Nem tudja valaki a kezdőképernyő hátterét is meg lehet változtatni olyanra amilyenre én szeretném? Az operába be van építve, jó volna firefoxra is!

Vagy egy olyan lehetőleg magyar oldal kéne ami az about:config-ban rejlő lehetőségeket vonultatja fel? Kíváncsi vagyok mit tud még ez!

(#39689) Steelmanus: Lényegében mindegy is, az a fontos, hogy jól működik!

-
Steelmanus
addikt
válasz
Mikiller
üzenetére
Igazad van, valoban a browser.newtab.preload nev false ertekre allitasa a megoldas arra hogy rogzuljon az egyen altal beallitot gyorshivo belyegkepek szama. Ezt azert irtam mert a 34.x verziokban kibovul egy menuvel a gyorshivo lap jobbfelso sarokban lathato ikon.

Kiprobaltam mint Bovitett mint Klasszikus opcioval es az altalam megadott 25 favicon (eredetileg 15) megmaradt.
(#39688) makoss Azert valtozott egyenire mert ezzel is mutatja hogy az egyen allitotta at az eredeti erteket.
-
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szivesen!
Én sem értek hozzá, az könyvjelzőablakok számának változtatását is innen tudom, itt mondta valaki, jó is volt addig míg nem frissített a firefox
(#39681) DS39: Akkor valami kiegészítő nem ártana, mert így nem maradhat, nem látni azokat a könyvjelzőket amiket használni szoktam!
Tudol valami jót? -
DS39
nagyúr
Szívesen.

kár volt kihagyni - ilyenből egy szép kis listát lehetne készíteni, hogy mennyire egyirányúsított lett a böngésző önmagában, kiegészítők nélkül. nem tudom én sem, mire jó, hogy korlátozzák az alapértelmezett testre szabhatóságot, pedig ez a böngésző erről volt híres.
-
DS39
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
ahogy a kolléga írta, ezt a beállítást valószínűleg szándékosan rontották le, a későbbi reklámok miatt, szóval kereshetsz egy kiegészítőt ami ezt megoldja/csinál saját speeddial-t a gyári helyett, vagy megszokod.
(esetleg visszatérsz egy régi verzióra, ahol még ez működik)(#39680) emre: a Tabs menü alatt keresd.
-
emre
veterán
Üdv!
Valaki tudna abban segíteni hogy az új 33.0.2-es verziónál hogyan tudom visszaállítani hogy a megnyitott ablakok közvetlenül a könyvjelzők alatt jelenjenek meg?
Régi így szeretném. Az új amit nem bírok megszokni, de nem találok olyan beállítást amivel átalakíthatnám. Régi verzió amiben még működött sajnos nem jöhet szóba.
-
itouchfan
őstag
miért van az hogy teljes baromságokat csinál ez az egyébként általam szeretett böngésző?? pl. rákattintok itt egy smiley-ra vagy a off topic vagy link vagy akármi kis ikonra és nem történik semmi. eltűnik a kurzor és ennyi. Facebook-ot nem tölti be rendesen, ótvar gagyi. mitől lehet ez?
-
Steelmanus
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Köszönöm hogy megnezted, sajnos a gyorshivoban megjelenitendo favikonok szamat meg igy sem tudtam novelni vagy csokkenteni, Kiprobaltam mert ugy gondoltam hogyha a Klasszikus menupontot valasztom talan sikerul, de nem.
Ezt a menut valoszinuleg azert tettek bele, mert nemsokarra reklamok lesznek nemelyik favikonon es igy konnyebb lesz annak kikapcsolni a gyorshivot, vagy valasztani egy ureslapra aki nem ert az about:config beallitasokhoz. -
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az nekem csak a könyvjelző ablakokat tünteti el, vagy hívja vissza
-
Kékes525
félisten
válasz
erikke17
üzenetére
Telepítsd a meglévőre, akkor minden megmarad. Én is azt tettem. Az újra telepítésnél az egész profilra nincs szükséged (ha tisztát akarsz) mert az teljes egészében visszaállítja a régi beállításokat. Ha nem, akkor egyszerűbb a rátelepítés.
Amúgy a profile könyvtár: "C:\Users\Miklos\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\kjqu53by.default-1346256515517" Ahol a Miklos értelemszerűen a te felhasználói fiókod neve. A teljes könyvtár a teljes profilest tartalmazza.
A könyvjelzőket pedig Ctrl-Shift-B-vel (legördülő menű-Könyvjelzők-Minden könyvjelző megjelenítése) előhívod a könyvtárt és az Importálás-és mentéssel tudod lementeni és ha kell visszatenni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
Facebook-on is gyakran látok ilyet, de szerintem ott egyes mobil emojik nem tetszenek a böngészőnek. Lehet, hogy ez is mobillal lett írva. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Egyre gyakrabban találkozom olyan karakterekkel, amik nem jelennek meg normálisan. Megnéztem most másik böngészőkkel és úgy néz ki Firefox nem támogat egyes karaktereket
FF31-en néztem, de úgy emlékszem 32-vel is ilyen volt.
Firefox:
C. Dragon:

