- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Szilárdtest relével kapcsolhatok bármilyen fogyasztót?
Egy omron 5A-essel szeretnék egy 1-200w-os trafót. -
hszilard666
veterán
Allright, köszi, akkor ha aktuális lesz írok ide megint!
Köszi mindkettőtöknek! -
LLKobe
veterán
válasz
hszilard666 #17895 üzenetére
Akkor bízd rá valakire, mert szétszedés nélkül csak gányolni lehet...
-
SP4C3
veterán
válasz
hszilard666 #17893 üzenetére
Szinte lehetetlen. Könnyû szétszedni, sokszor csináltam már èn is és tényleg ajánlom h szedd szét.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Urak!
Ventillátort szeretnék festeni, de nem szeretném őket szétszedni. Van erre lehetőségem?
Köszönöm! -
LLKobe
veterán
válasz
Nerazim #17890 üzenetére
Érdemesebb a venti méretéhez venni. Itthon is kapni, csak drágábban.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Porszűrő hálót hol lehet venni méterre? -
schumy1
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de felteszem.
Számít hogy az aksitól a kütyüig milyen kábel fut, már mint méretileg?
Az van, hogy egy 18650-es akksi és egy kütyü közt van kb. 1-1,5-ös hangfalkábel, és bár a kütyü tud max. rögzíteni 45 órát, de valamiért lekapcsol és csak kb. 23-26 óra van, mert olyan mint ha lemerült volna az akksi, ami nem igaz, mert még mindig van benne 4volt. Tehát azt feltételezem, hogy a kábel vastagsága, ergó sok felesleges energia veszik el és ezért kapcsol ki. Létezik ilyen, vagy ez hülyeség.
Azért jutott eszembe, mert régen egy nagyon vékony kábelellel volt összekötve és majd nem megvolt a 45 óra. -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Nézegettem az ebayen ilyeneket. Az lenne a kérdésem, hogy ha csak egy kis színt akarok vinni a házba mondjuk vöröset, mert szerintem a fekete házzal cool lenne, akkor ebből hányat és hova (fel, le, oldlara) tegyek. Nem akarok karácsonyfát ,de azért ne csak pislákoljon vmi benne. Előre is köszi. -
macko20
őstag
válasz
takacsbotond #17882 üzenetére
vagy olyat ventit venni amiben be van építve a színváltós +ki-kapcsoló
-
takacsbotond
őstag
válasz
macko20 #17879 üzenetére
Igen, a gari vesztéssel tisztában vagyok.Viszont, ha valaki mondana egy árat, hogy mennyiért csinálná meg az továbbra is érdekelne.
ll-kobe: Ezt pontosan hogy kéne elképzelni?Hol lehet ilyen spec ledet venni?Csak simán odaragasztom pillanatragasztóval a venti hátuljára?
-
macko20
őstag
válasz
takacsbotond #17877 üzenetére
A ledes rész a netes képek alapján csak a motor panelen elérhető ,tehát szét kéne szedni a ventit (ami gar vesztéssel jár) ahhoz h a panelen megszakítsd a fóliát és beforrasz 2db vezetéket a kapcsolónak,ha a panel így van kialakítva.....
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Olvastam, hogy a topicban többen is elvállalnak x összegért kis barkácsolást, forrasztást.
Érdeklődnék, hogy egy Aerocool Dead SIlence ventilátorra ki mennyiért szerelne fel egy kapcsolót, amivel a világítást lehet ki-be kapcsolni.
Lehetőleg privátba.Előre is köszönöm! -
Czimby
addikt
Ezt a megoldást próbálta már valaki, működhet egyáltalán?
Sajnos a házamon csak 2.0-s előlapi usb aljzat van. -
zolika15
tag
Udv mindenkinek egy olyan segitsegre lenne szuksegem, hogy szeretnek csinalni meretre modularis kabeleket (nem hosszabitot) es meg szeretnek gyozodni hogy tokeletesen mukodik e mielott a tapegysegre csatlakoztatom, ehhez tudtok nekem valamiben segiteni???
Chieftec 500gd as tahoz lenne.
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Hathatós segítségetekkel elkészült a homemade ventiszabályzó, tökéletesen működik
A kábelezéshez egy RCA hosszabbítót vágtam szét, gyárilag fekete, három eres, könnyű volt blankolni is.
Persze egyelőre nem túl szép, szigszalaggal van csak a toldás, de nincs itt most forrasztópáka.Még szét fogom szedni, és szépen megcsinálom.
Be is szereltem a masinába:
Nagyon köszönöm a segítségeteket
-
And
veterán
válasz
BRIKLY #17872 üzenetére
Első körben azt kellene letisztázni, hogy mi lenne vele a célod. Hangfrekvenciás mérések esetén a keskeny sávszélesség a jelalak mérésében annyira nem korlátoz ugyan, de egy ilyen relatív olcsó megoldás természetesen mindig kompromisszumos. Amit linkeltél, az egy olcsó, egycsatornás DIY-kivtelű panel, nagyon alap funkciókkal és kezelőszervekkel, valószínűleg komolyabb menürendszer és doboz nélkül. Látni rajta ugyan egy USB-csatlakozót (?), de erről a meglehetősen szűkszavú leírás semmit nem említ.
Ehhez képest egy USB-s szkóp tudásban jóval többet adhat, másfajta kompromisszumokkal: nincsenek saját kezelőszervei, se képernyője, ezért azzal egy (Windows-os) PC-hez és szoftverekhez lennél kötve. Cserébe sokkal többre képes, persze a képességek javát a PC-s szoftverek adják. Utóbbival rengeteg olyan mérést lehet könnyedén elvégezni, amelyet az előbbi csak nagyon korlátozottan vagy egyáltalán nem tud: kurzorok használata, egy rakás jelparaméter közvetlen megjelenítése (valódi effektívérték, Upp, fel- és lefutási idők, túllövés, frekvencia / periódusidő, pulzusszélesség, DC-összetevő, stb.), matematikai műveletek a 2 csatorna jele között (összeg, különbség, fázismenet, stb.), FFT (spektrumanalizálás, felharmonikusok megjelenítése, torzítás, stb), együttműködés más szoftverekkel (táblázat- és adatbáziskezelő, függvénykönyvtárak, stb).
A hangfrekvenciás tartomány jelalakvizsgálatra természetesen az első is megfelel, és alapszintű mérésekre is alkalmas, legfeljebb többet kell hozzá használni a szemedet és egy kalkulátort.
-
BRIKLY
veterán
Az igazat megvallva jelenleg nekem az is erősen kínai,amiket leírsz. Ezért sem szeretnék sokat költeni rá. Úgy gondoltam,ez az olcsó amit linkeltem tanulni,gyakorolni jó lesz. Csak az a baj,hogy amiket írsz,nem tudom,hogy gyakorlatban miben korlátoz. Mondjuk pl egy asztali erősítő javításánál mi az,amit ezzel nem,de egy komolyabbal ki lehet mérni?
-
And
veterán
válasz
BRIKLY #17870 üzenetére
Igen, valami ilyesmi lett volna a javaslatom. Ha nem gond, hogy csak 200 kHz az analóg sávszélessége (tehát legjobb esetben is csak a hangfrekvenciás tartományt alig meghaladó jelek vizsgálatára alkalmas, akkor szerezz be egy ilyet, de sajnos ez egy elég súlyos korlátozás.Úgy 60 euró körül már lehet hasonló - de bedobozolt - 2 MHz-es típust is kapni, vagy olyan 20 MHz-est, amely csak egy USB-s dobozka kijelző nélkül, a PC-t használja jelfeldolgozásra és megjelenítésre, viszont ennyi pénzért már két csatornát és esetenként két mérőfejet is kapsz hozzá. Ilyen megoldás is lehet alternatíva.
-
BRIKLY
veterán
Akkor ha jól működne tényleg,ennyiért ajándék lenne.. Mérőfej? hmm. azt nem is említett az illető,hogy van-e hozzá.
Magamnak kellene egyébként,nem eladásra. Mert meguntam,hogy ha bütykölök valamit,elakadok,kérdezek,és azt kapom,hogy ehhez oszcilloszkóp kellene..
Vagy többet érek,ha veszek egy ilyet? -
And
veterán
válasz
BRIKLY #17868 üzenetére
Normálisabb állapotú, nem kerek képernyővel rendelkező, használt 10..20MHz-es oszcilloszkópok olyan 100...150 euró környékén (esetleg kicsit olcsóbban vagy drágábban) mennek az ebay-en. De azok jó része kétcsatornás és láthatóan fejlettebb példány. Szóval ezért maximum az előbbi tartomány aljának felét-harmadát lehet elkérni ha valóban működőképes. Egy normális mérőfej sokat dobhat rajta
.
Mod: ha szeretnél jót tenni egy ismerősöddel, aki értékeli az ilyesmit, akkor - feltéve, hogy valóban kis hibája van, vagy működőképes - ingyen odaadod neki. -
imibogyo
veterán
válasz
BRIKLY #17866 üzenetére
A baj az "állítólag"-al van. Ha tényleg csak annyi a baja, akkor cseréljék ki és még mindig meg lehet venni (vagy ha nem ért hozzá az eladó, akkor engedje meg, hogy te átvizsgálhasd, hogy tényleg csak ennyi a baja). Más különben nagy belenyúlás is lehet belőle. Az árát épp ezért így elég nehéz belőni, mert nem tudjuk, hogy kuka szökevény, vagy egy tényleg tökéletesen működő egycsatornás oszcilloszkóp.
-
Lompos48
nagyúr
Lehet úgy is. De elég egyszerűen lekapcsolni, ha tudod (interneten kideríthető) mekkora a töltési feszültség végértéke. Amikor addig értél egyszerűen lekapcsolod, mert akkor van "tele" az akku. Ha NiMH akku lenne, annál kellene figyelni a maximum utáni inflexiós pontot töltés közben. A tiéd ólomakkunak tűnik, annál nincs ilyen.
-
Danex
addikt
Üdv, 12V-os (18Ah) SLA akkumulátorhoz illetve, más kapacitású akkumulátorokhoz tervezek töltőt készíteni.
Töltőnek ezt használnám és kb 1/10C-re állítanám az áramerősséget.
Túltöltés ellen arduino-t használnék amivel figyelem a feszültséget, majd ha elér egy bizonyos szintet akkor egy relé lekapcsolja a töltőt.
Kérdésem, hogy működhet ez így?
-
Ez elég gyakori halála a hagyományos háttérvilágítású LCD monitoroknak.
Az inverter tápja instabil lett kiszáradt kondik miatt. Ha azt mondod szépek, akkor mérj rájuk.
Jó esetben, ki tudod cserélni és megjavul.
Arra érdemes figyelni, hogy ugyan olyan kondikat vegyél kapacitásban, feszültségben nem baj a nagyobb.
Volt már érdekes köröm monitorral, hogy a 830uF helyett 1000uF-al próbálkoztam, mert hogy az egy tizedesvesszőnyivel olcsóbb volt. Olcsóbbnak olcsóbb, de nem jobb.Javítottam már így monitort, de volt olyan eset is, hogy nem segített.
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
Remek áron sikerült beszereznem egy 22" FullHD BenQ E2200HD monitort.
Alapból, ha standby állapotban van, akkor hallani az elektronikát, de csak egész közelről Ha bekapcsolom a monitort, akkor elég magas, cicergő hangot ad ki, kb 2 mp-ig, eddig van is kép, majd lekapcsol a kép és a hang is megtűnik. Kb ismét 2 mp múlva ismét visszajön a kép, de ugyanígy csak 1-2 mp-re, majd végleg visszamegy standby-ba.Találkozott már valaki ilyennel esetleg, vagy van valami ötlete erre? (Áthúz valahol?)
Szét van szedve jelenleg a monitor, le is videóztam hirtelen felindulásból, azt fel tudom tölteni valahova, hátha attól beugrik valakinek valami. Természetesen a hibajelenség is kihallható róla.
Kondik szépek, épek. Ha van vállalkozó szellemű pestkörnyéki gyógyász, akkor Dunaharasztiban megtekinthető, vagy ha vállalja valaki a javítást mondjuk egy tálca sör értékben max, akkor el is vinném hozzá.Köszi előre is,
-
BRIKLY
veterán
válasz
imibogyo #17852 üzenetére
Nekem is az volt az első gondolatom,hogy elállították valahogy. Kerestem a menüben állítási lehetőséget,de nincs. Aztán a belsejében. Nagyfeszen 3 poti van,2 focus,a harmadik meg a fényt buzerálja. Képcső végén 1 állítós izé van,de azt hiába tologatom,semmi észrevehetőt nem csinál.
-
imibogyo
veterán
válasz
BRIKLY #17851 üzenetére
Akkor passz. Mélyebben meg már én nem vagyok benne. Elektronikai részéhez nem nagyon tudok mit hozzászólni. A mechanikai részéhez is csak azért mert anno egy Samsungomnak is el volt mozdulva. Lényegében tizedmillimétereket kellett rajta mozgatni és rendbe jött, bár az is igaz, hogy nekem nem volt ennyire elállítódva mint neked, csak a képernyő szélétől egy-két centire volt a hordó hasa.
-
BRIKLY
veterán
válasz
imibogyo #17850 üzenetére
Nincs ilyen menüpont
Eltérítő résszel lehet valami,de az sem állítható sehol,tehát elektronikai probléma van.
Nem mozgatástól lett,emiatt cserélték le.Neten keresgéltem, és több helyen egy IC-t írnak hibának. konkrétan erre a típusra meg csak ezt találtam.
-
imibogyo
veterán
válasz
BRIKLY #17846 üzenetére
A régi TV-m tudott ilyen "hordótorzítást" állítani, pont úgy néz ki, mintha ez lenne teljesen elállítódva. Ha ez nem, vagy nincs ilyen menüpontod, akkor valószínűleg a képcső lesz a fő ludas. Esetleg az eltérítő/fókuszáló tekercsek is elmozdulhattak... Nem volt mostanában mozgatva a TV?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Harisnyázott hosszabbító kábeleket árul itt valaki?
-
Lompos48
nagyúr
válasz
LLKobe #17839 üzenetére
Nem kell más vélemény! Tesztként ideiglenesen használhatsz két különböző feszültségű elemet a táp helyett. Ha van műszered, akkor megméred a venticsatlakozóra érkező feszültséget. Ha nincs, akkor tesztelheted egy ellenállással sorbakötött LEDdel. A 2 állásban más fényerőt kell adjon.
Most azt fogod kérdezni: milyen ellenállással? Erre akkor fogok válaszolni, ha megírod milyen elemeket és milyen LEDet találtál a fiókodban. -
Pubszon
veterán
válasz
LLKobe #17834 üzenetére
A panelra lenne kötve az összes venti és egyszerre szeretnéd kapcsolni mindet hogy vagy 5 vagy pedig 12V-ról menjenek?
Ha igen, akkor annyit csinálj, hogy a linkelt molex hosszabbító sárga és piros vezetékét elvágod, a táp felőli végét bekötöd a kapcsoló két szélső pontjába (egyikre a sárga, másikra a piros), majd a panel felőli két vezetéket összekötöd és a kapcsoló középső pontjára bekötöd. A feketékhez nem kell nyúlnod.
Így az összes panelra kötött ventit tudod egyszerre kapcsolni, hogy 5 vagy 12V-ról menjenek. -
SP4C3
veterán
válasz
LLKobe #17834 üzenetére
Megoldható... Lenne, ha nem a bús csába lennék tőled.
Szerintem ezt te magad is megtudnád csinálni. Ha valami még egzotikusabbat akarsz, akkor 12V-on 1 12cm-es venti + ledsort átveszetsz egy potenciométeren és egész precízen tudod szabályozni.
Flottul nézne ki!
Sok sikert!
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem, és ha megoldható a dolog, akkor valakinek fizetnék is a szakszerű munkáért.
Tehát a kérdésem: Ha veszek egy ilyen board-ot:
Ami ugye semmi mást nem csinál, mint hogy egy molexről működtet több 3 pines ventit.
Amit meg szeretnék csinál(tat)ni, hogy egy darab kétállású kapcsolóval lehessen szabályozni a rákötött ventiket hogy 5V-on, vagy 12V-on menjenek. Fokozatmentesen, tehát a kapcsoló egyik állása az 5V, a másik a 12V.
Egy kis plusz fűszer a dologhoz, hogy a kapcsoló ilyen kellene hogy legyen:
Mert a házam oldalába akarom építeni, ahol már van egy ilyen kialakítva:
Szóval a kérdésem az lenne hogy megoldható-e ez amit elképzeltem szakszerűen, nem veszélyeztetve a tápot, sem semmi mást.
Ha megoldható, és valaki elvállalná az elkészítését, (alapanyagokat én adom) és megtudunk egyezni a munkadíjban, akkor megbíznám az elkészítéssel
-
imibogyo
veterán
válasz
Nerazim #17830 üzenetére
Ez amit bedobtam innen van. Túl sok érdemi infó nincs sajnos magáról a felfogatásról (vagyis én olvastam felületesen, csak belepörgettem neked), de hátha kihámozol belőle valamit. Eredetileg nem is ezt akartam linkelni, hanem egy másikat, de azt meg nem találom. Itt is mágneses felfogatásról ír a tulajdonos. Ezen a Fractal-on is mágneses az oldallap. Ő pedig merevlemez mágnesekkel oldotta meg.
Itt is van egy komolyabb mágneses mod. És még biztosan vannak szerte a neten a "acrylic side panel magnet" keresőszavakra.
-
imibogyo
veterán
válasz
Nerazim #17828 üzenetére
Szerintem simám. Mások is csináltak már ilyet.
Persze ha nem szép, akkor marad más megoldás keresése. -
Nerazim
őstag
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van egy XDL-happy 31 házikóm és szeretném lecserélni az oldalát víztiszta plexire. Az lenne a kérdésem, hogy van -e arra vmi spéci kütyü amivel úgy tudnám a plexit az oldalára fogatni, hogy azt bármikor le tudnám szedni és nem kellene csavarozni. Vagy a másik lehetőség, hogy az oldalára vágok egy nagyobb lyukat, mint a mostani és abba illesztem bele a plexit. Valami 4-5 mm -re gondoltam, legalább adna neki egy kis merevséget. Az oldalsó szellőzést megszüntetném teljesen. Nekem az első elgondolás tetszene. Minden javaslatot szívesen veszek -
maigret
csendes tag
A 7808-as stab IC 8V-os kimeneti feszültségét szeretném további 1-1,5V-tal csökkenteni!
Mivel lehet ezt megoldani? -
válasz
Goose-T #17819 üzenetére
Ja, jónak tűnik.
Én is gondolkodom, hogy APU-ra váltok, hasonló házba, a merevlemez(ek)nek (későbbre) meg veszek egy külső JBOD házat, és nem kell miattuk többé aggódnom.
-
válasz
Goose-T #17817 üzenetére
Nem rossz, vajon mennyire dustproof?
Már emlékszem! Igen, annak a háznak elég nagy rács van az "ajtaján", kár hogy nem lehet beszerelni 2db 80mm-es ventit a kasztni két keskenyebb oldalára.
Viszont nem gondoltam volna, hogy BT-02B-nek rosszabb a szellőzése. Hátulra próbáltál 60mm-es ventiket rakni? A Noiseblocker-ek 1.600-körül mennek.
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #17815 üzenetére
Egészen pontosan ilyen porszűrőt vettem.
Az FI-01B is megvan még, abban van a tévére kötött gépem A10-5700-zal. A BT-02B-ben pedig a programozós gépem van A10-7850K-val és két monitorral. Az FI-01B oldalán van kivágás, ott a kisebb térfogat ellenére is jobb a szellőzés, mondjuk a proci is csak 65W-os, nem 100.
-
Goose-T
veterán
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Mi annak az angol megnevezése, amivel különböző nyák panelokat lehet kiemelni?
Olyan mint amivel az alaplap van kiemelve.
eBay-ről szeretnék venni. -
válasz
imibogyo #17809 üzenetére
Abból a szempontból igazad van, hogy ez a porszűrő nem merev, simán "át lehet rajta nyúlni". Belülre kellene hogy kerüljön, kívülre meg egy vastagabb rács:
Esetleg egy fémrácsos porszűrő önmagában lehet a megoldás (1 2):
Vagy egy hasonló cucc, bár ilyet nem tudom, hol kapni:
Ja és érdemesebb lenne talán 120mm-es méretben gondolkodni, nagyobb a választék kiegészítőkben.
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Goose-T #17806 üzenetére
Lehetsz bármennyire ügyes, amikor felhevül a lemez és közben mondjuk egy flex még remegteti is azt, szinte elkerülhetetlen valamennyi sérülés.
Persze van amikor nagyon jól sikerül. Amit most vágtam ki Deego..-nak például szinte sehol nem pattogzódott le, vagy amit AndrewTDI-nek vágtam ott is csak 1-2 mm-t kellett javítani. De ez nagyon függ a ház festésének minőségétől is.
-
-
Goose-T
veterán
Sziasztok!
Van itt a topikban olyan ember, aki Budapesten lakik, és megcsinálná nekem pénzért (vagy jóféle házipálinkáért
) a lenti módosítást?
Adott egy Chieftec BT-02B-U3 ház:
Ennek az oldalába kellene vágni egy lyukat úgy, hogy rácsavarozható legyen (lehetőleg ne csak egyszer) egy ilyen 140mm-es fém porszűrő:
Sajnos nagyon gyatra a szellőzése ennek a háznak, megfő benne a vinyó, és gyakran felpörögnek a ventilátorok egy AMD A10-7850 APU-val, amin egy Scythe Big Shuriken 2 rev. b hűtőborda és egy Coolink SWIF2 120P ventilátor van. A ház elejében van még egy 80mm-es SWIF2 is, ami kifelé fújja a nagyon meleg levegőt (érzem a kezemmel). Sajnos a prociventivel szemben zárt a ház oldala, így kevés friss levegő jut a házba egyenes úton, ezen szeretnék segíteni a kivágásal.
Komoly jelentkezők privátot írjanak, hogy ne kerülje el a figyelmemet. Vélemények a topikban is jöhetnek.
-
imibogyo
veterán
válasz
Outblast #17802 üzenetére
Legegyszerűbb ha levágod a kábelt (sőt úgy látom könnyen szét is szedhető a csati rongálás nélkül), vagy lehet venni "2 pin-es molex" csatlakozókat és azokon keresztül adsz neki áramot valamelyik tápegység csatlakozóról (ez nagyon lassan jön be nem tudom miért, de szerintem nagyon hasznos gyűjtésem). Keresd meg a LED izzó pozitív lábát, mondjuk a következő kép alapján, mondanám, hogy gyárilag a hosszabb láb az, de azt most úgysem láthatod és nem is biztos, hogy meghagyták a gyárban. Ha ez meg van akkor erre rákötheted bármelyik molex 5V-os pozitív ágát. A maradék vezetékre pedig bármelyik fekete GND vezetéket rákötheted.
Szinte biztos, hogy 5V-osak a LED-ek. Ennél kisebb feszültség nincs kivezetve a tápegység kábeleire (kivéve a 24 pin-es csatlakozót). Ha pedig mégis 12V-osak a LED-ek, akkor csak halványak lesznek, de bajuk nem lesz és ekkor ugye még mindig adhatsz nekik magasabb feszültséget. Ha viszont elsőre sokat adsz nekik, akkor már nem biztos, hogy lesz második esélyed, sőt szinte biztosan nem.
Az én LED-es vandálbiztos kapcsolóm például 12V-os, de elég szépen megy 5V-ról is.
-
Outblast
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Vettem egy NZXT H440 számítógépházat, aminek az eljában van egy világító logo.
a lényeg az lenne hogy nincs benne az a kábel ami összeköti a logot a ház tetejénél lévő panellal jobb oldali csati. probáltam szgép boltokban érdeklődni utána de persze sehol semmi, és érdekelne hogy hogyan lehetne működésre bírni (nem vagyok elektronikai zseni sajna)
itt egy kép kettő ilyen led van benne, illetve egy ilyen csatlakozo.esetleg el lehetne vagni a kabelt es tenni ra egy molex vagy barmilyen mas csatit? fogalmam sincs hany Volt kell neki, szal egyenlore inkabb nem kezdtem el gányolni
ha nagyon szájbarágósan kell akkor jöhet pmben, esetleg ha van valahol egy leírás netán képpel azt is szivesen elfogadom. forrasztópáka van itthon csak azt kéne tudnom mit hova. (vagy ha tudtok netán átalakítót ehhez a csatihoz amit rá tudok dugni a gép tápjára azt is megköszönném)
sry hogy ilyen hosszú lett, remélem valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest