- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Sziasztok! Segítsetek nekem légyszives!
Van egy hűtőventim (12V, 1.1A) és egy kék, valamint egy piros vezetéke. És kész. Nagyon szeretném betenni a házba, mert pont illeszkedik a 9cm-es keretbe, de nem tudom mit hová kössek. Az alaplapi 3 tűs már foglalt, az gyárilag benne van a házban, ezért a molex-re kéne rádolgozni.
Kérdéseim: melyik kábelt melyikre kössem (piros, kék -> sárga, fekete, fekete, piros)
Mekkora maximális teljesítményt szabad a molex csatin felvenni?
Köszi minden válaszért! -
Kvazár
őstag
1. A SAR rendszerek nem a legjobbak vagy csak simán elavult, ezért gondolom azt, hogy az olcsóbb és egyszerűbb AB osztályú erősítőt tennék bele.
2. Talán, ha olyan táp lenne mögötte ami áramban ki is tudja szolgálni, akkor nem torzítana 3/4 hangerőtől.
3. Na ebből nem tudom mit akartál kihozni:
Kiestem a az újbóli szerkesztésből de azt le akartam írni hogyno offenz a részemről hisz úgy vettem észre nálam okosabb emberrel legalábbis ebben a témában tuti beszélgetek[/I
] -
dfdfdf
őstag
Ezt az osztályfőnököm mondta "ökölszabály" ez a minimum köszönöm hogy előhozod a "tanultakat"
. De nagyon kétlem hogy AB osztályú az erősítő benne . meg 12 Amperes a biztosíték ha jól rémlik benne bár úgy AB be is belefér.
Meg a somogyi amit ráír az bőven túlzás mindig alapon 9A elégnek kell hogy legyen neki. Teljes hangerőnél már a kicsi mélynyomónak az anyukája is recsegszóval 3/4ed hangerő is nagyon túlzás ennek az eszköznek és ezen az alapon bele kell hogy férjen.
-
Kvazár
őstag
-
dfdfdf
őstag
hát ehez kemény trafót kell csinálnod annyi szent
Ha 250W a hangszórónak leadott teljesítménye akkor ki tudjuk számolni hány A kell neki
250/12=20,8A de ezt még meg kell szoroznunk 1,33 hiszen az erősítő "fűt" is
20.8*1,33=kb 28A jön ki.
De szerintem az erősítö max 100Wot adhat le 12A elégnek kell hogy legyen neki.Kapcsolóüzemű tápokat boltban kaphatsz hozzá, De szeintem egy nagy 12es torroid lenne a legmegfelelőbb ha tudsz nagyon olcsón szerezni mert 12Vos 12 A trafót nem olcsón tekernek :S
nem módosítok de keresgéltem neked:
Ilyened van elvileg
nah ez 80W kimenő összesen.
80/12=6,7 ez szorozva 1,33al az kb 9A jelent teljes terhelésen amit előttem linkeltek táp le tudja majdnem adni így megfelelő lehet a számodra. De jobban megbízok egy valódi trafóban hisz azt nem kínában gyártják -
Dude8
tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Technics SA-EX300 AV erősítőhöz. Van egy kocsiba való (12V-ról) üzemelő aktív mélyem, amelyet be szeretnék kötni a rendszerbe.
Az a problémám, hogy a hálófeszből szeretnék 12V-ot csinálni és keresem a megoldásokat rá. Természetesen bolti megoldások is érdekelnek, esetleg kapcsrajz és alkatrészlistának is örülnék!
Előre is köszi a válaszokat!
-
ThePoweR
senior tag
Elég drága lenne a hosszabbító beszerzése. De majd körülnézek itt a környéken. Már nem garis mert a 4 pines csati hosszabbítva van így is. Mivel alsó tápos a ház aztán sehogy se ért el. Meg feketére van festve szal lesnének gariba.
Itt még nem volt feketére festve semmi.
Na szóval olyanokkal kötném össze. Olyan mint az érvég hüvely csak 2 vége van aztán ugyanúgy össze kell sajtolni fogóval.
-
ThePoweR
senior tag
Üdv!
Tápomon szeretném meghosszabbítani a kábeleket. Kérdésem az lenne hogy ez befolyásol valamit? Csatlakozásokat ilyen sajtolható "kötőelemekkel" oldanám meg, vagy tudtok valami egyszerűbb olcsóbb kisebb összekötési módszert? Ilyenekre gondolok pl hogy ellenállás növekedése okozhat e valami gondot vagy hogy egy másik táp kábeleit használom.
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Mivel tudom szépen kivágni a ház hátulsó ventilátor rácsát?
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy ledes kapcsolóba, csak épp a bekötését nem tudom.
Kerestem a neten, de az adatlapja nem tartalmazza.
Lomexnél ilyen néven fut: ROCKER D=20 3P SPST R13-112B9-GRE (G-S) RoHS ON-OFF 6A 250VAC BK/BK/GREEN LENS LIGHT:LED 12V
Ez lenne az adatlapja: [link] (Lehet csak akkor lehet megnézni, ha bejelentkeztek a Lomex oldalára.)Nekem a zöld ledes, háromlábú kivitel van, és 5 meg 12 V-ok kapcsolgatására használnám.
Ha valakinek lenne 5lete, hogyan kössem be, annak nagyon örülnék.Thx.
-
PHM
addikt
válasz
urbanjozsi #9377 üzenetére
Igen, világítani fog, csökkent fényerővel.
Ha kicseréled az ellenállást az eredeti érték harmadára,
nagyjából úgy fog világítani, mint korábban. -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok4
Hozzáértőtől kérdezném.
Adva van egy led, előtte egy ellenállás amivel 12V-ról működik. Ha 5V-ot adnék neki, akkor világítana-e még, ha igen, akkor csökken-e a fékerő?
Köszi -
And
veterán
válasz
superecneB #9375 üzenetére
Ok, ok, nem volt drága, de mégis azon gondolkozol, hogy most mihez kezdj vele. Amúgy meg minden drága, ha megveszed, és utólag kiderül, hogy számodra teljesen használhatatlan. Így az ár/érték aránya számodra kifejezetten rosszul alakul
..
-
And
veterán
válasz
superecneB #9370 üzenetére
"Van esetleg ötleted ha már "kidobtam" egy kis pénzt erre az AC/AC adapterre"
(Az AC-AC 'adapter' közismertebb neve: transzformátor. Tehát vettél egy bedobozolt 24V-os hálózati trafót, ezek szerint nem túl olcsón..
Mod.: 24V-os halogén spotlámpákhoz például tökéletes, természetesen a trafó terhelhetőségén belül. )
-
válasz
Csatit lenyisszantani, lecserélni a legkevesebb.. ahoz gány esetén még páka se kell...
24 volt AC.. hát.. nem tudom szerintem nem sok mindenre.. esetleg próbáld meg elpasszolni, hátha kell valakinek...
-
válasz
Háát.. ha kap egy normális méretű bordát, akkor akár igen...
Amit linkeltem táp (második 2000ft ért) nem lenne jó? nincs vele gond, nem kell "barkácsolni".. és nem kerülne sokkal többe, mintha megvennél mindent. (gratz, kondi, stab ic..esetleg egy jó kis hűtőborda.. és a munkaidő) -
superecneB
őstag
És erre az IC re elég lenne egy passzív hűtés?
Most nézem a vterás egységet az már majdnem jó csak le kell majd nyisszantanom a csatiját, 2x5,5x12mm es pin kell rá.
Van esetleg ötleted ha már "kidobtam" egy kis pénzt erre az AC/AC adapterre, mire tudnám itthon használni? Milyen eszközöket szoktak vele működtetni? -
milanovics
tag
Inkább vegyen egyet vaterán, teszveszen vagy akárhol egyben de ne gányoljon feleslegesen mert a kormány nem fogja szeretni ha véletlen megkapja a 31-32 voltot. A stabkocka meg azt nem ha nincs megfelelő hűtése. Egyenirányítás és pufferelés után eleve praktikusabb lenne egy DC-DC konverter.
-
Jaja!
És hopszlá!
Találtam egy ilyet! Ez talán mégjobb mint az előző, mert ezt nem kell dobozolni,ki tudja, talán még a csatlakozó is jó... kapcsolóüzemű lehet.. áramban is erősebb. 1,5 amper.. árban ugyanúgy 2ezer.. eddig ez a legtutibb.. (még van 4 lap.. 24v -re kerestem.. dobott pár találatot)
And
Na igen... a 24voltosnak nem néztem még meg az adatlapját, én eddig max 12 voltosokat használtam, annak úgy rémlik 4-5 volt + fesz elég volt.. pláne ha nem a max 1A-t szedte ki az ember,hanem csak 3-500mA-t max.De ezek után meg pláne ebben a hsz-ben linkelt adaptert ajánlanám.. gondolom te is.. 2000 ft+posta.. nem kell vele szenvedni...
(magamnak lehet megcsinálnám a tápot, mert van itthon gratz, kondi, stab is.. bár 24-es valszeg nincs, de 12-es tuti, max. vagy megemelném a feszét , vagy egy 723-assal építeni.. bár ha jól rémlik van egy őő... juj mi is.. asszem 317-es változtatható feszstabom is itthon.. ráadásul a huh.. de rég foglalkoztam vele.. TO.. xx a kerek tokozású.. ami nagyobb áramot elbír)
Bár utólag belegondolva.. azt még dobozolni kellene.. elrakni valamerre.. lehet vennék én is egy ilyet inkább
bár ugyanakkor itt van a lábam alatt egy régi szerzemény, +-12V +-5V os táp.. rádugnám és csók
igaz, hogy 7812-es a 12voltos része, de van hűtése rendesen. -
And
veterán
(Az ellenállást tényleg felejtse el, de az a 18W nem az ellenálláson eldisszipált teljesítmény, hanem a táp által leadott maximum lenne, az 'ellenállás' után. Ha stabkockát használ, az éppen annyira melegszik, mint egy ellenállás tenné, ha pont annyi feszültséget ejtenénk rajta, hogy a kimeneten 24V DC maradjon. Ilyen értelemben a stabilizátor annyiban segít, hogy fixen tartja a kimeneti szintet /mivel ez a lényege/, és hogy könnyebben hűthető, de épp olyan forró lesz, mintha ellenállás volna. Hátránya viszont, hogy egy 78xx bemenőfeszültsége legfeljebb 35V lehet /ill. egyes 24V-os kimenetű típusoké 40V/, és ez már nagyon közel jár a bemenetre üzemszerűen kerülő szinthez.)
-
Háát nagyon rég tanultam már, de szerintem az ellenállást felejtse el.. pláne ha felvesz 750mA körüli áramot. (24*0.75=18W!!!)
Én a helyében a következőt csinálnám.
Gratz kocka (ami nem feltétlen kocka alakú) egy puffer kondi.. majd egy fesz stab IC egy kis hűtéssel. Ez így lenne a tuti.. Ha jól rémlik, a 78xx-es sorozatban van 24voltos.. mindjárt utána is nézek.
Persze csak ha van forrasztó páka, némi cin cin, és meg tud különböztetni 3 lábat egymástól az illető...azaz superecneB (bocs.. vissza kellett hogy keresselek)
Vagy jött az ötlet, hogy esetleg vaterán is körbe lehet nézni..
Találtam pl egy ilyet. ez akár még jó is lehet! (24V 0,3-0,8A ahogy elnézem az adattábláját, valószínűleg állítható valahogy az áramkorlátozás benne..)
2000 Ft+posta.. nem olyan vészes.. pláne ha nem megy a forrasztás... -
moha21
veterán
válasz
superecneB #9363 üzenetére
Igen, ennyi lesz a kapott fejszültség. Lehet ellenállás, az viszonylag egyszerű, csak annak a teljesítményére is figyelni kell, ne melegedjen szét.
-
moha21
veterán
válasz
superecneB #9361 üzenetére
Sima trafónál elég egy great híd+ egy elektrolitkondi puffernek. Pár száz Ft.
Viszont az egyenirányított áram feszültsége gyök2-szerese lesz, a váltakozóénak. ( szinusz esetén )
-
-
Kvazár
őstag
válasz
superecneB #9358 üzenetére
Mintha azt mondtad, volna van 24 V-os adaptered, csak az AC?!
Az és a kormány közé kell betenni egy graetz hidat és egy puffer kondit, és máris remek kis egyenirányított tápfeszed lesz. Igaz, nem pont 24 V-os, hanem kb. 23 V-os, de szerintem az már mind1. -
Kvazár
őstag
válasz
superecneB #9355 üzenetére
-
milanovics
tag
válasz
superecneB #9355 üzenetére
Ez jónak tűnik.
-
superecneB
őstag
válasz
milanovics #9354 üzenetére
Használtan hol tudok keresgélni?
Ez esetleg egyenáramú? -
milanovics
tag
válasz
superecneB #9353 üzenetére
A kérdés hogy mennyit szánsz rá. Ezt nézd meg, itt van egy két megoldás. Én a helyedben használtan kutatnék egyet.
-
superecneB
őstag
válasz
milanovics #9352 üzenetére
Hmm. esetleg nem tudsz boltot ahol kapni 24V, min. 750mA-es egyenáramú adaptert? Debrecenben egy boltban sincs.
-
milanovics
tag
válasz
superecneB #9351 üzenetére
Kizárt hogy jó legyen.
-
superecneB
őstag
válasz
milanovics #9350 üzenetére
Hoppá akkor ez nem lesz jó a kormányhoz?
-
milanovics
tag
válasz
superecneB #9349 üzenetére
Ez váltakozót ad. Output AC = alternating current.
És a ~ jel is a váltakozóra (szinusz) utal.
-
Zummmm
csendes tag
Sziasztok!
A képen látható egy ABIT AV8 alaplap hátoldala. A nyilakkal jelölt két alkatrész hiányzik sajnos, ezt leszámítva hibátlan az alaplap. Sajna nincs a környezetemben ilyen alaplap, amin kimérhetném, hogy mi ez a két cucc, mit forrasszak be
. A kérésem az lenne, hogy ha van valaki, akinek ilyen lapja van és segítene nekem MSN-en kideríteni, azt nagyon megköszönném. zummmm@freemail.hu.
Előre is köszönök mindennemű segítséget! -
pottyantós
aktív tag
-
Kvazár
őstag
válasz
pottyantós #9345 üzenetére
Én a duplát venném. Az gazdaságosabb!
Nekem Innova csövem van, és Revoltec dupla csövem, de semmit nem ér.Nem látom, hogy annyira UV aktív lenne.
Ha neked bejön a Masterkleer cső, akkor dobnál pár képet róla? Én is tervezem a HF rendszerre való áttérést, de nem tudom milyen csővel tegyem.
-
dfdfdf
őstag
válasz
superecneB #9343 üzenetére
igen egyenáramot ad le a momo adaptere. Ha jól rémlik akkor még az adapter kapcsolóüzemű is
"könnyű mint állat" . a csati belseje legyen a + a külseje meg a - .
Jójátékot -
dfdfdf
őstag
válasz
superecneB #9338 üzenetére
alap esetben úgy van ahogy írta a fórumtársunk.
De van hogy fordítva kell bekötni. Sött láttam olyat is hogy ilyen dugóval szerelt adapter váltóáramot adott le s a gépben volt egyenirányítva s pufferelve....
Ritka de nézd meg hátha -
Kvazár
őstag
válasz
2* ment. Bocsi.
-
Kvazár
őstag
válasz
Külső rész a -/gnd, belső rész a +. Ez az alap eset.
-
Kvazár
őstag
válasz
superecneB #9336 üzenetére
A Lomexnél is csak ilyen néven fut: TÁP DC APA 3.8/1.0 DCP-3810-1 LENGŐ 9.5mm
(Elérés hozzá: Csatlakozók- táp- adapter) -
superecneB
őstag
Üdv!
Ennek van valami "beceneve"? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
WolfheartGR #9333 üzenetére
Érdekes jelenség...
-
WolfheartGR
őstag
válasz
molnarpeter #9332 üzenetére
Közben felhomályosítottak egy másik topicban.
Ezek a revoltec szabályzók szeretnek alternatív zenekarokat alakítani bizonyos ventillátorokkal. Sajnos különböző hangok kiadására gerjeszti a 12-es ventiket. 9,2-essel szépen elvan.
Hát ez jutott... -
molnarpeter
nagyúr
válasz
WolfheartGR #9331 üzenetére
Ugyanezeket a ventiket másik szabályzóra kötve is próbáltad? Lehet, hogy a ventinek nem tetszik a kisebb fordulat...
-
WolfheartGR
őstag
Hell!
Valaki használ 3,5-ös helyre stimmelő Revoltec ventiszabályzót?
Amennyiben igen, neked/nektek is fura hangokat hallatnak a 12-es ventillátorok, ha leszabályozzátok őket? A családban lévő másik két panelnál nem tapasztaltam ilyet, igaz tény az is, ezek más kategóriát képviselnek. -
Kvazár
őstag
válasz
Daemon09 #9328 üzenetére
Ha a tápba belenézel, akkor mindent normálisnak látsz? Alap esetben én akkor is a tápra gyanakodnék, hogy nem bírja a terhelést. Ki kéne egy másikkal is próbálni azt a hardver környezetet. Ha akkor is ingadozik, vagy kimegy a bizti a másik tápban, akkor meg tuti a hardver hiba.
-
Köszönöm a válaszokat.Elviszem inkább megnézetem egy szerelövel ugyse kérhet sokat érte max 1k annyit meg még megérne nekem
-
válasz
milanovics #9324 üzenetére
Tanúsíthatom!!
Igaz csak egy 10-20micros lehetett, valami 5-6 voltos. (walkmanban)
A kis műhelyasztalkámnál volt egy panelem.. csak rádiónak használtam.. a tápomról ment...csak épp elfelejtettem,hogy felcsűrtem asszem 12 voltra a tápot.. volt nagy durr mikor kapcsoltam a tápot.. kondi kupak meg homlokon koppintott
asztal meg tele lett szösszel.. gyors le is kapcsoltam..
A vicc, hogy a panel utána még működőképes maradt(lehet megvédte a tápban lévő áramkorlát.. olyan 2-300 mA körülire volt beállítva
A régi szép idők
Jah.. rövidzárat én se javaslom!
-
válasz
milanovics #9320 üzenetére
csak egy 400w-os codegen táp
Szóval nem nagy érték,de most épp kellenne egy..De akkor az nem jó hogy összekötöm a lábát és megnézem mi van vele?
-
-
Sziasztok.
Van itt nállam egy tápegység,ami semmit se csinál.
Szétszedtem találtam benne egy biztositékot,ami szerintem rossz.,képet rakok róla.Az lenne a kérdésem hogy valóban rossz?Ha igen megcsinálhatom azt hogy összezárom a 2 lábát addig hogy megnézzem az e baja a tápnak?Persze csak proba miatt,utána rendesen cserélek benne csak nincs itthon olyan.
A második képen jelölöm hol zárnám össze,Köszi a választ.Üdv! Lajos.
-
Kvazár
őstag
válasz
Daemon09 #9312 üzenetére
Hát első körben próbáld meg a tápot lecserélni.
De kipróbálhatod azt, hogy minden fogyasztó nélkül bekapcsolod és ha akkor is ingadozik, akkor a táp kuka.
Ezt úgy tudod megtenni, hogy az alaplapi csati zöld vezetékét (power on) valamelyik feketével (GND) összekötöd.
Erre lehet kapni külön kis dugót ami ezt megteszi, de én csak simán gémkapoccsal kötöm össze, és szigetelő szalaggal leragasztom, hogy nem zárjak semmi mást rövidre és ne essen ki. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy Seasonic tápegységem és olyan problémám van vele, hogy 12V-os ágon 10-12V között ingadozik a feszültség. HDD-t rákötve nem is pörgeti fel. Mi lehet a hiba? Milyen alkatrész csinálhatja?
-
-
Kvazár
őstag
Hát a legbarátibb megoldás az a plusz ág behelyezése lenne.
Sorrendben írva 2. helyen a sata hosszabbítós áll.
3. a 8-as ág megcsapolása, 4. az alaplapi venti helyére kötés.Szvsz, ez a sorrend a lehetőségeidet nézve.
Valahogy nem tudsz olyan csatit szerezni amivel az ágak csatlakoznak a tápodra? Így közvetlenül a tápra tudnád dugni a ledsort.
-
UdVi86
aktív tag
A tápom Corsair HX450. Ha jól tudom egy ág van benne, nincs megosztás.
Úgy gondoltam hogy van egy 8pines hosszabbítóm. Kábelharisnyázás miatt vettem. Vennék egy 4 pines csatit, abba a két led vezetéket érvéggel beletenném és rádugnám a hosszabbítóra. Az alaplapomra csak 4 pin kell.
Másik megoldás lehet, hogy a 3 sata csatis kábelhez veszek egy sata (apa) - sata (anya) + molex (anya) osztót és a molexre kötöm a ledet, a sata meg megy a 3. eszközbe. Csak azt nem tudom ilyen elosztót árulnak-e.
Külön ágra azért nem akarom kötni, mert egy 4 csatis molex vezetéket (90cm) a led miatt nem akarok bepakolni a gépbe.
Mit mondasz, inkább a HDD-s ágra kössem a ledet, mint az alaplapira? Esetleg venti elosztót vegyek inkább? Bár mondom szabályoznám a ventiket 50%-ra és így a led lehet nem világítana vagy halványabban. A lapon csak cpu fan és 1 darab sys fan van.
-
Kvazár
őstag
Hát...?
?
? Elméletben igaz! Ha a tápod készítői a szabványt tartották, akkor az összes sárga +12 V-os és a feketék a GND-k, a pirosak meg a +5 V-ok, a zöld a power on... stb.
Elméletben tehát igaz! De gyakorlatban én ilyen eszközt nem kötnék a lapomra. Nálam is vannak világító dolgok, de azok mind külön ágon vannak az összes többi perifériámtól. (Igaz, az ágak java-része a tápon belül 1 helyre van kötve.)
De azt nem értem a ledet hogyan tudod a vezeték megbontása nélkül a 8 vezetékes alaplapi vezetékre kötni?
-
UdVi86
aktív tag
12V kell a led szalagnak. A ventit írta egy ismerősöm h jó, csak mivel szabályozom is, meg összesen 2 csati van így is a 3 ventimre, ezért arra gondoltam, hogy az alaplapi 8 pines vezetékre kötném. Az alaplapnak 4 kell, így marad még 4 (2 sárga + 2 fekete). Ha jól tudom a sárga a 12V. Akkor erre is mehetne, igaz?
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Egy ledszalagot szeretnék tenni a gépembe. A problémám az, h nincs molex kábel a gépben és nem is akarok emiatt betenni. 3 sata eszközöm van, amihez egy 3 csatis sata tápkábel kell. Ha ezt nem szeretném megbontani a gari miatt, akkor honnan tudnék még 12V-t szedni a gépből? Valami alaplapi csatlakozóból meg tudnám csapolni?
Üdv
-
Viktoár
addikt
Persze,itt a ph-n bundata -t ajánlották és már lebeszéltem vele.Egy 24 tűs és egy 2X2 tűs p4 hosszabbítót csinál az általam megadott méretben még a mai nap postára is adja.Harisnyázást nem kértem rá mert nem fog látszódni ha minden jól megy.A két kábel postával együtt sem kerül annyiba mint az általad linkelt nzxt hosszabbító.Ha gondolod beszélj vele az nem kerül semmibe.
Köszi a linket,bevallom férfiasan hogy lusta voltam keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Desert combat - battlefield 1942 mod
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest