- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy elég érdekes, de annál fontosabb kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy 4 pines (PWM-es) ventim, amit szeretnék előlapról szabályozni, de azt csak 3 pinről tudok. Szóval azt találtam ki, hogy leszedem a 4 pinesnek a drót végéről az "apa" műanyag csatlakozót és ráteszek egy 3 pines ventiről leszedett "apa" műanyag csatlakozót és az egyik drótot elhagyom. Beválhat? Ha igen, melyik 3 drót kell a 3 pinhez? Konkrétan egy SlipStream-ről lenne szó. Nem szeretném ha az alaplapom vagy venti tönkre menjen, szóval csak az írjon aki biztos a dolgában. -
dzso22
senior tag
-
Gerisz
addikt
Most adott Öcsém egy Xilence ventit (8cm-s)
Gondoltam kiveszem belőle a ledeket és a házba elhelyezve beüzemelem.
Nem tudom mi jó sül ki belőle, de próba cseresznye.
Nem ilyen kis ledek vannak benne mint a CM ventikbe hanem nagyobbak.
Ha leveszem a venti-t a saját nyákjáról és úgy csatlakoztatom működhet a dolog?
Vagy csinálni kell akkor is valamit? Ha igen mit? -
mh197
őstag
Sziasztok!
Ehhez hasonló, de jóval egyszerűbb vezérlőt tud esetleg vki? : [link]
Elég lenne egy fokozatszabályzó benne, esetleg egy áramlásmérő. A softveres figyelés annyira nem lényeges, de jó lenne ha lenne.
A fokozatszabályzásban viszont minimum10wattot el kellene bírnia. -
szekeresárpi
csendes tag
sziasztok elektrotanya meghivot tudna valaki küldeni nekem?
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Ventiben cserélt már vagy javított valaki ledet?
Mert most vettem egy ilyet és az egyik venti nem megy benne!Köszönöm!
-
dzso22
senior tag
válasz
proof88 #7679 üzenetére
ne aggódj taperászni azért nem szabad a csövet mert a kezeden lévő zsírréteg felkerül a neoncsőre és mivel a cső plexi alapú statikusan töltődhet és vonzza a port.
a zsírrétegen meg persze rajt is marad.
attól hogy megráz nem kell félni 600-1000v ig terjed egy inverter feszültsége általában.
de mivel az áramerősség szinte 0 ezért teljesen veszélytelen.
Én már számtalanszor szereltem invertert bekapcsolt állapotban.
annyi hogy kicsit bizsergeti a kezem.
Egyedül a kézfejem csípte meg egy picikét.
Azért a nyelved ne ragd oda -
jaja1981
addikt
válasz
Csakénvagyok #7680 üzenetére
Ezt írom én is, hogy nem ráz, csak nem szerencsés tapogatni.
Ez nem neon, hanem hidegkatód, de mindegy. -
morfondőr
addikt
válasz
jaja1981 #7670 üzenetére
Ezen cikk alapján a venti szabályozza a fordulatszámot, vagyis a ventiben lévő elektronika szaggatja meg a feszültséget, amivel változik a fordulatszám! De még mindig nem tudom, hogy ez mennyire működik a gyakorlatban úgy, hogy 4 db ventillátor van sorba kötve! Erre kérnék tapasztalatot valakitől, aki esetleg már megoldotta hasonlóan ezt a műveletet, mint ahogy azt lentebb leírtam.
-
proof88
addikt
válasz
jaja1981 #7672 üzenetére
De miért nem szerencsés kikapcsolt állapotban sem taperolni? Rám nézve nem szerencsés vagy a készülékre?
Nem volt hozzá magyar fordítás, tudom, hogy kéne adni, de megmondom őszintén, nem hiányzik, inkább az angolt szoktam elolvasni, ha külföldi a gyártó, mert néha úgy fordítják magyarra, hogy nem tudom, miről szól a szöveg... az angol legalább jó szokott lenni általában.