Maxthon:

Nálatok normálisan látni a smiley-t ebben a hsz-ben? -
DS39
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
az összes kiegészítőt letiltja - ezt csinálja. ezzel lehet debuggolni, hogy melyik hibát okoz kiegészítő, és melyik van meg alapból a böngészőben. nem tudom másképp megfogalmazni

ez kb arra jó, hogy megtudd, milyen a "szűz" Firefox, anélkül hogy tényleg újra kellene telepítened ehhez. -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
na pont az ilyen "meglepik" miatt használom azt.

makoss: bár már fény derült a rejtélyre, de az említett opciót a Súgó alatt találod meg.
-
makoss
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az "király"! Opera 2

Akkor akárhányszor jön frissítés a firefoxra mindig át kell állítsak valamit??
pfff
szégyen gyalázat!
Már a firefox is kezdi a hülyeségeket?
Pedig már kezdtem megszokni a firefoxot, áttértem volna Operáról, de így....pfff
Mindegy, köszi az infót!
-
Steelmanus
addikt
válasz
makoss
üzenetére
A 33-as verzional es az annal magasabb verzioszamu bongeszokkel nem jegyzi meg a rows ertekeket, akarhogy probaltam beallitani. 33.0.2, Beta, Aurora ezekkel probaltam de nem sikerult, meg az ugynevezett speeddial kiegeszitokkel sem, es hiaba kerestem ra a neten nem volt ra megoldas, mert meg nagyon uj ez a "hiba". Lehet hogy azzal fugg ossze, hogy reklamokat fognak elhelyezni nehany gyorsindito favikonon, ezert valamilyen uj kulcsot tettek a bongeszobe.
DS39 ESR verziot hasznal, ami a 31.0.2 verziora epul, igy valoszinu hogy Őt nem erinti. -
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
Ez a 33.0.2 elég kókány lett...
FB iszonyatosan lassan tölt be ,és egy javascript totál lelassítja meg kérdezi, hogy mit csináljon vele mert nem válaszol... Alapból érződik, hogy lassabb lett.Fent ahol a lapok vannak olyan érdekes vonalak jelennek meg, kereső sávban is néha. Fülön ahol van a PH ikonja olyan mintha egy dobozba lenne négy vonal veszi körbe. X előtt is van egy vonal.. o.O
-
Tomekk.
aktív tag
A Firefox fogja támogatni a 60 fps-es YouTube videókat?
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez érdekes. Ilyet azért nem szabadna csinálni, mert ez megtévesztheti a felhasználót.
(Lehet hogy hatot a reklamációm a visszajelzés beküldésében?
) Gondolom sokan reklamálhattak, azért tették meg. -
Steelmanus
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Lehet hogy frissítették a Firefox-ot anélkül, hogy a verziószámot nem változtatják meg?
Igen, en is az USite oldalon vettem eszre, csodalkoztam is hogy miert, ezert elmentem az Mozilla FTP-re es letoltottem ujra. A regebben kiadott es a friss telepito kozott meretbeli kulonbseg volt, erre a FF sugobol frissitettem es valoban frissult de a verzioszam nem valtozott. -
Kékes525
félisten
Ma ismét feltettem a 33.0.2-est és semmi problémám nincs, pedig leterheltem 68 füllel és egy videóval és csak a szokásos, nagyon kicsi, módon lassult. Nem tudom mi lehetett tegnap a gond, a kiegészítők sem frissültek azóta, a háttérben is ugyanazok a programok futottak. A megnyitott oldalak között ott voltak a tegnapiak is. Lehet hogy frissítették a Firefox-ot anélkül, hogy a verziószámot nem változtatják meg?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Petyus87
üzenetére
Most nálam is hülye a tűzróka, windows10 alatt.
Legújabb van felrakva, asszem 33.0.2, kiegészítőt szinte alig használok, de valami nagyonnagy marhaságokat képes rajzolgatni a képernyőre. Nem tudom, hogy a win10 miatt-e, de a korábbiakkal nem volt ilyen gond.
pl. Státuszsor összevissza ugrál, a weblapokon kirajzolatlan terüleket, satöbbik. -
-
makoss
veterán
Üdv!
Sajna a firefox frissítette magát így a könyvjelző ablakok száma lecsökkent 18 darabra a korábbi 28 darabról.
Át tudnám állítani a Ctrl+ - -al de az csak ideiglenes.
Miként lehet ezt véglegesíteni?
Köszönöm előre is!

-
Immy
őstag
Sziasztok!
Firefox-ban létezik bármilyen privacy beállítás, hogy egy bizonyos honlapon csak a saját domain-jéről töltsön be adatokat? Gondolok itt arra, hogyha megnézem az index.hu weboldalt, akkor csak az index.hu domain alatt lévő adatokat töltse be?
-
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Már csak az a gondom, hogy a YC nem miutatja az 1080p.-s videókat, a max. 720p. Akármit állítok, nem mutatja, kiválasztani sem tudom :/ De ez az addons.-os YC.-vel is így volt!
Közben töröltem az összes YC beállításomat, így már megjelenik. Nem tudom mi tiltotta le :/
-
DS39
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
ez érdekes, és köszönöm hogy linkelted.
a meglepő igazából az hogy funkcionalitást tekintve ezek már egy normál, tesztelt verziók, utána ha ahhoz részéhez nem nyúlnak, mitől válik kockázatossá a kevesebb funkcionalitás az újabb normál verziókhoz képest. a biztonsági frissítéseket, meg akár a normál verzió által, akár magukban, a fejlesztők biztos tesztelik, mielőtt letöltésre kiajánlják. (mint pl. ez a pudlis ssl történet ami a 34-essel kerül javításra)mindenesetre még mindig (biztonsági szempontból) jobb megoldásnak vélem ezt használnom, mint egy régebbi normált és kikapcsolni a frissítést. azzal nagyobb kockázatot vállalok. (meg bárki, aki így tesz)
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
persze, de pont ezt mondom, hogyha nem ilyen ütemben menne a fejlesztés, akkor több idő jutna az nightly-aurora-beta fázisokra, ahogy ez a Google majmolás előtt is volt, mármint ezek a fázisok, és kijött egy-egy végleges verzió. + a verziószám sem tartana itt (bár ez lényegtelen, hogy 31.2 vagy 8.7 a neve), de az adott verzió nagyobb eséllyel lenne kompatibilis A oprendszerrel, B videódriverrel, C akármivel, + a funkcionalitásokba csúszó bugok sem maradnának benne. nem mellesleg az addon készítők dolga is könnyebb volna, hiszen ha egy újabb "australis" váltás esetén lenne 3-6 hónapjuk arra, hogy felkészítsék a kiegészítőjüket, hogy több millió user zökkenőmentesen tudja azt majd használni az újabb verziónál is.
-
Kékes525
félisten
Az infót ezekből vettem:
A Mozilla ritkábban frissülő Firefoxot ad ki a vállalkozások számára
"A Mozilla ugyanakkor figyelmeztet arra, hogy az ESR sokat segít majd a lassabb frissítéssel a rendszergazdáknak, ám a módszerből fakad, hogy sokkal nagyobb eséllyel maradnak benne hibák, mivel nem megy végig a felhasználói változatok tesztelésén."
Enterprise/Firefox/ExtendedSupport Proposal
"Risks
The ESR will not have the benefit of large scale testing by nightly and beta groups. As a result, the potential for the introduction of bugs which affect ESR users will be greater, and that risk needs to be understood and accepted by groups that deploy it. To help mitigate these risks, Mozilla will be asking organizations that deploy the ESR for assistance with testing alpha and/or beta builds of the ESR with their user base.
Over time the ESR will be less secure than the regular release of Firefox, as new functionality will not be added at the same pace as Firefox, and only high-risk/impact security patches will be backported. It is important that organizations deploying this software understand and accept this.
There is the potential for confusion among Firefox users between the regular release of Firefox and the ESR. To help lessen the potential of confusion between releases, the ESR will be an associative brand of Firefox (e.g. Mozilla Firefox ESR). Specific naming has not been finalized, but the intent is to be clear that the releases are based on a released version of Firefox.
Maintaining the ESR will consume development resources that will impact the regular release of Mozilla products. Mozilla will need to build capability in back-porting, and will actively solicit the community for assistance in reducing the resource requirements of maintaining the ESR.
The ESR is specifically targeted at groups looking to deploy it within a managed environment. It is not intended for use by individuals, nor as a method to mitigate compatibility issues with addons or other software. Mozilla will strongly discourage public (re)distribution of Mozilla-branded versions of the ESR."Különben a számháborúnak én sem vagyok a híve. A 90-es évek elején indult el ez "divat" az akkori vírusellenőrzőkkel.
-
DS39
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
ja, azért szokott minden főverzió kiadás után felbolydulni a fórum, mert minden jó, és frankó.
állandóan azt olvasom ez nem megy az nem megy, stb.
persze igazad van, ez töredék az összes felhasználóhoz képest, ám koránt sem biztos hogy a hiba másnál nem jelentkezik, maximum nem veszi észre, nem törődik vele, vagy még annyira sem ért hozzá, hogy leírja egy IT fórumra, és/vagy Windows hibának gondolja a böngésző lefagyást pl.abban szintén igazad van, hogy ha az ESR-ben van egy bug az benne marad, ám ezt kijelenthetem hogy ezen verzió semmi kritikus működési hibát nem tartalmaz, de nem is lesz benne később sem. ellenben a normál verziónál megvan az esélye a usernek, hogy kap egy olyan feature-ökkel ellátott verziót, amitől majd rosszá válik a betűk renderelése, vagy egy kiegészítővel inkompatibilissé válik, mert a készítője már nem követi vagy nem tudja követni a böngészőben történt gyors változásokat.
egyébként mindenki azt használ, amit akar, én csak segítő szándékkal szóltam hozzá a témához, mert látom egyesek vergődését az újabb verziókkal, meg már beta-kkal próbálkoznak, fejlesztői változatokkal, hogy elérjék a számukra hibátlan működést.
-
pethYeti
addikt
Nem kell 6 hetente idegeskedni hogy mit basznak el mert semmit nem basznak el 99%-ban, az hogy néhány embernek problémája van még nem jelenti hogy szar a verzió. Ha nem hiányoznak neked az új dolgod használd az ESR-t (ha van benne bug ugyan úgy benne marad, az már csak biztonsági frissítéseket kap), de ne beszélj már hülyeségeket hogy izgulni kell minden release előtt...
-
DS39
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
látom nem érted miről van szó pontosan.
az ESR a 31-es főverzióra épül, ami egy kitesztelt verzió. (átment a nightly-tól a beta-ig, minden szinten)
utána annyit kap frissítésként, mint mondjuk az IE főverziók. Biztonsági frissítést. Feature-ök tekintetében nem kerül bele semmi új, de ki sem kerül, így bugos sem lesz hirtelen egy frissítéstől.
(amúgy itt sincs szó lassabb frissítésről, 6 hetente jönnek, minden főverzió kiadásával egy ütemben)aki akar 6 hetente idegeskedni azon hogy most mit b.sznak el megint, milyen kiegészítővel nem lesz épp kompatibilis, mi nem fog úgy működni ahogy megszokta, az nyugodtan használja a normál "release" verziót.
a Mozilla akkor követte el a legnagyobb hibát amikor áttért erre az ütemtervre, követvén a Google Chrome-ot, ahelyett hogy inkább a megbízhatóságot tartották volna szem előtt, ahogy a Microsoft.
természetesen nem azt mondom, hogy ragadjanak le egy verziónál, de felesleges ilyen gyorsan változtatni, ennyire gyorsan azért nem fejlődnek az webes szabványok, kb. 3 havonta, max félévente elég lenne egy-egy újabb feature-ökkel ellátott verziót kiadni, a mostani rendszer helyett.
régen az 1.x, 2.x és 3.x korszakban sokkal jobb böngésző volt a Firefox, mint manapság. most le van butítva, egyszerűsítve, mindenhez szinten külön kiegészítő kell, amikor régebben 2 kattintással bármelyik user módosíthatott, programozói ismeretek nélkül is.
-
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ff Béta + YC Developer ver. megy rendesen! Addons kilőve!

-
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez a gondom, segíteni senki nem tudott. Csak FF béta + YC, ha a YC.-t (igaz ez az addons) kilövöm, és vagy visszateszem a véglegest, akkor egyenlőre megy minden!
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam 28 és szintén SSD 16 GB RAMmal. Kipróbálom kieg nélkül is, csak most lusta vagyok, ennyit egyenként visszakapcsolni, hogy kiderüljön melyik a ludas.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Akkor valamelyik kiegészítőmet nem szereti, de ez lehet hatással a teljes Windowsra?
Ezt konnyen ellenorizheted ha letiltod oket, nalam csak 10 kieg. fut, igy nem erzek lassulat a mas programok megnyitasakor, igaz SSD-m van.(#39611) Faterkam Mi nem mukodik a YC-nel a beta alatt? En hasznaltam mig fent volt a beta de semmi problemat nem tapasztaltam, igaz a fejlesztoi verziot hasznalom.
-
Faterkam
addikt
Ti mit használtok YC helyett a Youtube reklámok eltüntetésére, aut. hd beállítására? A YC a FF bétával nem igazán megy már :/
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Akkor valamelyik kiegészítőmet nem szereti, de ez lehet hatással a teljes Windowsra? Mert azon is látszik. Nagyon lassan indulnak el a programok ha a 33.0.2 el volt indítva néhány füllel.
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Akkor inkább várok, de a 33.0.2 elszúrták. Kíváncsi vagyok másnál jelentkeznek e problémák.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
A 34.0b3-nal van grafikai hiba, ami megmaradt a 34.0b4-ben is, pl egy ures lapnal ha megnyitottam az Elozmenyeket a baloldalon majd bezartam, akkor a balodali sav ugyan eltunt (bezarodott) de a helyen egy fekete sav keletkezett. Egy lapfrissitessel eltunt de zavart. W7 x64 14.9 WHQL driver.
Amugy hasznaltam jopar napig es csak ennyi problema volt vele. -
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Milyen a 34.0b3.? Stabil? Megjelent a 34.0b4 is...Mikorra várható a végleges 34-es?
-
Bali27
addikt
Én hála Istennek nem tettem fel
Meg még nem is hozta ki a Cyber....
Most jöttem az Operától.. Ott időről időre elvesztek a speed dial beállításaim, meg ugy minden.. De az első volt a húsbaágó.... Ha így folytatódik akkor lehet megyek vissza a Chromehoz.. habár ott is volt ami nem tetszik...
Kiváncsi leszek hogy mikor jönnek rá a Microsoftnál hogy IE alá is kéne rengeteg kiegészítő.... -
Kékes525
félisten
Telepítettem a 33.0.2 frissítést, de nagyon sok lap pár másodpercre lefagy, amikor megnyitom. Valami gubanc lehet ezzel, vagy nem szereti valamelyik kiegészítőmet.
Sőt azt is látom, mintha az egész Windowsomat (7 64bit) lassítaná, a programindításoknál.Más is tapasztal valami hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Gondolom sokan reklamálhattak, azért tették meg.
Mit tegyek? Töröljem le és tegyem újra?
KAMI911