Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-30 19:26:03

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43209) Simba86


Simba86
senior tag

Sziasztok!

Kérlek segítsetek! Már a 2. hónapja próbálom felvenni a kapcsolatot az iqpro-val, hogy pofátlanul túlszámlázzák a kb 3 hónapja kért adatkártyámat. (viber, sms, hívás, email, minden!)
Van két korlátlan csomagom, azoknak a számlájával nincs baj(2x3882 HUF), van egy 4 gigás csomagom, azt a telenor számlázza (1412 HUF), azzal sincs gond. Viszont, amit nem régen kértem, arra a 4 gigás csomagra több, mint 6 ezret számláznak, a díjbekérőn meg vállalati hipernet prot írnak, a másik két korlátlannál meg startot. Az elsőt kifizettem, mert az öcsém túllépte a 4 gigás keretet, jól van, elfogadom, de utána nem ez történt...Múlt hónapban írtam nekik, hogy addig nem vagyok hajlandó kifizetni az ismételten emelt összegű számlát, míg nem kapok magyarázatot, erre pár nappal később kaptam egy sms-t, hogy a számlámat vizsgálják a szolgáltatóval.
Mondom jó, várok... múlt héten jött az új időszakra a díjbekérő, ugyanannyi összegről, mint az elmúlt két hónapban, erre írtam nekik egy szerelmeslevelet, de b.nak válaszolni. Már 2 számlát nem fizettem ki és aggódom, mi lesz, ha megszivatnak és megterhelnek a teljes összeggel és kamattal?

A korlátlan netem nem szeretném bukni, de lassan muszáj lesz tenni vmit, mert ez, hogy le se szarnak, már undorító...
Mit javasoltok? Van itt esetleg bennfentes?

[ Szerkesztve ]

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.