Új hozzászólás Aktív témák

• user137

őstag

eddig csodás.

ITX2 vs GA-H67N
    - ahogy szétszedtem, kiesett a bekapcsológomb (made in China :DDD), majd egy pötty ragasztó megfogja
    - a bekapcsológombi panelből kiálló tüskék fizikailag rálógnak a memóriaslotra, ezért azt a kábelt lehetetlen elhajlítás nélkül rárakni a tüskékre - modding: el kell hajlítani
    - túl magas az i3 stock ventije, legalább 4mm-rel túllóg (fájt volna az a 4mm pluszban?! :U )
    - a front paneli csatlakozók (HDD, Power, később esetleg infra) csak az alalap alatt férnek el, móka lesz őket viszahajtani
    - a 4cm ventihez nem adtak ventit magát, csak a keretet
    - a picoPSU kábelei feleslegesen hosszúak, és (a szabvány nénikéjét) 1x SATA, 1x molex, 1x FDD, 1x P4. Az FDD búcsúzik, a molex átlalakul
    - hőteszt egyelőre nincs, amíg nem tudom összecsukni a házat
    - KONZKLÚZIÓ: ha találok egy jobbfajta szuperalacsony hűtőt (HELP! :) ), akkor használható lesz ez

ITX7:
    - ide is túl magas a stock hűtő (ááááá! :W ) de csak kb 2 mm-rel, és miért: a 3.5"-es vinyó helye miatt... há' nóóórmális?!
    - az előlapi USB kábelei 3-szor 1x5 pinesek, ahelyett, h az egyszer 5+4 pin leosztást követnék. segítségképp nincs rájuk írva semmi a JP1, JP2-n meg a lábkiosztáson kívül :-)
    - az előlapi infra itt is csak egy luk, nincs mögötte semmi, habár rögzítés a panelnek it is akad
    - kéne egy hackintosh-kompatibilis LP VGA kártya egy teszt erejéig :)
    - hőteszt: majd ha lesz hűtő
    - KONKLÚZIÓ: talán picit elbaszott ez a design a 3.5-es vinyóhellyel, de megértem a tervezőket. az ITX7 jobb kombó lesz, ha elkészül.

képek kerülnek fel a Picasa-ba.

Új hozzászólás Aktív témák