Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Outblast
üzenetére
Legegyszerűbb ha levágod a kábelt (sőt úgy látom könnyen szét is szedhető a csati rongálás nélkül), vagy lehet venni "2 pin-es molex" csatlakozókat és azokon keresztül adsz neki áramot valamelyik tápegység csatlakozóról (ez nagyon lassan jön be nem tudom miért, de szerintem nagyon hasznos gyűjtésem). Keresd meg a LED izzó pozitív lábát, mondjuk a következő kép alapján, mondanám, hogy gyárilag a hosszabb láb az, de azt most úgysem láthatod és nem is biztos, hogy meghagyták a gyárban. Ha ez meg van akkor erre rákötheted bármelyik molex 5V-os pozitív ágát. A maradék vezetékre pedig bármelyik fekete GND vezetéket rákötheted.
Szinte biztos, hogy 5V-osak a LED-ek. Ennél kisebb feszültség nincs kivezetve a tápegység kábeleire (kivéve a 24 pin-es csatlakozót). Ha pedig mégis 12V-osak a LED-ek, akkor csak halványak lesznek, de bajuk nem lesz és ekkor ugye még mindig adhatsz nekik magasabb feszültséget. Ha viszont elsőre sokat adsz nekik, akkor már nem biztos, hogy lesz második esélyed, sőt szinte biztosan nem.

Az én LED-es vandálbiztos kapcsolóm például 12V-os, de elég szépen megy 5V-ról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Netflix
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- EAFC 26
- Diablo IV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi