Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 16:54:46

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43201) hemaka válasza Zeki (#43197) üzenetére


hemaka
nagyúr

Most akkor mi van?😂 [kép]

[ Szerkesztve ]

(#43202) oszy válasza hemaka (#43201) üzenetére


oszy
veterán

Az komoly :D

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#43203) gboszi válasza hemaka (#43201) üzenetére


gboszi
senior tag

Nincs belépési díj...szerződéskötési díj van. :C

"If you're good at something, never do it for free!"

(#43204) INGJOKE válasza hemaka (#43201) üzenetére


INGJOKE
veterán

Ez a vicces flotta? :DDD

(#43205) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Ez a 6Ft-os flotta, tovább számlázással ment egyébként? Tehát, a 6Ft küldte a számlát, vagy a telekom?

(#43206) wwhy válasza Soulfly842 (#43205) üzenetére


wwhy
veterán

A 6Ft küldte.

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#43207) xcsabo válasza #08205312 (#43154) üzenetére


xcsabo
senior tag

Nem lehet hogy ennek a hisztinek a t system értékesítése az oka?

(#43208) Soulfly842 válasza wwhy (#43206) üzenetére


Soulfly842
addikt

Valahogy sejtettem. Túl sok ilyet láttam... kis halak azt gondolták, hogy sok ezerszer 5000 Ft mekkora buli lesz nekik, közvetített szolgáltatásként tovább számlázták, de a befizetéseket utána már nem forgatták vissza a telekom havi számláiba.... helyette inkább az előlegbe, amit az új számok aktiválására kért a szolgáltató (a folyamatos elmaradások, a kiemelt kockázat miatt, s ez sem lehetett kevés) (vagy lehet csak elherdálták, s nekik bizony csak az új előfizetésekből van pénzük... fontosabb volt az prioritásban). De, hogy ilyen nevetségesen próbálnak ferdíteni az vicc. Volt ehhez hasonló eset, amikor sok ezer kisvállalkozó száma járt hasonlóképpen... (s nekik ugye a business miatt nagyon nem mindegy a több évtizedes szám elvesztése...)

Nem is értem, hogy hogy gondolták, hogy kötnek egy - minimum 2 éves - keretszerződést és az első évben már azért kuncsorognak lejáratlan flotta miatt, hogy a két éves keretszerződés felmondása mellett igenisadjonnekikízibe egy új, kedvezőbb díjcsomagot a szolgáltató. Ezek mondvacsinált okok csak, semmi más...

Egyébként, most az indexnél is 'főcím', de itt is erős a ferdítés...:

[link]

"Vasárnap a 6forint.hu arról tájékoztatta az előfizetőit egy emailben, hogy nem csődölt be, tovább működik, és a SIM-kártyák letiltása csak a telekomos ügyfeleik egy részét érintette. Azt is megírták, hogy aki befizeti a zárószámlát, annak megküldik a lemondónyilatkozatot, és ennek birtokában az ügyfél tovább tudja használni a flottába bevitt saját telefonszámát, ha másnál új szerződést köt. Ez elég korrekt lépés tőlük."

És ez a gyakorlatban így néz ki a valóságban:
Forrás:
[link]

Frissítés: a Magyar Telekom július 2-án az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz (az is elég látványos, hogy ezt a lehetőséget is a Telekom adta, s nem a ferdítő 6ft):

Konklúzió legyen mindenkinek:

Csak olyan flottába lépjen be, ahol ő az előfizető és a számlafizető is jogilag! - vagy számolni kell ezzel.

Az ilyen vérpistikék által alapított vadiúj cégeknek (ez kiderül a cikkből is) ilyet nem fog biztosítani egy szolgáltató sem!

Cégek (jogi személy esetében (őstermelő, egyéni vállalkozó, KKV)) meg indítson inkább egy KÉK cégcsoporttal az érdeklődő (magánszeméllyel ők nem szerződnek):
Ők már az ős westeles idők óta működnek teljes stabilitással... őket merem is ajánlani (sok más kedvezményt is adnak. A gépjármű vásárlástól kezdve, mol kedvezményeken át utazás, biztosítás, flottakövetés, hitel ügyintézéssel, pályázatfigyelés, energia szektor stb-stb-stb):
[link]

Igaz, hogy egyből mondtam is egy kivételt :D Náluk a kék cégcsoport az előfizető, a számlafizető a saját bevitt cég, de itt legalább nincs fraud veszély és itt nincs kockázat sem, ha a többi szlafizető nem fizet (jogilag érdekesebb lenne a tiltás.... nem is tiltanák akkor sem)

Ők legalább valós tevékenységet is végeznek, nem csak a fejpénzért nyújtják a markukat.

#43207) xcsabo

Nem, ez csak a ferdítés... ők csak adtak egy torz képet, amit el lehet fogyasztani - kihasználva azt, hogy a Magyar Telekomot köti a titoktartás a pontos információk, részletek tekintetében... ilyen sim számnál sok-sok-sok-sok milliós tartozásnál nincs olyan cég, ami ne tiltotta volna őket.

[ Szerkesztve ]

(#43209) Simba86


Simba86
senior tag

Sziasztok!

Kérlek segítsetek! Már a 2. hónapja próbálom felvenni a kapcsolatot az iqpro-val, hogy pofátlanul túlszámlázzák a kb 3 hónapja kért adatkártyámat. (viber, sms, hívás, email, minden!)
Van két korlátlan csomagom, azoknak a számlájával nincs baj(2x3882 HUF), van egy 4 gigás csomagom, azt a telenor számlázza (1412 HUF), azzal sincs gond. Viszont, amit nem régen kértem, arra a 4 gigás csomagra több, mint 6 ezret számláznak, a díjbekérőn meg vállalati hipernet prot írnak, a másik két korlátlannál meg startot. Az elsőt kifizettem, mert az öcsém túllépte a 4 gigás keretet, jól van, elfogadom, de utána nem ez történt...Múlt hónapban írtam nekik, hogy addig nem vagyok hajlandó kifizetni az ismételten emelt összegű számlát, míg nem kapok magyarázatot, erre pár nappal később kaptam egy sms-t, hogy a számlámat vizsgálják a szolgáltatóval.
Mondom jó, várok... múlt héten jött az új időszakra a díjbekérő, ugyanannyi összegről, mint az elmúlt két hónapban, erre írtam nekik egy szerelmeslevelet, de b.nak válaszolni. Már 2 számlát nem fizettem ki és aggódom, mi lesz, ha megszivatnak és megterhelnek a teljes összeggel és kamattal?

A korlátlan netem nem szeretném bukni, de lassan muszáj lesz tenni vmit, mert ez, hogy le se szarnak, már undorító...
Mit javasoltok? Van itt esetleg bennfentes?

[ Szerkesztve ]

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#43210) mamusz11


mamusz11
tag

Üdv!

6forinttol most jött lemondó nyilatkozat a telefonszámról. Most azzal menjek be a telekomhoz?
Hasonló papucsban járók írjatok :)

Learning never exhausts the mind!

(#43211) bul07 válasza mamusz11 (#43210) üzenetére


bul07
nagyúr

Igen és a sim is legyen nálad

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#43212) mamusz11 válasza bul07 (#43211) üzenetére


mamusz11
tag

:R

Learning never exhausts the mind!

(#43213) mapege válasza Simba86 (#43209) üzenetére


mapege
csendes tag

Engem délután hívtak fel szamlazzassal hogy rengeteg az ügyintézés és elnézést kértek hogy pár nap. Szerintem várj meg tuti ellesz intézve.

(#43214) Fifi válasza Soulfly842 (#43208) üzenetére


Fifi
őstag

A KÉK Cégcsoportnál nekem már ígérték, hogy majd lesz magánszemélyeknek is lehetőség csatlakozni .. igaz ennek már lassan 1 éve. Azért havonta egyszer felhívom őket, hogy van-e fejlemény :D

Szerintem egy cég számára, főleg, ha sok a nemzetközi kimenő hívás verhetetlenek.

(#43215) Fecsike válasza Simba86 (#43209) üzenetére


Fecsike
kezdő

én mikor flottát kerestem iq volt a legolcsóbb, de pont ez miatt nem hozzájuk mentem. minden 3. komment az volt itt a fórumon (és kvázi azóta is), h az iq nem válaszol az emailemre, az iqt nem lehet elréni telefonon se, az iq túlszámlázott, ötödször hívom fel őket, mindig megígérnek mindent, de azóta sem történik semmi, stb... közben mentek egymásnak a jó tanácsok: az istván csak akkor válaszol az emailre, ha tisztelettudóan köszönsz. az istvánnal a telefonban nem szabad flegmán beszélni, jó hangosan be kell mutatkozni, mert többet neked nem veszi majd fel, stb...

leírtam ide a fórumba kommentben, hogy ez az attitűd elfogadhatatlan, eztán privátban jöttek noname arcoktól üzenetek, amikben különböző trükkökkel próbálták kideríteni, hogy én az iq pro melyik nevű előfizetője vagyok... közvetlenül aztán vezették be az ajánlásos rendszert. gondolom, annak is az volt az apropója, hogy ki tudják szűrni, ki ír róluk rossz véleményt, és majd jól megszívatják túlszámlázással vagy valamivel. erre persze van idejük, hogy a fórumon nyomozgassanak, de az ügyfeleknek válaszolni már megterhelő.

na lényeg a lényeg: csak annak ajánlott ebbe a flottába belépni, aki havi 200 forintért képes feladni a méltóságát és az idegrendszerét :D és még, ha szép nyájasan kezet csókol az istvánnak , még akkor is előfordulhat, hogy itt köt ki kétségbeesetten a fórumon, hogy megszívatták, most mit tegyen ...

[ Szerkesztve ]

(#43216) kano válasza Fecsike (#43215) üzenetére


kano
nagyúr

"az istván csak akkor válaszol az emailre, ha tisztelettudóan köszönsz. az istvánnal a telefonban nem szabad flegmán beszélni, jó hangosan be kell mutatkozni, mert többet neked nem veszi majd fel, stb..."
Mondjuk ezek alapvető illemszabályok is, nem csak az Istvánnal szemben. :)

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#43217) Soulfly842 válasza kano (#43216) üzenetére


Soulfly842
addikt

Jó, ez alapvető emberi dolog lenne - de az is tény, hogy az ügyfélszolgálatokon más az a bizonyos kódex... Az ügyfél az ügyfél, ki kell szolgálni minden körülmények között, még akkor is, ha a komfort zónáján kívül esik.

(#43218) hemaka válasza kano (#43216) üzenetére


hemaka
nagyúr

Ezt nagyon sok ügyfél elfelejti. Én anno amelyik nem köszönt, addig köszöntem neki, ameddig vagy nem köszönt, vagy el nem ment a bánatba üvöltözve, pont leszartam. :DDD

(#43219) 4Grider válasza hemaka (#43218) üzenetére


4Grider
nagyúr

A telefonos ügyfélszolgálat jogszabályi kötelezettség (is), tehát ott nem lehet népnevelde. Épp ezért (is) nagy a fluktuáció, mert sajnos bunkó emberek mindenütt vannak, ráadásul egyre növekvő számban.

(#43220) adika4444 válasza Fecsike (#43215) üzenetére


adika4444
addikt

Őszintén sajnálom akiknek rossz a tapasztalata. Én tavaly (talán) április, de lehet május óta vagyok korlátlan netes előfizető, a 3882-es díjjal. A számlát mindig kapom rendben, fizetem, jóság. A szolgáltatás kitűnő, néha a mifim szórakoztat a hülyeségeivel, de egy akku ki majd berakás mindig megoldja.

Igaz, rendelésnél kicsit lassan mentek a dolgok, de miután telefonáltam, normális stílusban megbeszéltük mit szeretnék, 1 órán belül jött a mail, hogy másnap már hozza is az MPL futár a kártyát. Hozta, azóta örömködés van.

üdv, adika4444

(#43221) gboszi válasza Soulfly842 (#43208) üzenetére


gboszi
senior tag

[ Szerkesztve ]

"If you're good at something, never do it for free!"

(#43222) zagloba válasza Simba86 (#43209) üzenetére


zagloba
aktív tag

Írtam ! Privátban írd már le a konkrét problémát telefonszámokkal egyben, és beszélek velük! Segítek megtudni ,h egyáltalán hol akadt meg a dolog!

(#43223) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Jelentem a pénteki jelentkezést követően ma már a kezemben van az aktivált sim atlasz flottában.
Igazából már tegnap megjött volna, csak nem volt jó nekem az időpont.
A vodás feltöltésből maradt pénzem is átvezetésre került, szóval eddig minden rendben.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#43224) F4Zi


F4Zi
tag

Sziasztok!
Elnézést, ha off topic a téma, valaki megmondaná, hogy iQPro adatkártyát használhatok-e külföldön?
És ha igen, mit kell intéznem ezügyben? Csak Ausztria lenne a hosszúhétvégén.
Köszi a válaszokat :)

(#43225) szuszinho válasza F4Zi (#43224) üzenetére


szuszinho
őstag

Amennyiben főkártya, akkor minden további nélkül.

(#43226) MADcat válasza 4Grider (#43219) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Pontosan, anno voltam ügyfélkezelési tréningen, többször is, míg benzinkutaztam. Ott mindig kiemelték hogy nem nevelni vagyunk a pénztár mögött. Én is ezt tanítottam be az eladóimnak. Egyet szoktam kivárni anno önnön szórakoztatásomra, hogy míg telefonálva bejött a vásárló és fizetni akart, semmit sem tettem. 10-ből 9 megkérdezte mi a frász van. Én meg nyugodtan, annyit mondtam, biztos fontos volt a hívás, inkább magvártam míg végez. :DDD

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#43227) F4Zi válasza szuszinho (#43225) üzenetére


F4Zi
tag

Ez csak adatkártya a telenoros "kártyás" telefonálós simem mellett. Így is működni fog külföldön?
Kell aktiválni valahol valamit?
Köszi a választ :)

(#43228) adika4444 válasza F4Zi (#43227) üzenetére


adika4444
addikt

Ha főkártya, akkor csak a telefonon kell benyomni a roamingot (barangolásnak is nevezi), de az adatkeretre figyelj, illetve természetesen csak EU-ba ad adatkeretet. A keret elfogyása után pedig talán megánként számol!

szerk: Még valami. Ha hosszabb (akár 1 hét) időre mész, érdemes lehet megfontolni egy helyi adatkártyát. Tavaly Montenegróban Telenor 200 GB-ot vettem 10 euróért.

[ Szerkesztve ]

üdv, adika4444

(#43229) csacsi67 válasza Zirowe (#43223) üzenetére


csacsi67
addikt

Szia rendeltem én is a mult héten de nekem még semmi Neked jött elötte valami értesités?

(#43230) F4Zi válasza adika4444 (#43228) üzenetére


F4Zi
tag

Köszi a választ :)
Korlátlan netem van ezen az iqpro-s adatkártyán, és ez van beállítva alapértelmezettnek, hogy a telefon innen szedi a netet (a másik, hivatalos telenorossal meg csak telefonálok).
-> Ez azt jelenti, hogy net szempontból "főkártyaként" használom az iqpro-s kártyát?
Nem igazán értem ezt a főkártya kifejezést. Elnézést, ha értetlen vagyok :)

(#43231) 4Grider válasza F4Zi (#43230) üzenetére


4Grider
nagyúr

Az iq anno azért tudott olcsó korlátlan mobilnetet adni, mert minden második korlátlan kártyája adatmegosztó volt. Az adatmegosztó kártya viszont nem roaming képes. Onnan tudod hogy adatmegosztó vagy főkártya van nálad, hogy telefonba téve a telenor alkalmazás kiírja, hogy adatmegosztóról van szó.

(#43232) csacsi67 válasza 4Grider (#43231) üzenetére


csacsi67
addikt

Végül ez is egy jó nagy trükk volt , még be nem lett szüntetve. :))

(#43233) California1


California1
őstag

Üdv urak! Aki iQPro bármely szolgáltatást használ, kapott már júniusi díjbekérőt?

(#43234) norby91 válasza California1 (#43233) üzenetére


norby91
tag

Igen, Június 27-én.

[ Szerkesztve ]

(#43235) California1 válasza norby91 (#43234) üzenetére


California1
őstag

Hmmm...
Visszaküldtem a kártyát. 24-én átvették. Írtak mailt,hogy megkapták és még a júniusit be kell fizetnem. Írtam persze tudom, küldjék a díjbekérőt . Azóta semmi....

(#43236) Zirowe válasza csacsi67 (#43229) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Én a chatrobot után pénteken még maileztem velük, aznap elindították a folyamatot és kaptam mailt és smst vodafonetól, utána pedig már a futártól.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#43238) MADcat válasza mindenalap (#43237) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Összefoglalót legközelebb nézd át kérlek.
Ajánlást itt kérhetsz.

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#43239) Takuun


Takuun
aktív tag

Kiléptem 3 év után még Júniusban a 6Forint.hu-ból, utolsó számlát befizettem, elméletileg már elseje óta nem kellene, hogy felcsatlakozzon a hálózatra a SIM, azonban mégis azon lóg. Hívást tudok kezdeményezni és fogadni is. A 6Forint.hu törölte a számom a regisztrációm alatt. Ilyenkor mi van?

(#43240) norby91 válasza MADcat (#43238) üzenetére


norby91
tag

Hali!

Email-ben nekem IQpro korlátlan 8-17ig 3952 Ft-ot ír, táblázatban meg 2377 Ft szerepel.

2377 Ft hogy jön ki?

Itt is 3952
Link

Lehet csak nekem nem tiszta valami. :DD

(#43241) Victoryus94 válasza California1 (#43233) üzenetére


Victoryus94
őstag

Igen én kaptam.

norby91:
Én 3 881.68 Ft-t fizetek a korlátlanra.

(#43242) onetwo


onetwo
tag

Sziasztok!

Tudnátok küldeni privátba telefonszámot az olcsopercdíj.hu-hoz? Kb. 3 éve egy ismerősöm belépett a (még akkori nevén) kedvezőpercdíjba és most ki szeretné hozni a számát de mindhiába. Vagy 2-3 hónapja sikerült beszélnem Szűcs Krisztiánnal, aki igérte hogy elküldi. Elsőnek meg is történt, csak a szerződéskötéstől számolva a személyi igazolvány szám megváltozott. Elküldtem a megváltozott szig számot és azóta sem történt semmi. Igéretet azt kaptam.... 1 hónapja

<-ajánlom magamat->

(#43243) dan1


dan1
tag

Helló!
Multiflottánál a 3000 forintos adminisztrációs díjat hogy kellene befizetni? Mert nekem simán postázzák a levelet. Nincs csekk, és nem írtak róla semmit.

(#43244) retesz147


retesz147
addikt

Sziasztok!

Jól gondolom, hogy a VDSZSZ flottába csak úgy tudok belépni, ha vasútnál dolgozom és előtte belépek a szakszervezetbe?
Sajnos nem dolgozom a vasútnál.

Xiaomi 13 eu dev...

(#43245) #49155328 válasza retesz147 (#43244) üzenetére


#49155328
törölt tag

Jól gondolod, csak dolgozóknak jár.

(#43246) MADcat válasza retesz147 (#43244) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Pontosan.

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#43247) retesz147


retesz147
addikt

Fenébe.....Köszönöm! :R
Ahogy nézem az ATLASZ még hasonló, attól pedig facebookon lehet igazolást szerezni.

Xiaomi 13 eu dev...

(#43248) #49155328 válasza retesz147 (#43247) üzenetére


#49155328
törölt tag

Gondolkoztam, hogy belépek az EQ vagy Credit Prime 2015 kft. alatt futó vodás flottába.
Voda Aktív S tarifa, 275 perc lebeszélhető utána 5 ft / perc + 3 Gb net. Ez 2386 bruttó.
Viszont a telefonszámom átkerülne a nevükre, amit vagy visszakapok vagy nem.

Az ügyfélmegtarós csaj tett egy ajánlatot, ami 3490 bruttó 250 perc + voda irányba korlátlan + 2Gb net.
Szerintem az a havi 1000 forint plusz többlet meg ér annyit, hogy a nevemen maradjon a számom.

(#43249) Madycsa válasza #49155328 (#43248) üzenetére


Madycsa
tag

Én feltöltősre tettem a régóta használt számomat, a flottánál pedig új számot kaptam a kért csomaghoz.
A régi számomat átirányítottam a flottásra.

(#43250) #49155328 válasza Madycsa (#43249) üzenetére


#49155328
törölt tag

Az átirányítás nem díjköteles?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.