Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Outblast
üzenetére
Legegyszerűbb ha levágod a kábelt (sőt úgy látom könnyen szét is szedhető a csati rongálás nélkül), vagy lehet venni "2 pin-es molex" csatlakozókat és azokon keresztül adsz neki áramot valamelyik tápegység csatlakozóról (ez nagyon lassan jön be nem tudom miért, de szerintem nagyon hasznos gyűjtésem). Keresd meg a LED izzó pozitív lábát, mondjuk a következő kép alapján, mondanám, hogy gyárilag a hosszabb láb az, de azt most úgysem láthatod és nem is biztos, hogy meghagyták a gyárban. Ha ez meg van akkor erre rákötheted bármelyik molex 5V-os pozitív ágát. A maradék vezetékre pedig bármelyik fekete GND vezetéket rákötheted.
Szinte biztos, hogy 5V-osak a LED-ek. Ennél kisebb feszültség nincs kivezetve a tápegység kábeleire (kivéve a 24 pin-es csatlakozót). Ha pedig mégis 12V-osak a LED-ek, akkor csak halványak lesznek, de bajuk nem lesz és ekkor ugye még mindig adhatsz nekik magasabb feszültséget. Ha viszont elsőre sokat adsz nekik, akkor már nem biztos, hogy lesz második esélyed, sőt szinte biztosan nem.

Az én LED-es vandálbiztos kapcsolóm például 12V-os, de elég szépen megy 5V-ról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Battlefield 6
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...