- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Outblast #17802 üzenetére
Legegyszerűbb ha levágod a kábelt (sőt úgy látom könnyen szét is szedhető a csati rongálás nélkül), vagy lehet venni "2 pin-es molex" csatlakozókat és azokon keresztül adsz neki áramot valamelyik tápegység csatlakozóról (ez nagyon lassan jön be nem tudom miért, de szerintem nagyon hasznos gyűjtésem). Keresd meg a LED izzó pozitív lábát, mondjuk a következő kép alapján, mondanám, hogy gyárilag a hosszabb láb az, de azt most úgysem láthatod és nem is biztos, hogy meghagyták a gyárban. Ha ez meg van akkor erre rákötheted bármelyik molex 5V-os pozitív ágát. A maradék vezetékre pedig bármelyik fekete GND vezetéket rákötheted.
Szinte biztos, hogy 5V-osak a LED-ek. Ennél kisebb feszültség nincs kivezetve a tápegység kábeleire (kivéve a 24 pin-es csatlakozót). Ha pedig mégis 12V-osak a LED-ek, akkor csak halványak lesznek, de bajuk nem lesz és ekkor ugye még mindig adhatsz nekik magasabb feszültséget. Ha viszont elsőre sokat adsz nekik, akkor már nem biztos, hogy lesz második esélyed, sőt szinte biztosan nem.
Az én LED-es vandálbiztos kapcsolóm például 12V-os, de elég szépen megy 5V-ról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Plazma TV topic
- Spórolós topik
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Milyen autót vegyek?
- Konteó topic
- Motoros topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest