Új hozzászólás Aktív témák

• Osibaa

senior tag

válasz Boolash #9572 üzenetére

Nézd, a HD tartalmak lejátszása teljesen független a CPU teljesítményétől egy modern konfig esetében, ezt a GPU intézi. A Brazosban pedig UVD3-as motor van, ami minden elterjedt formátumot kezel, a BD25 és BD50-et is.
    A 3D lejátszás már más tészta, ahhoz kell a HD3D támogatás és a HDMI 1.4, ami a Brazosban nincs meg. Viszonyításképp az AMD Llano-ban és Core i procikban ez megvan, Pentiumokban típusa válogatja.
    A Brazos teljesítményére visszatérve, így néz ki letöltés közben, a videólejátszás pedig nem sokat dob rajta, mivel a nagyját a GPU végzi, csak a DTS/DD hangot kell dekódolni a procinak, ami nem nagy kaland. Ahol érezhető lassulás van, az a filmek indítása, 2-3 másodpercig töltöget mielőtt beindul, utána már teljesen folyamatos a videó.

Nekem is Asrock E350M1 van, semmi gondom nincs vele. Én nem raktam bele SSD-t, mert éjjel-nappal megy, nem használnám ki a magasabb sebességet (nincs se bootolás, se program indítás). Távirányító létezik ehhez a laphoz spéci Asrock, ami közvetlenül az alaplapra küldi a jelet, nem USB-re, mint a többi MCE típus - ilyet Mo-on boltban még nem láttam, ha külföldről rendelsz, érdekelne engem is. :) Én most sima USB-set használok hozzá, ezzel sincs gondom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés