- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltisan
csendes tag
Sziasztok! Tegnap frissítettem az aurora böngészőmet a legújabb verzióra (Firefox Developer Edition) és ma reggel amikor ismét bekapcsoltam a számítógépem, azt tapasztaltam, hogy elveszett minden beállításom, a kedvencek törlődtek, nincsenek előzmények se...
Találtam egy olyan file-t, hogy "startupCache.4.little" ami elvileg ugye a megnyitott és induláskor visszaállítandó weblapokat tartalmazná. Próbáltam felülírni a maival (mert hogy ez még a tegnap esti verzió), de sajnos sikertelenül.
A kérdésem az volna, hogy van-e v.mi lehetőség visszaállítani ezeket (pl ideiglenes mappából), vagy csinál-e v.mi biztonsági mentést az újabb verzió telepítésekor?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911