Mondjuk ha veszek egy Samsung winyót, ahhoz is van kis papírka, az is angol, de ahhoz sincs magyar fordítás. -
jaja1981
addikt
-
proof88
addikt
válasz
jaja1981 #7663 üzenetére
Menet közben a tápra lehet dugni kisebb fogyasztókat - és lehúzni is szabad?
Illetve, mit jelent az, hogy ne taperoljam össze? Működés közben vagy úgy általában soha?
Itt az írás, amit kaptam hozzá. Aláhúztam pirossal azt a részt, ami megijeszt. -
morfondőr
addikt
válasz
jaja1981 #7668 üzenetére
Ezért akarok PWM-es ventiket rákötni, mert ott 4 szál van: 0, 12v, pwm jel, ford.visszajelző. Javítson ki valaki ha tévedek!!
A problémám az, hogy ha fix 12v-os tápellátással kap áramot a venti a táptól, az alaplaptól meg kapja a pwm-et, akkor változik-e a fordulatszám? -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
A hűtésemet szeretném kicsit fejleszteni és ehhez kérnék segítséget! Úgy néz ki, hogy az alaplapom (Gigabyte EP45-UD3P) csak a prociventit vezérli PWM-esen. Be szeretnék ruházni 4 db Arctic Cooling PWM ventibe (3db 12cm-es + 1db 9 cm-es), és úgy szeretném megoldani, hogy mindegyik automatikusan vezérelt legyen. Az AC megoldása így néz ki:
A ventik tehát sorba fűzhetők, plussz még van egy külön csati a fordulat visszajelzéséhez. Kérdésem az lenne, hogy egy alaplapi csatlakozó kibír-e gond nélkül 4 db ventillátort? Ha nem, akkor lehet-e olyan megoldás, hogy levágom a csatiról a 2 áramot adó vezetéket, amit rákötök a tápra közvetlenül. A PWM szál megy az alaplap CPU-fan csatijába, a sárga rpm-visszajelző pedig a többi alaplapi venticsatlakozóba. Így tudja-e módosítani az alaplap a ventik fordulatát PWM-en keresztül?
Előre is köszi a segítséget!! -
Rive
veterán
A lapokon a venticsatlakozók fordulatszám-érzékelős, hőmérséklet-szabályozott 12V-os cuccok, limitált terhelhetőséggel. Inkább ne babrálj velük, mert aztán meg ha felmegy kicsit a hőmérséklet, akkor a teljes terhelésen fene tudja, mi történik majd.
Vegyél/csinálj inkább valami előlap - fordulatszámszabályzót vagy mifenét.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a proci ventilátor csatlakozójára, ha csinálok Y kábelt (mert venni eddig sehol nem sikerült) akkor ráköthetek 2 ventit így?
Illetve van még egy olyan csatlakozó a lapomon ami asszem 5V-tól nem ad többet a ventiknek valami 650-es fordulat körül van, erre szeretnék ugyan úgy 2-3 ventit kötni!
Most is minden venti 5V-ra van levéve, csak a tápból így tudnám száműzni az egyik tápkábelt!Köszönöm!
-
jaja1981
addikt
-
proof88
addikt
Üdv!
Lenne ismét néhány kérdésem.
Vettem egy Thermaltake UV-csövet, van hozzá inverter, ami a tápra megy, ill. a csövet az inverterbe kell dugni. Van hozzá egy kis papír, amin néhány ijesztő mondat van. Azt olvasom rajta, hogy az UV-csőhöz nem szabad hozzáérni menet közben és bizonyosodjak meg róla mindig, hogy áramtalanítva van a gép ilyenkor. Na most, ha a cső hozzáér valahol a gépházhoz, akkor ennyi erővel az is megrázhatna, nem?Másik: van egy kapcsoló, amit hozzá lehet kötni, és gondolom ki-/bekapcsolhatom a világítást. Kérdésem: a gép működése közben szabad-e kapcsolgatni ezt? Meg úgy általában menet közben miket szabad le-, ill. hozzácsatlakoztatni a táphoz? Mert ugye voltak olyan dolgok, hogy valaki menet közben cserélt winyót és az tönkrement, meg ilyenek, de akkor minek van ez a kapcsoló? Gondolom van valami szabály, hogy mit lehet és mit nem, menet közben csatlakoztatni, kapcsolgatni.
Én akkor is kikapcsolom a gépet, ha csak egy ventit akarok lehúzni/visszadugni. -
Cinege45
tag
Üdv.,
hamár a ventillátorokról van szó...;
Az alaplapra dugható ventillátoroknál három vezeték van.
Ki akartam próbálni egy kapott ventillátort és külön 12 voltos aksiról -tűhegyes-
tapintócsucs felhasználásával adtam neki feszülséget.
Azonnal elfüstölt...!
Gondolom, hogy a vezérlőkábel kapott 12 voltot!
Hogyan különböztessem meg a vezetékeket?
Köszi! -
jaja1981
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7653 üzenetére
2mm-es nem jó?
-
TESCO-Zsömle
titán
Sürge keresek 2db 23c11cm-es karcmentes, 5-ös plexilapot.
-
scope2007
addikt
hali!
pls aki tud adni pár hasznos ötletet, tanácsot az írjon be IDE:
giga 3D AURORA modding -
P@trick
tag
Hogyan tudok autóban 12V-ból a legegyszerűbben, legolcsóbban 1,5V-ot csinálni?
-
Garet3
csendes tag
-
Rive
veterán
válasz
ungarisch #7643 üzenetére
Öt venti, uramatyám... Vasaló is lesz benne
Amúgy az én alaplapomon az 'AUX' az a hangbemenet. Ilyen.
A négytűs alaplapi elviszi a háromtűs ventiket is. De jobban jársz, ha abból a zajturbina-kupacból minél többet direkt a tápra kötsz, a hangerőnek már úgyis lőttek. Amúgy ha nincs ezerwattos tápod, akkor öt ventire tuti semmi de semmi szükséged.
-
ungarisch
csendes tag
Sziasztok!
Kezdö vagyok e téren, ezert szeretném a tanácsaitokat kikérni.
Vettem egy házat, amibe 5db 12 cm-es venti fér. Namármost az alaplapom 2 aux-al rendelkezik(ide kell kotni a ventiket ha alaplaprol akarom tápolni, igaz?( tegyuk fel, hogy elülsö meg hátulso ventiket erre dugom rá, és a maradék 3at, ami a gép oldalan, es tetejen talalhato, amik jobban fujnak a tobbi hardwaret, azokat a tapra kell?es ha tapra akkor 4tüs ventillatort illene vennem? Bocsi hogy ha nagyon hulyeséget kérdezek, de valahol el kell kezdeni...
Válaszaitokat várom!
üdv
Á -
Rive
veterán
Azzal kezdődik a dolog, hogy milyen van benne most. Aztán megnézed az alternatívákat, hogy az új venti
- feszültségre ugyanolyan
- áramra körülbelül ugyanolyan vagy kisebb
- légszállításra körülbelül ugyanolyan vagy nagyobb
- zajra kisebb
- fizikai méretre ugyanolyan legyen.A tápokban levő ventiket (normális tápok esetén) a táphoz méretezik. Vaktában cserélni nagyon nem illik.
-
Garet3
csendes tag
Sziasztok, lenne egy érdekes kérdésem. Van a gépemben egy Atlas SF 350W-os táp, de a ventillátora borzalmasan zajos, Van itthon elfekvőben egy 8 cm-es ventillátorom, 12V 0,15A-es. Szerintetek ki lehet cserélni erre a ventire a tápban lévőt??
(Hogy most milyen van benne gőzöm nincs..)
Köszi a választ.
-
Hedgehanter
őstag
Koszi kozben a google megtalalta nekem....
All about power supply cables an connectors
-
14adam
addikt
válasz
Hedgehanter #7636 üzenetére
A piros vezeték az 5v a sárga vezeték meg a 12.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #7636 üzenetére
Ugy hogy kihuzod a sargat ami a 12 voltos ag...
-
Hedgehanter
őstag
Hogy tudok a 12 voltos agbol 5 voltosat csinalni?
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
kell valamitől tartanom,ha egyik napról a másikra iszonyat erősen kezdett világítani a kék neonom a gépben?
Egyáltalán látott már valaki ilyet?
Nekem tetszik,mert nem kell lámpát kapcsolnom sem,de azért félek a zárlattól
üdv
-
Narancs
őstag
válasz
jaja1981 #7629 üzenetére
Először is kösz a választ
Bocs a nagy izgalomban tényleg lemaradt egy nulla: 0,03 alapfeszen, 0,1V emelésnél 0,07V az ingás, és így tovább fölfelé...volt már pár lapom, köztük nagyon olcsó lapok is, de ilyet egyik sem csinált.
Sziloplaszttal próbálkoztam, de nem szüntette meg a ciripelést, csak jobban melegedett a cucc, szóval inkább leszedtem. Pillanatragasztó lehet, h jobb lenne?Honnan tudom meg, hogy ami most van fent tekercs, az milyen tulajdonságokkal bír induktív ellenállás és átengedő áram nagysága tekintetében?
-
jaja1981
addikt
válasz
Narancs #7628 üzenetére
Uh.
Na először is.
Amit írsz, azt pontosítsd léci.
Most mennyid droppol a lap? 0,3, vagy 0,03V-ot, mert nem mindegy. 0,03 az semmi, akkor ez egy jó lap.
A ciripelést egyszerűbben is megszüntetheted, ha ragasztót öntesz a tekercsekre pl.
A tekercsekből lehet kapni boltban, ami kell az induktív ellenállásuk (mH) és az átengedhető áram nagysága (A). Bár tapasztalat, hogy ezek a tekercsek nem tudnak tönkre menni, mert semmi másból nem állnak, mint egy vasgyűrű, rátekerve lakkozott rézszállal.
A ciripeléstől a lakk lekophat így a vas mag zárja a hurkot ettől elmászhat a tekercs induktivitása.
Ez lehet.
Ám ez előtt mindenképpen írd be a droppolást alapfeszültségnél terhelve és terhelés nélkül.A kondikat lehet cserélni nagyobb kapacitásúra és feszültségűre.
Bár lehet, hogy jobb lenne a feszültségüket megtartani, mert a különböző kondiknak más a felfutási idejük, ami zavart okozhat. -
Narancs
őstag
Szia!
Alap beállításokon is csinálja, 1.25V helyett 1.26-ot ad idle, 1.23-at terhelve, ez 0.3V ingadozás, ami nekem soknak tűnik, de 1.35V körül már 0,7V az eltérés, és minél tovább emelem a feszt, annál nagyobb, és a hang is annál erősebb.
Forrasztással nem lesz gáz, kondikat volt szerencsém cserélni párszor, ettől nem félek.
Egyébként észrevettem, hogy az egyik tekercs ide oda mozog a lapon, ha megfogom kézzel elég könnyű mozgatni, szerintem ez se normális. Vagy ez nem számít?
Kondik állapota jó, azzal nincs baj.
Amúgy azért gondoltam az A8N-E-ről leszedni a tekercseket, mert ugyanilyen 3 fázisú lap, mégis beton stabil feszt adott procinak, 0,1V ingadozás sem volt. Tehát ott valamit jobban csinált az asus, arra gondoltam azok a tekercsek jobbak / erősebbek / stabilabbak stb...
Tényleg, kondiból úgy tudom nem baj, ha nagyobb feszültségűt teszünk be, mi a helyzet a tekerccsel?
