- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
én nem vagyok a paneltáp híve, ezért az Asus N100-at és mellé SFX-et vettem. ez a lap ATX tápos, az Asrock verzió a DC barrel csatis. nálam 4x4TB lemez és a 6W N100 mellé kicsit erős az SF450 Platinum, cserébe van játéktér. Unraid homeszerver, Jellyfint nem rég lőttem be, 1080p és 4k stream remekül megy, illetve az igpu transcode is egészen jó. Linux alatt a QVS driverekkel általában oké az N100 már. én 32gb ramot raktam bele, még nem nagyon láttam 8% felett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Proxmox VE
- Milyen routert?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- iOS alkalmazások
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest