- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy nagyon lassan tölt be lapokat a FF.
Pl nyitok egy új üres tabot, beirom, hogy google.com - és ott tikitakizik fent a bogyó 5-6 másodpercet, mire egyáltalán elkezdi betölteni.
Ha beírom, hogy prohardver.hu, akkor megintcsak elindul a tikitaki, 5-6 másodperc, aztán nagy nehezen lapot vált, betölt valami keretet, panelenként az oldalt, szóval nagyon nehézkes.
Nemhiszem, hogy gép probléma, mert SSD-n van a rendszer, egy corei5-ös proci+8 giga ram szetten.Tapasztaltatok ilyet?
-
Andie
őstag
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Pár napja az a bajom, hogy a googléban és a gmailben nagyon apró mütyür betűim vannak. De nem mindenhol, csak bizonyos helyeken.
Pl: googléban simán rákeresve valamire kijönnek a találatok, alattuk egy 2 soros betekintő szöveg a weblap tartalmába. A találatok kék főcim betűje tökéletes méretű, de alattuk a kis betekintő sorok nagyon aprók.A gmailben még tragikusabb a helyzet. Minden brutál apró betűs, kivéve ha új levelet írok. Az új levél ablak tökéletes méretű.
Természetesen próbáltam a CTRL+0 -t, meg mindent, semmi nem segít. Ha CTRL + egérgörgő fel -el (vagy + jellel) nagyítok, akkor minden megnagyul, tehát az amúgy jó méretű karakterek meg böhöm nagyok lesznek (levélírás, vagy a google találatok főcíme). Ez tehát nem megoldás. Valami lecsapta egy bizonyos betűtipus vagy paragrafus, vagy nemtom minek a méretét, míg másokat érintetlenül hagyott. De mi lehet??
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Egy furcsa anomáliával szembesültem.
Felraktam asszony laptopjára (win7) a firefox4-et, és neki a titlebar-ba rakja a füleket, oda a narancssárga firefox gomb és az ablakméretező ikonok közé. Ez tök frankó, 1 eszköztárat meg lehet vele spórolni. Felraktam a régi laptopjára (winxp) is az új 4-es verziót, és ott is be tudtam ezt állitani.
Ezen felbuzdulva megpróbáltam a saját laptopomon is beállitani ezt (már rég 4-es van fent), de sehogy nem akarja. Bent a céges gépen sem sikerült.
Mitől lehet ez? -
Andie
őstag
Sziasztok!
Van egy SWF file-om (egy játék), amit a laptop szépen meg is nyit a firefox-ban, viszont az asztali gép nem.
Rákattintok, akkor eleve a média player akarja megnyitni. Társitom a Firefoxhoz, akkor az kinyit egy üres lapot, majd felajánlja, hogy lementi nekem lemezre a file-t.
Sehogy nem birom rávenni, hogy lejátsza.
(pedig a shockwave flash addon fent van)
Mi lehet? -
Andie
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a Firefox induláskor duplán dobja fel az authentication ablakocskát (proxy).
Ez igen zavaró. A user-t, jelszót elég beirnom az egyikbe, és felenged a netre, a másikat ilyenkor be szoktam zárni. De ha oda is beirom a nevem, jelszavam, akkor sem történik semmi extra. Igazából nemtudom mi dobja fel ezt a második login boxot. Ki lehet ezt valahogy nyomozni? -
Andie
őstag
Skacok, mitől lehet az, hogy firefoxxal nemtudok belépni?
Rákattintok itt a "Belép"-re jobboldalt, beirom a nevem és jelszavam ahogy szoktam, aztán ok, és visszakapom a ph-t, de nem vagyok belépve, jobboldalt megint a Belépés link van. Próbáltam beixelni a remember-checkboxokat, és akkorsem.
Explorerröl megy.
Cookiek engedélyezve vannak a firefoxban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.