Okozhatok visszafordíthatatlan kárt? Táhr tegyük fel, hogy nem egészen ugyanolyan tekercseket teszek forrasztok fel, nem megy vele a lap, stb, ha visszateszem a régi mekkora esélyem van, hogy azért menni fok a lap?Bocs a sok hülye kérdésért
-
válasz
Narancs #7626 üzenetére
Hali!
amit leírtál az egy teljesen normálisjelenség. ezt hívják drop-nak. Minden alaplap doroppol valamennyit. csak ugye az nem mind1 mennyit. Az atom tuninger lapok nem csak jobb freki és fesz értkékeket tudsz beállítani, hanem a drop-ja is kevesebb.
monjuk a cicergő hang monjuk már annyira nem jó. az valszeg a túl nagy terheléstől csinálja. Alap beállításon nem csinálja? a tekercseknek van pár paramétere. menetszám, réz vastagság, ferrit vastagság, anyag. ezek nem hátrány ha stimmelnek. max egy ugyan ilyen alaplapon fogsz pont ilyeneket találni.
Én javítottam már már alaplapot, de nem egyszerű. a sok rétegszám miatt elég macera, és ha nincs egy jó pálkád, neki se kezdj, mert csak nagyobb kárt csinálsz mint hasznot
nem látom jól a képen.... kondik milyen állapotba vannak? nincsenek felpúposodva a proci, és a feszstab körül? -
Narancs
őstag
Sziasztok!
Elektronikai kérdésben kérném a segítségeteket!
Adott egy Asus m2a lap, következő a baj vele: ha beállítok egy gyárinál magasabb értéket a vcore-nak, akkor idle többet ad neki, terhelten meg kevesebbet. Minél inkább emelem a feszt, ez annál inkább így van, megspékelve egy eléggé idegesítő ciripelő / sziszegő hanggal ami az alaplapból jön. Gyakorlatilag az egyetlen fesz amit képes tartani a lap az a gyári, leglábbis az Everest szerint. A többi ilyen lappal nincs baj, mindenki boldog vele.Kérdésem a következő: Mi a megoldás?
Én arra gondoltam, hogy veszek tekercseket és kicserélem az összeset ami a lapon van. Van ennek valami akadálya? Milyen tulajdonságai vannak egy tekercsnek? Milyet kérjek a boltban? Vigyek be egyet a lapról és kérjek ugyanolyat?
Megoldás lehet, ha egy másik hasonló alaplapról (a8n-e) átforrasztom a tekercseket (kvázi kicserélem őket)?A képen is látszik, hogy a tekercsek nem teljesen egyformák, de nagyon hasonlóak.
Segítsetek plz!
-
Csádám
tag
Hali!
Ezt szeretném megvalósítani. Valaki tudja, hol lehet az alkatrészeket beszerezni? Webes katalógusokban nem találtam őket (főleg a fehér csati és a 2*5 tüskesor a para), személyesen nincs időm sajna körbejárni minden boltot.
Aki tudna segíteni, hogy hol találom ezeket, írjon. thx.
üdv
-
KO.zmahov
tag
Tuningereknek moddereknek érdekes lehet! Katt!
-
TESCO-Zsömle
titán
Hi all!
Lehet valahogy szűrni az UV-ledet, hogy a látható ibolya tartomány ne jöjjön ki??
Köszi!
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszka_88 #7617 üzenetére
Szia! Látom elvagy.
Símán megoldható az elképzelésed, én is használtam már Zalman fan mate 2-t csak nem házventinél ,hanem videokarinál. Tökéletessen mükődött.
Kártyacsere óta viszont nálam is rendszerhútésbe jeleskedik. -
Sziszka_88
tag
válasz
Sziszka_88 #7618 üzenetére
Srácok ! Egy kis figyelmet!
-
Sziszka_88
tag
válasz
Sziszka_88 #7617 üzenetére
valaki?
-
Sziszka_88
tag
-
atubus
csendes tag
Üdv minden kedves fórumozónak!
Szeretnélek titeketet megismertetni egy új eljárással, a víz transzferes nyomással(vtn). A vtn új távlatokat nyit a számítógépek optikai tuningjában is!
Ha érdekel látogasd meg vázlat-oldalamat a http://vtnfehervar.comli.com címen. Itt a fontosabb infókat megtudhatod! Ha kérdésed van, az oldalon található e-mail címre küldheted! -
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Logitech harmony távirányítóm, amin szerintem két fajta gombtípus van. Van mikrokapcsolós, meg van a hagyományos, ami ilyen gumiharang féleséggel érintkezik a nyákon létrehozott elektromos "vezető spirálhoz" , amit rövidrezár talán, ha megnyomom a gombot. A mikrokapcsolók működnek frankón, ellenben a másik féle gombok egyáltalán nem. Lenyomáskor érintkezik, de gondolom nem zárja az áramkört, nem tudom miért (lekophatott a vezető réteg róla?). Mivel lehetne rendbehozni a gombokat, mert már gyakorlatilag használhatatlan.
-
jaja1981
addikt
Na hol is kezdjem.
Ez szálcsiszolt alu, vagy korrózió mentes acél előlap.
Ha ezen csiszolsz, az meglátszik, otthon nem tudsz így csiszolni.
Javaslatom.
Faragd ki ahogy akarod, és fújd le.
Ilyen kicsi feliratokat lehet venni öntapadós formában, amiket felragaszthatsz.
Sőtt! Olyan is van, mint a kis modelleknél, olyan hajszál vékony, amit felraksz, és az egészet lelakkozod, akkor belenézve még fénytörésre sem látszik, hogy az matrica.
Olyan, mintha festve lenne.
Ezt javaslom. -
jaja1981
addikt
Ez nem lesz valami faja megoldás fogyasztás mérőre, mert a karburátorban van egy bizonyos tűszelep úszóval, ami szabályozza az úszóházban lévő tüzelőanyag mennyiségét, nehogy az AC pumpa túltöltse, és kifollyon, vagy benyomja a szívósorba a porlasztón keresztül.
Na most ez a kis szerkezet néha teljesen elzárja a tüzelőanyag útját, magyarán a műszered nem fog mutatni semmit.
Ezt úgy képzeld el, hogy alapjáraton, ez hol nyit, tölti az úszóházat, ha megtelik elzár és ha kicsit fogy újra kinyit.
Ezért fogsz kis terhelésen hülye adatokat kapni. -
zodo
nagyúr
válasz
jaja1981 #7600 üzenetére
Tervem ,hogy ebbe a deck-be beköltőztetek egy pc-t.
Igen, a régi felíratokból párat iktatni ,helyükre újjat varázsolni.
De nem tudom ,hogy álljak neki ,mert még nem csináltam ilyet és ehhez hasonlót.
Nem akarom elrondítani ,inkább úgyhagyom. Ezért szivessen fogadok bármilyen ötletet.
Szerinted,ha jól ki van maszkolva a felírat akár fújhatnám is ?
Mondjuk elég pepecs meló lenne,gondoltam rá én is ,de a legjobb ötletem is csak annyi,hogy "negatívot" festek. Úgyértem,hogy minden felíratott lecsiszolok felmaszkolom a kívánt szöveget és festés.Végeredmény: alu színűek lesznek a felíratok és a régi alu "háttér" ,pedig akár fekete vagy bármi más csak így elvesztem az eredeti "alu dízánjt" -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire illik ide a kérdés, de azért megkérdezem, hátha
Adott az autóm, annak van 1 benzincsöve, amin megy a karbiba a benzin. Gondoltam mekkora fless lenne rárakni egy fogyasztásmérőt, ami mutatja, mennyi benzin folyik épp át rajta.
Nézem a conrad oldalát, ahol találtam ilyen átfolyásmérőket (pl: [link]) amik impulzusokat adnak ki (ez pl 10000-et ad ki 1 liter alatt)
Kérdésem: ezekkel az impulzusokkal mit lehet kezdeni? Értem azt, pl gondolom lehet egy ledet villogtatni, de az azért mégse egy elegáns megoldás
Lehet ezt valahogy pl egy mutatóval vagy digitális kijelzővel megjeleníteni? Vagy másfajta megoldás, amivel elérhetném a célom?
Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Filmvilág
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- További aktív témák...
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest