Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok most rakom újra az xp eddig mindig ment a mozilabackupal a helyre állítás de most amikor a firefox 3.0.1 telepíttetem fel egyböl akor már nem tudtam evvel a progival a mentést vissza tölteni.És amikor a 2.0.16 firefoxot tettem fel az alá ment a vissza mentés és ezután újra fel tetem a 3.0.1 de ott már megint nem jelet meg a könyv jelzőim.Lehet valahogy a firefox 2 importálni a könyvjelzőimet a firefox 3 alá?
-
-
qwertly
addikt
Köszi így már ment igaz,hogy elvesztek a jelszavaim és a régi firefox alatt használt kiterjesztések.Firefox 3.01 már jól látom,hogy nem kell külön progi,hogy eltudjam menteni a könyvjelzőimet benne a jelszavakkal a témákkal és a kiterjesztésekkel?Vagy esetleg kell külön program itt is mert mintha nem működne a mozbackup újabb a verziókkal .
-
qwertly
addikt
A firefox 3.01 létezik valamilyen kiterjesztés amivel rendbe szedhetném a könyvjelzőimet leellenőrizné,hogy melyik honlap működik még vagy amiből több van azt törölné?
-
qwertly
addikt
válasz Tele von Zsinór #4903 üzenetére
Köszi a segítséget én még az 1.4.5 használtam és avval nem ment a visszaállítás,valahol olvastam,hogy nem fejlesztik így nem is néztem a honlapját de látom csak van ott mozgás így szedem le és próbálom ki.
-
qwertly
addikt
Sziasztok xp alatt elmetettem a profiles mappát de ezt nem tudom vista alatt vissza állítani mert hibába másolom vissza nem megy.
-
qwertly
addikt
Ezt én is használom de előtte kb 1hónapja csináltam és utána már nem mert láttam valamilyen videón ,hogy egyszerűbb ha csak elmentjük a profil mappát és azt vissza másoljuk újra telepítés után.És 1 hónap alatt sok helyre beregisztráltam magam és így azok a jelszavakra szükségem van.És a rendszer összeesése előtt pár nappal másoltam ki a profil mappát egy másik partícióra.Hát ezért görcsölök a vissza másolással inkább
-
qwertly
addikt
Nagyon megköszönném ha valaki lenne szíves nekem segíteni
-
qwertly
addikt
Sziasztok a kedves családnak a firefoxot teném fel a D meghajtóra tettem a dokumentum mapát uttána mindelyiknek csináltam a dokumentum mapát 3 vannak most azt akarom,hogy a firefox annak a felhasználónak a mapályába mentse ell a könyvjelzöt kiterjesztést amely felhasználó használja.igy mind a 3 ellenne mentve a könyvjelzök és a firefox beállitások mert ha vissza ghostolnám a vistát nekeljen újra mindent állitani csak egy parancsikonal vissza jönne a firefox.
-
qwertly
addikt
Sziasztok a fitefoxot használom és eddig ha videót akartam leszedni akkor nem volt gond .De most akadtam egy oldalra ahol nem boldogulok semmilyen progival ezek a következők voltak a IDM,Dowloand Helper,Video Dowloander és a Video Get sajnos egyik sem tudja leszedi a bemutató videót.Amúgy swf kiterjesztésű és amikor megnyitom a linket megjelenik egy kis ablak amiben a camtas studio ikonja van betölti a videót és akkor a legtöbb letöltöm inaktivá válok.Milyen progival tudnám mégis leszedni a temp könyvtár üres?itt van megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok a beágyazott swf videókat miképpen tudnám lementeni a firefoxal vagy valamilyen segéd programmal?
-
qwertly
addikt
válasz Winner_hun #5397 üzenetére
Szia ez lenne:[link]
-
qwertly
addikt
válasz WonderCSabo #5399 üzenetére
Sajnos ennél ez nem megy itt kép miért [link]
-
qwertly
addikt
válasz Winner_hun #5397 üzenetére
Végül is megoldottam de nem nagyon elegáns olyan favágómódszer ,egy másik fórumon kaptam a tippet,hogy a RealPlayerel lelehet szedni.Ez a program hírhedetten sz@r így fent van a virtualpc egy xpt arra teletelepítem fel és tényleg lelehet vele tölteni.De jobban örülnék ha nem kellene így türköznöm hanem a vista alól lehetne leszedni.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sokk van a könyvjelzők közül amelyik már nem él,van valamely segéd program amely a háttérben leellenőrzi melyik nem működik már.Több pc androidos mobil telefon között,hogyan tudnám szinkronizálni a könyvjelzőket? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Volt régen egy kiterjesztés amellyel a you tube csatornákat tudtam tömegesen letölteni kiválasztva,hogy csak HD videókat jelölje ki.Valahogy úgy-hogy generált egy letöltési listát és én azt IDM szépen egyesével letöltötte. -
qwertly
addikt
válasz DrojDtroll #40370 üzenetére
Sajnos újra telepítettem a win7 és nem jegyeztem meg ezt a bővítményt.Most meg újra kellene de nem tudom a nevét
-
qwertly
addikt
válasz DrojDtroll #40372 üzenetére
Szia!
Neki feküdtem a keresésnek BYTubeD a neve csak megkel keresnem a netten mert már nem elérhető a mozila honlapján,meg is van itt[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Használtam éveken keresztül a Password Exporter és most látom,hogy a legújabb firefox nem támogatja Mivel tudnám helyettesíteni,mert ez nagyon jó kis program volt.
Más: mostanában valami nagyon agresszív alkalmazás akar települni és csak a firefox feladatkezelővel tudom bezárni. Itt a kép róla:
Valaki találkozott már vele?Ha igen hogyan lehet megszabadulni tőle?[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
válasz pinnacle #54182 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ez a gondom,egyszerűen csak exportáltam a jelszavakat és többi gépre csak vissza importáltan.Nem kelet sehová regisztrálni flottul működött minden.Valószínűleg marketing erőltetik ezt a regisztrációs módszert.
Látom másnak is meggyűlt a baja nyomorult websuretyext.biz oldallal,nem lehet valahogy a Adblock Pro-ba felvenni a tiltólistára? -
qwertly
addikt
Sziasztok! Firefox 52.9 a winxp alatt sajnos nem lehet váltani mert egy iskolai gép .De van egy oldal https://apaczai.tudastar.com/ nem lehet megtekinteni,mert kapcsolat nem biztonságos.Ha lakatra kikelek akkor megtudom tekinteni a tanagyagot,de csak azután hogy védelmet kikapcsolom.Ezt mindig elkel játszani,hogyan tudnám a config fájlba kikapcsolni ne legyen elellenőrzés ennél az oldalnál?
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó,de hogyan tudnám könyvjelzőimet és jelszavaimat át vinni egy másik gépre?Most cserélem le a régi gépemet és szeretném minél egyszerűben át menteni a Firefox alól mindent. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Firefoxban hol lehet beállítani, hogyha letöltötte a fájl fel kínálja, azt a lehetőséget megakarom-e nyitni? Vagyis letöltés után ne keljen mindig bemenni a letöltés mappába ha megakarom nyitni a letöltött fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest