Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Nem nagyon értek ehhez a részéhez. De ennyire gáz a Flash?
-
Bali27
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Most hogy írtad az adblockot lecseréltem erre.. Biztatónak tűnik

Hagytam alapon +a magyar listát még hozzá adtam. Érdemes valamit betenni még?Ja a szinkronizálásra senki semmit nem tud hogy miért nem működött FF újra rakáskor? / azóta újra feltettem, csak hogy fog -e majd működni ezután???/
-
Bali27
addikt
Na fasza lett.. Tiszta telepítésre a FF bizonyos kiegészítőket ami a saját storjában is van nem enged feltelepíteni
"A Firefox nem engedte, hogy a webhely engedélyt kérjen a szoftver telepítésére"
Mi ez? Átmentek autokratába?Javítás.. Honlapról már engedi. de Szinkronizálás akkor sincs
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Sajna újra kellett rakni a gépem, és amikor felteszem a legujabb FF-ot, hiába lépek be az accommal nem szinkronizál. tegnap délután óta vátram, hátha.. Kiléptem beléptem, újraindítottam semmi..
Mi lehet a gond? -
Bali27
addikt
Sziasztok! Ti ezt a 2 alsót hogy törölnétek le? Egyszerűen nem tudok megszabadulni tőlük.
about:plugins-ban nem ír ki semmit rájuk.

nagyban -
Bali27
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
about:plugins.. kb a fele bővítményt írja ki hogy hol van..
A Logitech finomgörgetős baromsága pont nincs benne
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Az érdekelne hogy a Kiegészítőkezelőben hogyan távolítasz el egy beépülőt, pl Acrobat Create PDF, vagy Logitech Setpointot, ha nem is rakja ki az eltávolítás gombot.?
-
Bali27
addikt
1
-
Bali27
addikt
EZ a legújabb beta sokkal rugalmasabbnak tünik
gyorsabb, a menük stb gördülékenyebbnek tünnek ... -
Bali27
addikt
Én hála Istennek nem tettem fel
Meg még nem is hozta ki a Cyber....
Most jöttem az Operától.. Ott időről időre elvesztek a speed dial beállításaim, meg ugy minden.. De az első volt a húsbaágó.... Ha így folytatódik akkor lehet megyek vissza a Chromehoz.. habár ott is volt ami nem tetszik...
Kiváncsi leszek hogy mikor jönnek rá a Microsoftnál hogy IE alá is kéne rengeteg kiegészítő.... -
Bali27
addikt
bakker .. cyberfox nem autómatikusan frissít?
-
Bali27
addikt
Na Cyberfox is kiadta a 33.01-et... kiváncsi leszek
-
Bali27
addikt
A Win8 alapból feltette a 13.12-es Catalyst drivert.. De AMD által aláírt stb stb... Szóval elméletileg rendbe kell hogy legyen. De a Cyberfox (Firefox is ezt csinálta azért váltottam), pl a görgetésnél be -beszaggat, akkor a lap betöltési sebessége rendbe van, de mint ha akadozva hozná be sokszor... Ez mitől lehet???
Mint láttátok vga driverre gondoltam, de elméletileg az se lehet
-
Bali27
addikt
Minden jót visszavonok a Cyberfoxról..
Valaki ezt nyissa már meg pls, http://www.nyuuz.hu/ és az oldalak lapozásakor nálam akad, és megeszik 1GB-ramot a Cyberfox exe.... MOst jöttem az Operáról, ott más féle gondok vannak..
de legalább lehet böngészni vele... -
Bali27
addikt
33-as Firefox néha beszaggatott, másodpercekre fagyogatott....
Felraktam a 64-bites Cyberfoxot, és ezzel eddig minden megy flottul. -
Bali27
addikt
64 bites Cyberfox alapját szerintetek mi adja? Mert Firefoxból még nincs 64-es ha jol tudom....
Mert ugye Chrome64-re azt írták hogy igy meg ugy stabilabb mint a 32-bites... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bali27
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kiegészitők közt JmTranslator nevű cucc legalsó menüpontja a teljes fordítás. És még tud egyebet is

-
Bali27
addikt
Ok.. köszönöm a válaszokat. Akkor marad a hivatalos FF...
-
Bali27
addikt
39166-ra valaki?
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Arról érdeklődnék hogy szerintetek a Cyberfoxnál hogy szét van szedve Intelre / AMD-re és 32/64 bitre az instell [link] ez csupán kampányfogás, vagy tényleg pl 64 bit és AMD-re optimalizált valamilyen úton-módon??? -
Bali27
addikt
Sziasztok! Ismeri valaki a Cyberfoxot? [link] Van belőle Intelre és AMD-re optimalizált verzsön... Nekem eddig bejövős.
-
Bali27
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Régebben kb 1 éve volt nekem is hasonló.. Azóta semmi ilyesmi nincs... És tegnap raktam ujra rendszert + 64 bites Nightlyt... Istencsászárság.. + Febe-vel elmentettem a régi FF beálításaim stb, és csont nélkül vissza lehet rá tenni és minden megy.. Gyorsan és hibátlanul... NÁLAM legalább is... Én meg vagyok vele elégedve pedig régebben nagy Operás voltam...
-
Bali27
addikt
Sziasztok... Én 2 hete feltettem a legujabb Waterfoxot...
Azért vártam idáig mert teszteltem....
Mindent átvett a tökéletesen belőtt, elég sok kiegészítőt használó Febés mentésű Firefoxomból... Annyi volt hogy magyarítani kellett... De tökéletesen megy.. Semmi gond vele.. -
Bali27
addikt
Közben nézegetem hogy melyik lenne a legjobb ha este uja rakom a gépem..
Most sikerült a Waterfoxot is magyarítani..Helyesírását kell már csak megoldani és sztema waterfoxnál maradok.. -
Bali27
addikt
Palemoon nagyon jónak tünik, csak a hardveres gyorsítás nincs megoldva rendesen ugy látom
Ki kell kapcsolni mert elég nyomorék így a betűk képe.. De amugy tényleg jó gyors meg minden.. -
Bali27
addikt
Nézd meg a tegnapi linkem.. A Nightlyböl van olyan ami alapbol a Program filesbe és nem az x86ba telepit..
De a Waterfox most még jobban tetszik.. Eddig hiba nélkül megy, és minden firefox plugin tökéletes alatta.. Ráadásul itt van a letöltő odlala amin mellékelve van a 64 bites java/flash/silverlight..[link]
Miért fontos? Gondoltam ha már 64 bites rendszerem van kipróbálom.. no meg ujra raktam tegnap a gépem és ha beválik akkor ugy vagyok hogy marad.. -
Bali27
addikt
Waterfox baromi jónak tünik.. Igaz a Nightfy-is annak tünt 1 napig.. De ha holnap is tökéletes lesz akkor ez marad.. Baromi gyors... és mindennel kompatibilis...
-
Bali27
addikt
válasz
herszenyil
üzenetére
használj Lastpass-t..
-
Bali27
addikt
Huhh.. Tegnap nagyon meg voltam elégedve.. Be volt tökéletesen lőve a Nightfy ma reggelre meg elfelejtett mindent.. A Speed dialttol kezdve az összes beálítást... Már csak azért is kiprobálom a waterfoxot

-
Bali27
addikt
Ujraraktam ma a gépet... Sikerült letölteni a 64bites Nightly-t.. Nem az eredeti oldalról mert mait onnan töltöttem az az X86-os könyvtárba rakta volna.. Google nightly x64...
Lastpass x64 letölt, és az összes többi használt cucc meg komptibilis (mivel febével elmentettem a régi Firefoxom) ....Ja és 64 bites flasht leszedni .. Tökéletesne és gyorsan müködik! -
Bali27
addikt
Palemoonrol van valakinek tapasztalata? Elméletileg ujabb gépeken gyorsabb mint a róka.. de pl a hardveres gyorsítás bekapcsolásával még frissítés után is csunya képet ad..
-
Bali27
addikt
A Firefoxal a böngészés valahogy komfortosabb érzés... Hülyén hangzik, de sebességben szerintem szinte semmi különbség, a Chrome-ban viszont az egérmozdulatok akár milyen kiegészítőt is telepítek botrányosan Xar..A Firefoxban meg az alap simított vagy miylen görgetés + a mousegestures kiegészítő és tökéletes...
-
Bali27
addikt
Megoldódott.. valamiért (nem tudom hogyan rejtély) de kézi proxy volt megadva... Őrület...nem is turkáktam arra felé..
-
Bali27
addikt
Beírtam hogy google.hu és ezt dob ta ki.. tudnátok segiteni? De az IE meg gond nélkül megy
While trying to retrieve the URL: http://google/
The following error was encountered:
Unable to determine IP address from host name for google
The dnsserver returned:
Name Error: The domain name does not exist.
This means that:
The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL.
Check if the address is correct.Your cache administrator is webmaster.
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. 9.01-es frissen rakott firefox.. pár pluginnal.. Kb 2 hete semmi gondom nem volt vele.. Most hazajöttem és 1 oldalt sem nyit meg.. IE müködik.. Win7 tüzfalat használok.. Volt már ilyen valakinek? Ja mindne cachet és sütit töröltem..
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. a 6.01es Firefox van a gépemen.. Tegnap előttig minden rendben volt.. De egyszer csak egy rakás odlal szétesik.. Akár hogy akarom behozni szétesnek.. Expléoreren persze tökéletesek.. MI lehet a baj? Tud valaki segiteni?
-
Bali27
addikt
NEkem az a problémám hogy a 3.6 mikor fent volt még Joomláztam.No és egyszer a joomla.pdf-et letöltöttem.. És azóta hiába frissitek meg minden, minden bekapcsolás után pár percel magától letölti és megnyitja..

Kicsit már rohadtul idegesitő.. Erre tud valaki megoldást, mert már a hajam tépem 
-
Bali27
addikt
Megvan.. A hardveres gyorsítás volt.. Ha kikapcsolom akkor tökéletes lesz ujra..

Magyarul ez a FF verzsön sem a legtökéletesebb?
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
feltettem a legujabb Ati drivert, és a FF olyan randa lett hogy hihetetlen.. A betűknek nincs széle, az egész picit homályiosabb lett.. Képek és stb.. IE és a többinél ilyen gond nincs..
Nem tudnátok segíteni hogy mi lehet ez a borzadály? -
Bali27
addikt
Sziasztok. A flock2t használom, ami a FF 3ra épül.. Iwiwes képeken egyszerüen jobb egérgombal nem jelnik meg a kép mentése menü.. Ez FF ba is gy van iwiwnél??? Operába anno ctrl+ráklikk és le is volt mentve..
-
Bali27
addikt
Pár HSz előtt feltettem egy linket.. Az öszes Plugin benne van.. csak fel kell installlálni.. Igaz eredetileg Operához készült de a flockom tökéletesen használja mindet..
Gyorsbil. ket nem próbáltam.. Amugy van beépitett mail progi, képfeltöltö, média browser(piclens jobb de ez se olyan rossz) Videókkal eddig nem volt gondom. Lassuléás fagyás ugy 3 nap alatt 1szer se volt..
Sztem érdemes megnézni.. MOst a Flock2 Betát használom
Itt az összes Pluginlinkje [link] -
Bali27
addikt
Flockba is ott van mint az Operába.. Ahogy látom biz tekintetben a Flock Opera és FF3 összefésülése..a wuick find előjön [/] erre a gombra és el is tünik.. de FF engine, gyors stb...
Engem megyözött.. Sztem egy darabig most ennél maradok.. Uj Opera és FF se jött be..
Pedig eddig nagy Operás voltam -
Bali27
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Hát igen.. Az elözö hhszeim egyikében mondtam hogy a Piclens se müxik vele.. Van benne egy jóval szerényebb piclens..No meg 1-2 tuti nem müxik vele.. de pl olyannak mint nekem, hogy az egérmüveletek, a Sixper, meg az elején ami kirakja kis kockákba a weblapok képét(nemjut eszembe a neve
) annak teljesen megfelel, mert azokat viszi..
Sőt.. a Sixper (kódokat jegyez meg meg ürlapkitöltö) FF3 alatt nem müködött rendesen, Flock alatt tökéletesen müködik.. De tuti h nem 100%ba támogatja.aa beépülőket. Attol függetlenül én inkább ezt használom mint a FFot.. Igaz a blog stb részére nincs is szükségem..
Ja a mailkezelöje is jol müxik.Eddig Batot használtam. Ahogy észrevettem rohadt gyors a gmail, meg a yahoomail is rajta, uh lehet most mellőzöm az alternativ mailprogramot egy ideig..
De természetesen nem azt mondtam h térj át rá, haem h megéri megnézni.. Legalább is nekem megérte..
-
Bali27
addikt
Beépitett levelező, ami a Gmailemet, yahoot tökéletesenkezeli.. Meg még van bene vgay 5 fajta..Egy régebbi cikk a Flockrol
Megérkezett a Flock böngésző legújabb, 0.9.1-es verziója. A Flock a Firefox nyílt forráskódján alapuló, de annak funkcionalitását kibővítő webbrowser.
A magát egyszerűen csak "a közösségi browser"-ként megnevező Flock olyan beépített funkciókat tartalmaz, melyek segítségünkre lehetnek az RSS-Feedek, blogok, könyvjelzők, fotómegosztó oldalak kezelésében.
A "Clucene" nevű integrált keresőmotor a meglátogatott oldalakat indexeli, így azokhoz a későbbiekben is hozzáférhetünk. A Flock beépített blogszerkesztője, mely a legismertebb blogmotorokkal együttműködik, leegyszerűsíti a bejegyzések létrehozását, kezelését.Chip: A Flock egyedülálló jellegzetessége az egyszerűsített menürendszer, a beépíttet blog funkció, a homepage setup és fejlett médiamegosztó. A browser szintén lehetővé teszi a 'history'-ban való specifikus keresést. A Flux támogatja a már létező, illetve a jövőbeni Firefox plug-in-eke
-
Bali27
addikt
Megtaláltam igy sunyiba
Igaz eredetileg Operához van de tökéletesen felismerte a FF /Flock és használja, ugy hogy se külön megadni neki nem kell se semmi.. Csak felinstallálod az exe filet és kész..
http://www.neeshu.com/Cool-themes/Plugins-for-Opera-v.2.6.html
A full telepités 11 mega.. -
Bali27
addikt
Este tudok adni egy Plug in pack linket(most meloba vagyok) Ami jó hozzá.. ÉS Djevu tol kezdve minden beépülő meglessz a FF/Flock hoz..
-
Bali27
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Sebessége nekem is tetszik, és valahogy szimpatikusabb is..Piclens beépitet, igaz nem anniyra llátványos.. De a FF piclens nemmegy vele

-
Bali27
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
FF3 bol lett továbbfejlesztve
-
Bali27
addikt
Nem tudom ki hogy van vele de a FF3 nekem valahogy nem jött be. Viszont van egy FF3ra épülö böngészö.. Flock a neve és baromi jó.. A legtöbb FFos beépülö müxik vele, alapbol benne an egy csomó plugin és stabilnak tünik. .http://www.flock.com/
Most a Flock2 Beta van fent.. ( FF3ra épül..) És jó meg baromi gyors. -
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ehh.. megtaláltam..

-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert per pill sehol se találom.. Én hülye frissítettem. És az eredeti exet letöröltem..
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen.. kéne de nem jókedvemből és poénbol irtam be ide..
Érthetetlen..
Most már tényleg nem tudom mit használjak.. Több évig Operás voltam.. Bejött az uj Opera, kb ugyan olyan fos lett mint a FF3as.. Marad még a Maxthon, meg az IE re épülő társai
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pontosan igy tettem.. Megy a sxper, csak nagyon kevés oldalnál.. Megcsináltam azt is hogy kitöröltem a sixperböl, és ujra elmentettem.. Azon az oldalon akkor se hozza be.. Ma raktam ujra a rendszert, meg minden rendbe van a géppel, op rendszer is rendbe van..
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
Sixpert használom a jelszavak mentéséhez. Ujra kellett rakni a rnedszert.. Rendesen lementettem a FFot..(kimásoltam a profilt).. Az uj 3.01 re visszamásoltam.. Erre kb a 3/4 e nem jön be a jelszavaknak.. Mi lehet a gond? -
Bali27
addikt
Én is rakom vissza az Operát.. felraktam a 3.1 es FFot, és a 6 kiterjesztésböl 2 azonnal nemkompatibilis vele, ami a 3.0án rendesen ment.. Igen érdekes egy böngésző..

-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mindkettőt.. A felület is sokat számít..
-
Bali27
addikt
No.. Ujra felraktam a FF3at.. Most már nem fagy ki sehol sem..(előzőleg csont uj Oprendszerre raktam és nem tudom mi lehetteett a baj mert mindent ugyan igy csináltam..) A memóriahasználata még mindig bődületesen szar.. Talán a NASA skin ami elfogadható.. Sajna a skinezése az Operához képest mintha visszaléptünk volna vagy 5 évet az időben..

-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inditáskor 109Mb
-
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor lehet a 64 bites Vistát nem komálja.. Nem tudom.. Nekem 1 lapnál 109mb, és laponként kb 15-20 megával nő.. Nem zavar mert van ramom, csk nem értem,meg valószinű nem igy kéne viselkednie.
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csont uj 64 bites felupdatelt jogtiszta Vista Home Basicre raktam fel ugy hogy se FF2 es se Opera se semmi nem volt előtte fent.. Memóriahasználatára a zabálás illik legjobban, meg az a napi 2-3 összeomlás se teszi szimpatikusabbá..
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Össz vissz 3 kiterjesztésem van ami mind totál stabil.
Biztonsági módba meg se próbálom, mert akkor inkább már Operát használok.. -
Bali27
addikt
Hát én böngészőt ennyi memóriát használni, és ennyit összeomlani se láttam még mint az uj FF3 at... Inkább a FF4 re koncentráltak volna.. Sztem ezt csak az uj Opera miatt erőltették..
-
Bali27
addikt
Sziasztok!Megtört a jég..
Megjelent Mozzilla alá az első 64 bites Plugincsomag.. És erröl a linkröl le is lehet szedni.. Meg 64 bites firefoxot is.. Azaz 32 bites plugint lehet 64bites böngészö alatt futtatni
[link] -
Bali27
addikt
Tudtok adni valami jó jelszókezelőt? A Sixper vagy mi nem igazán vált be, mert van benne egy olyan ami kellene (amugy is) hogy pl beirom az email cimem első betűjét ő meg kipótolja.. No ez a Sixpperrel nem jött össze...
-
Bali27
addikt
Ja a 90 mega a cache.. 1000sorry.. De ha a 18 megát kimásolom akkor a plugonek meg mindent ugy visszaállít ahogy volt?
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
Tegnap kérdeztem hogy ha a firefoxrol mentést akarok csinálni akkor mit kell kimenteni.. ez volt a válasz..:
C:\Documents and Settings\...\Firefox\Profiles\cy3lyps8.default\urlclassifier3.sqlite-journal
C:\Documents and Settings\...\Firefox\Profiles\cy3lyps8.default\urlclassifier3.sqliteIgen ám, csak én most látom hogy Vistánál nem teljesen igy van.. A document..and settngsen belül van : Local, LocalLow, és Roaming.. Az egyikben a profiles 90, a másikban 18, hamadikban meg nincs semmi mozzilás cucc.. Nekem az kell hogy a letöltött beépülők, és a beálításaik is megmaradjanak...
-
Bali27
addikt
Ok.. a Home stb megoldódott.. Volt egy restart...
De valami nincs rendbe...
-
Bali27
addikt
Me, erről van szó.. Hanem hogy O val ilyen nem volt.. Amugy 1-2 warez, iwiw, meetyourmessenger, 1-2 magazin, roigo stb.. Totál átlagoson.
Meg most épp beszart a bill kezelés FF be.. kb 2 perce.. A Home-gombal elvileg az oldal tetjére kelett volna ugrani, a del-lel meg le.. Kb 2 perce mind2 vel a lap aljára ugrik..
Mondom csont uj rendszer meg minden.. FFot se nyomtam teli minden szutyokkal..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg még nem is hozta ki a Cyber....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911