Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
válasz mukibuci #2242 üzenetére
Ez így igaz Gondolom, azt mindenki bekalkulálta az ötletelésbe, hogy a (jobb esetben) több ezres "szolgálattevő" növekedés egy budapesti (régiót nem akarom megnevezni mert az most nem releváns) plébáninán jelent meg... és nem - mondjuk - Putnokon vagy Makkoshotykán, mivel X innen tudod szerezni nyilatkozatot. Elég egyszerű lesz azt a listát átnézni és nem kell rámozdulni 36e előfizura.
All in.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
Kérem, küldjetek infót pü-ben a "szumóval" kapcsolatban! Köszi előre is...
-
silentkiller
senior tag
El tudná valaki küldeni az ideál díjszabását?
(regisztráció után, szeretném lekérni de a captcha kód állandóan hibás)∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
Aki a Dinh-es flottában van (Air...) az meg tudná mondani, hogy az előfizetés és a számfizető is ő maga maradt? Tehát az előfizu nem került át a céghez? Köszi
-
silentkiller
senior tag
Frissült a "Szumo"!
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
Melyik korlátlan flotta csomagot ajánljátok? Azért kérdezem mert az összes, itt a fórumon is fellelhető flottás site-ot megnéztem de olyan kellene amely a jövő hónapban nem dől be, tehát "kezelve" van az ügyfélkör és hosszútávon lehet velük tervezni.
Mivel T-s vagyok és a flottások zöme V-s (és nem ismerem az ottani helyzetet) ezért csak remélni tudom, hogy az előfizun lévő számot nem kell "átadnom" a flottának hanem maradhatok én a tulajdonosa és saját magam fizethetem a számláimat...
-
silentkiller
senior tag
Én is nézem a Royal Flottát (köszi Gizmo!) és nem tartom soknak, mindezt úgy mondom, hogy a T-s Like csomagom (amiről azt gondolom, hogy elég jó publikus csomag) már átlépte ebben a hónapban a 9eFt-ot. Eléggé ideges vagyok mert 1. nem telefonálok 2. telefonálok de akkor ilyen számlákat kapok. Akkor miért is nem éri meg nekem a korlátlan voda?
-
silentkiller
senior tag
válasz Deller2010 #8852 üzenetére
Ennél már volt egy újabb (2.1) ugye? Csak most látom, hogy azt már nem lehet letölteni...
-
-
silentkiller
senior tag
Emlékszik még valaki arra, hogy a tavaly év elején kötött Royal flottás korlátlan vodás előfizuk (akkori teljesen korlátlan Red előfizetésnek feletek meg 2 GB nettel):
- 2 év hűséggel járnak?
- mekkora a garantált letöltési sebesség (Mbit/s)? Esetleg 21 Mbit?∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
válasz Drenadar #13098 üzenetére
Köszi, a szájkarate helyett írhattad volna, hogy hibásan fogalmaztam amit elfogadok és javítok a fogalmazáson.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy a tavaly év eleji Red korlátlan csomagban, a 2 GB-os mobilnetnek mekkora Mbit/s volt a "kínált sávszélesség letöltésnél"? Ezt kínálta a Royal is a "korlátlan csomagjában" illetve jól emlékszem arra, hogy 2 év hűséggel kötötték?
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
válasz Drenadar #13100 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Nem találom a szerződést ezért kérdeztem gyorsba mert nézegettem a publikus T-s "valódi" korlátlant és próbáltam összevetni, hogy egy év alatt nagyjából van-e jobb deal, mint a Royal... de egyenlőre (nekem speciel) nincs.
-
silentkiller
senior tag
Lassan lejár a 2 éves hűség a Royal Flottámon: korlátlan beszélgetés és sms + 2 GB = 10.800 Ft. Jelenleg, tudtok ennél jobbat, hasonló konfigurációban? Várom a véleményeteket...
Egy másik flottás weboldalon láttam egy 8.000 Ft körüli korlátlan csomagot + 4 GB (az is gondolom vodás) csak nagyon sokba kerül az adminisztratív költség: 15.000 Ft belépés + 17.000 Ft kaució (ami visszajárhat).
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
válasz Szokenesz #15275 üzenetére
Valaki tudna ajánlani egy olyan korlátlan flottát (V-ás vagy T-s; SIM-only) ahol az előfizető én maradok, ergo a tulajdonomban marad a számhordozott szám? Jelenleg Royal-ban vagyok és lassan lejár a hűségem.
Köszönöm előre is...∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
Az IT csoporthoz csatlakozom a FB-on és ott kérhetek belépési kódot? Vagy esetleg tud valaki küldeni nekem? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest