Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-07 08:51:53

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33204) kigyi_23 válasza Tombi (#33196) üzenetére


kigyi_23
addikt

Nyilván nem fog lépni az aki a flottában van és rendben van mindene. Miért lépne? Miért kellene felébredni? Miből? Írok nekik és válaszolnak, igaz csak néhány szavas válaszok érkeznek, de minden levelemre jött válasz és tökéletesen megfelelt válasznak még akkor is, ha fura, hogy pár szóval elintézik. Csak azért, mert az iqpro-ról van pár negatív bejegyzés amit többször képes valaki leírni, hogy így elégtételt vegyen nem hiszem, hogy menekülnének tőlük az emberek :D Az én pénztárcámnak pontosan megfelel az amit ide fizetek miért szúrnék ki magammal, hogy több pénzért vegyem ugyanezt egy hajszállal jobb flottától ahol ugyanúgy vannak gondok?

Legutóbb hétfőn reggel írtam nekik úgy, hogy tisztában vagyok vele hétvégén felgyűlt levelek leküzdése mindig a legrosszabb és ilyenkor várható, hogy tovább tart a feldolgozás. Igen ez meg is volt ugyanis "csak" az éjjel kaptam választ hát kit érdekel a válasz most is megjött és pont annyit vártam rá amennyire számíthattam.

A kérdésem a számlázással kapcsolatos volt, hogy megerősíthessem itt a fórmumon és a válasz: aki a Telenortól kapott számlát, de díjbekérőt az IQ-tól nem az a Telenornak fizesse.

Amúgy meg gondoljatok már bele IQ, hát milyen név már ez ebből csak rájön az ember, hogy IQ bajnok lesz a válasz amit tőlük érkezik :D Semmi flame viszont, ha már a flottáról van szó akkor ez is egy vélemény.

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.