- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Outblast #17802 üzenetére
Legegyszerűbb ha levágod a kábelt (sőt úgy látom könnyen szét is szedhető a csati rongálás nélkül), vagy lehet venni "2 pin-es molex" csatlakozókat és azokon keresztül adsz neki áramot valamelyik tápegység csatlakozóról (ez nagyon lassan jön be nem tudom miért, de szerintem nagyon hasznos gyűjtésem). Keresd meg a LED izzó pozitív lábát, mondjuk a következő kép alapján, mondanám, hogy gyárilag a hosszabb láb az, de azt most úgysem láthatod és nem is biztos, hogy meghagyták a gyárban. Ha ez meg van akkor erre rákötheted bármelyik molex 5V-os pozitív ágát. A maradék vezetékre pedig bármelyik fekete GND vezetéket rákötheted.
Szinte biztos, hogy 5V-osak a LED-ek. Ennél kisebb feszültség nincs kivezetve a tápegység kábeleire (kivéve a 24 pin-es csatlakozót). Ha pedig mégis 12V-osak a LED-ek, akkor csak halványak lesznek, de bajuk nem lesz és ekkor ugye még mindig adhatsz nekik magasabb feszültséget. Ha viszont elsőre sokat adsz nekik, akkor már nem biztos, hogy lesz második esélyed, sőt szinte biztosan nem.
Az én LED-es vandálbiztos kapcsolóm például 12V-os, de elég szépen megy 5V-ról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest