Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Vettem egy NZXT H440 számítógépházat, aminek az eljában van egy világító logo.
a lényeg az lenne hogy nincs benne az a kábel ami összeköti a logot a ház tetejénél lévő panellal jobb oldali csati. probáltam szgép boltokban érdeklődni utána de persze sehol semmi, és érdekelne hogy hogyan lehetne működésre bírni (nem vagyok elektronikai zseni sajna
)
itt egy kép kettő ilyen led van benne, illetve egy ilyen csatlakozo.esetleg el lehetne vagni a kabelt es tenni ra egy molex vagy barmilyen mas csatit? fogalmam sincs hany Volt kell neki, szal egyenlore inkabb nem kezdtem el gányolni
ha nagyon szájbarágósan kell akkor jöhet pmben, esetleg ha van valahol egy leírás netán képpel azt is szivesen elfogadom. forrasztópáka van itthon csak azt kéne tudnom mit hova. (vagy ha tudtok netán átalakítót ehhez a csatihoz amit rá tudok dugni a gép tápjára azt is megköszönném)
sry hogy ilyen hosszú lett, remélem valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)