Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz irjlevelet #3800 üzenetére
A kérdező az apró betűs részekre volt kíváncsi.
Így pl: Kell-e aláírni hűséget csak az előfizetésért? A lebeszélhetőség is a kedvezményes percdíjjal megy? A lebeszélhetőség minden irányba megy? Kell-e egyéb (tagsági, adminisztrációs, kártya, stb.) éves/havi/kétéves/egyszeri díjat a flottaszervezőnek/tulajdonosnak fizetni? Kauciót/előleget kell-e fizetni csak az előfizetésre/kártyára?
És így tovább... -
g0dl
addikt
És ide be is lehet lépni?
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Esetleg bővebb infot tudsz róla mondani? Belehet e lépni?
-
postas
tag
Nyártól vajon a flottán belüli ingyen hívás sem lesz ingyen, hanem 2 ft?
-
szabi__memo
nagyúr
-
Gyufaaa
veterán
válasz szabi__memo #3806 üzenetére
Eszméletlen, mi megy már ebben az országban...
-
nggabi
félisten
-
roobert
csendes tag
Erről a hunorról kérhetnék kicsit bővebb infót?
-
carr
őstag
Tud valaki infót mondani a voda, és ikea family tarifacsomagról?
Havidíj, percdíj, sms, mobilnet, stb, stb.... csak kártyát is lehet?
/nem találom a francos ikea family kártyám, persze, a rendszerben véletlenül sincs benne.../ -.-[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Kulcskérdés
csendes tag
válasz gergo0007 #3796 üzenetére
Az érdekelne, hogy mielőtt a kétségeidet közzétéve elbizonytalanítasz másokat, vajon informálódtál-e az Egyesület elnökénél.
Gyanítom nem, különben nem az Egyesület flottájáról beszélnél. Az Egyesület együttműködik tekintélyes flotta üzemeltetőkkel, akik több éve, sok ezres taglétszámot, többek között nagyvállalatokat is kiszolgálnak. Gondolod, hogy egy kezdő közösség elérhet bruttó 6-11 forintos egységes percdíjat hűségidő nélkül?Ha már garanciát akarsz, felejtsd el. Megnézheted akár a mobilszolgáltató szerződési feltételeit is, milyen garancia van.
Az Egyesületnek szíve joga beárazni a maga szolgáltatás-rendszerét, EDC logós kártyát ma számos vállalat, kamara, szervezet és egyesület bocsát ki, van aki sokkal több pénzért. Az MLMkartya.hu például az Egyesületi díj több, mint háromszorosáért kínálja.
Igaz, van aki csak úgy adja a közösség tagjai számára, de ne felejtsd el, ezek az személyek többnyire dolgoznak annak, aki ezt juttatásként adja (vállalatok pl.).
Az MLM nem tesz komolytalanná semmit, az MLM-et teszik komolytalanná azok, akik felületesen foglalkoznak vele és a témával és egy értékesítési modell alapján ítélnek meg egy terméket. Megjegyzem a világ legigényesebb kozmetikai termékei kerülnek így piacra, nem is beszélve egyre több brandről és most jön az utazási üzletág a hálózati
üzletben.
Nem gondolom, hogy az idióta MLM túristák miatt kell egy iparágat, vagy főleg annak termékét ismeretlenül megítélni. Pánikkeltés helyett járj utána az Egyesületnél elérhető flotta ajánlatoknak és ezek üzemeltetőinek. -
Kulcskérdés
csendes tag
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Kulcskérdés #3812 üzenetére
Már volt (#3806), de jah, kemény. Nagyon.
-
szabi__memo
nagyúr
-
postas
tag
válasz szabi__memo #3814 üzenetére
DPI flotta hátha megússza
-
Csöves
őstag
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Egyéni vállalkozóként, ha flottás előfizetést szeretnék, akkor úgy tudok bevinni több számot is (családtagot akár), ha a többi szám is a saját nevemre kerül?
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
ztoldy
senior tag
válasz Kulcskérdés #3821 üzenetére
OK, köszi. Bemegyek mindhárom szolgáltatóhoz tukmáljanak rám valamit, aztán utána áttanulmányozom itthon a feltételeket, aztán meglátom melyik lenne megfelelő.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
club1
veterán
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ismerősöm szeretne belépni ikea flottába.
Vitamaxos vodás száma van, és azt szeretné bevinni, viszont az ikeás voda oldalon egy ilyet találtam: Amennyiben az IKEA Family Flotta tagjai előzőleg már rendelkeznek Vodafone előfizetéssel (felöltőkártyás vagy előfizetéses), úgy jelen szerződésben meghatározott kedvezményekre azok nem módosíthatóak, de új előfizetést ezen tagok is vásárolhatnak.
Ez most komoly, hogy vodás meglévő számával nem léphet be az ikea flottába?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
amatoregy
csendes tag
válasz gergo0007 #3799 üzenetére
Nézőpont kérdése.
te kapod a számlát. Nincs hozzájárulási dij.
Viszont ami nekem elsőre nem esett le:
A havi dij nem a kedvezményes tarifával beszélhető le, hanem a normállal - igaz mindkettő másodperc alapú.
Bár nincs hűség dij a csomagra (vagy talán egy év) de ebben nem vagyok biztos, viszont az adatforgalom (50 MB) vonatkozásában 2 évet irsz alá. Vagyis a csomagból kiléphetsz, viszont maradnod kell a Vodánál...
Nekem már sok a havi dij, de maradni kell meg egy évig a vodánál...
-
apatyas
Korrektor
Hali! Max 3000-et szeretnék költeni rá havonta, ajánljatok nekem flottát légyszi! Most 30-as de a hordozást vállalom. Ismerősök mért is ne, 20 és 70esek. Különben boldog lennék a Like díjcsomaggal
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
lii
csendes tag
Van Telenoros publikus flotta manapság? Szerény árakkal. Pl. 2000 ft 100%-ban lebeszélhető bárhova !!! 14 ft percdíj, internet, sms nem érdekel.
Kösz. -
Zirowe
nagyúr
Még mindig nincs semmi konkrétum az új adóról, viszont szivárognak olyan infók, hogy magánszemélyek esetén max havi 700ft, míg üzleti előfizetőknek max havi 2500ft-s teher lesz.
Akkor vajon az összes nem publikus flotta a második besorolás alá fog tartozni?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Phono
csendes tag
Dugósúgó flottáról ki tud infót?
-
gboszi
senior tag
válasz Gyufaaa #3842 üzenetére
Nem vitatkozom, csak hangosan gondolkozom
Én mint magánszemély vagyok szerződésben, a tével. A flotta csak a percdijakat adja. Az én előfizumban sehol nincs feltüntetve, h flottás lennék. Partner3 dijcsomagban vagyok. Persze ha nem én lennék az előfizető (mert van ilyen) hanem valamilyen társaság,cég,egyház stb. akkor más lenne a szitu. Szerintem."If you're good at something, never do it for free!"
-
sifarr
senior tag
Az én előfizumban sehol nincs feltüntetve, h flottás lennék. Partner3 dijcsomagban vagyok.
Hogy flottás vagy, az nem szerepel a számlán. A Partner3 is stimmel.
De nem idéztél pontosan a számláról. A Partner3 sor úgy folytatódik, hogy "vállalati kedvezménnyel".
Azután nézd meg a kedvezmények számlarészt is.
Biztos szerepel benne pl. a Matrix lebeszélhetőség, az üzleti sms jóváírás,
Ezek mind üzleti előfizetésre utalnak, annak ellenére, hogy magán előfizető vagy.Adó szempontjából érdekes kérdés lesz, hogy a nem publikus tarifák minek fognak minősülni magán előfizető esetében.
Én teljesen nem vagyok nyugodt, mert hasonló cipőben járok, mint te. A 700 pedig jobban tetszene, mint a 2,5 ezer. -
Curtis666
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki ajánlani nekem Flottát havi 400-500 perc és 250MB+ adatforgalomra?
Számhordozás kell, telenor kizárva (nincs elég kraft felénk), csoporton belül ingyér'.
Szóval egyszeri (+tagsági) és havi díj kellene mondjuk 500 percre.Köszönöm előre is.
(Jöhet Telenor is, ha tud valaki jóféle "GSM Repeatert" )
-
noorbertt
őstag
Hali,
Olyan kérdésem lenne h nekem van egy imádkozós elöfizum két év hűséggel.
Azt áttudom majd irtatni valakire hogy abban a csomagban maradjon?Lehet majd megkel válnom tőle a közeljövőben és ha ezzel segítek valakinek akkor örömmel átirattatom.
(Max odaadom rokonnak.. Szóval nem a pénz/kötbér miatt kérdem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest