- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Osibaa #20352 üzenetére
Úgy nézem március 28-ra várható ez a lap: ASROCK AM1H-ITX
Szóval áprilisban már itthon is biztos lehet kapni. 15000 Ft nem rossz ár érte. -
zodo
nagyúr
válasz
Osibaa #11011 üzenetére
Pedig mennyit dicsérted a kép galériámat.
Tudom már nem forgalmazzák de talán használt piacon ki lehet fogni.
J&W Minix 780G SP128Mb -
Goose-T
veterán
válasz
Osibaa #10651 üzenetére
Tudom, hogy annyit tud megcímezni, nem ma kezdtem a szakmát, hanem a kilencvenes évek elején.
Nekem csak az a fura, hogy ha összeadom a Windows által használhatónak kikiáltott memóriamennyiséget és az IGP által lefoglaltat, akkor 3GB jön ki. Mé'? Hova tűnik 1GB?
Szerk.: ilyen nagy az UEFI esetleg? Talán az lehet a magyarázat. Annak is kell címtartomány. Na mindegy, szerintem legyalulom az egészet, és újrakezdem 64 bites oprendszerrel.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Osibaa #10299 üzenetére
Asrock a legolcsóbb, és szerintem nincs a lapjaival gond, bár nekem ez az első, és még kezdeti fázisban van a gépem, szóval egy win7 telepítésig ment a konfig ház nélkül az ágyon összerakva...
Többi tulaj majd mond véleményt meg másokról, régebben talán a Gigabyte jobban volt "sláger" csak hát az árak. -
user137
őstag
megköszönnék egy leírást, uram....
viszont ezekszerint azt mondod, h a 4.000Ft alatti megoldások nem jók? nekem ugye tényleg csak egy IR vevőfej kellene, a többit majd a Harmony megoldja (, nem?), ahhoz meg drágának tűnik az adapter.hu-s. de persze ha nincs más, akkor ez marad. -
zodo
nagyúr
Egész pofás ház de miért ilyen drága?
CFI CBI-A6819TG a felébe se kerül.(#9804) Laybee
Inteles motyókhoz pláne nem értek de ma már szinte bármelyik int. cucc viszi a filmeket.
Full integrált lapot veszel és hűtőd valami halk 12-es ventivel az már közel jár az elképzelésedhez. -
-
zodo
nagyúr
Ennek szép ára van
de ebben nem 160W táp van ? Honlap képei alapján annak tűnik.Épp kerestem a "sláger" házadat.
GIGABYTE MIB T5140
(#9798) Laybee
Ezen is érdemes elgondolkoznod ha nem lesz diszkrét vga.
(#9800) Laybee
Akkor már ketten vagyunk ezzel a kérdéssel.
(igaz az árgép oldalán 65W írnak de én a gyártónak hiszek vagy jó ideje a .ru -s oldalaknak) -
akom
őstag
És mik a tapasztalataid egy ilyen eszközzel?
Samban keresztül mennyivel tudsz róla adatot mozgatni?
Mennyi lekérést tud biztosítani egyszerre a webserver?
FTP sebessége?
Csak mert mielőtt hülyének nézel valakit, azért mert nem egy 11k s routerrel old meg valamit azelőtt nézz szét kicsit.. -
Boolash
aktív tag
Tesztek, amiket olvastam a Brazos lapokról nem voltak számomra teljesen egyértelműek, hogy megbirkóznak BD25-50 tartalmakkal, esetleg 3D-vel, mondjuk mindezt letöltés közben. Illetve nekem egy régebbi, X2 3800 (3Ghz) procim van, ami könnyedén 70-80% körül megy, egy full HD esetén.
Ha ez így van, akkor mondjuk egy ASROCK E350M1/USB3 lappal már talán beleférek a keretbe. SSD-t mennyire tartjátok fontosnak (ennél a célterületnél)? Távirányítót ehhez a laphoz is lehet könnyedén szerezni? -
sb
veterán
Friss XBMC-vel nem blokkosodik és esik szét a kép SB-n sem DXVA-val. Én is szenvedtem vele először, de a frissítés után jó lett.
Nekem az ION-nal van bajom még mindig a 24p-vel. A kézzel beállított custom frissítéssel is akad egy rakás film. Nálam a legjobban a 880G+Sempron @X2 vált be lejátszási szempontból, semmi nem akad, van 23.976 és 24.000Hz mód is alapból és nincs akadás, frame drop soha sehol.
