- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Nekem most jött csak szembe a Jonsbo V12, bár eddig nem kerestem atx tápos matx kis házakra, mert nem volt rá igény. De az eheti gépszereléssel végérvényesen befejeztem az ITX pályafutást. Bosszúságot ad, nem örömet és rendkívüli felárral teszi. Ráadásul ebben az inwin A1 Plus házban ami van, tényleg sehova nem lehet odaférni. Már csipesszel dugdostam be a végén a kapcsolókat.
Ez a ház viszonyt méreteit tekintve minimál. Pech, hogy az új 16 gigás 9060 xt-m pont nem fér bele.Jonsbo V12
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kés topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest