- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
tud az korlátlan hívás de fontos h minden irányba, + 6-10gb netet is ha akar ennyiért
nekem emeltek ~3800-ra, de még így is jó. neten kell fizetni, különben +500ft asszem. más buktató nincs. ha felmondod hűség alatt gombokat kell kb visszafizetni.ha nem a voda hívott akkor éves díj lehet a buktató vagy nem a neveden lesz a szám.
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
utolsókból lesznek az elsők

emlékszem még pár hónapja h fikáztátok h milyen drága a dpi

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
nincs. semmi apróbetű, semmi lehúzás

-
nggabi
félisten
xs kategóriának felel meg, kb 5k kedvezmény, elég karcsú

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
semmi. van forgalmi limit, változó az összege. 16 és 25 között van általában, ha eléred adott hónapban akkor lekorlátoznak és csak előleg befizetése után telefonálhatsz megint. ez mindegyik telenoros díjcsomagnál így van.
Broki1: mondom lefotózhattam volna szebben is
én készítettem a képet, csak már este volt. -
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
elvileg nincs feltétele a belépésnek... aztán majd megerősítik itt ha valaki bemegy egy irodába
igazolást nem adnak, csak kb 1 hónap múlva visszahív egy cég aki a dpi-t intézi.egyébként (friss infóm nincs) régebben egy sima email-lel is be lehetett jutni, flotta@fidelitas.hu de így kb 2 hónap. azért vannak még szabályok, csak régi telenoros előfizetést lehet bevinni (1 év rémlik) vagy újat kell kötnöd, 2 év hűséget is emlegettek mostanában.
Broki1: íme a most érvényes díjak: [link] [link]
ennél többet privátban sem tudok mondani, és bevinni se tudok senkit.
-
nggabi
félisten
1-2 hónap mire visszahívnak. türelem

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
helyi fidesz irodában lehet igényelni.
-
nggabi
félisten
sehogy. csak a net árát nem lehet lebeszélni.
megnéztem a dpis teló árakat. kár pazarolnotok az időt rá... viszont itt sms regisztráció után lehet újabb előfizut igényelni: dpi.fidesz.hu persze csak ha már van egy előfizetésed.
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
nem tudom miért tart eddig. kevés embere van a cégnek aki intézi vagy lassan megy az információ. onnantól viszont h felhívtak másnap megkapod futárral a kártyát vagy instant átraknak ha telenoros vagy. legalábbis régen így volt ill ezeket hallottam. a mostani szabályokat nem ismerem...
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
igen.
közben még rájöttem h a lebeszélhetőség megosztásával szivathatnak be minket, de az ügyintéző nem említett semmi ilyesmit.
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
sikerült elérnem egy ügyintézőt.
DPI július 15-től:
alap csomag (ebbe kerül mindenki alapból): havi 3620ft ebből lebeszélhető 3175ft, 200mega internet lassítós, 11 (10,8???) ft percdíj mindenhová, mp alapon.
medium (választható): 10795ft havidíj, 8890 lebeszélhető, 2giga net, többi ugyanaz.
a forrás 100%os

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
a régi e250-esemen nekem is ott az E betű. sztem bele kell törődnöd

-
nggabi
félisten
DPI vagy GAP szerintem.
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
más egyéb díja (éves,tagsági stb) van?
-
nggabi
félisten
én konkrétan olyan havi 1500ft körüli flottát szeretnék, olcsó percdíjjal. tudom, mindenki ilyet szeretne
mivel én nem beszélnék le még ennyit se, asszony meg a dupláját is simán ezért lenne jó.kaptam fülest pl a Trénél van a duna houseos flotta ami ilyen, csak nem lehet bejutni.
-
nggabi
félisten
azért rafkósak, az ABC csomagokban 60mp a számlázási egység... a D jó lenne, de havi 750ft miatt nem váltok szolgáltatót. -
nggabi
félisten
hmmm ez engem is érdekelne. valaki kérjen infót és küldje át nekem is

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
inkább az emailra írj, nekem fél nap alatt válaszolt.
nekem a dpiről nem éri meg átmenni de másnak jó lehet. viszont van sajna 2 év voda hűség

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
csúcsidő reggel 8-tól 19-ig van. bár az az 5ft már nem sokat számít
az 50 megás netet ne szeresd: 1 nem elég 2 túlforgalmazási díj vanpostas: érdekes h a beszkennelt tarifatáblázaton is bruttó 508ft nem lebeszélhető kiegészítő havidíj van. mondjuk nekem se számláztak még ki ilyet, lehet a végén mégse vezették be.
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
üdv.
valami olyan flottát tudtok ahol nincs semmilyen lehúzás (éves díj, tagdíj stb)? a lényeg h minél kevesebb és lebeszélhető legyen a havidíj, a szolgáltató mind1.
köszi
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
még drágább lesz?

vagy tudsz valami új infót?
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
kössz

kvazy: viszont én így is csak a felét beszélem le, szal nekem már nagyon nem fogja megérni.
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
"partnereket is keresünk értékesítőnek, akik a percdíjakból is jövedelmet kapnak" kicsit piramis szaga van, már délelőtt is akartam mondani.

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
nyílt és nemlehúzós leginkább a dpi (f i d e sz) van.
voltam tegnap havernál és kifaggattam. T-s flottából leginkább az egyházi a jó 1500 havidíj és 8ft körüli a percdíj. de van egy olcsóbb is, van egy nagy ingatlanközvetítő cég bpen, szinte mindenhol van irodájuk. ott nettó 1900 a havidíj és 6ft nettó a percdíj. de nem egyszerű bejutni, központilag küldik a belépőpapírt. a bejutásban én se tudok segíteni, ne is írjatok emiatt...
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
nekem emeltek ~3800-ra, de még így is jó. neten kell fizetni, különben +500ft asszem. más buktató nincs. ha felmondod hűség alatt gombokat kell kb visszafizetni.

ha van időd hívd fel a 1220at, biztos tudják h ez a voucher mi akar lenni.

MADcat
Dr Bubo