-
zodo
nagyúr
"Meglepve tapasztaltam, hogy ezt a házat alapvetően álló helyzetre tervezték, noha a képeken fektetve szerepel: a bal oldala nincs feketére festve, azon vannak a talpak, "alól" viszont nincsenek."
Nekem pont emiatt nem tetszett a ház pedig fektetve jobb lenne.
Igaz az elrendezés se annyira jó de elfogadható.Kár a fényképeződért de köszi a beszámolót!
-
atom360
tag
Irtad, hogyha kész lessz bövebben is irsz róla. Esetleg egy fogyasztást tudsz majd mérni?. Nem vagyok olyan aki egész nap a villanyórát bámulja és inkább sötétben vakoskodik 20forint miatt, de 0-24-ben megy a gép és eredetileg csak egy brazos letöltögépet akartam igy azért számit, meg itthon is kinyirnak ha egy tizessel megdobom a számlát.
-
atom360
tag
Volt olyan karim, athlon 2 250 es procival, hd ready felbontáson plazmára kikötve majdnem mindennel tudtam játszani, élvezhetően. Nem vagyok egy nagy szaki csak azt gondoltam kevés a konfigodhoz a 180w. Közben utánnaszámoltam nem tünik kevésnek a táp minöségét nem ismerem.
-
kisza25
félisten
én egy évig ilyet használtam ilyen táppal ha megnézed van fölötte egy 3,5-ös hely amit én szabadon hagytam
így jobban látszik -
atom360
tag
Gratula, ugyan ez a lapom meg procim van, épp fentebb bajlodom a házakkal meg a vga-kal. Nézegettem ezt a házat is egy kicsit olyan fat ps2 utánérzése van, de tetszik. Viszont a gyári tápot használod ezek szerint nem tervezel bele vga-t. Csak mert egy ilyen konfig szinte kivánja, nem mintha az alaplapi béna lenne.
-
kisza25
félisten
és miért nekem 12cm es alsó hűtésű volt benne
[atom360 katt ide] -
atom360
tag
Hello, sziasztok. Régóta olvasgatom a topikot de csak most szólok hozzá. Most lett kész a konfigom; asus m4a88t-i deluxe, két gb ram egyenlőre, egy 5570-vga, ez csak jövöhéten kerül bele, egy lian-li q7, házban. Mivel látom a tied is majdnem ugyanez, gondolom megkérdezem hány gb ramot használsz hozzá, mert nekem w7 alatt nagyon kevés a 2gb. Egyszerre két feladatot, pl; kicsomagolás, másolás, már nem bir végezni. A másik dolog pedig nem tudom ki használt már ilyen házat de ugy látom csak a sapphire 5570 fog beleférni, mivel az alul lévő vinyó miatt nem férne el vastagabb kari. Pedig a GIGABYTE 5570 picit erösebb és jobb a hütése a nagyobb venti miatt. Én athlon 2 250-es procit vettem bele és egy hét alatt rendessen hullámzott az ára akárcsak a lapnak, végül 20k- ért jutottam hozzá, és nem bántam meg, állat jó cucc, főleg, hogy bővithető wi-fis, meg full vidokari is megy bele, mivel nem csak htpc-nek használnám hanem játékra is tv-n hd ready-ben. Egyedül a ház ami nem biztos, hogy jó választás volt mivel nem megy bele rendszerhütő, bár most még nincs is rá szükség mivel terhelés alatt is csak 50c a proci.
Kiváncsi vagyok a te beszámolódra a gépről, mivel én csak egy lelkes amatőr vagyok nem nagyon tudok értékelhető leirást adni. -
Osibaa
senior tag
Alakul a gépecske, megjött az első szállítmány.
Az árak viszont brutálisan mozognak: 1-2 napon belül a GPU 12,5K -> 16K, az alaplap 21K -> 28K (végül 20K-ért vettem
), a CPU 13,5K volt, most pedig már nem is kapható. Nemtom mi van most a piacon.
Szóval van Asus M4A88T-I Deluxe alaplap, Chieftec BT-02B ház és pár apróság. Ha valakinek valamit mérni vagy próbálni kell, most szóljatok, még mindenhez hozzáférek.
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Szia!
Nem megy el az int. vga-al?
Nem ismerem a wow-ot csak most néztem az ajánlott gépigényét!Low profile vga kártya.
Ha ez segít akkor rfactor-t dx9, full képernyő, 1650x1050 alacsony grafikai részletességgel már már elfogadhatónak találtam de szerintem szaggat az én gépemen persze nem a Hawk-al.
Szóval hosszútávon biztos nem játszanék vele.
Közepes ill. pláne Teljes graf mellett pedig simán fogja a gépet amivel talán már multizni se mernék felmenni.Most várok épp egy visszajelzést a Brazos topikba hogy megy azokkal a lapokkal az rfactor.
Ha menne akkor beruháznék egy olyan lapra.Nekem nincs jobb ötletem jó kis gép lesz és bővíthető.
Nem vagyok a téma értője de olyan procit is nézhetsz (lehet ez is olyan) amiben tiltva vannak a magok és addig letiltod amíg nincs rájuk szükség de később jól jöhet. -
Pista0001
addikt
[reklám]
Be Quiet-et a Modding Computer-ben érdemes venni, ott olcsóbb.
300 W
350 W[/reklám]
A Seasonic-ok szépséghibája hogy ki van lógatva a venti alul. Ez olyan házakban ahol a procihűtő fölött van elég hátrányos mert kb 8 mm-t elvesz.
user137: Van egy hibás 200 W-os Ever Power-em, az speciel extra halk és olcsó is
-
HookR
addikt
Osibaa, Stirbi: Nézegetem a Kingston kínálatát, de csak DDR2-esből látok sima, ECC nélküli, VLP formátumú memóriát. DDR3-asból nem. Persze lehet, hogy csak én nem találom. Ha mégis van, írhatnátok típusszámot.
Ellenben Super Talent-ből találtam: W1333LB2Gx, W1333LB4Gx
-
szabz
tag
ahh ott a pont,
de a ram megmarad és akármire is jó lehet, ha esetleg olyasmit csinálnék a géppel amihez kelhet, az áram husss.. és csak füti a pici kis számgép szobámat, vmint kidobott pénznek, környezetszennyező megoldásnak is érezném +ba
szeretném ezzel a konfiggal kiváltani az asztali pcém.... ha más úgy is 24/7 ben használom
a 2gb és 2x4gb közt 15k a különbség, és remélem nem kell hozzá nyulnom 4-5 évig mmint hardveresen /amúgy elfogadom h lehet túlzás a 8gb
amúgy volt ds210j ből 2 db om /vicces történet és bonyolult../ onnen indult minden h 2db wd eco vinyó eldurrant 1 hónapon belül..... full adatvesztéssel,
-
toldy
őstag
Felmerült bennem, pontosabban az isk 310-150, csak abba ventis táp van, ráadásul nég csak nem is szabvány, és fölöslegesen sok rajta a kábel. Valamint a elég mély is a maga 33 centijével.
szponzor: Most egy H55N-USB3+ I3-530+ 2x2gb 1,5v ram+ 2,5" 7200rpm hdd és egy két venti.
A késöbbi terv egy foxconn vagy msi h67+ i3-2100T+ 4gb 1,35/1,5v ram+ ssd és egy venti. -
raidx
őstag
Az ipon.hu-ra viszont nem tudok regisztrálni! Érthetetlen okból mindig azt írja, vagy az e-mail cím, vagy a felhasználó név foglalt. 4 e-mail címem van és teljesen mindegy melyiket adom meg, vagy milyen nevet választok! Sem Opera sem Chrome alól nem megy. Ezzel már tavaly is szenvedtem! Eddig el is kerültem őket.
-
_BM_
senior tag
n Win BM650
In Win BM639/648
......
......
Point of View TokyoAz általad összeállított listából gyakorlatilag csak a csiftek kapható. A többiek javarészt szerepelnek ugyan a webshopok kínálatában, de ha megrendeled, akkor jön a visszaigazolás, hogy sajnos nem elérhető, vagy 2-3 hetes átfutással ígérik.
A 2-3 héttel egyedül az a baj, hogy vár vele az ember, aztán elutasítják, majd mehet a következőhöz szintén 2-3 hétig várni. -
Nekem is 1320mi mini-itx hazam volt regen. Mar mikor megvettem akkor feltunt, milyen gagyi a tapcsatija. Majd kesobb spontan le-le kapcsolgatott a winchester. Aztan egyik nap leallt az egesz gep. Mint kiderult a tapcsati - tobb mint valoszinu, hogy erintkezesi problemakbol adodoan - szetolvadt (!).
Kesobb kicsereltem mind az apa, mind az anya csatlakozot 'nem kinai' csatlakozokra. Ugy mar nem volt vele gond. (a hardvereknek nem lett baja)
Az meg a masik, hogy semmi hutes nincs benne HDD-nek. 70 fokos volt benne a winchesterem. Most normalis (nem mini-itx) hazba 50 fokos.
-
zodo
nagyúr
Mivel nem szeretek sehol sem turkálni, így eszembe sem jutottak ezek a megoldások.
Eszközkezelőbe is csak driver telepítés céljából szoktam benézni, de most innen letiltottam.
Köszi.Kicsit féltem a ASUS M4A88T-I Deluxe lap és a Scythe Big Shuriken párostól, mert az az egyetlen rossz minőségű kép amit találtam róla a vásárlás előtt nem volt túl meggyőző.
, de simán ráment.
Bőven van hely mindkét oldalon, kb. 4-5mm a memóriáktól ill. a chipset hűtőbordától is. -
kisza25
félisten
én csak a számok alapján tudom összemérni(pl. everest),
a 2800+ sempron (intel pentium 2800Mhz-nek felel meg)is teljesen jó, netre, irodai munkára, filmeket nézni, DVD-t lejátszani...amíg ezeket külön külön csinálod, egyszerre már azért hamar el lehet fogyasztani, én csak azt írtam, hogy az atom nem lenne előrelépés(inkább csak fogyasztásban) és munkára én az E5400-at ajánlanám inkább -
atesss
addikt
Ez a Modecom Feel 202 tényleg 10k a külső AC-DC adapterrel (~96W-os), és a belső paneltáppal együtt ?
Mert ha külön szerzed be, csak a két táp bőven megvan ennyi !
A 302-es csak annyiban különbözik, hogy részben ezüst szinű az eleje ?A táp (mind2 rész) minőségéről és hatásfokáról mit lehet tudni ?
Illetve hogy az egyes ágakon mennyit tud leadni ? (a 12V ugye csak átvezetés a külső tápról, és az a fő fogyasztó manapság - de azért érdekelne az 5V és 3,3V max. terhelhetősége)
Próbálta esetleg valaki másmilyen táppal is ?
(Elsősorban az ilyen ~30W-os fogyasztási tartományban érdekelne, amennyit pl. az Asrock A330 fogyaszt egy 3,5" HDD-vel) -
kisza25
félisten
bocsi, de fater gépében most is egy sempron 2800+ van és tökéletesen tisztában vagyok a teljesítményével, az Atom hiába újabb teljesen a fogyasztásra van kihegyezve, GPU gyorsítás nélkül nem sok mindenre való
ez egy erősebb példány atomból mint egy szóban forgó és az asztali sempronnak a mobil 3000+ felel meg
az athlon x2 QL65 az pontosan az x2 4000+ teljesítményét hozza(nekem van ilyen notim)
a Pentiumból nem találtam magasabb órajelűt a listában
akkor most jó volt az összehasonlításom vagy nem -
Osibaa
senior tag
A hűtésen kicsit variálnék:
- 5 cm-es Scythe venti stornó
- feszszabályzó stornó- 2 db Scythe Mini Kaze 4 cm venti 2x1,4K CM (14 dbA)
- Zalman MC-1 elosztó 0,7K CM (nincs az alaplapon ennyi dugasz a ventiknek)Szumma: 34.600 Ft
A hűtés is jó így, a 10 cm-es hűti a passzív alaplapot, a 2 db 4 cm-es pedig a HDD-t, mindegyik venti 14 dbA-s.
-
toldy
őstag
Hasonlót néztem én is , csak it aprón.
feel 302 9k
d510mo 16,5k
Ventit még nem néztem de az 1-2 és annyi ( lehet van is itthon). Még gondolkodom rajta, de kezdek afelé hajolni hogy inkább adok hozzá és veszek egy netbookot ( az kisebb, és ha kell hordozható is). A mostani tartalék konfig helyett nézelődtem, ami van ( és nincs használva). -
gyuratzf
csendes tag
Szia!
Egy régi Atlon 2400+ 768 MB RAM, 160 GB HDD, Codegen ház, Chieftec táp, XP Home a mostani konfig. Van rajta egy Panda IS 2010 vírusellenőrző. A nejem egyszerre dolgozik a könyvelőprogramba, AbevJAVA adóbevallóban, nyitva a net és megy az OpenOffice. Igy már belassul az élet.
-
zodo
nagyúr
Mint a ramos topikban is említettem, nem vágom a témát.
Amit eddig kiokoskodtam ( ha igaz) csak annyi, hogy az 1333Mhz-es nagyobb adatátviteli sebességet ad, kb. egyenlő áron az 1066Mhz-hez viszonyítva.
Ellenben lassabb az időzítése vagy elérési ideje.Ez kb. annyit jelent, hogy úgy sem veszem észre az időzítések közti különbségeket pl. "késlekedést" , de gyorsabb vagy jobb program futást tudok biztosítani az 1333Mhz-el?
-
zodo
nagyúr
Tudom, hogy nem sokat számít, de kicsit nyugtalanít, hogy így nem tudhatom 100%-os konfignak.
Egyelőre még érlelem a kérdést, de már 50%, hogy ilyen lapom lesz.Tegnap, Ősember-nél találtam hozzá való, Mushkin 2x2Gb 1066 DDR3 memóriákat.
Gyártóról, szinte semmit nem tudok, de elvileg kapnék próba garit.
Eddig csak Geil és Kingstone memóriáim voltak.Valaki tud a Mushkin memóriákról, valami biztatót?
-
toldy
őstag
Én magamnak ezen gondolkodom a giga laphoz. TP-link router van itthon valamint van egy szabadság az elhelyezéshez.
rudi77: Mekkora fogyasztáshoz? 10-120w akkor a paneltáp ( szerintem arra gondoltál) jó megoldás mert magas a hatásfok, ha tudsz jó áron szerezni akkor azt javaslom. Ha nem találsz akkor esetleg a chieftec bt02 házat tudom javasolni ( jók a méretek, a tápja is ok illetve szőllőztethető) vagy ha lehet drágább akkor esetleg antec isk 150 még. De mi a gond a skleton minivel, ( az árán felül ) ?
-
zodo
nagyúr
Mint írtam, "Egyikről sem tudok, bővebben."
"Ez a 210-es tényleg jópofa. Te ismered ezeket? Milyen táp van bennük? Használható a távirányítójuk?"
Láttalak a Htpc-s topikban, gondoltam onnan talán már van infód az MS-Tech házakról, mert én is ott olvastam róla "rákérdezős hsz-eket" , de válaszig sosem jutottam el.
Szerintem olcsó hús, de jól néz ki. Passz.
Talán, ha ilyen házat keres akkor inkább a htpc topik ajánlott házai közt kellene keresni egy olcsóbbat, mert gondolom inkább ott lehet találni jó tippeket.Atom-os lapokat sem ismerem igazán, így nem tudom, hogy mekkora házhűtésre van szükségük, ha már a CFI 6719/6819 háza(ka)t szóba hoztad.
Régebben volt egy elképzelésem, hasonló ház vételére, de én nem adtam volna alább egy ThermalTake DH101 vagy DH202-től.
, mert "ki tudja mit hozz a jövő" alapon.Szerintem, jó lesz az a Gigabyte amit választottál, nem hinném, hogy érdemes ennél több időt tölteni az alternatíva keresésével.
-
toldy
őstag
És valamelyik antec ház? 65 vagy 150wos. Lehet ám slot in slim meghajtót is venni.
-
zodo
nagyúr
Szerintem jó, de ha a hi-fi cuccok közé tenné akkor én valami olyas kinézetű házba tenném ill. a monitor tartóért sem adnék pénz, ha úgy sem használná.
Jelöltjeim:
JCP MI-104 (,mert hasonlít a Gigabyte-ra, de nincs rajta monitor tartó)
MS-Tech MC-300 (hátha később, nagyobb formátumra váltana)
MS-Tech MC-210 (honlapján, így néz ki és ez lenne a jelenlegi favoritom)Ha pedig a kis méret (settop box-ra hajazó kinézet) és némi kompromisszum is belefér akkor ezeket mondanám.
Aplus CS-160
Cooler Master Elite 100
Modecom Feel 202
FOXCONN RS224Talán a leendő tulajnak kellene eldönteni a ház formáját, ha már úgy is ő fogja nap, mint nap látni. , de ha rád bízta a döntést akkor felőlem jó a Gigabyte is.
Szerk:
Fentiek csak példák, amiket most válogattam és hátha eddig nem futottál bele valamelyik házikóba. Egyikről sem tudok, bővebben. -
toldy
őstag
Én mostmár azon agyalok hogy hogyan fogom eladni, de egyenlőre nincs szívem meghírdettni akármennyi gondom is van vele.
Bird: nem mindegy milyen sorrendben szerelem össze ( elöbb táp majd ram behelyezése a helyes) csuppán az a gond hogy az a bigshuriken lehetlenné teszi a szerelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged